Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Επισκέπτης
αυτος ο καλος ανθρωπος ο ταλος που βαζει τις φωτιες και μετα εξαφανιζετε που ειναι? :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
να τον προσέχεις είναι επικίνδυνος, είναι ο μανιακός με το βιτριόλι άσε που αντί να σου βάλει από πίσω την μαλαπέρδα μπορεί να σου αδειάσει κανένα κιλό νέφτι.

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αν σου κολλησω την ΨΩΛΑΡΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ σου θα σε μπουκωσω ασχημα και θα σε πνιξω.
Παρε το γαριδακι σου και κοιτα το καλα.
Ρε σε λυπαμαι.
Εχεις καει απο τα πολλα ναρκωτικα εσυ,θα φας και κανα βρωμοξυλο απο κανεναν καμια μερα και θα σε τρεχουνε.
Ρομπα,Παλιοξεφτιλα τι λενε στο σπιτι σου για σενα?
Χαιρονται που εχουνε ενα μπετατζη τσαμπουκαλεμενο με περουκα ?
Θα πρεπει να εχεις φαει πολυ ξυλο και κραξιμο στο σχολειο και σου εμεινε το ΚΟΜΠΛΕΞ
  ασημαντη ταλαιπωρημενη αδερφουλα... Ηρεμησε θα παθεις κατι.....δεν ειναι θλιβερο εγω μια τοσο θυληκη τρανς να εχω μεγαλητερο πουλι απο το δικο σου.......Και στη Βαλεντινα τα ιδια δεν ελεγες και την εκραζες και τωρα το παιζεις καλος ρε κομπλεξικε;    Γουσταρεις να σε γαμησει τρανς γιαυτο και αν οποτε σου το παιζει γκομενα  η Δαναη τσιμπας;

Μαθε πρωτα τι εισαι εσυ πριν κρινεις εμενα!!!   

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
ρε παιδια για να καταλαβω τι παιζει εδω???
η αλικη με τη βαλεντινα ειναι ζευγαρι? :think:
διαφωτειστε τον αντρεα!!!!

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
   ασημαντη ταλαιπωρημενη αδερφουλα... Ηρεμησε θα παθεις κατι.....δεν ειναι θλιβερο εγω μια τοσο θυληκη τρανς να εχω μεγαλητερο πουλι απο το δικο σου.......Και στη Βαλεντινα τα ιδια δεν ελεγες και την εκραζες και τωρα το παιζεις καλος ρε κομπλεξικε;     Γουσταρεις να σε γαμησει τρανς γιαυτο και αν οποτε σου το παιζει γκομενα  η Δαναη τσιμπας;

Εχεις ακομα το θρασος και μιλας.
Στις αρχες ειχα μπινελικωθει και με τη Βαλεντινα,με ΤΡΑΒΕΛΙΑ δεν εχω ουτε ανοιχτους,ουτε κλειστους λογαριασμους,δεν μπορεις να το καταλαβεις προφανως γιατι απο τα πολλα ψωλοχυματα το μυαλο σου εχει παει βολτα.
Εισαι ατομο χαμηλου πνευματικου επιπεδου,ανορθογραφος,κακος πουστης και κομπλεξικος.
Μουνακια θα συνεχιζω να γαμαω και το ψευτικο μουνακι σου ποτε.
Η Χειλουδακη το ειχε πει
''Γαματε τον κομμενο μου πουτσο''
Εχεις μια πληγη μεσα στο μυαλο και το σωμα σου που δεν προκειται να κλεισει ποτε.
Εισαι κακομοιρης και με το μεικ απ και τα περουκινια παραμυθιαζεσαι.
Πετα τις περουκες και παμε μπουεδελοτσαρκα,μπορει να γαμησεις και να στανιαρεις.
Τα ιδια ειχα πει και στη Βαλεντινα.
Στα @@ σε εχω γραμμενο

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
  ναι εχουμε σχεση! εσυ πια εισαι η Μπεττυ η το αλλο Μωρο που ειναι εδω που παντα θα ηθελε να ρωτησει;

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ειναι ζευγαρακι που εμφανιστηκε σχεδον ταυτοχρονα για να δωσει αλλη πνοη στο θρεντ
και το πετυχαν με το παραπανω
αντρεα ελα στο λαο σου
εκ του μηδενος....ΨΠΣ σε περιμενουμεwww.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,21736.msg429817#new]http://www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,21736.msg429817#new[/url]

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
   ασημαντη ταλαιπωρημενη αδερφουλα... Ηρεμησε θα παθεις κατι.....δεν ειναι θλιβερο εγω μια τοσο θυληκη τρανς να εχω μεγαλητερο πουλι απο το δικο σου.......Και στη Βαλεντινα τα ιδια δεν ελεγες και την εκραζες και τωρα το παιζεις καλος ρε κομπλεξικε;     Γουσταρεις να σε γαμησει τρανς γιαυτο και αν οποτε σου το παιζει γκομενα  η Δαναη τσιμπας;

Μην ασχολησε με αυτους βρε Αλικη.
Ασχολισου με εμας τους φαν σου,τι ποδαρες και μπουταρες ειναι αυτες μωρο μου εκανες στιβο μαχης οταν ησουνα φανταρος;

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
  ναι εχουμε σχεση! εσυ πια εισαι η Μπεττυ η το αλλο Μωρο που ειναι εδω που παντα θα ηθελε να ρωτησει;

καλα ντε μη βαρας!!!ο αντρεας ειναι παντα ευγενικος ;) ;) ;)
μια απορια ειχα βρε μικρο καυλιαρικο πορνιδιακι :grin: :grin:

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6

Ασε μας κι εσυ ρε γερο... Θα κανεις διαφημιση σε λιγο. Ηρεμησε. Ο καθενας με το ζορι του...

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom