You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
Επισκέπτης
φάγανε βαριά το μεσημέρι τα κορίτσια?τα κορίτσια έχουν αργία..το ίδιο και τα ρεμάλια που χαλάνε το θρέντ...ταράτσες,βρασίδες,αρίωνες,μπούλ,τάλοι και λοιποί λεχρίτες....αντε να μου χαθείτε αλιιιήτες..
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
Με φωναξε κανεις να τα κανω λιγο πουτανα?
Αν και πλεον δε λεω κουβεντα στα αγορια που θελουν να λεγονται κοριτσια.
Αν και πλεον δε λεω κουβεντα στα αγορια που θελουν να λεγονται κοριτσια.
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Καλησπερα συναγωνιστες και συναγωνιστριες!
Τι θα γινει, θα σκασει κανενα καλο ξεκατινιασμα σημερα; Εχω ορεξη αλλα ΤΙΠΟΤΑ... :'(
Τι θα γινει, θα σκασει κανενα καλο ξεκατινιασμα σημερα; Εχω ορεξη αλλα ΤΙΠΟΤΑ... :'(
Επισκέπτης
τα κορίτσια έχουν αργία..το ίδιο και τα ρεμάλια που χαλάνε το θρέντ...ταράτσες,βρασίδες,αρίωνες,μπούλ,τάλοι και λοιποί λεχρίτες....αντε να μου χαθείτε αλιιιήτες..
εμενα γιατι ολοι με ξεχνανε... :'(:'(
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
Να σε ρωτησω κατι?(ευγενικα πλεον αφου εχουμε μιλησει και για μπαλα)Καλησπερα συναγωνιστες και συναγωνιστριες!
Κανεις πιατσα στο δρομο?
Η πρωινη σου απασχοληση ειναι κυριλε ή μια απο τα ιδια?
Επισκέπτης
εσύ μωρό μου είσαι στημένο και περιμένεις.Καλησπερα συναγωνιστες και συναγωνιστριες!
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Εσύ είσαι καλό παιδί.εμενα γιατι ολοι με ξεχνανε... :'(:'(
Επισκέπτης
εγω να ρωτησω κατι συλβια μιας κ αρχισαμε τις ερωτησεις...συλβια στην συγγρου εχεις ενα μιτσουμπισι γκρι με αερωτομη?
Επισκέπτης
Αμέσως ο πατέρας να τον υπερασπιστεί!Εσύ είσαι καλό παιδί.
Φταει το nick, μισή ώρα θέλει για να το γράψει κάποιος!
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
αφού γράφω ρε μούν...και λοιποί λεχρίτες...γιατίπαραπονιέσαι?.....εμενα γιατι ολοι με ξεχνανε... :'(:'(
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Να σε ρωτησω κατι?(ευγενικα πλεον αφου εχουμε μιλησει και για μπαλα)
Κανεις πιατσα στο δρομο?
Η πρωινη σου απασχοληση ειναι κυριλε ή μια απο τα ιδια?
Οτι θες μπορεις να με ρωτησεις ρε συ..
Μεχρι πριν λιγο καιρο δουλευα στο δρομο, αλλα καποια στιγμη μαζεψαν υπογραφες οι γειτονες και δεν με αφηνουν να ξαναβγω. Μονο στο αμαξι μεσα. Ποτε δεν καταλαβα για ποιο λογο ακριβως...
Εχω εναν δικο μου χωρο που δουλευουν καποια αλλα κοριτσια αυτη την περιοδο.
Πρωινη απασχοληση δεν εχω, τουλαχιστον οπως την εννοεις. Αλλα αν δεν τα λεγαμε καλα και ηθελα να σε κανω να βριστουμε ασχημα θα σου ελεγα οτι ειμαι δασκαλος. Πιστευω θα γινοταν ΧΑΜΟΣ μετα...
Επισκέπτης
αφού γράφω ρε μούν...και λοιποί λεχρίτες...γιατίπαραπονιέσαι?.....
ναι αλλα εγραψες ολους που τα κανουν πουτανα κ ο μονος που εμεινε ημουν εγω ...δηλαδη στους λοιπους λεχριτες δεν εμεινε κανενας αλλος μονο εγω... :'( :'(
Επισκέπτης
μωρό μου ούτε αναπληρώτρια ΠΕ 70 δεν σε παίρνουν?Οτι θες μπορεις να με ρωτησεις ρε συ..
Μεχρι πριν λιγο καιρο δουλευα στο δρομο, αλλα καποια στιγμη μαζεψαν υπογραφες οι γειτονες και δεν με αφηνουν να ξαναβγω. Μονο στο αμαξι μεσα. Ποτε δεν καταλαβα για ποιο λογο ακριβως...
Πρωινη απασχοληση δεν εχω, τουλαχιστον οπως την εννοεις. Αλλα αν δεν τα λεγαμε καλα και ηθελα να σε κανω να βριστουμε ασχημα θα σου ελεγα οτι ειμαι δασκαλος. Πιστευω θα γινοταν ΧΑΜΟΣ μετα...
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ναι αλλα εγραψες ολους που τα κανουν πουτανα κ ο μονος που εμεινε ημουν εγω ...δηλαδη στους λοιπους λεχριτες δεν εμεινε κανενας αλλος μονο εγω... :'( :'(
Κι εγω;;;;;
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
όχι μόνο εσύ..ο ψωλαράς,ο υπουργός..που να τους γράφω όλους τώρα....έλα..μην κλαίς..θα σου πάρω σοκολάτα....ναι αλλα εγραψες ολους που τα κανουν πουτανα κ ο μονος που εμεινε ημουν εγω ...δηλαδη στους λοιπους λεχριτες δεν εμεινε κανενας αλλος μονο εγω... :'( :'(
Επισκέπτης
Σιγά ρε πως κάνεις έτσι? Πορνόγερος είναι και ξεχνάει!ναι αλλα εγραψες ολους που τα κανουν πουτανα κ ο μονος που εμεινε ημουν εγω ...δηλαδη στους λοιπους λεχριτες δεν εμεινε κανενας αλλος μονο εγω... :'( :'(
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
Ειχες δηλαδη πρωινη απασχοληση και την σταματησες εξαιτιας του αγοραιου ερωτα?Οτι θες μπορεις να με ρωτησεις ρε συ..
Βγαινει μεροκαματο τωρα?
οχι εχω το δυο το πεζωεγω να ρωτησω κατι συλβια μιας κ αρχισαμε τις ερωτησεις...συλβια στην συγγρου εχεις ενα μιτσουμπισι γκρι με αερωτομη?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 122K