Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ωραιο το προφιλ σου βαλεντινα
καλα γιατι δεν εχεις βαλει την πραγματικη σου ηλικια φοβηθηκες μην χασεις θαυμαστες επειδη εισαι ανηλικη???
παντως για 19 δεν φαινεσαι
18 χοντρα χοντρα
μακια μακια μακια

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
ωραιο το προφιλ σου βαλεντινα
καλα γιατι δεν εχεις βαλει την πραγματικη σου ηλικια φοβηθηκες μην χασεις θαυμαστες επειδη εισαι ανηλικη???
παντως για 19 δεν φαινεσαι
18 χοντρα χοντρα
μακια μακια μακια

Eχεις δικιο βρε ζωγραφια μου αλλα τα πραγματα στο εξωτερικο ειναι πολυ πιο σκληρα απ'οτι εδω. Αναγκαζομαι λοιπον να δηλωνω λιγα χρονια μικροτερη ωστε να μπορω να κλεινω δουλειες σε ντεφιλε του εξωτερικου. Η ζωη ενος μανεκεν δεν ειναι τοσο αστραφτερη οσο νομιζετε παιδια...

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Eχεις δικιο βρε ζωγραφια μου αλλα τα πραγματα στο εξωτερικο ειναι πολυ πιο σκληρα απ'οτι εδω. Αναγκαζομαι λοιπον να δηλωνω λιγα χρονια μικροτερη ωστε να μπορω να κλεινω δουλειες σε ντεφιλε του εξωτερικου. Η ζωη ενος μανεκεν δεν ειναι τοσο αστραφτερη οσο νομιζετε παιδια...
Εργαστηκες,απασχοληθηκες καπου ως μανεκεν?

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ενταξει δεν το ξερα,ειμαι εκτος χωρου
πιστευα οτι ενα τοσο δροσερο κοριτσι σαν εσενα δεν θα εχει τετοια προβληματα
η ναομι ειναι τοσο σκυλα οπως ακουγεται για πες μας

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Αντε Βαλαντη ριχτα το θελη και ο Ταρατσας. Αληθεια τη νυχτα φωσφοριζης??

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Ξεχασα να συμπληρωσω οτι εχει και πολυ κοκα η ζωη ενος μανεκεν :rockon:

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Εργαστηκες,απασχοληθηκες καπου ως μανεκεν?

Συνεργαστηκα με τα μεγαλυτερα ονοματα της διεθνους υψηλης ραπτικης. Πριν επιστρεψω μονιμα στην Ελλαδα ημουν με μια βαλιτσα στο χερι και ταξιδευα Μιλανο, Τοκιο, Μαδριτη, Παρισι, Λονδινο, Νεα Υορκη... Αφηστε τα!

ενταξει δεν το ξερα,ειμαι εκτος χωρου
πιστευα οτι ενα τοσο δροσερο κοριτσι σαν εσενα δεν θα εχει τετοια προβληματα
η ναομι ειναι τοσο σκυλα οπως ακουγεται για πες μας

Αυτα για τη Ναομι ειναι βλακειες. Το παιδι ειναι ΨΥΧΑΡΑ και την εχω παρει σε καποιες δουλειες που χρειαζομασταν κι αλλη μια κοπελιτσα. Ναομιτσα μου αν μας διαβαζεις, μακια, μακια, μακια!!!

Ξεχασα να συμπληρωσω οτι εχει και πολυ κοκα η ζωη ενος μανεκεν :rockon:

Μακρια απο εμας αυτα αυγερινε μου...

Αντε Βαλαντη ριχτα το θελη και ο Ταρατσας. Αληθεια τη νυχτα φωσφοριζης??

Εχεις λυσσαξει φτωχε σαπιοδοντη. Αντε τραβα στην Καβαλας μηπως δουλεψεις και βγαλεις 20-30 ευρω να περασεις τη βδομαδα. Με ιντερνετ και πατατακια τη βγαζεις...

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Αυτα για τη Ναομι ειναι βλακειες. Το παιδι ειναι ΨΥΧΑΡΑ και την εχω παρει σε καποιες δουλειες που χρειαζομασταν κι αλλη μια κοπελιτσα. Ναομιτσα μου αν μας διαβαζεις, μακια, μακια, μακια!!!
α ωραια γιατι περσι στην καλιφορνια,μου την ψιλοεπεσε αλλα φοβηθηκα να προχωρησω γιατι αυτη τη στιγμη ψαχνω κατι σταθερο
μηπως εχεις το τηλεφωνο της?εχω μηνες να την δω

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Αυτο το θρεντ ειναι μια καθαρα αντρικη υποθεση. Το να κλαιγεται καποιος εδω μεσα ειναι σαν να κλαιγεται ενας ποδοσφαιριστης στο γηπεδο η ενας φανταρος στη σκοπια.

Κακως φοβαται η φιλη μου οτι με την πλακα και τον χαβαλε που γινεται εδω μεσα εχει κατι να χασει. Εκει περα που εμπαιναν πεντε γατοφιλοι κι ενας ψωριαρης γατος τωρα μπαινει τοσος κοσμος εδω μεσα, ανταλλασουμε αποψεις για μοδα, τεχνες, πολιτικη και μεσα σε ολο τον πανικο μπορει να τσιμπησει και κανενα εξτρα πελατακι να παρει με το καλο αυτη την κονσερβα με τα φασολια που θελει τοσους μηνες.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Μπορεις να μας κανονισεις μια συναντηση με τη Ναομι?
Ενα gangbang slut night party

ΥΓ
ανταλλασουμε αποψεις για μοδα, τεχνες, πολιτικη
Ποια η γνωμη σου για την ονομασια των Σκοπιων?
Να δωσουμε γεωγραφικο προσδιορισμο ή να το αφησουμε Σκοπια.
By the way ετσι θα τα λεω οπως και να τα ονομασουν οι παπαρες :jerking:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Αυτο το θρεντ ειναι μια καθαρα αντρικη υποθεση. Το να κλαιγεται καποιος εδω μεσα ειναι σαν να κλαιγεται ενας ποδοσφαιριστης στο γηπεδο η ενας φανταρος στη σκοπια.

Κακως φοβαται η φιλη μου οτι με την πλακα και τον χαβαλε που γινεται εδω μεσα εχει κατι να χασει. Εκει περα που εμπαιναν πεντε γατοφιλοι κι ενας ψωριαρης γατος τωρα μπαινει τοσος κοσμος εδω μεσα, ανταλλασουμε αποψεις για μοδα, τεχνες, πολιτικη και μεσα σε ολο τον πανικο μπορει να τσιμπησει και κανενα εξτρα πελατακι να παρει με το καλο αυτη την κονσερβα με τα φασολια που θελει τοσους μηνες.

ελαφακι μου,ετσι σε κυνηγουσε ο ψωρογατος?
www.imageshack.gr/view.php?file=17pzlsqqyroiiyadmawh.jpg] [/URL]
παντως φανταζομαι εσενα το ελαφακι με την μαυρη γαζελα και ....... το ομολογω καυλωνω

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Μπορεις να μας κανονισεις μια συναντηση με τη Ναομι?
Ενα gangbang slut night party

ΥΓ Ποια η γνωμη σου για την ονομασια των Σκοπιων?
Να δωσουμε γεωγραφικο προσδιορισμο ή να το αφησουμε Σκοπια.
By the way ετσι θα τα λεω οπως και να τα ονομασουν οι παπαρες :jerking:

Εννοειται οτι μπορει να κανονιστει. Θα φροντισω να υπαρχουν κι ενα σωρο ξεκωλα νυμφιδια να περιφερονται ημιγυμνα ωστε να μη σε ζαλισει ολο το βραδυ η Ναομι με την πολυλογια της.

Σκοπια θα συνεχισω να τα λεω κι εγω. Δεν μπορεις να αλλαξεις ονομα με ξενη ταυτοτητα...  :thumbsup:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom