Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
ΥΓ Ποια η γνωμη σου για την ονομασια των Σκοπιων?
Να δωσουμε γεωγραφικο προσδιορισμο ή να το αφησουμε Σκοπια.
By the way ετσι θα τα λεω οπως και να τα ονομασουν οι παπαρες :jerking:
Eγώ κάπου είχα δει ένα μπλουζάκι που έγραφε...
ΠΓΔΜ...και πολύ σας πέφτει,παλιομαλάκες!!! :2funny: :2funny: :2funny:
θα το τυπώσω κι εγώ :rockon: :rockon:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Εννοειται οτι μπορει να κανονιστει. Θα φροντισω να υπαρχουν κι ενα σωρο ξεκωλα νυμφιδια να περιφερονται ημιγυμνα ωστε να μη σε ζαλισει ολο το βραδυ η Ναομι με την πολυλογια της.

Σκοπια θα συνεχισω να τα λεω κι εγω. Δεν μπορεις να αλλαξεις ονομα με ξενη ταυτοτητα...  :thumbsup:
Θελω να με ζαλισει με το μπουκιτσι της και τα ξεκωλα να ειναι διαθεσιμα για μπριζολα.
Να γινει με καλεσμενους μελη του site.

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Θελω να με ζαλισει με το μπουκιτσι της και τα ξεκωλα να ειναι διαθεσιμα για μπριζολα.
Να γινει με καλεσμενους μελη του site.

Το σκεφτομαι σοβαρα να οργανωσω μια βραδια σε ενα κλαμπ με καλεσμενους (καποια απο) τα μελη του σαιτ και καποιες φιλες μου απο το χωρο του μοντελινγκ με τις οποιες ειχαμε οργωσει τις πασαρελες στο Μιλανο... Τα ατομα τα οποια μπαινουν με δυο-τρια ονοματα θα εχουν ενα προβλημα ομως... δεν θα ξερουν αν θα πρεπει να ερθουν ως λυσσαρες κακιασμενες τραβελες η ως πελατακια με απωθημενα.

Την ομορφη βραδια θα ντυσει μουσικα ο Ματθαιος Γιαννουλης αν πανε ολα καλα.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
ναι συμφονω μαζι σου εκτος την κοκα εχει και πολλα λιγμενα
Ληγμενα χαπια ecstasy εννοεις μαλλον
Το σκεφτομαι σοβαρα να οργανωσω μια βραδια σε ενα κλαμπ με καλεσμενους (καποια απο) τα μελη του σαιτ και καποιες φιλες μου απο το χωρο του μοντελινγκ με τις οποιες ειχαμε οργωσει τις πασαρελες στο Μιλανο... Τα ατομα τα οποια μπαινουν με δυο-τρια ονοματα θα εχουν ενα προβλημα ομως... δεν θα ξερουν αν θα πρεπει να ερθουν ως λυσσαρες κακιασμενες τραβελες η ως πελατακια με απωθημενα.

Να παιξω εγω καλυτερα μουσικη γιατι με Ματθαιο Γιαννουλη θα ειναι για τον :bigdick: :jerking: το event

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

εχε υποψη σου οτι ο ματθαιος θα ειναι κλεισμενος τελη απριλιου.θα ειναι στη φιεστα του θρυλου για το νταμπλ
αντε γεια αντε γεια και τα 2 στο πειραια

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Ληγμενα χαπια ecstasy εννοεις μαλλονΝα παιξω εγω καλυτερα μουσικη γιατι με Ματθαιο Γιαννουλη θα ειναι για τον :bigdick: :jerking: το event

Ενταξει, θα παιξεις εσυ μουσικη. Σε τι μουσικα ειδη σκοπευεις να κινηθεις; Αν θες μπορω να σε βοηθησω κι εγω. Θα φερω και τα δισκακια μου απο Βικυ Λεανδρος και Καλλιρη.

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
της πουτσας του το μακρος ποντοι 29 και σενα το λυριγκι σου ειναι 19 μην φοβασε αν σε πληγωσει και ελαφρως σε ξεχυλωσει γιατι μετα θα χεις φωνη σαν τη δεσπηνα βανδη :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ενταξει, θα παιξεις εσυ μουσικη. Σε τι μουσικα ειδη σκοπευεις να κινηθεις; Αν θες μπορω να σε βοηθησω κι εγω. Θα φερω και τα δισκακια μου απο Βικυ Λεανδρος και Καλλιρη.
ολα τα ξενιτεμενα αστερια ειναι μια παρειτσα
αντε καλο σας βραδυ τωρα,παω να ντυθω γυναικα γιατι εχω γνωρισει μια λεσβια και μονο ετσι την γαμαω
μακια μακια μακια

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
αντε καλο σας βραδυ τωρα,παω να ντυθω γυναικα γιατι εχω γνωρισει μια λεσβια και μονο ετσι την γαμαω
μακια μακια μακια
αντε και καλα πλακωμουνια να εχετε

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
μακια μακια μακια

Κανεις τετοια πραγματα και δηλωνεις οτι σου αρεσουν κωλαρες΄;;; Δηλαδη εσυ αν ησουν ενας απλος μουνακιας θα ειχες χειρουργηθει. :coffee:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
της πουτσας του το μακρος ποντοι 29 και σενα το λυριγκι σου ειναι 19 μην φοβασε αν σε πληγωσει και ελαφρως σε ξεχυλωσει γιατι μετα θα χεις φωνη σαν τη δεσπηνα βανδη :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
Eπιτελους εκδηλωθηκες. Συλβια μηπως εχης πατατακια πειναω με ριγανη αν εχεις. Για τους αλλους ελιες και λακερδα.

th69

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
γεια σου valentina. ειμαι νεος. τι ακριβως κανεις?

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
γεια σου valentina. ειμαι νεος. τι ακριβως κανεις?

φοραη λαχανη κολαν, τις αρεση να ρεβετε μονο οταν με νιωθη εδω μεσα, και οταν κανη σεχ τς αρεση να την πνιγουν σαν το κουνελι. Αυτα αν θες κατι αλλο ρωταμε και θα σου πω. Α και καλυτερα να την ντυνης παρα να την ταιζης.

th69

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
διαβασα στο site της οτι ειναι σταρ τρανς. για αυτο ρωταω

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
διαβασα στο site της οτι ειναι σταρ τρανς. για αυτο ρωταω

Α αυτο εννοεις...

Εργαζομαι ως μοντελο για γνωστους σχεδιαστες μοδας σε ολο τον πλανητη. Τελευταια μου συνεργασια με το Ρομπερτο Καβαλι για μια φωτογραφιση της ιταλικης Vogue.

Παραλληλα ειμαι τραγουδιστρια και σωου-γουμαν. Τα τραγουδια μου ειναι μεγαλες επιτυχιες στο Τοκιο ενω τη νεα μου δουλεια υπογραφει ο Timbaland και υπαρχει ενα ντουετο με πολυ γνωστη τραγουδιστρια την Μ******....

Οπου ναναι θα κυκλοφορησει η αυτοβιογραφια μου με τιτλο Βαλεντινα: Που θα παει;

Εχω πολλες συμμετοχες σε κινηματογραφικες ταινιες και εχω συνεργαστει με Μπραντ Πιτ, Τζωρτζ Κλουνει, Τζουντ Λο.

Η Ναομι Καμπελ δανειζονταν κιλοτες απο μενα για χρονια.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom