Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (2 μέλη και 3 επισκέπτες)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
    εννοω τον γαμια του!!!!
την μαγκια την εβγαλες μετα την μεταμορφωση σου σε πεταλουδα????
για κουλαρε λιγο,πολυ επιθεση παιζεις και πισω εισαι ανοιχτη(ξερεις απο μπαλα ετσι?) :birdman:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66

Συνημμένα

71 KB · Εμφανίσεις: 20

kavlotripanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
1
ρε Αλίκη σε παρακαλώ μην βρίζεις. εσύ είσαι κοριτσάκι..σε παρακαλώ κόσμια .εσύ είσαι μουνάρα .

ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΞΕΚΟΛΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ..ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΔΩ?

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ρε bull βαλτο για αβαταρ αυτο που εχεις απο κατω εχει και γαμω τα γελια. :grin:

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ρε κακομοιρη για τον χαβαλε μου ειμαι.
Μαθε να γραφεις Ελληνικα ανορθογραφο παιδακι,το δημοτικο το τελειωσες?
Στις πουτσες παιρνεις ΜΑΣΤΕΡ,απο ορθογραφια και μυαλο εισαι Για Τον Πουτσο
  ναι μπεμπα μου!!! το εχουμε καταλαβει οτι εισαι για το χαβαλε!!!!

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Η Αλικη δεν ειναι πουστης που καθεται και βριζεται μαζι σας face to face με τη φωτογραφια της απο διπλα. Αυριο μεθαυριο που θα δουλευει στο δρομο θα μπορει να περασει ο καθενας απο εσας και να την κανει τουλουμι στο ξυλο.

Πουστης ειναι η αλλη που το παιζει πελατης και διαφημιζεται μονη της, βριζει καποιες που δεν μπαινουν καν εδω μεσα καιθυμωνει που δεν ειναι το μονο θεμα συζητησης. Δεν το εχω σε τιποτα να της πεταξω καμια μπαγιαττικη λαγανα κατακεφαλα αν την πετυχω πουθενα!!!

kavlotripanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
1

Αλίκη σε παρακαλώ. έλα να σου κάνω το τραπέζι να τα πούμε..δεν είναι συμπεριφορά από μια γυναικάρα σαν και εσένα..μην ασχολείσαι

Επισκέπτης
Η Αλικη δεν ειναι πουστης που καθεται και βριζεται μαζι σας face to face με τη φωτογραφια της απο διπλα. Αυριο μεθαυριο που θα δουλευει στο δρομο θα μπορει να περασει ο καθενας απο εσας και να την κανει τουλουμι στο ξυλο.

Πουστης ειναι η αλλη που το παιζει πελατης και διαφημιζεται μονη της, βριζει καποιες που δεν μπαινουν καν εδω μεσα καιθυμωνει που δεν ειναι το μονο θεμα συζητησης. Δεν το εχω σε τιποτα να της πεταξω καμια μπαγιαττικη λαγανα κατακεφαλα αν την πετυχω πουθενα!!!
δηλαδή η Αλίκη το έχει αφήσει στην Καζαμπλάνκα το πέος του πέους ωωωωωωωωωωωωωωωω πέος!!!!!!!!!!!!!!!!

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Αν σου κολλησω την ΨΩΛΑΡΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ σου θα σε μπουκωσω ασχημα και θα σε πνιξω.
Παρε το γαριδακι σου και κοιτα το καλα.
Ρε σε λυπαμαι.
Εχεις καει απο τα πολλα ναρκωτικα εσυ,θα φας και κανα βρωμοξυλο απο κανεναν καμια μερα και θα σε τρεχουνε.
Ρομπα,Παλιοξεφτιλα τι λενε στο σπιτι σου για σενα?
Χαιρονται που εχουνε ενα μπετατζη τσαμπουκαλεμενο με περουκα ?
Θα πρεπει να εχεις φαει πολυ ξυλο και κραξιμο στο σχολειο και σου εμεινε το ΚΟΜΠΛΕΞ

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
αρίων είσαι για πολλέσ κλοτσιές. κουμούνι, ψευτοανάρχα

Kavlotripane σε παρακαλώ. έλα να σου κάνω το τραπέζι να τα πούμε..δεν είναι συμπεριφορά από μια γυναικάρα σαν και εσένα..μην ασχολείσαι.

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
αυτος ο καλος ανθρωπος ο ταλος που βαζει τις φωτιες και μετα εξαφανιζετε που ειναι? :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom