ΕΘΝΙΚΟΣ STAR!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
εγω ως εθνικος σταρ λεω να ψηφισουμε για την εθνικη μας τραβεστι
να τον προσέχεις είναι επικίνδυνος, είναι ο μανιακός με το βιτριόλι άσε που αντί να σου βάλει από πίσω την μαλαπέρδα μπορεί να σου αδειάσει κανένα κιλό νέφτι.αυτος ο καλος ανθρωπος ο ταλος που βαζει τις φωτιες και μετα εξαφανιζετε που ειναι?
ασημαντη ταλαιπωρημενη αδερφουλα... Ηρεμησε θα παθεις κατι.....δεν ειναι θλιβερο εγω μια τοσο θυληκη τρανς να εχω μεγαλητερο πουλι απο το δικο σου.......Και στη Βαλεντινα τα ιδια δεν ελεγες και την εκραζες και τωρα το παιζεις καλος ρε κομπλεξικε; Γουσταρεις να σε γαμησει τρανς γιαυτο και αν οποτε σου το παιζει γκομενα η Δαναη τσιμπας;Αν σου κολλησω την ΨΩΛΑΡΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ σου θα σε μπουκωσω ασχημα και θα σε πνιξω.
Παρε το γαριδακι σου και κοιτα το καλα.
Ρε σε λυπαμαι.
Εχεις καει απο τα πολλα ναρκωτικα εσυ,θα φας και κανα βρωμοξυλο απο κανεναν καμια μερα και θα σε τρεχουνε.
Ρομπα,Παλιοξεφτιλα τι λενε στο σπιτι σου για σενα?
Χαιρονται που εχουνε ενα μπετατζη τσαμπουκαλεμενο με περουκα ?
Θα πρεπει να εχεις φαει πολυ ξυλο και κραξιμο στο σχολειο και σου εμεινε το ΚΟΜΠΛΕΞ
αυτος ο καλος ανθρωπος ο ταλος που βαζει τις φωτιες και μετα εξαφανιζετε που ειναι?
εσυ τωρα τι προβλημα εχεις ??εννοω τον γαμια του!!!!
βρε αφου ειναι κολητη σου δεν ξερεις αν ζει?αλομα και εθνικος σταρ κολος με βρακιη αλομα υπαρχει ακομα?
Εχεις ακομα το θρασος και μιλας.ασημαντη ταλαιπωρημενη αδερφουλα... Ηρεμησε θα παθεις κατι.....δεν ειναι θλιβερο εγω μια τοσο θυληκη τρανς να εχω μεγαλητερο πουλι απο το δικο σου.......Και στη Βαλεντινα τα ιδια δεν ελεγες και την εκραζες και τωρα το παιζεις καλος ρε κομπλεξικε; Γουσταρεις να σε γαμησει τρανς γιαυτο και αν οποτε σου το παιζει γκομενα η Δαναη τσιμπας;
Μαθε πρωτα τι εισαι εσυ πριν κρινεις εμενα!!!
βρε αφου ειναι κολητη σου δεν ξερεις αν ζει?αλομα και εθνικος σταρ κολος με βρακι
εδω βρε κοπελια μου δεν το κανουν οι ιδικοι του σιτε θα το κανω εγω?Συλβια σε χρηζω νεα administrator στο σαιτ. Βαλε ταξη!
ναι εχουμε σχεση! εσυ πια εισαι η Μπεττυ η το αλλο Μωρο που ειναι εδω που παντα θα ηθελε να ρωτησει;ρε παιδια για να καταλαβω τι παιζει εδω???
η αλικη με τη βαλεντινα ειναι ζευγαρι?
διαφωτειστε τον αντρεα!!!!
γιατί έχουμε καταλάβει εμείς? απλά πλάκα κάνουμε.ρε παιδια για να καταλαβω τι παιζει εδω???
αν ψαξεις θα την βρεις στο γνωστο της ποστο μαζι με τα βουλγαρακια της....κοινος στη γεφυρα του κιφησουτην εχω χασει εδω και πολυ καιρο...........
ειναι ζευγαρακι που εμφανιστηκε σχεδον ταυτοχρονα για να δωσει αλλη πνοη στο θρεντρε παιδια για να καταλαβω τι παιζει εδω???
Μην ασχολησε με αυτους βρε Αλικη.ασημαντη ταλαιπωρημενη αδερφουλα... Ηρεμησε θα παθεις κατι.....δεν ειναι θλιβερο εγω μια τοσο θυληκη τρανς να εχω μεγαλητερο πουλι απο το δικο σου.......Και στη Βαλεντινα τα ιδια δεν ελεγες και την εκραζες και τωρα το παιζεις καλος ρε κομπλεξικε; Γουσταρεις να σε γαμησει τρανς γιαυτο και αν οποτε σου το παιζει γκομενα η Δαναη τσιμπας;
Μαθε πρωτα τι εισαι εσυ πριν κρινεις εμενα!!!
ναι εχουμε σχεση! εσυ πια εισαι η Μπεττυ η το αλλο Μωρο που ειναι εδω που παντα θα ηθελε να ρωτησει;
ρε παιδια για να καταλαβω τι παιζει εδω???
ρε παιδια για να καταλαβω τι παιζει εδω???
Ασε μας κι εσυ ρε γερο... Θα κανεις διαφημιση σε λιγο. Ηρεμησε. Ο καθενας με το ζορι του...