You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Εχουμε βαρεθη να γραφης τα ιδια και τα ιδια. Πες και κατι καινουργιο. Καθε λιγο και λιγακι τα ιδια και τα ιδια γραφης. 10 μηνυματα το ιδιο πραγμα. Αλλαξε το τροπαρεο ανυπαρκτο cross dresser.
Αλλα βεβαια που να βρης καινουργιο αθλια καμπια.
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Μωρο μου εδω ειναι το φορουμ της διασκεδασης μου. Δεν μπαινω επαγγελματικα. Οσο για την διαθεση μου δεν χαλαη ποτε. Εδω θα λεω τη γνωμη μου οπως ολα τα μελη. Και ας μην αρεσω. Σκατα στα μουτρα τους.
μωρο μου εγω το ξερω πολυ καλα τι εισαι γιατι σε εχω γνωρισει απο κοντα και ολες τις φορες ησουν και καλητερηΜωρο μου εδω ειναι το φορουμ της διασκεδασης μου. Δεν μπαινω επαγγελματικα. Οσο για την διαθεση μου δεν χαλαη ποτε. Εδω θα λεω τη γνωμη μου οπως ολα τα μελη. Και ας μην αρεσω. Σκατα στα μουτρα τους.
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Εχουμε βαρεθη να γραφης τα ιδια και τα ιδια. Πες και κατι καινουργιο. Καθε λιγο και λιγακι τα ιδια και τα ιδια γραφης. 10 μηνυματα το ιδιο πραγμα. Αλλαξε το τροπαρεο ανυπαρκτο cross dresser.
Ειδες που ολα ειναι θεμα διαφορετικης οπτικης Θεμιστοκλη; Αυτο που εγω λες ασχημη τρανς εσυ το λες κροσντρεσερ, αυτο που εσυ το λες πετυχημενη τρανς αλλοι το λενε πουστης με βυζια.
Εχω να ακουσω το "αθλια καμπια" απο το Δημοτικο. Εγραψες παλι. Θυμηθηκες μαλλον τα χρονια των σπουδων σου ε;
Μωρη Θεμιστοκλα εχω τσακωθει με ολο τον κοσμο εδω μεσα. Τα πιο ξενερωτα ξεκατινιασματα ειναι μαζι σου.
ΥΓ: Μην τσαντιζεσαι πολυ, τονιζονται οι μαυροι κυκλοι σου.
Μωρο μου εδω ειναι το φορουμ της διασκεδασης μου. Δεν μπαινω επαγγελματικα. Οσο για την διαθεση μου δεν χαλαη ποτε. Εδω θα λεω τη γνωμη μου οπως ολα τα μελη. Και ας μην αρεσω. Σκατα στα μουτρα τους.
Δεν μπορεις να κρατησεις μια συνεπεια στα λεγομενα σου μεγαλος ανθρωπος; Γινεσαι πολυ θλιβερη. Εχεις φαει χοντρο κολλημα ρε Θεμο...
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Χαιρομε που εχης με καποια να ασχοληθεις. Σημαινη οτι αξιζη το κοπο. Ομως καλη κουβεντα για σενα γιατι δεν γραφη κανενας μου λες?? Περιεργο ετσι αγορια????
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Χαιρομε που εχης με καποια να ασχοληθεις. Σημαινη οτι αξιζη το κοπο. Ομως καλη κουβεντα για σενα γιατι δεν γραφη κανενας μου λες?? Περιεργο ετσι αγορια????
Kαθολου περιεργο δεν ειναι βρε αγορι. Εδω ειναι ενα φορουμ που μπαινουμε για χαβαλε και πλακα ενω εσυ το εχεις μετατρεψει σε εναν διαγωνισμο δημοτικοτητας και ομορφιας στον οποιο συμμετεχεις μονο εσυ!
Συνελθε κοτζαμ αντρας να το παιζεις σχολιαροκοριτσο. Και οσο ασχολουμαι εγω μαζι σου αλλο τοσο ασχολεισαι εσυ μαζι μου (και πολυ περισσοτερο αν υπολογισει κανεις ολα τα αλτερ εγκο σου)... Αληθεια που πηγε εκεινο το πολυ ομορφο παιδι που ηταν και πελατης σου και που εκραζε ολη τη Συγγρου και θεοποιουσε μονο εσενα;;; Ξερεις, εκεινος που με το που εξαφανιστηκε πλακωσαν αλλοι δεκα κλωνοι.
Συνελθε ρε μαλακα. Ενα φορουμ για χαβαλε ειναι!
Μακια, μακια, μακια!!!
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Φυσικα. Ενα φορουμ για χαβαλε ειναι και ο καθενας μπορη να λεει οτι του καπνιση. Εσυ γιατι τρωγεσε ομως μολις μπαινω μεσα??
ΕΘΝΙΚΟΣ STAR!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
το ασφαλιστικο εχει περασει σε μια νεα πορεια αλλαγων και μεταρρυθμισεων.Καποιοι συνδικαλιστες
θεωρουν πως θιγωνται τα συμφεροντα τους!
στον τομεα βαρεων και ανθυγιειηνων πχ στον κλαδο των οικοδομων,
τι εχουν να μας δηλωσουν οι κυριοι εκπροσωποι τους?(βαλεντινα-συλβια).
ενδεχεται τροποποιηση του νομοσχεδιου αν υπαρξει προταση που να διασφαλιζει
και το δημοσιο συμφερον.(μη κολησουν και ολα τα μπαλαμια συφιλη.......)
Συνημμένα
Επισκέπτης
Μπείτε εδω να δείτε μήπως και ηρεμήσετε λίγο!
anestis(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6
- Πόντοι
- 10
Μας πεθανες φιλε μου!Μια αηδια ειναι...
ΕΘΝΙΚΟΣ STAR!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Αγαπητοί φίλοι...
Οπως όλοι είδαμε στο φεστιβάλ τραγουδιού "ΕUROVISION"1998 το 1ο βραβείο έλαβε μια transexual Dana International. ΜΗΝ βιαστείτε αγόρια που ρέπετε προς την ομοφυλοφιλία να μιμιθείτε τους transexual. Διότι ο ομοφυλόφιλος γενιέται έτσι από τη φύση του, οι transexual όμως εναντιώνονται στη φύση τους, ακρωτηριάζοντας τα γεννητικά τους όργανα, με αποτέλεσμα να ξεφτυλίζουν και να ταπεινώνουν το ανδρικό φύλο και να εκχυδαϊζουν τη γυναίκα. Είναι απαράδεκτο τέτοια ελεινά παραδείγματα να γίνονται πρότυπα με κάθε τρόπο και να προβάλλονται με τον τρόπο που παρουσιάζονται, από τα μέσα ενημέρωσης. Η συμβουλή που πρέπει να ακολουθήσει κάθε νέος και νέα είναι μία...ΜΕΙΝΕΤΕ ΟΠΩΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΤΕ και πιστέψτε με, θα είστε πιο ευτυχισμένοι....
Οπως όλοι είδαμε στο φεστιβάλ τραγουδιού "ΕUROVISION"1998 το 1ο βραβείο έλαβε μια transexual Dana International. ΜΗΝ βιαστείτε αγόρια που ρέπετε προς την ομοφυλοφιλία να μιμιθείτε τους transexual. Διότι ο ομοφυλόφιλος γενιέται έτσι από τη φύση του, οι transexual όμως εναντιώνονται στη φύση τους, ακρωτηριάζοντας τα γεννητικά τους όργανα, με αποτέλεσμα να ξεφτυλίζουν και να ταπεινώνουν το ανδρικό φύλο και να εκχυδαϊζουν τη γυναίκα. Είναι απαράδεκτο τέτοια ελεινά παραδείγματα να γίνονται πρότυπα με κάθε τρόπο και να προβάλλονται με τον τρόπο που παρουσιάζονται, από τα μέσα ενημέρωσης. Η συμβουλή που πρέπει να ακολουθήσει κάθε νέος και νέα είναι μία...ΜΕΙΝΕΤΕ ΟΠΩΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΤΕ και πιστέψτε με, θα είστε πιο ευτυχισμένοι....
Επισκέπτης
Μπείτε εδω να δείτε μήπως και ηρεμήσετε λίγο!
ταρατσα μου ρθε να ξερασω > > >...
αηδιασα πραγματικα.χαρας στο κουραγιο τους.Μπείτε εδω να δείτε μήπως και ηρεμήσετε λίγο!
Επισκέπτης
Για αυτό το έβαλα, για να προσγειωθούν λίγο όλοι εδώ μέσα!ταρατσα μου ρθε να ξερασω > > >...
ρε παλιομαλακα αντε και γαμισου παλιοκρυφοπουσταρα που το παιζεις και εθνικος σταρ και μηλας για ατομα που δεν σε ενοχλουν παλιομαλακατο ασφαλιστικο εχει περασει σε μια νεα πορεια αλλαγων και μεταρρυθμισεων.Καποιοι συνδικαλιστες
ΕΘΝΙΚΟΣ STAR!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
συλβια αυτο ειναι για σενα.........
Ασε τους αξιους να δουλευουν και γευσου το χεσιμο τους που σου αξιζει.Οταν χορτασεις ,θυμισου να διαφημισετε οικογενειακως τις τελευταιες Αμερικανικες καποτες,πληρωνουν καλα και σε δολλαρια οπως στον σ.Γκορμπατσωφ.Βλεπεις οι πατερουληδες που σας ειχαν κλασμενους οταν κατι ζωα σαν τον πατερα σου το επαιζαν γυφτομαγκες στο βουνο,περιμενοντας στρωμενα τραπεζια που ποτε δεν ηρθαν ,δεν ειναι εδω,ουτε ασχολουνται μαζι σας,σαμπως ασχοληθηκαν και ποτε.
Οι χωρες που θαυμαζες και δεν σε παιρνει τωρα αλλο,γεμισαν τα μπουρδελα τηςΕυρωπης με "συναγωνιστριες".Θα σου αρεσε φαινεται να ηταν και καμμια δικη σου μεσα?Γιατι μονο για εκει ειναι η αξια σου.
Ασε τους αξιους να δουλευουν και γευσου το χεσιμο τους που σου αξιζει.Οταν χορτασεις ,θυμισου να διαφημισετε οικογενειακως τις τελευταιες Αμερικανικες καποτες,πληρωνουν καλα και σε δολλαρια οπως στον σ.Γκορμπατσωφ.Βλεπεις οι πατερουληδες που σας ειχαν κλασμενους οταν κατι ζωα σαν τον πατερα σου το επαιζαν γυφτομαγκες στο βουνο,περιμενοντας στρωμενα τραπεζια που ποτε δεν ηρθαν ,δεν ειναι εδω,ουτε ασχολουνται μαζι σας,σαμπως ασχοληθηκαν και ποτε.
Οι χωρες που θαυμαζες και δεν σε παιρνει τωρα αλλο,γεμισαν τα μπουρδελα τηςΕυρωπης με "συναγωνιστριες".Θα σου αρεσε φαινεται να ηταν και καμμια δικη σου μεσα?Γιατι μονο για εκει ειναι η αξια σου.
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Για αυτό το έβαλα, για να προσγειωθούν λίγο όλοι εδώ μέσα!
Aυτο το ξερασμα που εβαλες Ταρατσουλινι δεν εχει καμια σχεση με το θρεντ. Εμεις τα τιμαμε τα κιλοτακια που φοραμε και δεν εχουμε καμια ορεξη να τον κοψουμε!!!
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Για αυτό το έβαλα, για να προσγειωθούν λίγο όλοι εδώ μέσα!
Αν δεν ειμασταν χρονια ζευγαρι θα ορκιζομουν οτι κλαις τον κομμενο πουτσο της κοπελας...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 122K