Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ΑΝΤΡΕΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ σιγουρα?
Ποιος Αντρεας καλε; Τι δουλεια εχει εδω το μωρο;;; Η αλλη η λυσσαρα ειναι που εχει βγαλει αφρους και τωρα πλασαρεται ετσι!
ΑΝΤΡΕΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ σιγουρα?
η Μπέτυ?Ποιος Αντρεας καλε; Τι δουλεια εχει εδω το μωρο;;; Η αλλη η λυσσαρα ειναι που εχει βγαλει αφρους και τωρα πλασαρεται ετσι!
ελατε τωραααααα ειμαι ο εθνικος σας στααααααααααααααααααααααααααααααρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ
ρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ
ρρρρρρρρρρρρρρρρ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και ειμαι και πιο κουκλα απο τις αλλες...
Αριωνα να σε ρωτησω, ξερεις προσωπικα την Μπεττυ;η Μπέτυ?
οσο αναφορα για το βας βας εχω να δηλωσω οτι εγω επρεπε να παω στη γιουροβιζιον.....
εδώ είμαι σ'υλβια...έκανα ασκήσεις μυαλού μπας και απο χαζός γίνω κατά τι έξυπνος.....αυτος ο καλος ανθρωπος ο ταλος που βαζει τις φωτιες και μετα εξαφανιζετε που ειναι?
πες μου τιαμαξι εχεις κ που μενεις για να σε πιστεψω...
ρε..δεν θα σε πετύχω πουθενά...χαμούρα...θα πεθάνεις ρε..θάρθω...με την όπισθεν και θα σου κλάσω τα παπάρια....τι περιμενεις απο κωλοπεριστεριωτες,κωλοπαιδα ειναι ολοι
καταφερες τιποτε?εδώ είμαι σ'υλβια...έκανα ασκήσεις μυαλού μπας και απο χαζός γίνω κατά τι έξυπνος.....
πες μου τιαμαξι εχεις κ που μενεις για να σε πιστεψω...
ν ερυθραια!!!φιατ...
Αυτα τα ξερω κι εγω βρε μουνοπιτακι μου!!!
μπα...παπάρια...χαζός γεννήθηκα,μαλ΄κας θα πεθάνω....τι να κάνουμε και εμείς οι φτωχοί τω πνεύματι...καταφερες τιποτε?
την τσουτσουνογλύφτρα?Αριωνα να σε ρωτησω, ξερεις προσωπικα την Μπεττυ;
μπα...παπάρια...χαζός γεννήθηκα,μαλ΄κας θα πεθάνω....τι να κάνουμε και εμείς οι φτωχοί τω πνεύματι...