Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Αποχωριστηκες το παπαρι σου στη Βιρμανια? Τι κριμα... μια ψωλη λιγοτερη  :'(   :headbang: :headbang: :headbang:

Ειμαι παλια πουτανα εγω, δεν με ξερεις.

Τον μακαριτη τον εφερες πισω σε βαζακι ή τον αφησες στον τοπικο ζωολογικο κηπο ?

Οχι δα!
Την φύλαξε σε κρυονικούς καταψύκτες για την περίπτωση που αλλάξει γνώμη!!! ;)

:2funny: :2funny: :2funny:

Valentina Megastar

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Βρε παιδια μην κλαιτε με μαυρο δακρυ τα "γατακια" που εφυγαν... Υπαρχουν αρκετα στην αγορα για να ικανοποιειτε τον κρυφο σας ποθο... Το πολυ πολυ να σταματησετε να ασχολειστε με τα μεταλλαγμενα και να ασχοληθειτε με του διπλανου σας...  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Εσυ παλι ποια εισαι κοριτσαρα μου; Χαιρομαι πολυ που οσο ελειπα ξεπεταχτηκαν κι αλλα παιδια στο σαιτ που καταλαβαν οτι κρυβουν μια τραβεστι μεσα τους... Σε φιλω μωρο μου... Εισαι απλα τελεια!!

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

ΥΓ: Κουκλιτσα οποτε θες παμε μαζι Βιρμανια να κανεις τα βυζακια σου...
Mου αρεσει που αποκαλεις τον αλλον "κοριτσαρα μου" με σκοπο να τον προσβαλεις. :2funny:
Αντρακλα μου εσυ. :jerking:

Valentina Megastar

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Mου αρεσει που αποκαλεις τον αλλον "κοριτσαρα μου" με σκοπο να τον προσβαλεις. :2funny:
Αντρακλα μου εσυ. :jerking:

Βρασιδακο μου σε μερικους αντρες αρεσει να τους φωναζουν κοριτσαρες. Μην τα παιρνεις ολα τοσο προσωπικα... Σε αγαπαω και σε θεωρω αδερφο μου. Εσενα μονο αφεντη μου θα σε αποκαλουσα...  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Χαιρομαι πολυ που σε ξαναβρισκω γλυκο μου πλασματακι... Σε σεβομαι πολυ γιατι οπως ολοι ξερουμε εισαι η πιο παλια εδω μεσα (κι εξω μην σου πω  :boobies: :boobies: :boobies:)Εισαι μια πηγη εμπνευσης για ολα τα ατομα που αναζητουν μια διαφορετικη εμπειρια...

Βρε χαζουλα αυτα για το γαμο που μου γραφεις αφορουν εσας :) :) :) :) [size=17pt]Εγω ειμαι πλεον γυναικα και με το νομο[/size] οποτε δεν εχω τετοια θεματα.. Να ξερεις ομως οτι ολα εσεις τα τραβεστι εχετε μια εξεχουσα θεση στην καρδια μου...  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Αυτο πρεπει να εχει καποια σχεσει με το ...Η δικαιοσυνη ειναι τυφλη. :grin:
Παντως αν κρινω απο της φωτογραφιες σου λαθος κεφαλι εκοψες. :grin:

Βρασιδακο μου σε μερικους αντρες αρεσει να τους φωναζουν κοριτσαρες. Μην τα παιρνεις ολα τοσο προσωπικα... Σε αγαπαω και σε θεωρω αδερφο μου. Εσενα μονο αφεντη μου θα σε αποκαλουσα...  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Μπαααααααααα  προτιμω το κοριτσαρα μου. :grin:

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
Βρε παιδια μην κλαιτε με μαυρο δακρυ τα "γατακια" που εφυγαν... Υπαρχουν αρκετα στην αγορα για να ικανοποιειτε τον κρυφο σας ποθο... Το πολυ πολυ να σταματησετε να ασχολειστε με τα μεταλλαγμενα και να ασχοληθειτε με του διπλανου σας...  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Μακια! Μακια!! Μακια!!!
πολύ ωραία
αφού αποχωρίστικες το "προσόν" σου, σε παρακαλώ πλέον να μην ρυπαίνεις το θρεντ με την σπαμίλα σου. Άλλωστε ο τίτλος μιλάει για προσόντα
καλά είμασταν και χωρίς εσένα

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166

Μακια! Μακια!! Μακια!!!
κάτσε για να καταλάβω....

εσύ είσαι η Βαλεντίνα... που ήταν απλό Σταρ και άλλαξε αστερισμό και πήγε στο Αλφα του κενταύρου και έγινε Βαλεντινα ΜέγαΣταρ...?

απ' ότι κατάλαβα άλλαξες και υδραυλικά... τι εύχονται σε τέτοιες πιρπτώσεις... τέσπα ... τα καλύτερα

tkalelris

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
13
Πόντοι
1
Αποτασεσαι την Βαλεντινα?Απεταξαμην απεταξαμην!:) Παλι εμφανιστικε αυτο το παλιοπραμα?

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Αφιερωμένω στην μνήμη της γατούλας σου. :o
Να ζήσεις να την θυμάσαι. :babycry:
Θεος χωρεστον  :priest:

[youtube=425,350]qgc6zmfValU&feature=related[/youtube]

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
πολύ ωραία
αφού αποχωρίστικες το "προσόν" σου, σε παρακαλώ πλέον να μην ρυπαίνεις το θρεντ με την σπαμίλα σου. Άλλωστε ο τίτλος μιλάει για προσόντα
εσύ είσαι του σάιτ... ή έτσι το λες...
ξέρεις εγώ δεν θέλω να αντιτίθομαι στην εξουσία... όπότε θα κάνω τουμπεκί αν ισχύει κάτι τέτοιο.

και μια ερώτηση... εγώ που δεν πάω με τραβέλια... μπορώ να μείνω... ή να κάτσω..δεν θα αγγίζω απλά θα βλέπω. αν είναι θα κάνω και λάτζα δεν με πειράζει. ενημερώστε έναν ανενημέρωτο

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
δεν πιστεύω να είχες τέτοιο γατί και το έκοψες...γιατί πολλά παθητικά κωλαράκια θα σε πεθυμήσουν.
ελπίζω πάντως να το δώρησες σε κανέναν ευνούχο  :2funny:  :rockon: :rockon: :rockon:
[youtube=425,350]a-NhO2nvAcw[/youtube]

Valentina Megastar

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
πολύ ωραία

Χαιρομαι που περασατε ομορφα και χωρις εμενα ματακια μου..  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: Μην μου  αγχωνεσαι ομως... υπαρχουν αρκετα γατακια για ολο τον κοσμο... μη βγαζεις νυχια βρε!  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

Valentina Megastar

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αυτο πρεπει να εχει καποια σχεσει με το ...Η δικαιοσυνη ειναι τυφλη. :grin:
Παντως αν κρινω απο της φωτογραφιες σου λαθος κεφαλι εκοψες. :grin:
Μπαααααααααα  προτιμω το κοριτσαρα μου. :grin:

Γλυκο μου και πανεμορφο κοριτσι... τι κι αν εισαι φυλακισμενη σε ενα αχαρο αντρικο κορμι, εγω μεσα απο την ομορφια οσων γραφεις βλεπω την απολυτη Ελληνιδα... Σε αγαπαω πολυ και θα ηθελα να συγκατοικησουμε αν το θες κι εσυ. Να βρουμε ενα διαμερισματακι που να μας βολευει και τις δυο και να μοιραζομαστε τα εξοδα. Σ'ευχαριστω που εισαι κολλητη μου...  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Γλυκο μου και πανεμορφο κοριτσι... τι κι αν εισαι φυλακισμενη σε ενα αχαρο αντρικο κορμι, εγω μεσα απο την ομορφια οσων γραφεις βλεπω την απολυτη Ελληνιδα... Σε αγαπαω πολυ και θα ηθελα να συγκατοικησουμε αν το θες κι εσυ. Να βρουμε ενα διαμερισματακι που να μας βολευει και τις δυο και να μοιραζομαστε τα εξοδα. Σ'ευχαριστω που εισαι κολλητη μου...  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
άντε Βραγίδα... τα τσίμπησες και σήμερα τα κομπλιμέντα σου.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Αυτα να τα πεις σε αυτους που με λενε ελεεινηδα.
Σε ευχαριστω για την προσκληση και θα ηταν μεγαλη μου τιμη να μενω στην ιδια στεγη με μια σταρ μονο να ξανα συζητήσουμε το θεμα τον εξοδων γιατι ειμαι λιγο χαλια οικονομικα.
Της σερβιετες σου θα πρεπει να της αγοραζεις με δικα σου λεφτα. :grin:

Valentina Megastar

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αυτα να τα πεις σε αυτους που με λενε ελεεινηδα.
Σε ευχαριστο για την προσκλυση και θα ηταν μεγαλι μου τιμη να μενω στην ιδια στεγη με μια σταρ μονο να ξανα συζητήσουμε το θεμα τον εξοδων γιατι ειμαι λιγο χαλια οικονομικα.
Της σερβιετες σου θα πρεπει να της αγοραζεις με δικα σου λεφτα. :grin:

Καλε... εγκεφαλικο επαθες τωρα που θα συγκατοικησουμε;;; Τι ορθογραφικα λαθη ειναι αυτα;; Εκτος απο το να βαφεσαι ομορφα και να περπατας σεξυ με ψηλα τακουνια θα πρεπει να αρχισουμε και μαθηματα ορθογραφιας;;;  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :hammer: :hammer: :hammer: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Να ξερεις οτι σε αγαπω πολυ και σε θεωρω απο τα πιο αξιοπρεπη κοριτσια του χωρου μας..

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Καλε... εγκεφαλικο επαθες τωρα που θα συγκατοικησουμε;;; Τι ορθογραφικα λαθη ειναι αυτα;; Εκτος απο το να βαφεσαι ομορφα και να περπατας σεξυ με ψηλα τακουνια θα πρεπει να αρχισουμε και μαθηματα ορθογραφιας;;;  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :hammer: :hammer: :hammer: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Να ξερεις οτι σε αγαπω πολυ και σε θεωρω απο τα πιο αξιοπρεπη κοριτσια του χωρου μας..

Μακια! Μακια!! Μακια!!!
βρε τα διορθωσα μην γινεσαι κακια ετσι και αλλιος δεν ειπα οτι ειμαι καλος στην ορθογραφια, δεν το ηξερα παντως οτι για να γαμιεσαι και να εισαι πουστρακος πρεπει να ξερεις και ορθογραφια αστο δεν κανω εγω θα μεινω αντρας αφου ειμαι ανορθογραφος.
:grin:

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
ρε η βαλεντινα ειναι αυτη που ειχε στολιστει σαν υπηρετρια και ειχε εξαφανιστει ολο το θρεντ απο το φοβο του? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom