You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Επισκέπτης
παλι εδω πλακωσατε......... τι θα γινει ........ ακομα δεν σας διωξανε
εσενα σε συμπαθω παααααααααααρα πολυ...δεν περιγραφεται η συμπαθεια που σου εχω....κ ξερεις γιατι σε συμπαθω ε?γιατι εισαι πολυ ομορφος πολυ εξυπνος κ με πολλααααααααααα χρηματα κ σε ζηλευω επειδη εγω δεν μπορω να τα εχω...ατιμη ζωη
aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
αντε τσακιστητε και πηγαινετε εκει που εχει μουνια!!!! εκτος και αν θελεται να σας κανουμε τραβεστι!!! μηπως και λιγδωσει το αντερο σας....Προτιμαμε να ΠΗΔΑΜΕ πουτανακια με ΜΟΥΝΑΚΙ παρα ΤΡΑΒΕΛΙΑ.
Οσον αφορα για καποιες πουτανες που κοροιδευουν ολοι λιγο πολυ τις ξερουμε και ενημερωνουμε και τους αλλους.
Επισκέπτης
Tα τσιράκια δεν τα διώχνουν!παλι εδω πλακωσατε......... τι θα γινει ........ ακομα δεν σας διωξανε
εισε εκτος θεματος για τα τραβελια που δεν πηδας αλλα συμετεχεις στο θρεντ που ειναι για αυτα μιλησαΠροτιμαμε να ΠΗΔΑΜΕ πουτανακια με ΜΟΥΝΑΚΙ παρα ΤΡΑΒΕΛΙΑ.
Οσον αφορα για καποιες πουτανες που κοροιδευουν ολοι λιγο πολυ τις ξερουμε και ενημερωνουμε και τους αλλους.
Επισκέπτης
σας βλέπω εσάς της δυο να κάνετε αλλαξωψολιές.Α ρε Συλβια χαιρομαι για το χιουμορ σου! και μπορω να πω οτι εισαι το πιο απλο, Γλυκο και ζεστο πλασματακι! εδω μεσα!που ξερεις τι εισαι και τι θελεις...!!!
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Γιατί να μας διώξουν καλέ...???α να χαθείς...σαχλήπαλι εδω πλακωσατε......... τι θα γινει ........ ακομα δεν σας διωξανε
πρόσεχε όμως...να πάς όταν θα βάλει το γατάκι της για ύπνο,γιατί αλλιώς...τον ήπιεςεγω παντος την αλικη την πιτσιλαγα πανευκολα !!! εισαι τρελα αλικη !!
να σε βαλουμε στη μεση αριωνανακο μου?σας βλέπω εσάς της δυο να κάνετε αλλαξωψολιές.
παλι εδω πλακωσατε......... τι θα γινει ........ ακομα δεν σας διωξανε
Ε οχι και να μας διωξουν εδω σκευτονται να μας παρασυμοφορησουν.Tα τσιράκια δεν τα διώχνουν!
aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ταλαιπωρημενα, κακοτυχα και αρωστα χαζα ανθρωπακια(μιλαω στα ανοητα του θρεντ) και να ξερατε πως ζουμε και που ζουμε....... χαρακιρι..... εσεις;..........τι ; δεν ακουσα..........
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
Αντε ρε στρακο που την ειδες και γκομενα.αντε τσακιστητε και πηγαινετε εκει που εχει μουνια!!!! εκτος και αν θελεται να σας κανουμε τραβεστι!!! μηπως και λιγδωσει το αντερο σας....
Προσεξε μη σε παρουν τα χρονια και γινεις παρταλι οπως ολοι σας.
Κομπλεξικε του κερατα
aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
φτωχια κακια........
καταραμενη ζωη...........
μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ
aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
βλεπω απο την αντιδραση....Αντε ρε στρακο που την ειδες και γκομενα.
Προσεξε μη σε παρουν τα χρονια και γινεις παρταλι οπως ολοι σας.
Κομπλεξικε του κερατα
ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Η ΠΡΩΤΗ!!!!!!!!!!!!!
Επισκέπτης
Θες να πείς οτί βγάζεις περισσότερα λεφτά απο εμάς?φτωχια κακια........
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
Τσου ρε Λακηβλεπω απο την αντιδραση....
ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Η ΠΡΩΤΗ!!!!!!!!!!!!!
Τραβελια ΔΕΝ γαμαω.
Επισκέπτης
ταλαιπωρημενα, κακοτυχα και αρωστα χαζα ανθρωπακια(μιλαω στα ανοητα του θρεντ) και να ξερατε πως ζουμε και που ζουμε....... χαρακιρι..... εσεις;..........τι ; δεν ακουσα..........
ξερεις ποσο ζηλευω την ζωη που εχεις ζησει εσυ....πωπω δεν μπορεις να φανταστεις τι υστερια με εχει πιασει για να μιασω σε σενα...ειλικρινα κριμα που ειμαι τοσο ατυχος κ δεν ειχα την τυχει να γεφτω λιγο ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΤΗΧΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ
εγω κουκλα μου δεν μπηκα εδω μεσα για να γεμισω το κεφαλι κανενος και απο τα χρονια που εχω στην πλατη μου μπορω να κρινω αν καποιος εχει παει με τραβεστι και αν ντρεπετε να το πει.....συνηθως ειναι αυτοι που μπαινουν εδω και μας βρηζουν....αλλα το κανουν αυτο επιδη καπου σε καποιο αλλο πψ καθετε παποιο φιλαρακι τους και φοβουνται μηπως τους πουν αδερφες που γαμανε τραβεστι για αυτο καληπτονται πισω απο τιςβρησιες που μας χωνουν....αντι να απαντησουν στουσ φιλουσ τουσ οτι ειναι απλα μια διαφορετικη σεξουαλικη πρωτημηση που εχουνΑ ρε Συλβια χαιρομαι για το χιουμορ σου! και μπορω να πω οτι εισαι το πιο απλο, Γλυκο και ζεστο πλασματακι! εδω μεσα!που ξερεις τι εισαι και τι θελεις...!!!
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Κοριτσια μην τρελαθουμε. Δεν πανε ολοι με τραβεστι. Ξεκολλατε και μη βγαζετε απωθημενα.
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
ενώ εσύ ξέρεις πως ζούμε όλοι εμείς και ποιός είναι και τι καπνό φουμάρει ο καθένας..καλό θα είναι να κοιτάμε την καμπούρα μας πρωτού πούμε κάτι....γιατί μπορεί να μάθεις κάποια πράγματα για κάποιους και να σου...σηκωθεί η τρίχα...για το ποιοί είναι,που ζούνε και πως ζούνε....και αν νομίζεις ότι είναι τόσο ταλαιπωρημένα κ.λ.π....έπαιξες κι έχασες....άκου και έναν oldies but goodies.....πως τα μιλάω τα ισπανικά ο αυγούστης....ταλαιπωρημενα, κακοτυχα και αρωστα χαζα ανθρωπακια(μιλαω στα ανοητα του θρεντ) και να ξερατε πως ζουμε και που ζουμε....... χαρακιρι..... εσεις;..........τι ; δεν ακουσα..........
aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Και τι κανει εδω η ΜΠΕΜΠΑ!!!!!!!Τσου ρε Λακη
Τραβελια ΔΕΝ γαμαω.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?