Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

th69

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ξερει κανείς κάτι για την alexandra ts?

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Δεν ξέρω αν είναι όντως ο Α.Ευαγγελόπουλος το μέλος του site, αλλά καλό θα είναι να μην βρίζουμε και προσβάλλουμε τους άλλους. Οι τελευταίες 3 σελίδες τουλάχιστον του forum αυτού είναι γεμάτες με βρισιές. Αλλά ούτε και η συμπεριφορά του "ethnikos star" είναι σωστή. Λίγος πολιτισμός δε βλάπτει. Στο φινάλε, υπάρχουν τόσα threads εδώ μέσα, όπου σίγουρα ο καθένας θα βρει κάτι περισσότερο ενδιαφέρον από το να βρίζει άλλους.

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Η περιθωριοποιηση , η οποια ειναι συχνο φαινομενο της συγχρονης κοινωνιας ,την οποια υφιστανται ορισμενοι συνανθρωποι μας λογω των ιδιαιτεροτητων τους, ειτε αυτες ειναι
σεξουαλικες ειτε αλλες [π.χ. σωματικες, πνευματικες, κομματικες , κ.α] , δεν ταιριαζει
σε πολιτισμενα οντα.

MAXIM

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Η περιθωριοποιηση , η οποια ειναι συχνο φαινομενο της συγχρονης κοινωνιας ,την οποια υφιστανται ορισμενοι συνανθρωποι μας λογω των ιδιαιτεροτητων τους, ειτε αυτες ειναι
σεξουαλικες ειτε αλλες [π.χ. σωματικες, πνευματικες, κομματικες , κ.α] , δεν ταιριαζει
σε πολιτισμενα οντα.

Ορθα τα λες αλλα αν και ο αλλος ειναι μακακας και πατωντας εκει γινετε ερειστικος κακογουστος κτλ ...τοτε τι να του πεις?

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
83
Πόντοι
4.545
Οι κοινωνικοί αγώνες του Εθνικού Σταρ, Ανδρέα Ευαγγελόπουλου

H Πάρις Χίλτον (Paris Hilton) Η καινουργια Μαίριλιν Μονρό (Merilyn Monroe) του κόσμου με την αξιολάτρευτη Τίνκερμπελ (Tinkerbell) η οποία γεννήθηκε στις 31-10-2002 στην Ελλάδα και την οποία αγόρασε από εμένα, τον Εθνικό Σταρ της Ελλάδας, Ανδρέα Ευαγγελόπουλo Ηθοποιό,Αστρολόγο,Τραγουδιστή,Παρουσιαστή των Μ.Μ.Ε, Δημόσιο πρόσωπο και οχι απο εναν απλό εκτροφέα Τσιουάουα (Chihuahua) σκύλων.

Η Φίλη μου Πάρις Χίλτον (Paris Hilton) παρέλαβε την Τίνκερμπελ (Tinkerbell) απο τα χέρια μου στο σπιτι μου στο καστρι Ν.ερθυθραία, Αθήνα, Ελλάδα στην τιμη των 3000€ δίνοντας μου την υπόσχεση οτι μαζί με μένα τα δικά μου Τσιουάουα (Chihuahua) θα τα κάνουμε διαχρονική μόδα στο Hollywood και σε ολο το κοσμο. Η Πάρις Χίλτον (Paris Hilton) αγόρασε επισης απο μένα το διάσημο Τσιουάουα (Chihuahua) ΜπάΜπι (Bambi) και ολα τα Τσιουάουα (Chihuahua) που έχει σπίτι της.

Η Πάρις Χίλτον (Paris Hilton) η θεά μέσα απο το πλήθος των διασήμων σταρ που γνωρίζει ανα τον κόσμο σύνεχίζει να στηρίζει την προσπάθεια μας για την διάδοση και εξάπλωση των σκύλων μου Τσιουάουα (Chihuahua) δωρίζοντας πάντα σκυλία που αγοράζει απο μένα σε διάσημους και πάμπλουτους κρύσους σε ολη την γη.

Για τους λόγους αυτούς εγώ ο εθνικός σταρ της Ελλάδας - Ανδρέας Ευαγγελόπουλος πρόεδρος των Τσιουάουα (Chihuahua) της Ελλάδας θέτω αντιπρόεδρο αυτήν την τεράστια προσωπικότητα του κόσμου Πάρις Χίλτον (Paris Hilton) και με δέος δηλώνω ενα απέραντο σε ευχαριστώ για την φιλία που μου έχει δίξει,την αστήρευτη οικονομική και ηθική βοήθεια που μου εχει δώσει ολα αυτά τα χρόνια.

