Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
τα κορίτσια έχουν αργία..το ίδιο και τα ρεμάλια που χαλάνε το θρέντ...ταράτσες,βρασίδες,αρίωνες,μπούλ,τάλοι και λοιποί λεχρίτες....αντε να μου χαθείτε αλιιιήτες.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
τα κορίτσια έχουν αργία..το ίδιο και τα ρεμάλια που χαλάνε το θρέντ...ταράτσες,βρασίδες,αρίωνες,μπούλ,τάλοι και λοιποί λεχρίτες....αντε να μου χαθείτε αλιιιήτες.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
φάγανε βαριά το μεσημέρι τα κορίτσια?

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Με φωναξε κανεις να τα κανω λιγο πουτανα?
Αν και πλεον δε λεω κουβεντα στα αγορια που θελουν να λεγονται κοριτσια.

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Καλησπερα συναγωνιστες και συναγωνιστριες!

Τι θα γινει, θα σκασει κανενα καλο ξεκατινιασμα σημερα; Εχω ορεξη αλλα ΤΙΠΟΤΑ... :'(

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Καλησπερα συναγωνιστες και συναγωνιστριες!

Τι θα γινει, θα σκασει κανενα καλο ξεκατινιασμα σημερα; Εχω ορεξη αλλα ΤΙΠΟΤΑ... :'(
Να σε ρωτησω κατι?(ευγενικα πλεον αφου εχουμε μιλησει και για μπαλα)
Κανεις πιατσα στο δρομο?
Η πρωινη σου απασχοληση ειναι κυριλε ή μια απο τα ιδια?

Επισκέπτης
εγω να ρωτησω κατι συλβια μιας κ αρχισαμε τις ερωτησεις...συλβια στην συγγρου εχεις ενα μιτσουμπισι γκρι με αερωτομη?

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Να σε ρωτησω κατι?(ευγενικα πλεον αφου εχουμε μιλησει και για μπαλα)
Κανεις πιατσα στο δρομο?
Η πρωινη σου απασχοληση ειναι κυριλε ή μια απο τα ιδια?

Οτι θες μπορεις να με ρωτησεις ρε συ.. :)

Μεχρι πριν λιγο καιρο δουλευα στο δρομο, αλλα καποια στιγμη μαζεψαν υπογραφες οι γειτονες και δεν με αφηνουν να ξαναβγω. Μονο στο αμαξι μεσα. Ποτε δεν καταλαβα για ποιο λογο ακριβως...

Εχω εναν δικο μου χωρο που δουλευουν καποια αλλα κοριτσια αυτη την περιοδο.

Πρωινη απασχοληση δεν εχω, τουλαχιστον οπως την εννοεις. Αλλα αν δεν τα λεγαμε καλα και ηθελα να σε κανω να βριστουμε ασχημα θα σου ελεγα οτι ειμαι δασκαλος. Πιστευω θα γινοταν ΧΑΜΟΣ μετα... :2funny:

Επισκέπτης
αφού γράφω ρε μούν...και λοιποί λεχρίτες...γιατίπαραπονιέσαι?..... :grin: :grin: :grin: :grin:

ναι αλλα εγραψες ολους που τα κανουν πουτανα κ ο μονος που εμεινε ημουν εγω :dunno:...δηλαδη στους  λοιπους λεχριτες δεν εμεινε κανενας αλλος μονο εγω... :'( :'(

Επισκέπτης

Μεχρι πριν λιγο καιρο δουλευα στο δρομο, αλλα καποια στιγμη μαζεψαν υπογραφες οι γειτονες και δεν με αφηνουν να ξαναβγω. Μονο στο αμαξι μεσα. Ποτε δεν καταλαβα για ποιο λογο ακριβως...

Πρωινη απασχοληση δεν εχω, τουλαχιστον οπως την εννοεις. Αλλα αν δεν τα λεγαμε καλα και ηθελα να σε κανω να βριστουμε ασχημα θα σου ελεγα οτι ειμαι δασκαλος. Πιστευω θα γινοταν ΧΑΜΟΣ μετα... :2funny:
μωρό μου ούτε αναπληρώτρια ΠΕ 70 δεν σε παίρνουν?

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ΔΑΣΚΑΛΟΣ?...πωπω..αποθημένο τόχα στο σχολείο να πηδήξω δάσκαλο ....με τους βαθμούς που μου βάζανε....χμμμμμμμμμ................... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ναι αλλα εγραψες ολους που τα κανουν πουτανα κ ο μονος που εμεινε ημουν εγω :dunno:...δηλαδη στους  λοιπους λεχριτες δεν εμεινε κανενας αλλος μονο εγω... :'( :'(
όχι μόνο εσύ..ο ψωλαράς,ο υπουργός..που να τους γράφω όλους τώρα....έλα..μην κλαίς..θα σου πάρω σοκολάτα....

Επισκέπτης
Σιγά ρε πως κάνεις έτσι? Πορνόγερος είναι και ξεχνάει!

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295

Ειχες δηλαδη πρωινη απασχοληση και την σταματησες εξαιτιας του αγοραιου ερωτα?
Βγαινει μεροκαματο τωρα?

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom