Δεν ταμαθες λαγέ μου?καλα μια μερα δεν μπηκα και αλλαξαν ολα;τι αγαπες ειναι αυτες;με καβλωσατε ετσι ωραια που μιλατε!!!!δεσποινις αλικη δεν σας αναγνωριζω!!!
Έπεσε και η τιμή του σιροπιου διεθνώς απο την υπερπαραγωγή!
Δεν ταμαθες λαγέ μου?καλα μια μερα δεν μπηκα και αλλαξαν ολα;τι αγαπες ειναι αυτες;με καβλωσατε ετσι ωραια που μιλατε!!!!δεσποινις αλικη δεν σας αναγνωριζω!!!
Δεν ταμαθες λαγέ μου?
Πες μια καλη κουβεντα για μας βρε πες...
βρε τσοντακηδες...τραβελι ειναι ?
τελος!!!σπιτι τωρα,δηλαδη δεν θα εχει τσαμπουκαδες πια εδω μεσα;Καλα να παθεις αλλη φορα μπουρδελα.com..... Και οχι βολτες απο δω και απο κει...
Κουμπαρε..
Χειμωνιασε ακομα να μαζευτης στο σπιτη??
μα τοσο πολυ πια ρε παιδι μου;Δεν ταμαθες λαγέ μου?
Με τον καλό λόγο στο στόμα όπως πάντα.Καλησπερα κι απο μενα σε ολη την υπεροχη παρεα και κυριως στις εκρηκτικες καλλονες του θρεντ... Αλικη, Δαναη και Συλβανα ειστε ολες πανεμορφες και καταπληκτικα παιδια!!! Το θεωρω τιμη μου που ειστε κολλητες μου...
Συγνωμη που ελειψα αλλα ημουν διακοπες με το νεο μου φλερτ στη Βιρμανια (παιδια ηταν υπεροχα... μαγικο καλοκαιρακι...).. Να ξερετε ομως οτι σας σκεφτομουν ΣΥΝΕΧΩΣ ολους και κυριως εσενα Συλβια, που αθελα σου παραπληροφορεις τον κοσμακη που μπαινει εδω μεσα για να ενημερωθει απο τις τραβελορεπορτερ..
Το κοριτσι του βιντεοκλιπ που εσυ με σιγουρια ειπες οτι λεγεται Τανια, ειναι Ιταλιδα τρανς και συμμετεχει σε βιντεοκλιπ και ταινιες... απλα ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. Απο το μυαλο σου τα εβγαλες καλε ολα αυτα τα ασχετα;;; Η και καλα ξερεις τα παντα; Προκειται για κανονικο κοριτσι που συμμετειχε στο βιντεοκλιπ λογω φιλιας με καποια απο τα ατομα που εμφανιστηκαν... Ολα τα υπολοιπα ειναι απλα ασυναρτησιες.Συλβουλα μου να ξερεις οτι ολα αυτα δεν τα λεω με κακια.. Σε θεωρω ΜΑΝΑ ΜΟΥ γιατι ξερω οτι εισαι απιστευτος ανθρωπος και βοηθας τα αδεσποτα και τους απορους.. Σου υποκλινομαι!!!!
Σε ολα τα αγορια του σαιτ και στις κολλητες μου (και μελλουσες συγκατοικους μου)Μακια! Μακια!! Μακια!!
Γιασου Βαλεντινα. Καλως ορισες. Μας ελυψες βρε τρελοκοριτσο... Χαιρομε που εισαι στη παρεα μας και παλι... Και εσυ εισαι κολλητη μου και να μπαινης βρε να τα λεμε μην χανεσε οκ??
Αχ θα σε φανε οι ΕΡΩΤΕΣ εσενα... Αντε τωρα που επιτρεπονται και οι Γαμοι ο δρομος ανοιχτος για σενα.. Γιατι μια ζωη ερωτευμενη σε βλεπω. Μπραβο βρε Βαλεντινακη καλως Ορισες και παλι στη παρεα μας.
Εγω ειμαι πλεον γυναικα και με το νομο οποτε δεν εχω τετοια θεματα..
Αποχωριστηκες το παπαρι σου στη Βιρμανια? Τι κριμα... μια ψωλη λιγοτερη :'(
Εσυ παλι ποια εισαι κοριτσαρα μου; Χαιρομαι πολυ που οσο ελειπα ξεπεταχτηκαν κι αλλα παιδια στο σαιτ που καταλαβαν οτι κρυβουν μια τραβεστι μεσα τους... Σε φιλω μωρο μου... Εισαι απλα τελεια!!
Μακια! Μακια!! Μακια!!!
ΥΓ: Κουκλιτσα οποτε θες παμε μαζι Βιρμανια να κανεις τα βυζακια σου...
Χαιρομε κοπελα μου. Να εισαι ευτυχισμενη στη ζωη σου. Απαπα γαμος μακρυα... Αυτα ειναι για σενα.. Που ζεις διαφορετικη ζωη απο μας... Τωρα μην ξεγελιωμαστε ειναι δυνατον να κανουμε την ζωη που κανουμε και να εχουμε και σχεση?? Δεν θα το ηθελα.. Δεν συνδιαζονται αυτα τα δυο για μενα. Ο Ερωτας ειναι μοναδικο πραγμα...
Ειμαι παλια πουτατα εγω, δεν με ξερεις.
Τον μακαριτη τον εφερες πισω σε βαζακι ή τον αφησες στον τοπικο ζωολογικο κηπο ?
Με τον καλό λόγο στο στόμα όπως πάντα.
Ε ρε γλέντια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!