Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Για του ελληνες ειναι δυσκολη διοτι πολλες λεξεις και ολους τους αριθμους τους λενε αναποδα καταλαβενης τι λεω.... Αντιθετος στα Αγγλικα δεν συμβαινη αυτο
τι εννοεις αναποδα?Οι αραβες τα  διαβαζουν αναποδα.Δεν καταλαβαινω μια.Μαλλον τα ξεσκισματα απο τους Ιταλους φασιστες σου εχουν παρει τα μυαλα

alter_ego

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
το θεμα ειναι τι ατομα σου αρεσει να σου το χουφτωνουν γτ σε αυτο το θρεντ που εισαι....
Έχεις δίκιο. απλά είμαι καινούργιος στο site και δεν ξέρω ακόμα να ψάξω για να μπω στην κατάλληλη "σελίδα"

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Έχεις δίκιο. απλά είμαι καινούργιος στο site και δεν ξέρω ακόμα να ψάξω για να μπω στην κατάλληλη "σελίδα"

για να ειμαι ειλικρινης διαβασα μια κριτικη σου για ρδελο. χμμμ καταλαβενεις. εμενα παντως οι αντρικοι κωλοι μ αρεσουν :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
τι εννοεις αναποδα?Οι αραβες τα  διαβαζουν αναποδα.Δεν καταλαβαινω μια.Μαλλον τα ξεσκισματα απο τους Ιταλους φασιστες σου εχουν παρει τα μυαλα
Να σου πω . Εμεις ας πουμε λεμε δεκαπεντε αυτοι λενε πεντεδεκα καταλαβες τωρα?? Και ας τους αυτους μια χαρα με ξεσκισανε. Οχι οτι δεν ηθελα...

alter_ego

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
για να ειμαι ειλικρινης διαβασα μια κριτικη σου για ρδελο. χμμμ καταλαβενεις. εμενα παντως οι αντρικοι κωλοι μ αρεσουν :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Κοίτα εκεί πήγα σαν μια ύστατη λύση. όχι πώς είμαι προκατηλημένος με της κοπέλες αυτές. απλά θα με εξίταρε περισσότερο αυτός που θα με "πάρει" να είναι 100% ενργητικός.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Να σου πω . Εμεις ας πουμε λεμε δεκαπεντε αυτοι λενε πεντεδεκα καταλαβες τωρα?? Και ας τους αυτους μια χαρα με ξεσκισανε. Οχι οτι δεν ηθελα...
εννοεις funfzehn οταν στα αγγλικα ειναι fifteen.
Εξηγησε το ετσι.
Πιπα κωλο εμπλοκη σε πηραν αλλα σου αρεσε οπως λες,δεκτο.

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
όχι δανάη μου. απλώς λέω οτι δυστυχώς για μερικούς είμαι αγόρι  :cheesy:
Και τι που εισαι αγορι?? Ολοι κολο εχουμε και οτι κολο βλεπομε τον χουφτωνομε δεν ειναι κακο....
Πολλες φορες ο αντρικος κολος ειναι πολυ πιο ωραιος εμφανισιακα απο μιας γυναικας εγω δεν αφηνω κανεναν παντως να μην τον χουφτωσω. Το πιο ωραιο ξερεις τι ειναι?? Να τριβης κολο με κολο το εχεις κανη ποτε?? Ειναι καβλα...
Τρυπα με τρυπα.... Σαν δυο λεσβιακια πουτανακια

alter_ego

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Και τι που εισαι αγορι?? Ολοι κολο εχουμε και οτι κολο βλεπομε τον χουφτωνομε δεν ειναι κακο....
Πολλες φορες ο αντρικος κολος ειναι πολυ πιο ωραιος εμφανισιακα απο μιας γυναικας εγω δεν αφηνω κανεναν παντως να μην τον χουφτωσω. Το πιο ωραιο ξερεις τι ειναι?? Να τριβης κολο με κολο το εχεις κανη ποτε?? Ειναι καβλα...

όχι δεν το έχω κάνει ποτέ!!!! Εδώ που τα λέμε, πολλά ειναι αυτά που δεν έχω κάνει. όσον αφορά αυτό που είπες, οτι δηλαδή πολλές φορές ο αντρικός κώλος είναι πιο ωραίος απο της γυναίκας, συμφωνώ απόλυτα :)

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Κοίτα εκεί πήγα σαν μια ύστατη λύση. όχι πώς είμαι προκατηλημένος με της κοπέλες αυτές. απλά θα με εξίταρε περισσότερο αυτός που θα με "πάρει" να είναι 100% ενργητικός.

δλδ σου αρεσουν οι αντρες;

Τρυπα με τρυπα.... Σαν δυο λεσβιακια πουτανακια

μα πως γινεται αυτο;

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
όχι δεν το έχω κάνει ποτέ!!!! Εδώ που τα λέμε, πολλά ειναι αυτά που δεν έχω κάνει. όσον αφορά αυτό που είπες, οτι δηλαδή πολλές φορές ο αντρικός κώλος είναι πιο ωραίος απο της γυναίκας, συμφωνώ απόλυτα :)
Η να τριβη ο ενας τον κολο του αλλου στη μουρι μεχρι να κοβετε η αναπνοη και να σου δαγκωνη τα κολοβαρδουλα

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Πως γινετε?? Θα σου πω.. Ανοιγης τα ποδια σαν ψαλιδι και εγω το ιδιο και τα δυο ψαλιδια μπαινουν ενδιαμεσα και η κολοτρυπιδα ακουμπαει ακριβως πανω στην αλλη και την νιωθης και ειναι  καβλαααααα και την τριβης πανω της και γινομαστε πουτανακια

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
κοίτα ρε ...τι μαθαίνουμε μεγαλώνοντας.....πλακοκώλι.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

zestos

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2007
Κριτικές
2
Like
37
Πόντοι
0
τι εννοεις αναποδα?Οι αραβες τα  διαβαζουν αναποδα.Δεν καταλαβαινω μια.Μαλλον τα ξεσκισματα απο τους Ιταλους φασιστες σου εχουν παρει τα μυαλα
Πάντως παιδιά η Δανάη δεν κάνει πολιτικές διακρίσεις. Την έχει πάρει κι ένας φίλος μου Τροτσκιστής και όπως μου είπε πέρασε ζάχαρη...

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Πάντως παιδιά η Δανάη δεν κάνει πολιτικές διακρίσεις. Την έχει πάρει κι ένας φίλος μου Τροτσκιστής και όπως μου είπε πέρασε ζάχαρη...
να κατεβει και στα Εξαρχεια τωρα απο Σεπτεμβρη που θα αρχισουν τα επεισοδια με του γνωστους-αγνωστους και να παρει τα αγαμητα παλλικαρακια που λεηλατουν σε ενα gangbang 50+ατομων μηπως και σταματησει η Αθηνα να καιγεται απο αυτους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom