Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ρε..δεν θα σε πετύχω πουθενά...χαμούρα...θα πεθάνεις ρε..θάρθω...με την όπισθεν και θα σου κλάσω τα παπάρια.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
προτιμω να μην μπλεξω με την αλητεια του περιστεριου που παει στον θεοχαρακη και εχει ξεκωλιασει τα τραβελια,ασε τα ψεμματα λοιπον.ξερω τι κωλομπαραδες ειστε οι κωλοπεριστεριωτες :rockon: :rockon: :rockon: :grin: :grin:

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
ξελυσαξατε  ολα καλα?μπραβο στα παιδια :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
  Δεν ξερω τι ειναι...... ξερω οτι λιγοι ανθρωποι την εχουν γνωρισει απο κοντα, θα μου εκανε εντυπωση αν γνωριζοσασταν.......
Σαν τον Σουπερμαν ενα πραγμα;

ξελυσαξατε  ολα καλα?μπραβο στα παιδια :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Για να ξαναλυσαξουμε. :grin:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Αλικη ποτε θα ερθεις Ελλαδα να οργανοσουμε υποδοχη στο αεροδρομιο;
Ξερεις κροτιδες καπνογονα δονιτες.

Επισκέπτης
κορίτσια το γάλα σας.

zhnz6nno.jpg

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
ΒΡΑΣΙΔΑΣ....κόνσετρεεεεϊτ...κόνσετρεεεεϊτ!!! :2funny:
ΟΚ ΟΚ!!!
Εγω ζηταω πληροφοριες αλλα δεν μου απαντανε.
Το αγαπημενο μου θρεντ. Τελος.

Μαζι με το Εκ του μηδενος. :grin:
Που ειναι η γκομεναρα η Αλικη;

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Μπεμπες Βρασιδα bull οταν γυρισω εχω αρκετα εξεσουαρ  δονητες , γοβες πελατων! μεγαλα νουμερα! στολες! φυσικες καουκιτσες! αντε να βρεθουμε να σας τα δωσω βρε!

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Μπεμπες Βρασιδα bull οταν γυρισω εχω αρκετα εξεσουαρ   δονητες , γοβες πελατων! μεγαλα νουμερα! στολες! φυσικες καουκιτσες! αντε να βρεθουμε να σας τα δωσω βρε!
Κι εμείς έχουμε να σου δώσουμε...με φλέβες... :-*

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ρε κοροίδα καταστροφείς του θρέντ....πλάκα πλάκα αρχίζω και βλέπω την αλίκη τα βράδυα στον ύπνο μου όπως στο αβατάρ της και αισθάνομαι....ανησυχίες.....λέτε να καψουρευτώ?.....είναι ανησυχητική η κατάσταση μου?....να παω σε γιατρό ή στον ταράτσα?... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom