Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Aυτο το ξερασμα που εβαλες Ταρατσουλινι δεν εχει καμια σχεση με το θρεντ. Εμεις τα τιμαμε τα κιλοτακια που φοραμε και δεν εχουμε καμια ορεξη να τον κοψουμε!!! :bigdick:

Εξαλλου μετα την εγχειριση δε μπορει να κανει παιδια και αρα να διαιωνιστει. Στη βιολογια θυμαμαι μας ελεγαν οτι τα παιδια με γενετικες ανωμαλιες γεννιουνται στειρα ισως σαν μετρο της φυσης να αυτοσυντηρηθει (βλ. φυσικη επιλογη). Δυστυχως ή ευτυχως η φυση δεν ενδιαφερεται για ιδεες και συναισθηματισμους. Θυμιζει λιγο πολυ τους Σπαρτιατες και τον καιαδα, οσο και να σοκαρει αυτο μερικες φορες.

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Οι εννοιες τρανσεξουλ, τραβεστι,crossdresser(παρενδυτικος) εχουν μπερδευτεί.
Πριν απο καποιους μήνες γνωρισα ενα παιδι τη βαλεντίνα(σύλβια) που επειδη έβαζε περουκες και φορουσε κάτι μπαλντούρια(συγνωμη για την έκφραση,σημαινει κάτι πολυ ψηλο),εννοω υπερψιλα πέδιλα είχε την εντυπωση ότι είναι τρανς και μάλιστα το προσδιόριζε ώς η εξέλιξη του από γκέισα?(αλλη αγνωστη λέξη που είχα).
Προσπάθησα με την συζητηση να κάταλαβω τον ψυχισμο αυτου του ανθρώπου που ήταν εμφανές ότι είχε λάθος πληροφόριση ακομα και για τον ίδιο του τον εαυτο!
Βοηθηστε με να βρουμε μια άκρη!

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Ρε παιδια εχω κουφαθη ετσι οπως τα γραφη ο δηθεν Ευαγγελοπουλος. Αν τον εχετε προσεξη στην τηλεοραση ειναι το ιδιο στιλακη. Λες?? Περιεργο....

Επισκέπτης
Εθνικέ μας star καλησπέρα.Κάτι κορίτσια τραγουδίστριες που είχαν εμφανιστεί πριν απο κάτι χρόνια μελαχροινές ,δεν θυμάμαι ονόματα και συγκρότημα,τι γίναν αυτές?

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Γνωρίζετε, άλλοι λιγότερο, άλλοι περισσότερο, ότι η αντιμετώπιση των Τραβεστί-Τρανσέξουαλ στην σημερινή πραγματικότητα δεν είναι και η καλύτερη.  Γι� αυτό είναι υπεύθυνοι πολλοί παράγοντες.  Έχετε κι εσείς οι Τραβεστί-Τρανσέξουαλ, ένα μερίδιο ευθύνης, αφού δεν δραστηριοποιούσαστε πιο ενεργά για να πετύχετε τους σκοπούς και τους στόχους σας, όπως εργασία, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, κοινωνική πρόνοια και άλλα.  Αλλά κυρίως φταίει ένα ολόκληρο σύστημα που ενώ από τη μια δείχνει ένα πρόσωπο χωρίς προκαταλήψεις και ταμπού, από την άλλη σεπεριθωριοποιεί και σου δείχνει το δρόμο της πορνείας.

με αγαπη κυρ ανδρεας

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Εθνικέ μας star καλησπέρα.Κάτι κορίτσια τραγουδίστριες που είχαν εμφανιστεί πριν απο κάτι χρόνια μελαχροινές ,δεν θυμάμαι ονόματα και συγκρότημα,τι γίναν αυτές?

αποσυρθηκαν δυστηχως..........

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΥΛΛΗΨΗ: Τραβεστί έκανε “πιάτσα” στην οδό Πατρέως!
Ημ/νία έκδοσης: 17 Ιανουαρίου 2008

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ένας τραβεστί που εκδιδόταν στην Πάτρα.
Αστυνομικός του Τμήματος Ηθών παρουσιάστηκε στο σπίτι, που διατηρούσε ο τραβεστί στην οδό Πατρέως, παριστάνοντας τον πελάτη, και ζήτησε να συνευρεθούν ερωτικά. Για τις υπηρεσίες που θα προσέφερε ο τραβεστί ζήτησε το ποσό των 100 ευρώ και ο αστυνομικός – πελάτης συμφώνησε.

Όμως, μόλις ο «πελάτης» παρέδωσε τα χρήματα, έβγαλε και τις χειροπέδες για να προχωρήσει στη σύλληψη του τραβεστί που οδηγήθηκε στην Ασφάλεια, για να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη για τα περαιτέρω.

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Ανδρεα, μπορω να σε λεω Αντρεα αν εισαι εσυ φυσικα. Το μπουρδελα απο που το εμαθες??

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Αν ειναι ετσι οπως τα λες θα μπορεσης αν φυσικα θελης και μπορης να του πης για μενα??

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Γνωρίζετε, άλλοι λιγότερο, άλλοι περισσότερο, ότι η αντιμετώπιση των Τραβεστί-Τρανσέξουαλ στην σημερινή πραγματικότητα δεν είναι και η καλύτερη.  Γι� αυτό είναι υπεύθυνοι πολλοί παράγοντες.  Έχετε κι εσείς οι Τραβεστί-Τρανσέξουαλ, ένα μερίδιο ευθύνης, αφού δεν δραστηριοποιούσαστε πιο ενεργά για να πετύχετε τους σκοπούς και τους στόχους σας, όπως εργασία, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, κοινωνική πρόνοια και άλλα.  Αλλά κυρίως φταίει ένα ολόκληρο σύστημα που ενώ από τη μια δείχνει ένα πρόσωπο χωρίς προκαταλήψεις και ταμπού, από την άλλη σεπεριθωριοποιεί και σου δείχνει το δρόμο της πορνείας.

με αγαπη κυρ ανδρεας
τωρα σε παραδεχομαι το ειχα πει σε καποιο ποστ οτι ετσι σαν καφροι που εκφραζομαστε  μεροικες το μονι που μασ ελυπε ηταν να παμε στο πανευροπαικο συνεδριο να ζητησουμε δικαιωματα.....αλλα πως θα γινει αυτο απο την στιγμη που αποκαλησε τραβεστι κι δεν ξερεις η δεν σε αφορα αν υπαρχει καποιοσ φορεας που διεκδηκει τα δικαιοματα σου?

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Μηπως ομως Συλβια δεν εχη διαφημηστη καθολου?? Εγω ας πουμε δεν εχω επαφες με Συγγρου πως θα το ηξερα. Ποιος θα μου το ελεγε??  Ας πουμε στην τηλεοραση δεν το εχουν πη. Τωρα ειναι ευκαιρια με τους γαμους των ομοφυλ. να κανουμε βηματα δεν νομιζης??
Παντως ο Αρχιεπισκοπος ειναι με το μερος μας.

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΥΛΛΗΨΗ: Τραβεστί έκανε “πιάτσα” στην οδό Πατρέως!
Ημ/νία έκδοσης: 17 Ιανουαρίου 2008

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ένας τραβεστί που εκδιδόταν στην Πάτρα.
Αστυνομικός του Τμήματος Ηθών παρουσιάστηκε στο σπίτι, που διατηρούσε ο τραβεστί στην οδό Πατρέως, παριστάνοντας τον πελάτη, και ζήτησε να συνευρεθούν ερωτικά. Για τις υπηρεσίες που θα προσέφερε ο τραβεστί ζήτησε το ποσό των 100 ευρώ και ο αστυνομικός – πελάτης συμφώνησε.

Όμως, μόλις ο «πελάτης» παρέδωσε τα χρήματα, έβγαλε και τις χειροπέδες για να προχωρήσει στη σύλληψη του τραβεστί που οδηγήθηκε στην Ασφάλεια, για να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη για τα περαιτέρω.
συνηθες  αυτο εφοσων στην ελλαδα η πορνεια θεωρητε παρανομη........εδω στο δρομο σε πιανουν και σου καταλαγιζουν προσβολη δημοσιας εδου και επιδη δεν στεκετε απο μονο του σου κοσταρουν οτι προσβαλεις τους περαστικους και με ασεμνες κινησεις και προκλητικο ντυσημο(λες και οι γυναικες που κυκλοφορουν καθε μερα ακομα και μεσημερι στο κεντρο της αθηνας ειναι ολες ντυμενες καλογριες)αλλα εκει δεν τους περνει να κανουν συληψεις

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Μηπως ομως Συλβια δεν εχη διαφημηστη καθολου?? Εγω ας πουμε δεν εχω επαφες με Συγγρου πως θα το ηξερα. Ποιος θα μου το ελεγε??  Ας πουμε στην τηλεοραση δεν το εχουν πη. Τωρα ειναι ευκαιρια με τους γαμους των ομοφυλ. να κανουμε βηματα δεν νομιζης??
δαναη μου υπαρχει η σχετηκη διαφημηση στο σιτε με ολες τις oργανωσεις της LGBT KOINOTHTAS.....

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Πατα κατω απο τη φωτο μου εδω το στρογγυλο και μπηκες.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom