You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Βαλεντινα μετα απο το σιτε σου ολοκληρωθηκα ως γυναικα.
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
δις Βαλεντινα ,θα μας δημοσιευσετε καποιες φωτο απο το ΒΟΟΚ σας?
με ποια πρακτορια εχετε συνεργαστει, αν επιτρεπετε?
Οι φωτογραφιες του μπουκ μου θα εκδοθουν σε ενα συλλεκτικο λευκωμα που θα προλογισουν ο Μαριο Τεστινο και η Κεητ Μος σε μια εκδηλωση στο Ζαππειο τον Μαϊο. Μεχρι τοτε ο εκδοτης μου δεν μου επιτρεπει να τις δημοσιευω.
Παλιοτερα ειχα συνεργαστει με το Elite, το Marilyn και πιο προσφατα με το Agency.
Βαλεντινα μετα απο το σιτε σου ολοκληρωθηκα ως γυναικα.
Σε ευχαριστω ματακια μου. Γυναικα με αγριεμενο γατακι λιγο δυσκολο. Τοσο ευκολα τον απαρνιεσαι τον Θεμιστοκλη;;; Ακου γυναικα...
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
Δηλαδη ο Θεμιστοκλης και ο Βαλαντης πλακωνονται τωρα?
Συνεχιστε,εχει ενδιαφερον το σκηνικο
Εχουν αρχισει να μαζευονται θεατες
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
valentina εισαι τρανς εγχειρισμενη η οχι?
Οχι.
Εγω τα λεω οτι ο τιτλος του θρεντ ειναι παραπλανητικος. Γιατι δεν το κανουμε Αριστογατες;;;;
δεκτον
αν εχετε την ευγενικη κουλοσυνη
θα μας δημοσιευσετε καποιο ενθυμιο που εχετε απο τη διεθνη σας καρριερα?
απο οτι διαβαζω εχετε συμμετασχει σε αρκετες ταινιες.Θα μας πειτε ποιες?
Δεν ειμαι ψωνιο για να σας δειχνομαι αλλα δουλειες μου μπορειτε να βρειτε στον Youtube.
Ocean's 11
Ocean's 12
Ocean's 13
Alfie
καποιες ταινιες που ειχα πρωταγωνιστικο ρολο.
Μακια, μακια,μακια!!!
Δηλαδη ο Θεμιστοκλης και ο Βαλαντης πλακωνονται τωρα?
Τωωωωρα.. ξερεις ποσο καιρο ξεκατινιαζομαι με το Θεμιστοκλη; Ειναι ομως λιγο κλαψιαρης και βαριεμαι.
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Παίδες μια απορία,αν και άσχετη με το θέμα. Άκουσα σήμερα και μάλιστα από δύο ραδιοφωνικούς (σοβαρούς) σταθμούς , ότι ήταν η μέρα της μπριζόλας και του τσιμπουκιού...απο άλλο φόρουμ κάτι εχω καταλάβει περί μπριζόλας... ξέρει κανείς κάτι παραπάνω, γιατί δεν το έπιασα το υπονοούμενο.... έχει ανακυρηχθεί μέρα για αυτά;
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
Καθε μερα ειναι μερα μπριζολας(σεξουαλικης αλλα οχι και κρεατικου)αλλα και τσιμπουκιου,δες στο θρεντ GOOD MORNING BOURDELIARIDES κατι εχει αναφερθει εκει απο συναγωνιστες τις πρωινες ωρεςΠαίδες μια απορία,αν και άσχετη με το θέμα. Άκουσα σήμερα και μάλιστα από δύο ραδιοφωνικούς (σοβαρούς) σταθμούς , ότι ήταν η μέρα της μπριζόλας και του τσιμπουκιού...απο άλλο φόρουμ κάτι εχω καταλάβει περί μπριζόλας... ξέρει κανείς κάτι παραπάνω, γιατί δεν το έπιασα το υπονοούμενο.... έχει ανακυρηχθεί μέρα για αυτά;
δις Βαλεντινα
για ποιο λογο επιστρεψατε στην Ελλαδα?
μπορειτε να μας δωσετε μερικα λινκ για το γιουτουμπ?
το να μη δημοσιευετε καποια τεκμηρια , εκτος του οτι σας κανει
να φαινεστε μη πιστεπτη, κινδυνευει να σας αποδωσει τον τιτλο της σνομπ.
το αποδεχεστε?
με ποιο ονομα θα σας δουμε στους τιτλους των ταινιων που αναφερετε?
το αποδεχεστε?
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
δις Βαλεντινα
το αποδεχεστε?
Οταν επεσαν οι τιτλοι του τελους σε μια πολυχρονη και θυελλωδη σχεση που ειχα με πολυ γνωστο επιχειρηματια στην Αμερικη αποφασισα να γυρισω στην πατριδα μου.
Θα ηταν πολυ ακομψο να δωσω λινκ, ετσι κι αλλιως δεν περναω απο οντισιον, ουτε μοιραζω βιογραφικα. Μπορειτε να ρωτησετε τους συνεργατες μου ομως οποτε θελετε.
Σνομπ δεν υπηρξα ποτε.
Θεωρω την τελευταια ερωτηση αστεια.
πατατακια με ρεγκα εχω για να λυσαξουν πιο πολυEπιτελους εκδηλωθηκες. Συλβια μηπως εχης πατατακια πειναω με ριγανη αν εχεις. Για τους αλλους ελιες και λακερδα.
Θα το θεωρησω ενδειξη σνομπισμου και αδυναμιας τηρησης των αναλογιων.Οταν επεσαν οι τιτλοι του τελους σε μια πολυχρονη και θυελλωδη σχεση που ειχα με πολυ γνωστο επιχειρηματια στην Αμερικη αποφασισα να γυρισω στην πατριδα μου.
Θα ηταν πολυ ακομψο να δωσω λινκ, ετσι κι αλλιως δεν περναω απο οντισιον, ουτε μοιραζω βιογραφικα. Μπορειτε να ρωτησετε τους συνεργατες μου ομως οποτε θελετε.
Σνομπ δεν υπηρξα ποτε.
Θεωρω την τελευταια ερωτηση αστεια.
Επισης δειχνετε να μη συμβαδιζετε με την τεχνολογια,
γεγονος που κινδυνευει να σας στιγματισει με το χαρακτηρισμο
"ξεπερασμενη ,ξεπεσμενη , παλαιας κοπης"
η μυθοπλασια ποτε δεν εβλαψε κανεναν .
ολες οι μεγαλες σταρ απο τις οποιες πηρα συνεντευξη
ηταν απλοι , καθημερινοι ανθρωποι, που επλεκαν το μυθο τους βασισμενοι σε τεκμηρια.
μετα απο εξωνυχιστικη αναζητηση στο ιντερνετ , και επιμελη παρακολουθηση των ταινιων που αναφερατε,
περιττο να πω οτι αποδυκνυεται περιτρανα το γεγονος οτι ψευδεσθε ασυστολως.
ελπιζω να μας διαψευσετε με χειροπιαστα τεκμηρια
και οχι με αερολογιες και φτηνους βεντετισμους,
για καλο ολων μας , μα προπαντων για δικο σας καλο.
κακομοιρο παιδι δεν εχεις να φας?θα κανω ερανο απο την βαλεντηνα που σαν σουπερ μοντελ βγαζει πολλα και θα σε ταισουμεEπιτελους εκδηλωθηκες. Συλβια μηπως εχης πατατακια πειναω με ριγανη αν εχεις. Για τους αλλους ελιες και λακερδα.
Δεν ειμαι ψωνιο για να σας δειχνομαι αλλα δουλειες μου μπορειτε να βρειτε στον Youtube.
Ocean's 11
Ocean's 12
Ocean's 13
Alfie
καποιες ταινιες που ειχα πρωταγωνιστικο ρολο.
Μακια, μακια,μακια!!!
Τίς είδα μωρή και επαθα πλάκα!
Να σου βάλει και όλο το χέρι μεχρι μέσα!!!
Καλά σε ξέσκισε και ο αράπαρος, απ οτι δείχνεις το ευχαριστιέσαι και το ζείς το ξεκόλιασμα καργιολίτσα .
Μπράβο καύλα μου!!!
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Παντως βλεπω σημερα που ημουν σκυλα με συμπαθησε. Τις αρεση το σκληρο τελικα. Να σου πω βρε Συλβια τωρα που απο βδομαδα αρχιζουν οι γαμοι ομοφυλοφιλων στο δημαρχειο Καισαριανης να τις βρουμε κανενα βιαιο μπρατσαρα να την σηκωση, ειναι και ελαφρια να την παντρευτη να με αφηση ησυχη?? Τελικα πρεπει να τις την δινη η πολυπλευρη προσωπικοτητα μου. Δεν μπορη να με ελεγξη και να με χαλιναγογηση και αντιδρα. Σιγα μην κανη ερανο αυτη για μενα. Ποντικοφαρμακο στο καφε ευχαριστως.
Καλησπέρα σε όλους.....συνάντηση πριν από λίγη ώρα με τη θεά Δανάη.....κάποιες φορές δεν χρειάζονται πολλά λόγια και λεπτομέρειες....απλά η κοπέλα είναι το πιο ακομπλεξάριστο άτομο που έχω γνωρίσει!!σούπερ περιποίηση και τέλεια παρέα!!!
Άντε καλημέρα!
Άντε καλημέρα!
ναι ειναι πολυ μαζοχα.....τον εχει ετοιμο τον μπρατσαρα καλε απλα περιμενει να ερθει η κυριακη να παει στο δημαρχειο.....τωρα αν δεν γινει γαμος και γινει χαμος αυτο ειναι μια αλλη ιστοριαΠαντως βλεπω σημερα που ημουν σκυλα με συμπαθησε. Τις αρεση το σκληρο τελικα. Να σου πω βρε Συλβια τωρα που απο βδομαδα αρχιζουν οι γαμοι ομοφυλοφιλων στο δημαρχειο Καισαριανης να τις βρουμε κανενα βιαιο μπρατσαρα να την σηκωση, ειναι και ελαφρια να την παντρευτη να με αφηση ησυχη?? Τελικα πρεπει να τις την δινη η πολυπλευρη προσωπικοτητα μου. Δεν μπορη να με ελεγξη και να με χαλιναγογηση και αντιδρα. Σιγα μην κανη ερανο αυτη για μενα. Ποντικοφαρμακο στο καφε ευχαριστως.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 122K