talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
πορνόγερο να πείς τον τάλο τον μαλάκα ρε......όχι εμένα...άντε μην αρπαχτούμε τώρα....Σιγά ρε πως κάνεις έτσι? Πορνόγερος είναι και ξεχνάει!
πορνόγερο να πείς τον τάλο τον μαλάκα ρε......όχι εμένα...άντε μην αρπαχτούμε τώρα....Σιγά ρε πως κάνεις έτσι? Πορνόγερος είναι και ξεχνάει!
τώρα σε βλέπω να το κάνεις με δα....????....σκάλα.ΔΑΣΚΑΛΟΣ?...πωπω..αποθημένο τόχα στο σχολείο να πηδήξω δάσκαλο ....με τους βαθμούς που μου βάζανε....χμμμμμμμμμ...................
Ειχες δηλαδη πρωινη απασχοληση και την σταματησες εξαιτιας του αγοραιου ερωτα?
Βγαινει μεροκαματο τωρα?
Ειχες πει οτι εκανες και σοου με τον Καβαλι.Τα περι πρωινης απασχολησης τα ειχα γραψει για να αναψουν λιγο τα αιματα, οπως και αυτα στην αρχη οτι εχω συνεργαστει με τη Ναομι Καμπελ ( )
Οπως σε ολα τα επαγγελματα ετσι και σ'εμας υπαρχουν διαβαθμισεις. Τραγουδιστρια ειναι η Μαρινελλα αλλα τραγουδιστρια ειναι και η Χριστινα Δελλη... Αλλου βγαινει μεροκαματο, αλλου βγαινουν τρελα λεφτα και αλλου βγαινουν με τον τελαλη μηπως και τσιμπησει κανεις κακομοιρης...
Ειχες πει οτι εκανες και σοου με τον Καβαλι.
Καβαλα ή οχι σε πηγε?
Σημασια εχει σε οτι κανεις να το κανεις και να γουσταρεις και να μην νιωθεις ασχημα
Θα συμφωνησω απολυτως μαζι σου..
παντως το παραμυθι ολες το εχετε για πρωινο...εσεις,οι ιεροδουλες γυναικες,κ οι ταριφες ειστε οι τοπ παραμυθαδες...
Πες μου ενα λογο που σε κανει να περιμενεις στο αυτοκινητο γαμιαδες για λιγα ευρω.Θα συμφωνησω απολυτως μαζι σου..
Πες μου ενα λογο που σε κανει να περιμενεις στο αυτοκινητο γαμιαδες για λιγα ευρω.
Ποσο χρονων εισαι?Κανε καμια αλλη δουλεια και πετα τα γυναικεια ρουχα.
Αφου στην τουαλετα ορθιος κατουρας.Αυτο εχει σημασια.Εκτος αν καθεσαι οπως οι γκομενες.
Τι σας κανει νεα παιδια να ντυνεστε γυναικεια και να πηδιεστε δεν το καταλαβαινω.
Εξεφρασε τις ανησυχιες σου με αλλο τροπο.
Επειδη οσο θα περνανε τα χρονια θα γινεσαι περισσοτερο΄΄παρταλι΄΄και η πορεια πολλων τραβε εχει δειξει οτι το φιναλε ειναι αδοξο.
Δεν εχω επιχειρηματα να σου αντικρουσω κατι απο αυτα που μου λες. Παλι θα συμφωνησω απολυτως. Ειδικα με την τελευταια προταση...
Πες μου ενα λογο που σε κανει να περιμενεις στο αυτοκινητο γαμιαδες για λιγα ευρω.
Ποσο χρονων εισαι?Κανε καμια αλλη δουλεια και πετα τα γυναικεια ρουχα.
Αφου στην τουαλετα ορθιος κατουρας.Αυτο εχει σημασια.Εκτος αν καθεσαι οπως οι γκομενες.
Τι σας κανει νεα παιδια να ντυνεστε γυναικεια και να πηδιεστε δεν το καταλαβαινω.
Εξεφρασε τις ανησυχιες σου με αλλο τροπο.
Επειδη οσο θα περνανε τα χρονια θα γινεσαι περισσοτερο΄΄παρταλι΄΄και η πορεια πολλων τραβε εχει δειξει οτι το φιναλε ειναι αδοξο.
παντως δεν φταινε αυτοι οι ανθρωποι...γεννιουνται με τετοιες ορμονες κ για αυτο ειναι αδικο να τους καταδικαζουμε,,,
Δεν ειναι παντα θεμα ορμονων για να ειμαστε απολυτα ειλικρινεις. Αυτο ισχυει κυριως για τις κοπελες που προχωρουν σε διορθωση φυλου και που εχει γινει σειρα απο μελετες που τις διαχωριζει πληρως απο εμας. Σε εμας παιζουν και πολλα αλλα πραγματα. Παντως το σιγουρο ειναι οτι δεν ισχυουν τα ιδια πραγματα για ολες μας.
nai αλλα για να γουσταρεις αντρες ειναι θεμα οιστρογονων η κανω λαθος?
Βαλεντινε εχεις ή ειχες πηδηξει ποτε γκομενα πριν αρχισεις να φορας γυναικεια ρουχα?
Το δοκιμασες?
Τι εννοεις στη δουλεια σου?Πωλητης σε μαγαζι με γυναικεια ρουχα ησουν?Το δοκιμασα πολλες φορες μετα που αρχισα να φοραω γυναικεια πανω στη δουλεια μου.
Τι εννοεις στη δουλεια σου?Πωλητης σε μαγαζι με γυναικεια ρουχα ησουν?
Πιστευω να ηταν πετυχημενα τα γαμησια σου με γυναικες.
Εννοω στη δουλεια μου στο δρομο οταν ερχονταν ζευγαρια...
οταν πηγαινεις στη δουλεια εισαι αντρας η φορας γυναικεια ρουχα και περουκα?
δεν το καταλαβα αυτο....τι εννοεις?