talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
εννοείται........Πήγαινε τοίχο τοίχο!
ζάχαρηηηηηηη..........ναι στο συνηστω να πας
εννοείται........Πήγαινε τοίχο τοίχο!
ζάχαρηηηηηηη..........ναι στο συνηστω να πας
να μην ξεχασεις να παρεις και καλαμποκι να ταισεις τις παπιεςεννοείται........ ζάχαρηηηηηηη..........
το θεμα ειναι ποιος μπορει να κανει το γκρόβερ του πετρα..Δεν πειραζει Βρασιδα, [size=10pt]θα κανω την καρδια μου πετρα[/size] και θα του δωθω..
μόλις του έχωσα το Μπέτυ την έκανε.Μακια μακια μακια στην αγαπημενη παρεα του travelia.com!!!
Που πήγε η Playerxxx ρε παιδια; Μετα απο το διαδικτυακο γιαουρτωμα που εφαγε και θυμηθηκε τα νιατα της σταματησε τα διαφημιστικα (και τα δυσφημιστικα) σποτ...
Λαγανοαγκαλιτσες και ταραμοφιλακια!!!
μόλις του έχωσα το Μπέτυ την έκανε.
Η μπορει να εφυγε για 3ημερο, λεμε τωρα ενα σεναριο επιστημονικης φαντασιας.Ναι, αυτο ηταν οντως περιεργο. Σα να χτυπησες ευαισθητη χορδη...
Μπααααααααα, λες? πολύ τραβηγμένο!Η μπορει να εφυγε για 3ημερο, λεμε τωρα ενα σεναριο επιστημονικης φαντασιας.
Το παρακανα παλι.Μπααααααααα, λες? πολύ τραβηγμένο!
Ανταλασουμε πληροφοριες.Καλησπέρα....βλέπω όλα τα λαμόγια εδώ μαζευτήκατε....
Το τσόκαρο η Ταράτσα όμως ακόμα να μου πει τι μέρες και ώρες κατεβαίνει Βαρδάρη...Το παρακανα παλι.
Ανταλασουμε πληροφοριες.
Απεργώ για το ασφαλιστικό!Το τσόκαρο η Ταράτσα όμως ακόμα να μου πει τι μέρες και ώρες κατεβαίνει Βαρδάρη...
Έχετε και απεργοσπάστες ?????Απεργώ για το ασφαλιστικό!
Κι εγώ νόμιζα πως έχεις περίοδο....Απεργώ για το ασφαλιστικό!
Τον Βull!Έχετε και απεργοσπάστες ?????
Έχω αλλεργία στις λαγάνες και τους ταραμάδες... