Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Καταφέρατε και γράψατε μέσα σε 3 μέρες 1 σελίδα  στο φόρουμ?? Μπράβο βρε άντε  μια χαρά.. Που πήγε ο λαός καλέ??  Τι κρίμα……
Και που εισαι ακομα.....
Λυπαμε αλλα τα βαλατε με την κορη του Διαβολου

Μας ζαλισες με την υποτιθεμενη αποχωρηση σου. Συνελθε, ενα φορουμ ειναι. Δεν ειμαστε στο Μπιγκ Μπραδερ!!! Η αφησε τις ιντριγκες και κατσε στην παρεα μας η μην το κουραζεις. Τρια μηνυματα που ανακοινωνεις την εξοδο σου, αλλα δυο για να μας την υπενθυμισεις... Κατα τ'αλλα αλλοι ειναι κολλημενοι με το σαιτ οπως ελεγες, δεν εισαι εσυ!!!

Εισαι και ανορθογραφη ρε γαμωτο μου....

Εισαι πιο κουραστικη κι εκνευριστικη απο τη ρεπλικα του Εθνικου Σταρ. Αν δεν το καταλαβες σου δινω πασα να ξανα-ανακοινωσεις την αποχωρηση σου.... :coffee:

Αληθεια, τι ακριβως περιμενες; Να βγουν τα πληθη στους δρομους; Σεμναααααααα....

Συγνωμη αν σας κουραζουμε με τα δικα μας αλλα καταλαβαινετε...

Boys will be boys

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.999
Πόντοι
3.556

γυρνα αργα και σηκω.........
οπως καταλαβες πρεπει να εχυσα στην πλατη σου :bigdick:
                                                                                                            Μεγάλε έχεις κάψει φλάντζα  από τι καταλαβαίνω μάλλον έχεις σπάσει και την αλυσίδα, τώρα από πού τους  ξέφυγες δεν γνωρίζω αλλά κοίταξετο  τώρα που είναι νωρίς αργότερα θα είναι πολύ αργά ,εγώ για το καλό σου στα λέω.

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
      πεστε και τιποτα αλλο.... που ειστε ρε αγορια....  Καυλες!!!!!!!!!!!!!!

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
      πεστε και τιποτα αλλο.... που ειστε ρε αγορια....  Καυλες!!!!!!!!!!!!!!
Μπουταρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες!!!
Γυναικαραααααααααααααααααααααααααααα!!!
Ποδαρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες!!!
Ο Αουγκενταλερ εισαι;

Επισκέπτης
Μπουταρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες!!!
Γυναικαραααααααααααααααααααααααααααα!!!
Ποδαρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες!!!
Ο Αουγκενταλερ εισαι;
Υπερβολικό σε βρίσκω! :grin:
URL]]

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
  Βαλεντινα καλοριζικο το σαιτ σου στο  my space! Εισαι μια θεα!!!!!!

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6

Να εισαι καλα Αλικη μου. Δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο, απλα ενας χωρος για να προμοταρω τις δουλειες μου στο χωρο της σωουμπιζ. Ο παραδεισος οπου ο μεσος χρηστης του διαδικτυου θα μπορει να ενημερωθει για ολα οσα εχω κανει μεχρι σημερα. Κατι σαν φαν κλαμπ ας πουμε.

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Ξερεις οτι εχω ψωνιο με τα καλλιτεχνικα βρε Αλικακι... Παντα προσεχω και την παραμικρη λεπτομερεια στις δουλειες μου ως μανεκεν.

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Έχεις εμμονη ιδέα με μένα η μου φέρνετε?? Ανέφερα πουθενά το όνομα σου?? Γιατί για ότι λέω πιστεύεις ότι θιγω εσένα ??  Μήπως πρέπει να το κοιτάξεις?? Το όνομα Βαλαντης  δεν το έχω αναφέρει κάπου. Και κάτι άλλο. Μπορεί να έχω αποχωρηση από το φόρουμ  ως επαγγελματίας αλλά ως μέλος του μπουρδέλα υπάρχω ακόμα. Οπότε τώρα που μπαίνω ως επισκέπτης μπορώ να λέω ότι γουστάρω όπως κάθε μέλος εδώ και λογαριασμό δεν δίνω.
Και πάψε να κλέβεις της γκόμενας σου τα ρούχα.  Εκτός ότι είναι απαίσια  μου θυμηζης αλογόμυγα.  Μαθε να μην πετάγεσαι σαν πορδη  σε ότι λέω εδώ μέσα. Δειχνη κομπλεξισμο και Εληψη  παιδείας.

Άντε πορδοβουλωμα

Και σταματα να κάθεσαι εκεί σαν συγκαμένη . Μοιάζεις σαν να ετοιμάζετε να σου φυγη το σκατο και το κρατάς για να μην γινης ρεζίλη.  Ελεος.

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Να εισαι καλα Αλικη μου. Δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο, απλα ενας χωρος για να προμοταρω τις δουλειες μου στο χωρο της σωουμπιζ. Ο παραδεισος οπου ο μεσος χρηστης του διαδικτυου θα μπορει να ενημερωθει για ολα οσα εχω κανει μεχρι σημερα. Κατι σαν φαν κλαμπ ας πουμε.
    Εχεις φοβερες φωτο!!
Ξερεις οτι εχω ψωνιο με τα καλλιτεχνικα βρε Αλικακι... Παντα προσεχω και την παραμικρη λεπτομερεια στις δουλειες μου ως μανεκεν.
Εχε χαρη που πρεπει να φυγω.
Επιφυλασομε για αυριο.

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Έχεις εμμονη ιδέα με μένα η μου φέρνετε?? Ανέφερα πουθενά το όνομα σου?? Γιατί για ότι λέω πιστεύεις ότι θιγω εσένα ??  Μήπως πρέπει να το κοιτάξεις?? Το όνομα Βαλαντης  δεν το έχω αναφέρει κάπου. Και κάτι άλλο. Μπορεί να έχω αποχωρηση από το φόρουμ  ως επαγγελματίας αλλά ως μέλος του μπουρδέλα υπάρχω ακόμα. Οπότε τώρα που μπαίνω ως επισκέπτης μπορώ να λέω ότι γουστάρω όπως κάθε μέλος εδώ και λογαριασμό δεν δίνω.
Και πάψε να κλέβεις της γκόμενας σου τα ρούχα.  Εκτός ότι είναι απαίσια  μου θυμηζης αλογόμυγα.  Μαθε να μην πετάγεσαι σαν πορδη  σε ότι λέω εδώ μέσα. Δειχνη κομπλεξισμο και Εληψη  παιδείας.

Άντε πορδοβουλωμα

Και σταματα να κάθεσαι εκεί σαν συγκαμένη . Μοιάζεις σαν να ετοιμάζετε να σου φυγη το σκατο και το κρατάς για να μην γινης ρεζίλη.   Ελεος.

Σιγα που θα αντεχες εκτος θρεντ ρε μεσηλικο δευτεροκλασατο τραβελι. Αμορφωτε γυφτο που μιλας για ελλειψη παιδειας και γραφεις λαθος τη λεξη. Κοιτα να βγαλεις καμια βρωμα ακομη για αυτες που σε ταραζουν και μετα μιλα. Εγω μπορει να ειμαι ασχημη και αποτυχημενη τρανς αλλα τουλαχιστον εχω πληρη συναισθηση του τι ειμαι και ειμαι σε θεση να αυτοσαρκαστω. Εχεις αλλαξει διακοσιες προσωπικοτητες τις τελευταιες μερες προσπαθωντας να βρεις μια θεση στο φορουμ. Μια ως γλυκια (εμετικη), μια ως σουπερ σεξυ (θλιβερη), μια ως ατακαδορα (αχρηστη και΄σ'αυτο) και τωρα ως σκυλα (τραγωδια και παλι). Αντε πηγαινε πλυνε τα ποδια σου ρε νουμερο... Βλεπεις ειμαι ευγενικη και δεν αναφερομαι στις καταγγελιες που ειχαν γινει για σενα παλιοτερα εδω μεσα, κραταω ενα επιπεδο. Αντε πλυνε τον κωλο σου να μη χεσεις παλι κανεναν ανθρωπο και μετα μιλα μωρη κουραδομηχανη.

Μετα τιμης,
Β.Σ.Τ.

Boys will be boys

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom