εννοω τις φωτος της Χαρας, που δεν ειναι απο καποιο περιοδικο
Για να καταλάβω, η Χαρά ΔΕΝ είναι κάποια κάποια από εσάς?
Τις 2 αυτές φωτογραφίες, τις δημοσίευσε κάποιο Μέλος εν αγνοία της?
εννοω τις φωτος της Χαρας, που δεν ειναι απο καποιο περιοδικο
μου ερχεται να κλαψω :'(Λοιπον φιλεναδες τραβεστι ενωμενες ποτε νικημενες..
Τι εχουμε να χωρισουμε βρε Αλικη μου?? Εγω ξερω τις Τραβεστι που αν παθη καποια κατι τρεχουν ολες να την βοηθησουν. Ειναι η δεν ειναι ετσι?? Αν δεν σεβομαστε η μια την αλλη πως εχουμε την απαιτηση να μας σεβοντε οι αλλοι??
Να ξερεις οτι σε αγαπαω και θελω πολυ να εισαι φιλη μου...
Να τους ειχαμε και ολους αυτους ε Αλικακη?? Θα γινοταν ... να τρωη η Μανα και του παιδιου να μην δινη...Δαναη μου η φωτο σου στο αβαταρ σου συκλονιστικη !!! την λατρεψα !!!
ακρηβως οπως το λες η φωτο αυτες ηταν σε αλλο σιτε με προφιλ της χαρας......εν αγνοια της ποσταριστικαν εδω ...η χαρα δεν συμετεχει στο φορουμΓια να καταλάβω, η Χαρά ΔΕΝ είναι κάποια κάποια από εσάς?
Τις 2 αυτές φωτογραφίες, τις δημοσίευσε κάποιο Μέλος εν αγνοία της?
μου ερχεται να κλαψω :'(
Λοιπον φιλεναδες τραβεστι ενωμενες ποτε νικημενες..
Τι εχουμε να χωρισουμε βρε Αλικη μου?? Εγω ξερω τις Τραβεστι που αν παθη καποια κατι τρεχουν ολες να την βοηθησουν. Ειναι η δεν ειναι ετσι?? Αν δεν σεβομαστε η μια την αλλη πως εχουμε την απαιτηση να μας σεβοντε οι αλλοι??
Να ξερεις οτι σε αγαπαω και θελω πολυ να εισαι φιλη μου...
Αγαπητε DURA αποφασισα να σου κανω ενα δωρο... Ετσι για ενισχηση θα χρειαστης...Βρε παλιοβιτσιόζες... μήπως τελικά γι' αυτό τα κάνετε όλα αυτά? ΠΡΟΣΟΧΗ... έχω βαρύ χέρι! (αλλά πάλι... μπορεί κι αυτό να σας αρέσει) δεν βγάζω άκρη μαζί σας... φεύγω, πάω σ' άλλα thread που με φωνάζουν για βοήθεια!
ακρηβως οπως το λες η φωτο αυτες ηταν σε αλλο σιτε με προφιλ της χαρας......εν αγνοια της ποσταριστικαν εδω ...η χαρα δεν συμετεχει στο φορουμ
Δαναη μου η φωτο σου στο αβαταρ σου συκλονιστικη !!! την λατρεψα !!!
Και εγω θελω !!! γιατι ξερεις οτι το μισος ειναι γιατι υπαρχει ΑΓΑΠΗ... αλλα αυτα ειναι παρελθον.....!!!
Πες μας πως ηταν το σαβ/κο σου , πηγες πουθενα;
oι φωτο αυτες εν αγνοια της ποσταριστικαν εδω... η Χαρα δεν συμετεχει στο φορουμ
Ευχομε μονο οταν θα φυγη το πρασινακη να με αγαπαη ακομα....Το πρασινάκι σου έβαλε μυαλό.Μπράβο πάντως από ότι είδα φοβήθηκες μην χάσεις την εικονική πραγματικότητα μέσα στην οποία ζείς και το παίζεις καλό κορίτσι.Μην στεναχωριέσαι δεν θα σε διώξουν από το σαιτ που φαίνεται να αποτελεί την μοναδική διέξοδο στην ζωή σου.
Το πρασινάκι σου έβαλε μυαλό.Μπράβο πάντως από ότι είδα φοβήθηκες μην χάσεις την εικονική πραγματικότητα μέσα στην οποία ζείς και το παίζεις καλό κορίτσι.Μην στεναχωριέσαι δεν θα σε διώξουν από το σαιτ που φαίνεται να αποτελεί την μοναδική διέξοδο στην ζωή σου.
Μπορεις να ρωτησεις την δαναη απο χθες πριν το πρασινακι που ζητησα να ειμαστε οκ. οποτε αυτο που λες δεν στεκει.....
Ααααα στο λερωσε??? Εσυ και ο Κλιντον, βρε παιδια προσεχτε τους λεκεδες......τώρα θυμήθηκα να βάλω για πλύσιμο ένα πουκάμισο που μου λέρωσε μια γκόμενα προχτές... χάλια μ' έκανε)
ποιος σου ειπε πως δεν κανει tours?Milano... Aisastar,,,,ενεργοπαθητική
δυστυχώς δεν ταξιδευει ουτε κανει tours. Αλλα εαν βρεθειτε Μιλανο ορματε!
Ααααα στο λερωσε??? Εσυ και ο Κλιντον, βρε παιδια προσεχτε τους λεκεδες...
Και δεν βγαινουν και ευκολα.... Αφηνουν ΣΤΑΜΠΑΑΑΑΑ
ασε που αν στεγνωσει γινετε κιτρινιλαΕτσι... ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ να είστε όλες μεταξύ σας κ να μην μαλώνετε... γιατί αλλιώς το πρασινάκι θα γίνει κοκκινάκι... κ τα κοκκινάδια ΔΕΝ φεύγουν! (ρε γμτ τώρα θυμήθηκα να βάλω για πλύσιμο ένα πουκάμισο που μου λέρωσε μια γκόμενα προχτές... χάλια μ' έκανε)
Εσυ το κιτρινο στο μυαλο σου πουτανιτσα...ασε που αν στεγνωσει γινετε κιτρινιλα