Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
καλα μια μερα δεν μπηκα και αλλαξαν ολα;τι αγαπες ειναι αυτες;με καβλωσατε ετσι ωραια που μιλατε!!!!δεσποινις αλικη δεν σας αναγνωριζω!!!
Δεν ταμαθες λαγέ μου?
Έπεσε και η τιμή του σιροπιου διεθνώς απο την υπερπαραγωγή!
:2funny: :2funny: :2funny:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
βρε τσοντες μου βαζης ορεξη εχω χορτασα ευχαριστω  :2funny:
                  Παρε εσυ αυτο τωρα που σου αρεσουν οι μικρες..
                    [youtube=425,350]-PaIkbK3XWs&feature=related[/youtube]

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Καλα να παθεις αλλη φορα μπουρδελα.com..... Και οχι βολτες απο δω και απο κει...
Κουμπαρε..
Χειμωνιασε ακομα να μαζευτης στο σπιτη??
τελος!!!σπιτι τωρα,δηλαδη δεν θα εχει τσαμπουκαδες πια εδω μεσα;

Valentina Megastar

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα κι απο μενα σε ολη την υπεροχη παρεα και κυριως στις εκρηκτικες καλλονες του θρεντ... Αλικη, Δαναη και Συλβανα ειστε ολες πανεμορφες και καταπληκτικα παιδια!!! Το θεωρω τιμη μου που ειστε κολλητες μου...
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Συγνωμη που ελειψα αλλα ημουν διακοπες με το νεο μου φλερτ στη Βιρμανια (παιδια ηταν υπεροχα... μαγικο καλοκαιρακι...).. Να ξερετε ομως οτι σας σκεφτομουν ΣΥΝΕΧΩΣ ολους και κυριως εσενα Συλβια, που αθελα σου παραπληροφορεις τον κοσμακη που μπαινει εδω μεσα για να ενημερωθει απο τις τραβελορεπορτερ..

Το κοριτσι του βιντεοκλιπ που εσυ με σιγουρια ειπες οτι λεγεται Τανια, ειναι Ιταλιδα τρανς και συμμετεχει σε βιντεοκλιπ και ταινιες... απλα ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. Απο το μυαλο σου τα εβγαλες καλε ολα αυτα τα ασχετα;;; Η και καλα ξερεις τα παντα; Προκειται για κανονικο κοριτσι που συμμετειχε στο βιντεοκλιπ λογω φιλιας με καποια απο τα ατομα που εμφανιστηκαν... Ολα τα υπολοιπα ειναι απλα ασυναρτησιες.

Συλβουλα μου να ξερεις οτι ολα αυτα δεν τα λεω με κακια.. Σε θεωρω ΜΑΝΑ ΜΟΥ γιατι ξερω οτι εισαι απιστευτος ανθρωπος και βοηθας τα αδεσποτα και τους απορους.. Σου υποκλινομαι!!!!

Σε ολα τα αγορια του σαιτ και στις κολλητες μου (και μελλουσες συγκατοικους μου)

Μακια! Μακια!! Μακια!!

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Καλησπερα κι απο μενα σε ολη την υπεροχη παρεα και κυριως στις εκρηκτικες καλλονες του θρεντ... Αλικη, Δαναη και Συλβανα ειστε ολες πανεμορφες και καταπληκτικα παιδια!!! Το θεωρω τιμη μου που ειστε κολλητες μου...
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Συγνωμη που ελειψα αλλα ημουν διακοπες με το νεο μου φλερτ στη Βιρμανια (παιδια ηταν υπεροχα... μαγικο καλοκαιρακι...).. Να ξερετε ομως οτι σας σκεφτομουν ΣΥΝΕΧΩΣ ολους και κυριως εσενα Συλβια, που αθελα σου παραπληροφορεις τον κοσμακη που μπαινει εδω μεσα για να ενημερωθει απο τις τραβελορεπορτερ..

Το κοριτσι του βιντεοκλιπ που εσυ με σιγουρια ειπες οτι λεγεται Τανια, ειναι Ιταλιδα τρανς και συμμετεχει σε βιντεοκλιπ και ταινιες... απλα ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. Απο το μυαλο σου τα εβγαλες καλε ολα αυτα τα ασχετα;;; Η και καλα ξερεις τα παντα; Προκειται για κανονικο κοριτσι που συμμετειχε στο βιντεοκλιπ λογω φιλιας με καποια απο τα ατομα που εμφανιστηκαν... Ολα τα υπολοιπα ειναι απλα ασυναρτησιες.Συλβουλα μου να ξερεις οτι ολα αυτα δεν τα λεω με κακια.. Σε θεωρω ΜΑΝΑ ΜΟΥ γιατι ξερω οτι εισαι απιστευτος ανθρωπος και βοηθας τα αδεσποτα και τους απορους.. Σου υποκλινομαι!!!!

Σε ολα τα αγορια του σαιτ και στις κολλητες μου (και μελλουσες συγκατοικους μου)Μακια! Μακια!! Μακια!!
Με τον καλό λόγο στο στόμα όπως πάντα.
Ε ρε γλέντια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Γιασου Βαλεντινα. Καλως ορισες. Μας ελυψες βρε τρελοκοριτσο... Χαιρομε που εισαι στη παρεα μας και παλι... Και εσυ εισαι κολλητη μου και να μπαινης βρε να τα λεμε μην χανεσε οκ??
Αχ θα σε φανε οι ΕΡΩΤΕΣ εσενα... Αντε τωρα που επιτρεπονται και οι Γαμοι ο δρομος ανοιχτος για σενα.. Γιατι μια ζωη ερωτευμενη σε βλεπω. Μπραβο βρε Βαλεντινακη καλως Ορισες και παλι στη παρεα μας.

Valentina Megastar

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Γιασου Βαλεντινα. Καλως ορισες. Μας ελυψες βρε τρελοκοριτσο... Χαιρομε που εισαι στη παρεα μας και παλι... Και εσυ εισαι κολλητη μου και να μπαινης βρε να τα λεμε μην χανεσε οκ??
Αχ θα σε φανε οι ΕΡΩΤΕΣ εσενα... Αντε τωρα που επιτρεπονται και οι Γαμοι ο δρομος ανοιχτος για σενα.. Γιατι μια ζωη ερωτευμενη σε βλεπω. Μπραβο βρε Βαλεντινακη καλως Ορισες και παλι στη παρεα μας.

Χαιρομαι πολυ που σε ξαναβρισκω γλυκο μου πλασματακι... Σε σεβομαι πολυ γιατι οπως ολοι ξερουμε εισαι η πιο παλια εδω μεσα (κι εξω μην σου πω  :boobies: :boobies: :boobies:)Εισαι μια πηγη εμπνευσης για ολα τα ατομα που αναζητουν μια διαφορετικη εμπειρια...

Βρε χαζουλα αυτα για το γαμο που μου γραφεις αφορουν εσας :) :) :) :) Εγω ειμαι πλεον γυναικα και με το νομο οποτε δεν εχω τετοια θεματα.. Να ξερεις ομως οτι ολα εσεις τα τραβεστι εχετε μια εξεχουσα θεση στην καρδια μου...  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

Valentina Megastar

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αποχωριστηκες το παπαρι σου στη Βιρμανια? Τι κριμα... μια ψωλη λιγοτερη  :'(   :headbang: :headbang: :headbang:

Εσυ παλι ποια εισαι κοριτσαρα μου; Χαιρομαι πολυ που οσο ελειπα ξεπεταχτηκαν κι αλλα παιδια στο σαιτ που καταλαβαν οτι κρυβουν μια τραβεστι μεσα τους... Σε φιλω μωρο μου... Εισαι απλα τελεια!!

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

ΥΓ: Κουκλιτσα οποτε θες παμε μαζι Βιρμανια να κανεις τα βυζακια σου...

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Χαιρομε κοπελα μου. Να εισαι ευτυχισμενη στη ζωη σου. Απαπα γαμος μακρυα... Αυτα ειναι για σενα.. Που ζεις διαφορετικη ζωη απο μας... Τωρα μην ξεγελιωμαστε ειναι δυνατον να κανουμε την ζωη που κανουμε και να εχουμε και σχεση?? Δεν θα το ηθελα.. Δεν συνδιαζονται αυτα τα δυο για μενα. Ο Ερωτας ειναι μοναδικο πραγμα...

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Εσυ παλι ποια εισαι κοριτσαρα μου; Χαιρομαι πολυ που οσο ελειπα ξεπεταχτηκαν κι αλλα παιδια στο σαιτ που καταλαβαν οτι κρυβουν μια τραβεστι μεσα τους... Σε φιλω μωρο μου... Εισαι απλα τελεια!!

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

ΥΓ: Κουκλιτσα οποτε θες παμε μαζι Βιρμανια να κανεις τα βυζακια σου...

Ειμαι παλια πουτανα εγω, δεν με ξερεις.

Τον μακαριτη τον εφερες πισω σε βαζακι ή τον αφησες στον τοπικο ζωολογικο κηπο ?    

Valentina Megastar

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Χαιρομε κοπελα μου. Να εισαι ευτυχισμενη στη ζωη σου. Απαπα γαμος μακρυα... Αυτα ειναι για σενα.. Που ζεις διαφορετικη ζωη απο μας... Τωρα μην ξεγελιωμαστε ειναι δυνατον να κανουμε την ζωη που κανουμε και να εχουμε και σχεση?? Δεν θα το ηθελα.. Δεν συνδιαζονται αυτα τα δυο για μενα. Ο Ερωτας ειναι μοναδικο πραγμα...

Ψυχουλα μου στενοχωριεμαι πολυ να ακουω παιδια σαν εσενα να μιλανε με κυνισμο και πικρα για το θεμα του ερωτα... Γλυκο μου πλασματακι οποιες κι αν ηταν οι επιλογες στη ζωη σου εχεις κι εσυ δικαιωμα στις απλες καθημερινες χαρες που ζουμε ολοι οι υπολοιποι, οι δηθεν κανονικοι... Ειμαι σιγουρη οτι καποια στιγμη θα βρεθει ενας καλος ανθρωπος με τον οποιο θα μπορεσεις να ζησεις αυτο που μεχρι τωρα φοβοσουν...  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Εισαι πολυ ευαισθητη κοπελα ματακια μου... Ολα θα πανε καλα ομως :) Σε φιλω..

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom