Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (6 μέλη και 21 επισκέπτες)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
εννοω τις φωτος της Χαρας, που δεν ειναι απο καποιο περιοδικο

Για να καταλάβω, η Χαρά ΔΕΝ είναι κάποια κάποια από εσάς?

Τις 2 αυτές φωτογραφίες, τις δημοσίευσε κάποιο Μέλος εν αγνοία της?

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Λοιπον φιλεναδες τραβεστι ενωμενες ποτε νικημενες..
Τι εχουμε να χωρισουμε βρε Αλικη μου?? Εγω ξερω τις Τραβεστι που αν παθη καποια κατι τρεχουν ολες να την βοηθησουν. Ειναι η δεν ειναι ετσι?? Αν δεν σεβομαστε η μια την αλλη πως εχουμε την απαιτηση να μας σεβοντε οι αλλοι??
Να ξερεις οτι σε αγαπαω και θελω πολυ να εισαι φιλη μου...
μου ερχεται να κλαψω  :'(

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Δαναη μου η φωτο σου στο αβαταρ σου συκλονιστικη  !!! την λατρεψα !!!
Να τους ειχαμε και ολους αυτους ε Αλικακη?? Θα γινοταν ... να τρωη η Μανα και του παιδιου να μην δινη... :2funny: :2funny: :2funny:

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Για να καταλάβω, η Χαρά ΔΕΝ είναι κάποια κάποια από εσάς?

Τις 2 αυτές φωτογραφίες, τις δημοσίευσε κάποιο Μέλος εν αγνοία της?
ακρηβως οπως το λες η φωτο αυτες ηταν σε αλλο σιτε με προφιλ της χαρας......εν αγνοια της ποσταριστικαν εδω ...η χαρα δεν συμετεχει στο φορουμ

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Λοιπον φιλεναδες τραβεστι ενωμενες ποτε νικημενες..
Τι εχουμε να χωρισουμε βρε Αλικη μου?? Εγω ξερω τις Τραβεστι που αν παθη καποια κατι τρεχουν ολες να την βοηθησουν. Ειναι η δεν ειναι ετσι?? Αν δεν σεβομαστε η μια την αλλη πως εχουμε την απαιτηση να μας σεβοντε οι αλλοι??
Να ξερεις οτι σε αγαπαω και θελω πολυ να εισαι φιλη μου...

Και εγω θελω !!! γιατι ξερεις οτι το μισος ειναι γιατι υπαρχει ΑΓΑΠΗ... αλλα αυτα ειναι παρελθον.....!!!

Πες μας πως ηταν το σαβ/κο σου, πηγες πουθενα;

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Βρε παλιοβιτσιόζες... :boobies: μήπως τελικά γι' αυτό τα κάνετε όλα αυτά? ΠΡΟΣΟΧΗ... έχω βαρύ χέρι! :knuppel: (αλλά πάλι... μπορεί κι αυτό να σας αρέσει) :uglystupid: δεν βγάζω άκρη μαζί σας... φεύγω, πάω σ' άλλα thread που με φωνάζουν για βοήθεια! :grin:
Αγαπητε DURA αποφασισα να σου κανω ενα δωρο... Ετσι για ενισχηση θα χρειαστης...

Συνημμένα

• omada05.jpg
    omada05.jpg
    55,3 KB · Εμφανίσεις: 34

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ακρηβως οπως το λες η φωτο αυτες ηταν σε αλλο σιτε με προφιλ της χαρας......εν αγνοια της ποσταριστικαν εδω ...η χαρα δεν συμετεχει στο φορουμ

Γλυκεια φιλη ... ξερεις τι παιζετε .... το εν αγνοια δεν υπαρχει..... το παιχνιδακι το βλεπεις .... εισαι εξυπνη Συλβανα μου !!!

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Δαναη μου η φωτο σου στο αβαταρ σου συκλονιστικη  !!! την λατρεψα !!!

Το πρασινάκι σου έβαλε μυαλό.Μπράβο πάντως από ότι είδα φοβήθηκες μην χάσεις την εικονική πραγματικότητα μέσα στην οποία ζείς και το παίζεις καλό κορίτσι.Μην στεναχωριέσαι δεν θα σε διώξουν από το σαιτ που φαίνεται να αποτελεί την μοναδική διέξοδο στην ζωή σου. :cheesy:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Και εγω θελω !!! γιατι ξερεις οτι το μισος ειναι γιατι υπαρχει ΑΓΑΠΗ... αλλα αυτα ειναι παρελθον.....!!!

Πες μας πως ηταν το σαβ/κο σου , πηγες πουθενα;

Εχθες εβρεχε ολη μερα Αλικη αλλα ξερεις οτι μια Τρανς ολο και κατι θα βρη να κανη :2funny: :2funny: :2funny:
Θα χαρω να επικοινωνουμε με πμ αν θες και εσυ...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
oι φωτο αυτες εν αγνοια της ποσταριστικαν εδω... η Χαρα δεν συμετεχει στο φορουμ

Οι φωτογραφίες της Χαράς διαγράφησαν!
Απαγορεύονται αυστηρότατα δημοσιεύσεις παράνομων ή ερασιτεχνικών φωτογραφιών ή/και video. Μη δημοσιεύετε φωτογραφίες ή/και video από τα οποία υπάρχει η δυνατότητα να αναγνωριστεί
ο/η εικονιζόμενος/η.

Υπενθυμίζω τους Κανόνες Λειτουργία του Forum...

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Το πρασινάκι σου έβαλε μυαλό.Μπράβο πάντως από ότι είδα φοβήθηκες μην χάσεις την εικονική πραγματικότητα μέσα στην οποία ζείς και το παίζεις καλό κορίτσι.Μην στεναχωριέσαι δεν θα σε διώξουν από το σαιτ που φαίνεται να αποτελεί την μοναδική διέξοδο στην ζωή σου. :cheesy:
Ευχομε μονο οταν θα φυγη το πρασινακη να με αγαπαη ακομα....

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Μπορεις να ρωτησεις την δαναη απο χθες πριν το πρασινακι που ζητησα να ειμαστε οκ. οποτε αυτο που λες δεν στεκει.....

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Ετσι... ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ να είστε όλες μεταξύ σας κ να μην μαλώνετε... γιατί αλλιώς το πρασινάκι θα γίνει κοκκινάκι... κ τα κοκκινάδια ΔΕΝ φεύγουν! (ρε γμτ τώρα θυμήθηκα να βάλω για πλύσιμο ένα πουκάμισο που μου λέρωσε μια γκόμενα προχτές... χάλια μ' έκανε) :2funny:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
...τώρα θυμήθηκα να βάλω για πλύσιμο ένα πουκάμισο που μου λέρωσε μια γκόμενα προχτές... χάλια μ' έκανε) :2funny:
Ααααα στο λερωσε??? Εσυ και ο Κλιντον, βρε παιδια προσεχτε τους λεκεδες...
Και δεν βγαινουν και ευκολα.... Αφηνουν ΣΤΑΜΠΑΑΑΑΑ

dule

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Milano... Aisastar,,,,ενεργοπαθητική
δυστυχώς δεν ταξιδευει ουτε κανει tours. Αλλα εαν βρεθειτε Μιλανο ορματε!
ποιος σου ειπε πως δεν κανει tours?
ειναι καβλιαρα αλλα πολυ κοντη
τα κανει ομως ολα

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Ααααα στο λερωσε??? Εσυ και ο Κλιντον, βρε παιδια προσεχτε τους λεκεδες...
Και δεν βγαινουν και ευκολα.... Αφηνουν ΣΤΑΜΠΑΑΑΑΑ

Ναι... ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΡΓΕΝΗΣ! Αν κ νομίζω ότι εξαρτάται από το κραγιόν, την κάθε μάρκα, την ποιότητα... εσείς βέβαια τα ξέρετε καλύτερα αυτά... αλλά νομίζω ότι υπάρχουν κάποια καλά που ΔΕΝ αφήνουν σημάδια... :grin:

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ετσι... ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ να είστε όλες μεταξύ σας κ να μην μαλώνετε... γιατί αλλιώς το πρασινάκι θα γίνει κοκκινάκι... κ τα κοκκινάδια ΔΕΝ φεύγουν! (ρε γμτ τώρα θυμήθηκα να βάλω για πλύσιμο ένα πουκάμισο που μου λέρωσε μια γκόμενα προχτές... χάλια μ' έκανε) :2funny:
ασε που αν στεγνωσει γινετε κιτρινιλα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom