Και που είσαι ακόμα κάτσε να πλακώσουν και οι βασίλλισες του θρεντ.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)
Καλησπέρα σε όλους...Το τρανσ forum εκτος από τα ξεκατινιάσματα είναι ότι καλύτερο έχω διαβασει τον τελευταίο καιρό... Δανάη από ις φοτο σου στο site σου είσαι τεράστια κάβλα και μιάς και δεν έχω παει με trans ποτέ θα θελά να σουν η πρώτη μου. Λέω να κατέβω Αθήνα σε κανά 2 βδομαδες και θέλω να σε δω. Στείλε μου p.m. για περαιτέρω επικοινωνία..
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Καλησπερα Συλβακη. Καλο Χειμωνα..... Καλησπερα Ναντια... Καλο Χειμωνα.... Καλησπερα αγορια ατελειωτα αναφερομε σε ολα τα αγορια ετσι?? Υπαρχη ποικιλια αγοριων και αγοριων τωρα πια.... θελω να σας εκπαιδευσω ολα.... Καυλες μεγαλεςςςςς
Παραθέτω το 2ο Review του πολεμιστή Τζίνι, σε παραπλευρο θρέντ!!
Βλέπις πείτση πορνωραιπωρταιρ που σου τάλαιγα , να ο ιντερνακιολαλ τραβαιλοπωρνωρεπόρτερ!!!
και το μεγαλο εργαλιο της ονειρο φοβερο μαυρο καβλι που καβλονε πολυ γριγορα οταν αρχησα να της το γλυφω
ΩΡΕ ΜΗΤΗΡ ΜΟΥ ΤΙ ΠΡΑΤΕΙ Ο ΥΙΟΣ ΣΟΥ!!!!
ζητησε εξτρα λεφτα για να χισει
δεν γαμαει πολυ καλα νομιζω κανει προσπαθεις για να μι χισει
ΣΤΟΥΜΠΩΣΕ!!! ΔΙΚΙΟ!!!! ΠΩΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΧΟΤΝΤΟΓΚ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ, ΚΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΖΕΙ ΔΡΑΜΙ!!!
τα 250 ευρω δεν ειναι για μια ωρα αλλα για ενα "σερβις" με το που εχισα δηλαδη μου το ξεφουρνησε!!
ΔΕ ΗΞΕΡΕΣ ΑΣ ΡΩΤΑΓΕΣ ΠΡΙΝ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΙΣΕΙ!!! ;)
Και πάλι συγχαρητηρια στν διεθνή τραβελορεπόρτερ Τζίνι.
Περιμένουμε με αγωνία και άλλα τετοια review!!!
υστερογραφο
Η αλλη, ψαχνει για πελατες μην χαλάτε συναλαγμα, τραβέλι απο τον τόπο σου .....
Βλέπις πείτση πορνωραιπωρταιρ που σου τάλαιγα , να ο ιντερνακιολαλ τραβαιλοπωρνωρεπόρτερ!!!
λοιπων την alessandra την εχω συναντισει οταν ηταν στην αθηνα τον ιουλιο αν θιμαμαι καλα στο ιδιο διαμερισμα που ειναι τωρα η αlexia kruger και η αλλη η φιλη της
η τιμη 250 για μια ωρα ετσι εγραφε και στο σαιτ (1 hour 250 eyro)
απο κοντα ειναι κουκλαρα!! σωματαρα φοβερη!!! βγαλμενη απο τις καλθτερες τσωντες του ειδους τις βραζιλιανικες
και το μεγαλο εργλαλιο της ονειρο φοβερο μαυρο καβλι που καβλονε πολυ γριγορα οταν αρχησα να της το γλυφω
δυστιχως ομως ειναι και αυτη μεγαλη ξεπετα!!
οπως η alexia kriger mou ζητησε εξτρα λεφτα για να χισει αν θιμαμαι καλα μου ζητησε αλλα 200 η 250!!! δεν ημαστε καθολου καλα μου φενεται
και οχι μονο αυτο τα 250 ευρω δεν ειναι για μια ωρα αλλα για ενα "σερβις" με το που εχισα δηλαδη μου το ξεφουρνησε!!
στο σαιτ της με λιγα λογια λεει ψεματα
επισης δεν γαμαει πολυ καλα νομιζω κανει προσπαθεις για να μι χισει
αυτα φιλοι μου για αλλη μια ξεπετα
τζινι
και το μεγαλο εργαλιο της ονειρο φοβερο μαυρο καβλι που καβλονε πολυ γριγορα οταν αρχησα να της το γλυφω
ΩΡΕ ΜΗΤΗΡ ΜΟΥ ΤΙ ΠΡΑΤΕΙ Ο ΥΙΟΣ ΣΟΥ!!!!
ζητησε εξτρα λεφτα για να χισει
δεν γαμαει πολυ καλα νομιζω κανει προσπαθεις για να μι χισει
ΣΤΟΥΜΠΩΣΕ!!! ΔΙΚΙΟ!!!! ΠΩΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΧΟΤΝΤΟΓΚ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ, ΚΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΖΕΙ ΔΡΑΜΙ!!!
τα 250 ευρω δεν ειναι για μια ωρα αλλα για ενα "σερβις" με το που εχισα δηλαδη μου το ξεφουρνησε!!
ΔΕ ΗΞΕΡΕΣ ΑΣ ΡΩΤΑΓΕΣ ΠΡΙΝ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΙΣΕΙ!!! ;)
Και πάλι συγχαρητηρια στν διεθνή τραβελορεπόρτερ Τζίνι.
Περιμένουμε με αγωνία και άλλα τετοια review!!!
υστερογραφο
Η αλλη, ψαχνει για πελατες μην χαλάτε συναλαγμα, τραβέλι απο τον τόπο σου .....
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Λυσαξανε Συλβακι παλι ειδες???? Απαπαπαπαπα
Τα 50 που λες πως ζητάς, μπροστα στα παραπάνω ειναι ψιχουλα πραγματι.Λυσαξανε Συλβακι παλι ειδες???? Απαπαπαπαπα
Εισαι το τραβελι του λαού, η βαρβάκειος των τραβελογαμιάδων. Προτεινω στον τζινι να σε τεσταρει, κι ας ειναι διεθνης πάικτης!!!
Το θεμα ειναι σε ποιον και αν θα του σηκωθεί!!!!
Ερωτηση : Το καψιμο που φαινεται στον πωπό σου είναι απο Stirella, η απο πρέσα???
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Αντε ας την υποδεχτουμε
Madonna "Give It 2 Me"
[youtube=425,350]aQRLSBUNupg&feature=related[/youtube]
Madonna "Give It 2 Me"
[youtube=425,350]aQRLSBUNupg&feature=related[/youtube]
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Ας με τεσταρη οποιος θελει δεν κωλωνο.Τα 50 που λες πως ζητάς, μπροστα στα παραπάνω ειναι ψιχουλα πραγματι.
Εισαι το τραβελι του λαού, η βαρβάκειος των τραβελογαμιάδων. Προτεινω στον τζινι να σε τεσταρει, κι ας ειναι διεθνης πάικτης!!!
Το θεμα ειναι σε ποιον και αν θα του σηκωθεί!!!!
Ερωτηση : Το καψιμο που φαινεται στον πωπό σου είναι απο Stirella, η απο πρέσα???
Οσο για αυτο που εβγαλα στο ποπο μου το εβγαλα απο στεναχωρια που δεν σε εχω γνωριση ακομα αγαπητε μου hotyan....
Και να πω και κατι....
Δεν σου αρεσουν οι φτηνες δεν σου αρεσουν οι ακριβες βρες μια στα μετρα σου τελος παντων να ησυχασουμε και λιγο...
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Εκανα σεξ με ALIEN και το εβγαλα....
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Τι Ρατσα ειναι????ΔΑΝΑΗ ΜΟΛΙΣ ΒΡΗΚΑ ΤΟ [glow=red,2,300]ALIEN[/glow] ΣΟΥ
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Να μου τον στειλης για αρμεγμα...λεγετε ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΥΛΩΤΙΟΥΣ
Να βαλω και λιγο σπερμα στο ψυγειο για αναπαραγωγη..
Καλη Ρατσα φαινετε...
Μη μου ζηταει Ταγκα και αυτος..... ειπαμε...
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Αραγε οι πρωτοι ανθρωποι αυτοι με τις τριχες, οι αντρες μεταξυ τους κανανε σεχ???
Αλλα μαλλων ναι.... Τρυπα ειχανε και αυτοι....
Σύμφωνα με τις επιθυμίες σου, σου στέλνω πελάτες , για να μην λές και να μην κλαίς!!!Αραγε οι πρωτοι ανθρωποι αυτοι με τις τριχες, οι αντρες μεταξυ τους κανανε σεχ???
Πληρώνουν με κοτρώνες, και καυσόξυλα!!
Συνημμένα
Πάρτο και αυτό, θα κάνεις παγκόσμια πρωτιά και πατέντα!!!Αραγε οι πρωτοι ανθρωποι αυτοι με τις τριχες, οι αντρες μεταξυ τους κανανε σεχ???
[youtube=425,350]
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
καλο χειμωνα,αν και δεν τον γουσταρω σε ολο τον κοσμο,κουμπαρα συγκρατησουΚαλησπερα Συλβακη. Καλο Χειμωνα..... Καλησπερα Ναντια... Καλο Χειμωνα.... Καλησπερα αγορια ατελειωτα αναφερομε σε ολα τα αγορια ετσι?? Υπαρχη ποικιλια αγοριων και αγοριων τωρα πια.... θελω να σας εκπαιδευσω ολα.... Καυλες μεγαλεςςςςς
αντε παλι απο την αρχη να διαβαζουμε ατελιωτες σελιδες με βρισιες και μαλακιες.....τιποτα πιο επικοδομιτηκο δεν εχετε να πειτε????????????γεια σου δαναη καλο χειμωνα........ειδες ακομα κai ο κουμπαρος σου λεει να συγκρατηθειςκαλο χειμωνα,αν και δεν τον γουσταρω σε ολο τον κοσμο,κουμπαρα συγκρατησου
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 121K