Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Σε αυτο το θρεντ δεν μπαινουν μονο οσοι θελουν να γαμηθουν μαζι μας αλλα και οσοι θελουν να απολαυσουν μια πολιτισμενη συζητηση με κοινωνικες και ψυχολογικες προεκτασεις.

Τωρα αν αρχισω να μοιραζω αγκαλιες με φρεσκα ανοιξιατικα λουλουδια, αχνιστες λαγανες και φρεσκα θαλασσινα θα ειμαι εκτος τοπου και χρονου;
εσύ θα πάρεις το βραβείο Αμπντί Ιπεχτσί αφιερωμένο στην ειρήνη και την φιλία των λαών.

Επισκέπτης
ναι ειμαι ενας πρωην αντρας που εκανα το κεφι μου !!!!!!!!!!!
Mε τέτοιο γατάκι δεν το λες και πρώην άντρας! :grin:
gatto.jpg

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα για να δωσεις μπουρμπουαρ στην νοσοκομα θα πρεπει πρωτα να περιμενης να μεγαλωσει το αγορι να παει φανταρος να παντρευτη να κανει κανα δυο κουτσουβελα και οταν σιγουρευτης να ψαξεις να βρεις την νοσοκομα και να της το δωσεις το μπουρμπουαρ.
  εσυ Μπεμπα!!!!!!!!!! κοιτα ο γιος που θα κανεις, μην σου ερθει με κανενα τεκνο σπιτι.... γιατι ετσι γυρναει  η ζωη..............

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
φιλε Bull κ εγω στο σπιτι καρβουνο μου καει ασε κ εγω στα ιδια ειμαι...ξερεις τι να κανεις...να φυσσαςτο καρβουνο ωστε να αυξανει η διαχυση  μαζας του αερα στο καρβουνο κ το οριακο στρωμα του αερα να εξαφανιζεται κ ετσι να αυξανεται ο ρυθμος κ η θερμοκρασια του καρβουνου...σημερα το εμαθα κ κανω εφε γνωσεων :grin: :grin: :grin:
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
βρε προβλημα δικο σου θεμα αν δεν γαμας τραβελια και καλα κανεις δεν προσπαθω να στο επιβαλω να το κανεις δεν καταλαβες καλα τι εγραψα διαβασε ξανα
Απεκατεστησες την ταξη.
Με κανεναν σας δεν μπινελικωνομαι.
Αν με προκαλεσει ομως καποιος του γαμω τον αδοξαστο :coffee:

ΥΓ Αλικη ή αλλιως Χλιμιντζουρα εισαι ΓΤΠ

Βγαλε και αλλα κομπλεξ ρε αποτυχημενο ατομο :birdman:

Επισκέπτης
ειστε για τα κλαματα Μπεμπες και ταλαιπωρημενες αδερφουλες!!!! ναι ειμαι ενας πρωην αντρας που εκανα το κεφι μου !!!!!!!!!!! και εσεις αρωστακια κομπλεξικα.... ειστε ακομη με τα παντελονια!!!!!!!!!!!!

πολλα φιλια σε ολες τις Μπεμπες!!!!!!!!!!!!!!!!!
δεν μου λες εσύ με αράπη Αμερικάνο πεζοναύτη το έκανες και κάθεσαι σαν συγκαμένη?

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Οι λαγανες δεν τελειωσαν απο χθες?
Απο θαλασσινα κατι σε καλαμαρακι εχουμε?
Βαλε την ταξη στα νεουδια ως παλαιοτερος/η.

Εγω ειμαι η πιο καινουρια απ'ολους εδω μεσα.. :coffee: Μαλλον η δευτερη πιο καινουρια. Μετα απο μενα ηρθε το Αλικακι μας το γλυκο. Εχετε γνωριστει, τα εχετε πει καθολου;

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
ειστε για τα κλαματα Μπεμπες και ταλαιπωρημενες αδερφουλες!!!! ναι ειμαι ενας πρωην αντρας που εκανα το κεφι μου !!!!!!!!!!! και εσεις αρωστακια κομπλεξικα.... ειστε ακομη με τα παντελονια!!!!!!!!!!!!

πολλα φιλια σε ολες τις Μπεμπες!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εσύ που φοράς φούστες...για πες μας το γατάκι σε ποιό  μπούτι το δένεις???στο δεξί ή στο αριστερό??? :2funny: :2funny: :2funny:

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
αυτος ο κακασχημος πουστης ,που λεγεται βαλεντινα,
ποσα δινει για να τον γαμησεις??
αμα ειναι πανω απο 300 ευρω κλεινω τα ματια και παω

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Εγω ειμαι η πιο καινουρια απ'ολους εδω μεσα.. :coffee: Μαλλον η δευτερη πιο καινουρια. Μετα απο μενα ηρθε το Αλικακι μας το γλυκο. Εχετε γνωριστει, τα εχετε πει καθολου;
Ριξαμε κατι μπινελικια.
Συστηθηκαμε,don`t worry

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Απεκατεστησες την ταξη.
Με κανεναν σας δεν μπινελικωνομαι.
Αν με προκαλεσει ομως καποιος του γαμω τον αδοξαστο :coffee:

ΥΓ Αλικη ή αλλιως Χλιμιντζουρα εισαι ΓΤΠ

Βγαλε και αλλα κομπλεξ ρε αποτυχημενο ατομο :birdman:
    Μ  π ε μ π α !!!!!!!!!!! το ψωλαρας ειναι......... απο αυτο που δεν υπαρχει;;;;;;;;;;;

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
αυτος ο κακασχημος πουστης ,που λεγεται βαλεντινα,
ποσα δινει για να τον γαμησεις??
αμα ειναι πανω απο 300 ευρω κλεινω τα ματια και παω
Mην ΒΡΙΖΕΙΣ και ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ χωρις ΛΟΓΟ.
Σε πειραξε?

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ΔΕΝ προκειται να σου κανω ΠΟΤΕ τη χαρη να σε ΤΣΙΜΠΟΥΚΩΣΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΛΑΙΣ ρε νουμερο.
Ουστ απο δω κωλοπουστα
  μωρακι μου μην συνχιζεσαι......  απο τις φωτο και το ονομα ........... βγαζεις παντα τα συμπερασματα!!!!!!!!!!!! και εσυ οπως και ολοι μας..... Μπεμπα!!!! που εισαι ολη την ωρα εδω μεσα!!!!

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Mην ΒΡΙΖΕΙΣ και ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ χωρις ΛΟΓΟ.
Σε πειραξε?

Το μονο που εκανα και ΤΗΝ πειραξα ειναι που παω αλλου την κουβεντα και δεν μπορει να κανει διαφημιση στο μαγαζακι (του τρομου) που εχει... Οσο για τα περι ασχημιας και πουστιας τα δεχομαι αναγκαστικα και τα δυο απο τη στιγμη που εχω κοτσαρει τη φωτογραφια μου εδω μεσα.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
   μωρακι μου μην συνχυζεσαι......  απο τις φωτο και το ονομα ........... βγαζεις παντα τα συμπερασματα!!!!!!!!!!!! και εσυ οπως και ολοι μας..... Μπεμπα!!!! που εισαι ολη την ωρα εδω μεσα!!!!
Ρε κακομοιρη για τον χαβαλε μου ειμαι.
Μαθε να γραφεις Ελληνικα ανορθογραφο παιδακι,το δημοτικο το τελειωσες?
Στις πουτσες παιρνεις ΜΑΣΤΕΡ,απο ορθογραφια και μυαλο εισαι Για Τον Πουτσο

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom