DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
δεν σου ειπε τι nick εχει στο site?
Περιμενω ακομα απαντηση δεν ξερω. Και αν μου το δωση θα πρεπει να ρωτηση τον ιδιο πρωτα
δεν σου ειπε τι nick εχει στο site?
μετα απο την επισκεψη μου στην δαναη θα συμφωνησω με τους συν-forum-ητες οτι ειναι super!!
Aκομα δεν εχει βρεθει ο ηρωας που θα δοκιμασει.ακου φιλε μου την δαναη οσοι την εχουμε δοκιμασει να ξερεις οτι εχουμε μεινει απολυτα ικανοποιημενοι ενω εσυ μονο λογια εισαι και βλακεις [size=14pt]στην πραξη να σε δουμε [/size] και οχι στα λογια τουλαχιστον ι δαναη μιλαει αλλα ξερουμε ποια ειναι
Aκομα δεν εχει βρεθει ο ηρωας που θα δοκιμασει.
δωσε και σε μενα μπαρμπα θα λεει καλεεεεΚαι ποιος θα ειναι ο τυχερος Βρασιδα μου. Αχ να σπαρταραη σαν το χταποδι.
ετσι ακριβως ειναι!μακρια απο συλβια(παλτο) και βαλαντη!
...καθως και το σχολιο της διδας Βαλεντινας!δις Δαναη,
εχει βουιξει το σάιτ απο τη φημη οτι η δις Βαλεντινα ειναι κρυφα ερωτευμενη μαζι σας.
Θα θελαμε το σχολιο σας.
δις Δαναη,
εχει βουιξει το σάιτ απο τη φημη οτι η δις Βαλεντινα ειναι κρυφα ερωτευμενη μαζι σας.
Θα θελαμε το σχολιο σας.
τα γατια δαναη μου αν τα σβερκοσεις ομως τα κανεις λαγουδακια ενω αυτην δεν την κανεις καλα με τιποτα....θα αρχισει να γραφει παλι ολοκληρες σελιδες με βρησιεςΠοια πιστευετε οτι θα ειναι η αντιδραση της ?
Οποια και να είναι η αντίδραση της ένα gangbang 100 ανδρών για τα προκαταρκτικά θα τη φέρει στα ίσα της. Όταν θα σταματήσει να λισαει μετά από αυτό θα την βγάλω στην αυλή και με μια μανικα με πολύ παγωμένο νερό θα τις δείξω τι σημαίνει να είσαι Τραβεστι και όχι cross dresser. Θα της βάλω τη στολή μπαλέτου που φοράει στο σίτε της θα την ανεβάσω στην πολυκατοικία μου θα τη δέσω σα σημαδούρα και όλη η Αθηνα θα ξερη που βρίσκομε. Όταν θα τελειώνει κάποιος θα τον στέλνω στην Ταράτσα οπού ο Βαλαντης πρόθυμος θα χρησιμοποιεί την γλωσσά του για τον καθαρισμό του Ανδρος. Μονο έτσι θα γινη από ένα άγριο Ζαρκάδι που είναι σήμερα ένα αξιοσέβαστο πλάσμα.Ποια πιστευετε οτι θα ειναι η αντιδραση της ?