Οι κοινωνικοί αγώνες του Εθνικού Σταρ, Ανδρέα Ευαγγελόπουλου
H Πάρις Χίλτον (Paris Hilton) Η καινουργια Μαίριλιν Μονρό (Merilyn Monroe) του κόσμου με την αξιολάτρευτη Τίνκερμπελ (Tinkerbell) η οποία γεννήθηκε στις 31-10-2002 στην Ελλάδα και την οποία αγόρασε από εμένα, τον Εθνικό Σταρ της Ελλάδας, Ανδρέα Ευαγγελόπουλo Ηθοποιό,Αστρολόγο,Τραγουδιστή,Παρουσιαστή των Μ.Μ.Ε, Δημόσιο πρόσωπο και οχι απο εναν απλό εκτροφέα Τσιουάουα (Chihuahua) σκύλων.
Η Φίλη μου Πάρις Χίλτον (Paris Hilton) παρέλαβε την Τίνκερμπελ (Tinkerbell) απο τα χέρια μου στο σπιτι μου στο καστρι Ν.ερθυθραία, Αθήνα, Ελλάδα στην τιμη των 3000€ δίνοντας μου την υπόσχεση οτι μαζί με μένα τα δικά μου Τσιουάουα (Chihuahua) θα τα κάνουμε διαχρονική μόδα στο Hollywood και σε ολο το κοσμο. Η Πάρις Χίλτον (Paris Hilton) αγόρασε επισης απο μένα το διάσημο Τσιουάουα (Chihuahua) ΜπάΜπι (Bambi) και ολα τα Τσιουάουα (Chihuahua) που έχει σπίτι της.
Η Πάρις Χίλτον (Paris Hilton) η θεά μέσα απο το πλήθος των διασήμων σταρ που γνωρίζει ανα τον κόσμο σύνεχίζει να στηρίζει την προσπάθεια μας για την διάδοση και εξάπλωση των σκύλων μου Τσιουάουα (Chihuahua) δωρίζοντας πάντα σκυλία που αγοράζει απο μένα σε διάσημους και πάμπλουτους κρύσους σε ολη την γη.
Για τους λόγους αυτούς εγώ ο εθνικός σταρ της Ελλάδας - Ανδρέας Ευαγγελόπουλος πρόεδρος των Τσιουάουα (Chihuahua) της Ελλάδας θέτω αντιπρόεδρο αυτήν την τεράστια προσωπικότητα του κόσμου Πάρις Χίλτον (Paris Hilton) και με δέος δηλώνω ενα απέραντο σε ευχαριστώ για την φιλία που μου έχει δίξει,την αστήρευτη οικονομική και ηθική βοήθεια που μου εχει δώσει ολα αυτά τα χρόνια.
Σε αντάλλαγμα σεβάσμου στο πρόσωπο της συμβολαιoγραφικά την θέτω μετά τον θανατό μου ως γενική κληρονόμο της περιουσίας μου σαν ένδειξη της ευγνωμοσύνης μου για την υποστηριξή της.