Βαζης εσυ την δικια σου την μαπα και χορταινη καβλα το σιτε. Την δικια μου οποιος θελει την βλεπη. Παντως να ξερεις οτι οι Τρανς οι καινουργιες παγκοσμιως ξερουν τουλαχιστον 4 γλωσσες και εχουν μορφωση δεν βαζουν μεταφραστη στο κρεβατι να μεταφραζη τα του γαμιστρωνα. Εσυ ουτε Αγγλικα δεν ξερεις. Γιαυτο να μην μιλας για εργατια γιατι μονο οι Εργατες δεν μιλανε γλωσσες. Τρυπες βρησκη παντου ο κοσμος να την χωση αμα θελει. Γιαυτο καλο ειναι αφου ταξιδευης και βγαζης λεφτα οπως λες να πας σε κανενα σχολειο να μαθης 3-4 γλωσσες. Κουλουρι στη μουγκα δεν λεει......
Για βαλε πλωρη μαθε Γερμανικα που ειναι μια απο τις πιο δυσκολες γλωσσες του κοσμου και μετα τα λεμε.
Ρε κακομοιρο φτηνοπουστρακι που μας καταξεφτηλιζεις που εχεις το θρασσος να λες οτι σε λενε και ΔΑΝΑΙ..... που πας ρε..... βγηκες απο το μαντρι και περνεις και φορα......
Εσυ ρε πουστρακι πως τα εμαθες τα γερμανικα.... σε πηρε ο μπαμπας και ειπε να το παρω να σπουδασει και να μαθει το παιδι μου την γερμανικη φιλολογια;;;; η ησουνα ενα προσφυγοπουστρακι της εργατιας....... και απο αυτο εμαθες και την πιο δυσκολη γλωσσα του κοσμου!!!! ειδες εκανε και ενα καλο η μεταναστευση του μπαμπα !!!!
Εγω αγορι μου ξερω πεντε γλωσσες........ ετσι για να ξερεις.....
Και το μουτρακι μου το εβαλα...... ασχετος οτι εσυ δεν μπορεις να το δεχτεις, γιατι ειμαι καλυτερη απο εσενα........ και τοτε δεν υπαρχω , γιατι υπαρχεις μονο εσυ.....!!! εσυ εισαι το μοναδικο Τρανς και ομορφο στην Ελλαδα...... Ενταξει ειπαμε δε στο χαλαμε, τα εχουμε ξαναπει.................................