Επισκέπτης
Καλοφόρετο!μμμ εγο καβλεσ μου πως να ντυνομουνα? ειμαι πολι ομορφο πλασματακη
Καλοφόρετο!μμμ εγο καβλεσ μου πως να ντυνομουνα? ειμαι πολι ομορφο πλασματακη
Άμα περιμένεις να βρείς πελάτες απο εμένα και τον Βρασίδα σώθηκες!ακομη μου αρεση στο σεξ να ειμαι πυσοκολιτα και να κιτιεμε στο καθρεφτη, ειμαι πολι ομορφι
Αυτη ειναι για εσενα τελευταια λεξη της μοδας στην μπουργκα.μμμ εγο καβλεσ μου πως να ντυνομουνα? ειμαι πολι ομορφο πλασματακη
ακομη μου αρεση στο σεξ να ειμαι πυσοκολιτα και να κιτιεμε στο καθρεφτη, ειμαι πολι ομορφι
σωστά...δεν απατούν ο ένας τον άλλο ποτέ...και εγω προσπάθησα αλλά παπάρια....Άμα περιμένεις να βρείς πελάτες απο εμένα και τον Βρασίδα σώθηκες!
ντρεπομε δεν θελο,εσι εισε στι φοτογραφια? ομορφοσ ησε
ακομη μου αρεση στο σεξ να ειμαι πυσοκολιτα και να κιτιεμε στο καθρεφτη, ειμαι πολι ομορφι
Αν δεν εχεις βυζάκι.... δεν νομίζω!μμμ εγο καβλεσ μου πως να ντυνομουνα? ειμαι πολι ομορφο πλασματακη
Αν δεν εχεις βυζάκι.... δεν νομίζω!
Δεν φαίνεται η δεν το δειχνεις στην φωτο σου! βαλε και μια προφίλ να σε καμαρώσουμε!
Αποκλέιεται μεγάλε!!!κροςντρεσερ είναι αρχηγέ δεν την βλέπεις?
Aπο το τρομαρα.το μαρα απ'το μαριος βγαινει?
Ας τους να λένε! Καλά παιδία είναι αλλα δύσπιστα, και με το δίκιο τους με τα χουνέρια που εχουμε πάθει όλοι εδω μεσα!για! δεν ειμε κροσντρσερ, κικλοφορο κανονικα σαν κοριτσι και εχο δικα μου ορεα μαλια.και ειμε πολι ομορφι