Σε αντάλλαγμα σεβάσμου στο πρόσωπο της συμβολαιoγραφικά την θέτω μετά τον θανατό μου ως γενική κληρονόμο της περιουσίας μου σαν ένδειξη της ευγνωμοσύνης μου για την υποστηριξή της.

Ειμαι ο εθνικος σας σταρ, Ειμαι ο εθνικος σας σταρ, Ειμαι ο εθνικος σας σταρ,
καλε εισαι, καλε εισαι, εισαι εισαι εισαι.
Δεν τους αρεσουνε οι gay ομως τρωνε ολοι μιλφειγ.
Στιχος με νοημα.

Αν εσυ εισαι ο Ανδρεας εγω ειμαι ο Σουπερ Γκουφυ.

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Απλα τον αγνοεις !
Εκτος αν παει να σου φαει το οικοπεδο :2funny:

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Απλα τον αγνοεις !
Εκτος αν παει να σου φαει το οικοπεδο :2funny:
Ζουμε σε μια καπιταλιστικη κοινωνια , μην το ξεχναμε! :tired:
Περα απο την πλακα, οτι δεν μου αρεσει το αγνοω ,
απο τη στιγμη που δε θιγομαι προσωπικα αμεσα η εμμεσα.
Στην περιπτωση που οντως κατι με θιγει , ασκω κριτικη πολιτισμενα
,με λογικα επιχειρηματα.
[size=10pt]Το να βριζω τον αλλον φανερωνει ελλειψη παιδειας , με την ευρεια εννοια του ορου.[/size]

να το πω πιο λαικα
Συνηθως κοιταμε να βγαλουμε το σκουπιδακι που εχει μπει στο ματι μας
,ενω εχουμε ενα παλουκι στον κωλο μας.
Χαιρεται.

grxn

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
163
Πόντοι
6
τιποτα απο Θεσσαλονικη?
πολυ νεκρα......εδω.....

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Φίλε Buddha σωστές οι παρατηρήσεις σου περί καπιταλιστικής ( ή ακόμα καλύτερα περί ληστρικής) κοινωνίας. Το θρησκευτικό παρατσούκλι τι το θες;

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
Φίλε Buddha σωστές οι παρατηρήσεις σου περί καπιταλιστικής ( ή ακόμα καλύτερα περί ληστρικής) κοινωνίας. Το θρησκευτικό παρατσούκλι τι το θες;

δεν νομιζω οτι το εβαλε για θρησκευτικους σκοπους..
μαλλον πηρε το ονομα απο το ομωνυμο coffeeshop, στο αμστερνταμ.... :thumbsup:

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
μπα απεργητε σημερα?δεν θα ξελυσαξετε να βγαλετε τα εσωψυχα σας?

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Εμ τρώγεσαι και συ
Γουστάρεις να στα χώνουν μου φαίνεται.
Αντε πήγαινε παντρέψουν να ησυχάσουμε :2funny: :2funny: :2funny:
και εγω χαρηκα που σε ειδα να συμετεχεις εδω αν και δεν εισαι φαν του ιδους :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
και εγω χαρηκα που σε ειδα να συμετεχεις εδω αν και δεν εισαι φαν του ιδους :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Να σαι σίγουρη/ος ότι δεν είμαι φαν του είδους και στο έχω ξαναπεί αυτό.
απλά έτυχέ να διαβάσω το ποστ σου το ξεσηκώνεις εμφύλιους εδω μέσα δεν μου αρέσει.
Και σου έστειλα και ωραία ευχή :2funny: :2funny:
Παντρέψου να ησυχάσουμε όλοι.
Θα σε πάρει ένας και θα ησυχάσουν οι υπόλοιποι. :2funny: :2funny:

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Να σαι σίγουρη/ος ότι δεν είμαι φαν του είδους και στο έχω ξαναπεί αυτό.
απλά έτυχέ να διαβάσω το ποστ σου το ξεσηκώνεις εμφύλιους εδω μέσα δεν μου αρέσει.
Και σου έστειλα και ωραία ευχή :2funny: :2funny:
Παντρέψου να ησυχάσουμε όλοι.
Θα σε πάρει ένας και θα ησυχάσουν οι υπόλοιποι. :2funny: :2funny:
κανεις μαγαλο λαθος εγω ποτε δεν εβρησα κανεναν εδω μεσα αλλα ουτε και σε αντηπαραθεσεις ερχομαι με τον κοσμο.....αν βρες καποιο ποστ δικο μου που προσβαλα καποιον η που τα εβαλα με καποιον πες το μου να το διαβασω και εγω

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom