Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Πρέπει να ξαναπέσει "μπουζού" μου φαίνεται....    :uglystupid:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Ας με τεσταρη οποιος θελει δεν  κωλωνο.
Οσο για αυτο που εβγαλα στο  ποπο μου το εβγαλα απο στεναχωρια που δεν σε εχω γνωριση ακομα αγαπητε μου  hotyan....
Και να πω και κατι....
Δεν σου αρεσουν οι φτηνες δεν σου αρεσουν οι ακριβες βρες μια στα μετρα σου τελος παντων να ησυχασουμε και λιγο...
Ας με τεσταρη οποιος θελει δεν  κωλωνο.
ΕΓΩ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!! :idiot:

Οσο για αυτο που εβγαλα στο  ποπο μου το εβγαλα απο στεναχωρια που δεν σε εχω γνωριση ακομα αγαπητε μου  hotyan....
ΜΗΝ ΠΟΛΥΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΟΥΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΜΠΟΥΤΙ!!! :2funny: :2funny:
Δεν σου αρεσουν οι φτηνες δεν σου αρεσουν οι ακριβες βρες μια στα μετρα σου τελος παντων να ησυχασουμε και λιγο
ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!!! :headbang: :headbang:

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
διαβαζω σε σχετικο παραπλευρο σαιτ για τρβεστι, για καποια αλικη στη συγγρου με μεγαλο εργαλειο κ.λ.π!!Πιστευω οτι να πας με τραβεστι ειναι τρομερα μεγαλη εμπειρια!!Πρωτα ειναι εγκεφαλικο και μετα αισθησιακο!Θεωρω οτι πρεπει να σε αφησει να την γλυψεις με τις ωρες και φτανοντας στο κοιλοτακι αυτο που κρυβει μεσα της να το ρουφηξεις και αν το γευτεις καλα!Αν ειναι μεγάλο ακομα καλυτερα!Και αυτη ομως να ξερει και να εχει υπομονη να την γλυψεις.Να σε τρελλανει και να φτασεις στο αμην, να στο δινει λιγο λιγο, να σε πεθαινει!!

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
μια τραβεστι που ξερει να σε τρελλαινει αντικαθιστα ολες τις γυναικες του κοσμου!αρκει να γνωριζει πως να σε πεθανει, να εχει βεβαια και τα καταλληλα προσοντα και να αφοσιωθει σε σενα!οταν το πετυχεις αυτο εισαι ο πιο ευτυχισμενος ανθρωπος του κοσμου!!!!

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
μια τραβεστι που ξερει να σε τρελλαινει αντικαθιστα ολες τις γυναικες του κοσμου!αρκει να γνωριζει πως να σε πεθανει, να εχει βεβαια και τα καταλληλα προσοντα και να αφοσιωθει σε σενα!οταν το πετυχεις αυτο εισαι ο πιο ευτυχισμενος ανθρωπος του κοσμου!!!!
τα θελει ο κολος σου εσενα! ! ! :2funny: :2funny: :2funny:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
διαβαζω σε σχετικο παραπλευρο σαιτ για τρβεστι, για καποια αλικη στη συγγρου με μεγαλο εργαλειο κ.λ.π!!Πιστευω οτι να πας με τραβεστι ειναι τρομερα μεγαλη εμπειρια!!Πρωτα ειναι εγκεφαλικο και μετα αισθησιακο!Θεωρω οτι πρεπει να σε αφησει να την γλυψεις με τις ωρες και φτανοντας στο κοιλοτακι αυτο που κρυβει μεσα της να το ρουφηξεις και αν το γευτεις καλα!Αν ειναι μεγάλο ακομα καλυτερα!Και αυτη ομως να ξερει και να εχει υπομονη να την γλυψεις.Να σε τρελλανει και να φτασεις στο αμην, να στο δινει λιγο λιγο, να σε πεθαινει!!
τα θελει ο κολος σου εσενα! ! ! :2funny: :2funny: :2funny:

Το στόμα του θέλεις να πείς!
Αλλα και για τον κώλο του δεν θα πει και όχι!
:2funny: :2funny:

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
οτι σχολιασα, το σχολιασα στο συγκεκριμενο φορουμ και ηταν μια αποψη μου, που ισως βρει συμφωνους και αλλους.Δεν προσεβαλα κανεναν, ουτε ενοχλησα κανεναν, προσεξτε το αυτο.Οι σχολιαστες των λεγομενων μου κατλαβαινουν ολοι τι ...ειναι!Αρα δεν χρειαζονται σχολιο,ουτε να ασχολουμαστε!Ευχαριστώ

Fenia Trans

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μια καλησπερα κι απο μενα... Ειμαι η Φενια και σας διαβαζω καιρο.. Θα χαρω πολυ να τα λεμε..

Φιλια σε ολα τα αγορια..  :boobies: :boobies: :boobies:

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
Καλησπερα και σε σενα Φενια!! Ελπιζουμε να βαλεις κι εσυ το λιθαρακι σου για να λεγονται πολλα πραγματα εδω περα, χωρις ομως να θιγεται κανενας!!Φαινεσαι παντως τρελλα !!!

kwstaswd

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
1
Μια καλησπερα κι απο μενα... Ειμαι η Φενια και σας διαβαζω καιρο.. Θα χαρω πολυ να τα λεμε..

Φιλια σε ολα τα αγορια..  :boobies: :boobies: :boobies:
Φενια γεια και απο εμενα .που σε βρησκουμε οι ενδιαφερομενοι???

Fenia Trans

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας αγορια... Σας ευχαριστω πολυ για τα γλυκα σας λογια... Στο σαίτ μου θα βρειτε τις απαραιτητες πληροφοριες που ζητατε..

Φιλια!  :boobies: :boobies:

George Cumalot

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2006
Κριτικές
8
Like
229
Πόντοι
6
Φενια καλό θα ήταν να βάλεις στο blog περισσότερες φωτογραφίες...

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
γεια σου φενια και απο μενα,συμφωνω με τον συναγωνιστη για πιο πολλες φωτο,καλο για ολους και για σενα,καλη συνεχεια

Fenia Trans

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια το σαιτ τωρα το ετοιμαζω... Περισοτερες φωτογραφιες προσεχως... Σας ευχαριστω για το ενδιαφερον σας..

Fenia Trans

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Απλα να σας θυμισω οτι οι πληροφοριες που μου ζητατε στα πιο πολλα πμ υπαρχουν ηδη στο μπλογκ...

Συνημμένα

• IMG000004.jpg
    IMG000004.jpg
    48,4 KB · Εμφανίσεις: 30

putangamon

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια το σαιτ τωρα το ετοιμαζω... Περισοτερες φωτογραφιες προσεχως... Σας ευχαριστω για το ενδιαφερον σας..

Υπαρχει καμμια διευθυνση για site που δεν την βλεπω ? Σορρυ αλλα ειμαι καινουργιος στο forum.....
:huh:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom