enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Πρέπει να ξαναπέσει "μπουζού" μου φαίνεται....
Πρέπει να ξαναπέσει "μπουζού" μου φαίνεται....
Ας με τεσταρη οποιος θελει δεν κωλωνο.Ας με τεσταρη οποιος θελει δεν κωλωνο.
Οσο για αυτο που εβγαλα στο ποπο μου το εβγαλα απο στεναχωρια που δεν σε εχω γνωριση ακομα αγαπητε μου hotyan....
Και να πω και κατι....
Δεν σου αρεσουν οι φτηνες δεν σου αρεσουν οι ακριβες βρες μια στα μετρα σου τελος παντων να ησυχασουμε και λιγο...
τα θελει ο κολος σου εσενα! ! !μια τραβεστι που ξερει να σε τρελλαινει αντικαθιστα ολες τις γυναικες του κοσμου!αρκει να γνωριζει πως να σε πεθανει, να εχει βεβαια και τα καταλληλα προσοντα και να αφοσιωθει σε σενα!οταν το πετυχεις αυτο εισαι ο πιο ευτυχισμενος ανθρωπος του κοσμου!!!!
διαβαζω σε σχετικο παραπλευρο σαιτ για τρβεστι, για καποια αλικη στη συγγρου με μεγαλο εργαλειο κ.λ.π!!Πιστευω οτι να πας με τραβεστι ειναι τρομερα μεγαλη εμπειρια!!Πρωτα ειναι εγκεφαλικο και μετα αισθησιακο!Θεωρω οτι πρεπει να σε αφησει να την γλυψεις με τις ωρες και φτανοντας στο κοιλοτακι αυτο που κρυβει μεσα της να το ρουφηξεις και αν το γευτεις καλα!Αν ειναι μεγάλο ακομα καλυτερα!Και αυτη ομως να ξερει και να εχει υπομονη να την γλυψεις.Να σε τρελλανει και να φτασεις στο αμην, να στο δινει λιγο λιγο, να σε πεθαινει!!
μια τραβεστι που ξερει να σε τρελλαινει αντικαθιστα ολες τις γυναικες του κοσμου!αρκει να γνωριζει πως να σε πεθανει, να εχει βεβαια και τα καταλληλα προσοντα και να αφοσιωθει σε σενα!οταν το πετυχεις αυτο εισαι ο πιο ευτυχισμενος ανθρωπος του κοσμου!!!!
τα θελει ο κολος σου εσενα! ! !
Φενια γεια και απο εμενα .που σε βρησκουμε οι ενδιαφερομενοι???Μια καλησπερα κι απο μενα... Ειμαι η Φενια και σας διαβαζω καιρο.. Θα χαρω πολυ να τα λεμε..
Φιλια σε ολα τα αγορια..
Παιδια το σαιτ τωρα το ετοιμαζω... Περισοτερες φωτογραφιες προσεχως... Σας ευχαριστω για το ενδιαφερον σας..
"Πάτα" πάνω στο προφίλ της δίπλα από το μήνυμά της.Υπαρχει καμμια διευθυνση για site που δεν την βλεπω ? Σορρυ αλλα ειμαι καινουργιος στο forum.....
Ωπ συγνωμη....."Πάτα" πάνω στο προφίλ της δίπλα από το μήνυμά της.