Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
κανεις μαγαλο λαθος εγω ποτε δεν εβρησα κανεναν εδω μεσα αλλα ουτε και σε αντηπαραθεσεις ερχομαι με τον κοσμο.....αν βρες καποιο ποστ δικο μου που προσβαλα καποιον η που τα εβαλα με καποιον πες το μου να το διαβασω και εγω
Είπα εγω οτι έχεις βρίσει κανέναν;
Απλα για το συγκεκριμένο πόστ σου είπα.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
έτσι μπράβοοοοο.όλοι αγαπημένοι...... :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Συλβια,

στη φωτο στο avatar σου, σπρωχνεις καμια πορτα ή τον τοιχο?? Η΄ ειχες βαλει στην φωτογραφικη σου χρονοδιακοπτη και δεν προλαβες να γυρισεις??

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Tι δεν θα βριστουμε σημερα καθολου;;;

Με την ευκαιρια να σας ανακοινωσω οτι σε τρεις μηνες κυκλοφορει η εβδομη αυτοβιογραφια μου (στην ουσια προκειται για ενα αλμπουμ με ολες μου τις φωτογραφιες) με τιτλο: ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ: ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ;

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16

Με την ευκαιρια να σας ανακοινωσω οτι σε τρεις μηνες κυκλοφορει η εβδομη αυτοβιογραφια μου (στην ουσια προκειται για ενα αλμπουμ με ολες μου τις φωτογραφιες) με τιτλο: ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ: ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ;
:happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295

Χιλια βιβλια να βγαλεις με 5 ευρω το ενα.
Τα σπρωχνεις αριστερα=δεξια να το ταλιρακι)5.000 γιουργια  ) ετοιμα :coffee:

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
ολοι στο πλευρο των απεργων της ΔΕΗ!!! αυτων που παιρνουν χαμηλη συνταξη,χαμηλο μισθο και πληρωνουν
ακριβα το ρευμα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• zetem.jpg
    zetem.jpg
    51,3 KB · Εμφανίσεις: 26

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
26
Πόντοι
2.057

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Αγοράκια έχετε τα φιλιά μου ευχαριστώ για τα πολλά μηνύματα θα απαντήσω σε όλους. Δεν είμαι πια στο φόρουμ μη με ψάχνετε εδώ. Τώρα για το που θα με βρείτε από Τώρα και έπειτα από κοντά αυτά οκ??  Φιλούρες πολλές πολλές

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Καταφέρατε και γράψατε μέσα σε 3 μέρες 1 σελίδα  στο φόρουμ?? Μπράβο βρε άντε  μια χαρά.. Που πήγε ο λαός καλέ??  Τι κρίμα……
Και που εισαι ακομα.....
Λυπαμε αλλα τα βαλατε με την κορη του Διαβολου

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
καταθετω αγωγη υψους 10.οοο.οοο.ευρω!τα χρηματα θα δωθουν στη παρις χιλτον και το σκυλακι της :rockon:

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καταφέρατε και γράψατε μέσα σε 3 μέρες 1 σελίδα  στο φόρουμ?? Μπράβο βρε άντε  μια χαρά.. Που πήγε ο λαός καλέ??  Τι κρίμα……
Και που εισαι ακομα.....
Λυπαμε αλλα τα βαλατε με την κορη του Διαβολου
Και που εισαι ακομα δεν λες τπτ ο κοσμος πλεον βαρεθηκε τα ιδια και τα ιδια και την κανει σε αλλες ακρογυαλιες

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom