Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
το ασφαλιστικο εχει περασει σε μια νεα πορεια αλλαγων και μεταρρυθμισεων.Καποιοι συνδικαλιστες
θεωρουν πως θιγωνται τα συμφεροντα τους!
στον τομεα βαρεων και ανθυγιειηνων  πχ στον κλαδο των οικοδομων,
τι εχουν να μας δηλωσουν οι κυριοι εκπροσωποι τους?(βαλεντινα-συλβια).
ενδεχεται τροποποιηση του νομοσχεδιου αν υπαρξει προταση που να διασφαλιζει
και το δημοσιο συμφερον.(μη κολησουν και ολα τα μπαλαμια συφιλη.......)

με αγαπη........................................Κ.ανδρεας  Ε.  NATIONAL  STAR..........

Συνημμένα

• nationalstar.jpg
    nationalstar.jpg
    18,5 KB · Εμφανίσεις: 17

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
26
Πόντοι
2.057
το ασφαλιστικο εχει περασει σε μια νεα πορεια αλλαγων και μεταρρυθμισεων........)
με αγαπη........................................Κ.ανδρεας  Ε.   NATIONAL  STAR..........
Άστα αυτά!
Δεν πιστεύω να πνίγεις και ΄τσιουάουα σαν αυτό που κρατάς εκτός από κουνελάκια κουνέλια και κουνέλαρους!
Αν όμως λυπήσου το μικρό που κρατάς να σου στείλω το μπουλ-ντόκ του γείτονα που μεχει κουφάνει!!!

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Άστα αυτά!
Δεν πιστεύω να πνίγεις και ΄τσιουάουα σαν αυτό που κρατάς εκτός από κουνελάκια κουνέλια και κουνέλαρους!
Αν όμως λυπήσου το μικρό που κρατάς να σου στείλω το μπουλ-ντόκ του γείτονα που μεχει κουφάνει!!!
[/quo

φερε φερε ολα τα σφαζω ολα τα μαχαιρωνω :dancing:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ώρα να αλλάξει όνομα το θρέντ.....

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ΨΠΘΚΓΛΤΖ...ΠΤΈΡΥΓΑ 2....έτσι κι αλλιώς όλοι εδώ ορμονικές διαταραχές έχουμε... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Σιγα που θα αντεχες εκτος θρεντ ρε μεσηλικο δευτεροκλασατο τραβελι. Αμορφωτε γυφτο που μιλας για ελλειψη παιδειας και γραφεις λαθος τη λεξη. Κοιτα να βγαλεις καμια βρωμα ακομη για αυτες που σε ταραζουν και μετα μιλα. Εγω μπορει να ειμαι ασχημη και αποτυχημενη τρανς αλλα τουλαχιστον εχω πληρη συναισθηση του τι ειμαι και ειμαι σε θεση να αυτοσαρκαστω. Εχεις αλλαξει διακοσιες προσωπικοτητες τις τελευταιες μερες προσπαθωντας να βρεις μια θεση στο φορουμ. Μια ως γλυκια (εμετικη), μια ως σουπερ σεξυ (θλιβερη), μια ως ατακαδορα (αχρηστη και΄σ'αυτο) και τωρα ως σκυλα (τραγωδια και παλι). Αντε πηγαινε πλυνε τα ποδια σου ρε νουμερο... Βλεπεις ειμαι ευγενικη και δεν αναφερομαι στις καταγγελιες που ειχαν γινει για σενα παλιοτερα εδω μεσα, κραταω ενα επιπεδο. [size=14pt]Αντε πλυνε τον κωλο σου να μη χεσεις παλι κανεναν ανθρωπο και μετα μιλα μωρη κουραδομηχανη. [/size]

Μετα τιμης,
Β.Σ.Τ.

Boys will be boys
Πραγματικη κυρια!!!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
απαύγασμα ευγένειας.....το σαβουάρ βίβρ σε όλο του το μεγαλείο.....εύγε πρώτυπο καλοσύνης.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Καλησπέρα σε όλους.....συνάντηση πριν από λίγη ώρα με τη θεά Δανάη.....κάποιες φορές δεν χρειάζονται πολλά λόγια και λεπτομέρειες....απλά η κοπέλα είναι το πιο ακομπλεξάριστο άτομο που έχω γνωρίσει!!σούπερ περιποίηση και τέλεια παρέα!!!
Άντε καλημέρα!

Παιδια ο τυπος ειναι ο κουκλος. Ελεος.

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
καλημερα στα παληκαρια μας και στις κοπελιες

Επισκέπτης
παιδια να αρχισουμε καποια στιγμη τις πληροφοριες ετσι :cheesy:...ποιος θα κανει την αρχη? αντε γιατι μονο εγω δινω πια πληροφοριες :S :S

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Θέλω να διευκρίνησo κάτι.

Επειδή στο συγκεκριμένο σίτε πιστεύουν  κάποιες ότι Τρανς η Τραβεστι  είναι αυτό που βλέπουμε στις φωτος  τους  κάνουν ένα τεράστιο λάθος.

Τραβεστι  σημένη…

Α.  Έχω στήθος.
Β.  Έχω γυναικείο παρουσιαστικό βελούδινη επιδερμίδα και όχι βούρτσα από χοίρο.
Γ.    Κυκλοφορεί σαν γυναικα όλο το 24 ωρο.
Δ.    Έχει κάνη Ορμονοθεραπεία που κάποιες δεν ξερουν καν τι είναι Ορμόνη.
Ε.    Δεν φοράει 45 Νούμερο Παπούτσι αλλά 39
Ζ.    Καμπύλες  γυναικείες.
Η.    Να μην φοράει Περούκες
Θ.    Να κυκλοφοράνε στο δρόμο περιφανες  χωρίς να την γιουχάρουν
Ι.      Το καλοκαιρη στη Θαλλασα να φοράει μπικίνι.
Κ.      Να μην ξυρίζετε στο πρόσωπο κάθε πρωί . Το πρόσωπο πρέπει να είναι με
          Λέιζερ άτριχο  ώστε να φοράς σκέτο κραγιόν και  βγαινης..
Λ.      Να μην νιώθει κόμπλεξ ο άλλος  να σε κυκλοφορήσει στη κοινωνία  και να βλέπεστε μονο στο Σπίτι.

Μ.    Να  μην εχει κόμπλεξ και αποθημενα  παιδικής ηλικίας διότι δεν πρόκειται  να κάνη σχέση ποτέ της.

Και πολλά πολλά ακόμα…………  Και πάλι ξαναλεω  ονοματα δεν αναφερω.

Δεν μπορούμε να μπαίνουμε όλες στο ίδιο τσουβάλι.  Τα άτομα αυτά να πάψουν να αποκαλούνται Τρανς. 

Είναι  cross dresser.

Το φόρουμ φτιαχτηκε  για ενημερωση.

Ευχαριστώ.

Τρανς  Δανάη.

Αναφερομε στο σχολιο καποιου  cross dresser που λεει
------------------------------------------------------------------
Εγω μπορει να ειμαι ασχημη και αποτυχημενη τρανς 

Επισκέπτης
Πήγα να την πέσω στον Βρασίδα αλλά δεν έκατσε η φάση, δεν είχαμε καλή συνεννόηση! :grin:
[youtube=425,350]ejrs8muWFBM[/youtube]

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Αυτο το αποτελεσμα ειναι αποτελεσμα ετων, και  σκληρης δουλειας.

Τραβεστι δεν γινεσε σε μια μερα.
Καταλαβετε το.

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Αυτο το αποτελεσμα ειναι αποτελεσμα ετων, και  σκληρης δουλειας.

Τραβεστι δεν γινεσε σε μια μερα.
Καταλαβετε το.

Oλοι οι φιλοι μας που μπαινουν εδω μεσα και θελουν να γινουν τραβεστι θα χαρουν πολυ με ολα αυτα τα δωρεαν μαθηματα. Αρα μας λες οτι ολοι μπορουμε να γινουμε σαν εσενα με πολυ ευκολο τροπο. Θα ηθελα μια διευκρινηση:

Υπαρχει καποιος τροπος να αποφυγω το βλεμμα του μαστουρωμενου λιγδιασμενου ποντικου;

Το θεαμα μπικινι με τα ιδρωμενα αρχιδια απο μεσα να ασφυκτυουν πρεπει να ειναι εξαιρετικο. Δεν πιανει η πουτσιλα τις διπλανες παρεες στην παραλια;

Ολες εχουμε τεραστια ψυχολογικα προβληματα, αλλιως δεν θα αρνιομασταν την ιδια μας την υπαρξη και απο αγορακια θα το παιζαμε γκομενες.

Καταλαβα ποια ειναι η διαφορα της τρανς και του κροσντρεσερ. Μπορεις να μας δωσεις καποιες πληροφοριες και για το ποιοι ειναι οι γεροι πουστηδες με βυζια τωρα;

Τραβεστομακια, μακια, μακια!!!

tasman27

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ακου φιλε μου την δαναη οσοι την εχουμε δοκιμασει να ξερεις οτι εχουμε μεινει απολυτα ικανοποιημενοι ενω εσυ μονο λογια εισαι και βλακεις στην πραξη να σε δουμε και οχι στα λογια τουλαχιστον ι δαναη μιλαει αλλα ξερουμε ποια ειναι

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom