Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

divine2u2000

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
16
Πόντοι
1
Δανάη ωραία πέρασες στις διακοπές σου με τους Ιταλούς. Εχω όμως μια απορία.
Οταν εμείς σε επισκεπτόμαστε και σε γλείφουμε από τα δάχτυλα των Δανάποδιών σου έως τις μασχάλες σου , γλύφουμε και τα σάλια των Ιταλών? Μήπως μας κολήσουν τίποτα οι μακαρονάδες  ?

acabuddha

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ενω εμεις οι ελληνες οι σουβλατζηδες ειμαστε ολοι πεντακαθαροι ε?

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
Δανάη ωραία πέρασες στις διακοπές σου με τους Ιταλούς. Εχω όμως μια απορία.
Οταν εμείς σε επισκεπτόμαστε και σε γλείφουμε από τα δάχτυλα των Δανάποδιών σου έως τις μασχάλες σου , γλύφουμε και τα σάλια των Ιταλών? Μήπως μας κολήσουν τίποτα οι μακαρονάδες  ?

οτι και να γλυφεις οποια και να γλυφεις παιρνεις τα ρισκα σου ! ...

tslov3r

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
1
Καταρχήν συνχαριτηρια για το site! Πολύ καλή δουλεία παιδια.
Θα ήθελα να ρωτησώ αν παίζει τίποτα καλό στην ρόδο... αν καποιος ξέρει κάρτι ας μπει στον κόπο να μου στείλει ένα πμ με σχόλια και τρόπο επικοινωνίας.
Ευχαρηστώ εκ των προτέρων.

Υ.Γ. Συνεχ΄ξηστε την κάλη δουλεία, και μια μικρή πρόταση αν γέινεται ας γίνει ένας διαχωρισμός των πρληροφοριών από τα σχόλια με στόχο την πιο έυκολη αναζήτηση στο forum.

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Βαζης εσυ την δικια σου την μαπα και χορταινη καβλα το σιτε. Την δικια μου οποιος θελει την βλεπη.  Παντως να ξερεις οτι οι Τρανς οι καινουργιες παγκοσμιως ξερουν τουλαχιστον 4 γλωσσες και  εχουν μορφωση δεν βαζουν μεταφραστη στο κρεβατι να μεταφραζη τα του γαμιστρωνα. Εσυ ουτε Αγγλικα δεν ξερεις. Γιαυτο να μην μιλας για εργατια γιατι μονο οι Εργατες δεν μιλανε γλωσσες. Τρυπες βρησκη παντου ο κοσμος να την χωση αμα θελει. Γιαυτο καλο ειναι αφου ταξιδευης και βγαζης λεφτα οπως λες να πας σε κανενα σχολειο να μαθης 3-4 γλωσσες. Κουλουρι στη μουγκα δεν λεει......
Για βαλε πλωρη μαθε Γερμανικα που ειναι μια απο τις πιο δυσκολες γλωσσες του κοσμου και μετα τα λεμε.

Ρε κακομοιρο φτηνοπουστρακι που μας καταξεφτηλιζεις που εχεις το θρασσος να λες οτι σε λενε και ΔΑΝΑΙ..... που πας ρε..... βγηκες απο το μαντρι και περνεις και φορα......
Εσυ ρε πουστρακι πως τα εμαθες τα γερμανικα.... σε πηρε ο μπαμπας και ειπε να το παρω να σπουδασει και να μαθει το παιδι μου την γερμανικη φιλολογια;;;; η ησουνα ενα προσφυγοπουστρακι της εργατιας....... και απο αυτο εμαθες και την πιο δυσκολη γλωσσα του κοσμου!!!! ειδες εκανε και ενα καλο η μεταναστευση του μπαμπα !!!!
Εγω αγορι μου ξερω πεντε γλωσσες........ ετσι για να ξερεις.....
Και το μουτρακι μου το εβαλα...... ασχετος οτι εσυ δεν μπορεις να το δεχτεις, γιατι ειμαι καλυτερη απο εσενα........ και τοτε δεν υπαρχω , γιατι υπαρχεις μονο εσυ.....!!! εσυ εισαι το μοναδικο Τρανς και ομορφο στην Ελλαδα...... Ενταξει ειπαμε δε στο χαλαμε, τα εχουμε ξαναπει.................................

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Φωτογραφια δεν μπορω να βρω και ουτε εχω βρει ποτε... Αυτο ειναι δικη μου εφευρεση.
Δεν την εχεις καταλαβη την σταση?? δεν ειναι και δυσκολο φαντασια χρειαζετε... κανουν και οι 2 ενα  Χ τα ποδια τους και μπαινουν ενδιαμεσα και τριβοντε. Αν το κανης αλλιως δεν θα καταφερης ποτε τελεια επαφη τρυπα με τρυπα hotyan

Το τι μαλακια θα πεις ακομη .......ετσι για να δειξεις οτι υπαρχεις..... και οτι εισαι και ανωμαλο....... μηπως και τσιμπισει κανενα χαζο και σε παρει....... εσενα το πανεμορφο που ξερεις και απο την  δυσκολη γλωσσα του κοσμου..... και που ειχες βαλει καμια φορα στο αβαταρ σου , εκεινο το μουτρακι σου ..... και Παναγια μου ..... μα τη μουτρα ειναι αυτα.... μα που πας ετσι ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ  που;

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Το τι μαλακια θα πεις ακομη .......ετσι για να δειξεις οτι υπαρχεις..... και οτι εισαι και ανωμαλο....... μηπως και τσιμπισει κανενα χαζο και σε παρει....... εσενα το πανεμορφο που ξερεις και απο την  δυσκολη γλωσσα του κοσμου..... και που ειχες βαλει καμια φορα στο αβαταρ σου , εκεινο το μουτρακι σου ..... και Παναγια μου ..... μα τη μουτρα ειναι αυτα.... μα που πας ετσι ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ   που;

Γλύκα μου εδώ θα διαφωνήσουμε!
:think:Αν εννοείς εμένα δεν είμαι τόσο χαζό να πάω ΄και να με πληρώνει ακόμη!
Αλλα και μαζί σου δεν διαθέτω τα τόσα που ζήτησες!  :boobies:
Εν πάσει περιπτώσει μια στάση πρότεινε που την έχει εφευρει! Εγω δεν κατάλαβα τι εννοεί ποδια ψιλά και με Χ και ζήτησα ενα σκίτσο η μια φωτογραφία να καταλάβουμε! Κακό είναι? Τώρα γιατί δεν στέλνει έστω σκίτσο μπορεί να είναι δύσκολη η φάση και να το σκιτσάρει ακόμη. Εγω περιμένω να δώ την περίπτωση, κυρίως για μορφωτικούς λόγους.
Εσένα τι σε πειράζει και ανακατευεται τις γλώσσες, ψητή γλώσσα μοσχαρίσια χοιρινή τηγαμητή γλώσσα κλπ! :tickedoff:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66

Ρε κακομοιρο φτηνοπουστρακι που μας καταξεφτηλιζεις που εχεις το θρασσος να λες οτι σε λενε και ΔΑΝΑΙ..... που πας ρε..... βγηκες απο το μαντρι και περνεις και φορα......
Εσυ ρε πουστρακι πως τα εμαθες τα γερμανικα.... σε πηρε ο μπαμπας και ειπε να το παρω να σπουδασει και να μαθει το παιδι μου την γερμανικη φιλολογια;;;; η ησουνα ενα προσφυγοπουστρακι της εργατιας....... και απο αυτο εμαθες και την πιο δυσκολη γλωσσα του κοσμου!!!! ειδες εκανε και ενα καλο η μεταναστευση του μπαμπα !!!!
Εγω αγορι μου ξερω πεντε γλωσσες........ ετσι για να ξερεις.....
Και το μουτρακι μου το εβαλα...... ασχετος οτι εσυ δεν μπορεις να το δεχτεις, γιατι ειμαι καλυτερη απο εσενα........ και τοτε δεν υπαρχω , γιατι υπαρχεις μονο εσυ.....!!! εσυ εισαι το μοναδικο Τρανς και ομορφο στην Ελλαδα...... Ενταξει ειπαμε δε στο χαλαμε, τα εχουμε ξαναπει.................................
μην ασχοληστε δεσποινις αλικη με τις λαικες και περιθωριακες,εσεις εισαστε σε αλλη κατηγορια,σας στελνω τους χαιρετισμους μου

loo

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
870
Πόντοι
86
Παιδια ακοθστε τι θελω.Να παω με τηνΔαναη αλλα να με μτισει σωστη κοπελα με ρουχαλακια της και τετοια σκινικα.Ξερετε αν μπορο να το κανω

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Παιδια ακοθστε τι θελω.Να παω με τηνΔαναη αλλα να με μτισει σωστη κοπελα με ρουχαλακια της και τετοια σκινικα.Ξερετε αν μπορο να το κανω
Κανε της μια ερώτηση!
Κρητική φιλοξενία, θα σε κεράσει και ντάκο με μουρνόρακι!!!

alter_ego

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

Καλησπέρα Δανάη μου. Το σκηνικό που περιέγραψε το παιδί, το κάνεις????

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Μια που μιλαμε για γλωσσες εμενα και του Αλικο ειναι πολυ καυλα. Χωρις αυτην δεν κανουμε βημα. Κλειστε μας εμενα με τον Αλικο σε ενα δωματιο σε μια ωρα θα τις εχουμε δεση κομπο.
Θα τις μαθω και το πλακοκωλι. Hotyan μαθηματα δια αλληλογραφιας δεν κανω σορρυ. Κατ οικον μονο.

marakormara

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
για στα παιδια ειμαι η μαρα, ενα νεο πλασμα που του αρεσει πολυ ο πουτσοσ

marakormara

Μέλος
Εγγρ.