Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

kinkman

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μετα απο την επισκεψη μου στην δαναη θα συμφωνησω με τους συν-forum-ητες οτι ειναι super!!

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
οοοοοοοοοοοοολε συλβια!!!!αυτη ειναι φωτο :dancing: :dancing: :dancing:

Επισκέπτης
Καλημερα και σε εσας κοριτσαρες .

[youtube=425,350]IAoSPe-Wbx8[/youtube]

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
ακου φιλε μου την δαναη οσοι την εχουμε δοκιμασει να ξερεις οτι εχουμε μεινει απολυτα ικανοποιημενοι ενω εσυ μονο λογια εισαι και βλακεις [size=14pt]στην πραξη να σε δουμε [/size] και οχι στα λογια τουλαχιστον ι δαναη μιλαει αλλα ξερουμε ποια ειναι
Aκομα δεν εχει βρεθει ο ηρωας που θα δοκιμασει. :grin:

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
δις Δαναη,
εχει βουιξει το σάιτ απο τη φημη οτι η δις Βαλεντινα ειναι κρυφα ερωτευμενη μαζι σας.
Θα θελαμε το σχολιο σας.

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
καλο

Συνημμένα

• 21(1).jpg
    21(1).jpg
    77,8 KB · Εμφανίσεις: 49
  • 21(1).jpg
    21(1).jpg
    77,8 KB · Εμφανίσεις: 38

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.018
Πόντοι
606
τα περισσοτερα απ"αυτα ειναι ψευτικα

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
δις Δαναη,
εχει βουιξει το σάιτ απο τη φημη οτι η δις Βαλεντινα ειναι κρυφα ερωτευμενη μαζι σας.
Θα θελαμε το σχολιο σας.

Με μένα?? Είναι αλήθεια??  Ίσως φταίει που έχει βρει το μάστορα της. Δεν τολμάει κανεις να της τα σουρη. Είμαι η μοναδική εδώ. Όλοι μουγγαθήκατε γιατί αν ανοιξη το βρομόστομα της τη βάψατε. Δεν χαμπαρίζω  Βαλαντη εγώ, και ερωτευμένος να είσαι πάλι θα στα σουρο. Τελεία και Παύλα. Όταν θα δήξης υποταγή το συζητάμε. Έχεις δει τα γατιά τι κάνουν?? Σε δαγκώνουν στο σβέρκο, σε καβαλανε σε πηδάνε και μετά σε παρατάνε. Έτσι θέλει αυτή.

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Ποια πιστευετε οτι θα ειναι η αντιδραση της ?

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
τα γατια δαναη μου αν τα σβερκοσεις ομως τα κανεις λαγουδακια ενω αυτην δεν την κανεις καλα με τιποτα....θα αρχισει να γραφει παλι ολοκληρες σελιδες με βρησιες

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Οποια και να είναι η αντίδραση της ένα gangbang 100 ανδρών για τα προκαταρκτικά θα τη φέρει στα ίσα της. Όταν θα σταματήσει να λισαει  μετά από αυτό θα την βγάλω στην αυλή και με μια μανικα με πολύ παγωμένο νερό θα τις δείξω τι σημαίνει να είσαι Τραβεστι και όχι cross dresser.  Θα της βάλω τη στολή μπαλέτου που φοράει στο σίτε της θα την ανεβάσω στην πολυκατοικία μου θα τη δέσω σα σημαδούρα  και όλη η Αθηνα θα ξερη που βρίσκομε. Όταν θα τελειώνει κάποιος θα τον στέλνω στην Ταράτσα  οπού  ο Βαλαντης  πρόθυμος  θα χρησιμοποιεί την γλωσσά του για τον καθαρισμό του Ανδρος. Μονο  έτσι θα  γινη  από ένα άγριο Ζαρκάδι που είναι σήμερα  ένα αξιοσέβαστο πλάσμα.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom