Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
εγω παντος την αλικη την πιτσιλαγα πανευκολα !!! εισαι τρελα αλικη !!

Επισκέπτης
παλι εδω πλακωσατε......... τι θα γινει ........ ακομα δεν σας διωξανε

εσενα σε συμπαθω παααααααααααρα πολυ...δεν περιγραφεται η συμπαθεια που σου εχω....κ ξερεις γιατι σε συμπαθω ε?γιατι εισαι πολυ ομορφος πολυ εξυπνος κ με πολλααααααααααα χρηματα κ σε ζηλευω επειδη εγω δεν μπορω να τα εχω...ατιμη ζωη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Προτιμαμε να ΠΗΔΑΜΕ πουτανακια με ΜΟΥΝΑΚΙ παρα ΤΡΑΒΕΛΙΑ.
Οσον αφορα για καποιες πουτανες που κοροιδευουν ολοι λιγο πολυ τις ξερουμε και ενημερωνουμε και τους αλλους.
    αντε τσακιστητε και πηγαινετε εκει που εχει μουνια!!!! εκτος και αν θελεται να σας κανουμε τραβεστι!!! μηπως και λιγδωσει το αντερο σας....

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Προτιμαμε να ΠΗΔΑΜΕ πουτανακια με ΜΟΥΝΑΚΙ παρα ΤΡΑΒΕΛΙΑ.
Οσον αφορα για καποιες πουτανες που κοροιδευουν ολοι λιγο πολυ τις ξερουμε και ενημερωνουμε και τους αλλους.
εισε  εκτος θεματος για τα τραβελια που δεν πηδας :think: αλλα συμετεχεις στο θρεντ  :think:που ειναι για αυτα μιλησα

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
παλι εδω πλακωσατε......... τι θα γινει ........ ακομα δεν σας διωξανε
Γιατί να μας διώξουν καλέ...???α να χαθείς...σαχλή :P
εγω παντος την αλικη την πιτσιλαγα πανευκολα !!! εισαι τρελα αλικη !!
πρόσεχε όμως...να πάς όταν θα βάλει το γατάκι της για ύπνο,γιατί αλλιώς...τον ήπιες :2funny:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ταλαιπωρημενα, κακοτυχα και αρωστα χαζα ανθρωπακια(μιλαω στα ανοητα του θρεντ) και να ξερατε πως ζουμε και που ζουμε....... χαρακιρι..... εσεις;..........τι ; δεν ακουσα..........

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
     αντε τσακιστητε και πηγαινετε εκει που εχει μουνια!!!! εκτος και αν θελεται να σας κανουμε τραβεστι!!! μηπως και λιγδωσει το αντερο σας....
Αντε ρε στρακο που την ειδες και γκομενα.
Προσεξε μη σε παρουν τα χρονια και γινεις παρταλι οπως ολοι σας.
Κομπλεξικε του κερατα

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
  φτωχια κακια........

καταραμενη ζωη...........

μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αντε ρε στρακο που την ειδες και γκομενα.
Προσεξε μη σε παρουν τα χρονια και γινεις παρταλι οπως ολοι σας.
Κομπλεξικε του κερατα
  βλεπω απο την αντιδραση....

ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Η ΠΡΩΤΗ!!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
ταλαιπωρημενα, κακοτυχα και αρωστα χαζα ανθρωπακια(μιλαω στα ανοητα του θρεντ) και να ξερατε πως ζουμε και που ζουμε....... χαρακιρι..... εσεις;..........τι ; δεν ακουσα..........

ξερεις ποσο ζηλευω την ζωη που εχεις ζησει εσυ....πωπω δεν μπορεις να φανταστεις τι υστερια με εχει πιασει για να μιασω σε σενα...ειλικρινα κριμα που ειμαι τοσο ατυχος κ δεν ειχα την τυχει να γεφτω  λιγο  ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΤΗΧΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ :crazy: :crazy: :crazy: :badair: :badair: :badair: :badair:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Α ρε Συλβια χαιρομαι για το χιουμορ σου! και μπορω να πω οτι εισαι το πιο απλο, Γλυκο και ζεστο πλασματακι! εδω μεσα!που ξερεις τι εισαι και τι θελεις...!!!
εγω κουκλα μου δεν μπηκα εδω μεσα για να γεμισω το κεφαλι κανενος  και απο τα χρονια που εχω στην πλατη μου μπορω να κρινω αν καποιος εχει παει με τραβεστι και αν ντρεπετε να το πει.....συνηθως ειναι αυτοι που μπαινουν εδω και μας βρηζουν....αλλα το κανουν αυτο επιδη  καπου σε καποιο αλλο πψ καθετε παποιο φιλαρακι τους και φοβουνται μηπως τους πουν αδερφες που γαμανε τραβεστι για αυτο καληπτονται πισω απο τιςβρησιες που μας χωνουν....αντι να απαντησουν στουσ φιλουσ τουσ οτι ειναι απλα μια διαφορετικη σεξουαλικη πρωτημηση που εχουν :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Κοριτσια μην τρελαθουμε. Δεν πανε ολοι με τραβεστι. Ξεκολλατε και μη βγαζετε απωθημενα.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ενώ εσύ ξέρεις πως ζούμε όλοι εμείς και ποιός είναι και τι καπνό φουμάρει ο καθένας..καλό θα είναι να κοιτάμε την καμπούρα μας πρωτού πούμε κάτι....γιατί μπορεί να μάθεις κάποια πράγματα για κάποιους και να σου...σηκωθεί η τρίχα...για το ποιοί είναι,που ζούνε και πως ζούνε....και αν νομίζεις ότι είναι τόσο ταλαιπωρημένα κ.λ.π....έπαιξες κι έχασες....άκου και έναν oldies but goodies.....πως τα μιλάω τα ισπανικά ο αυγούστης.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom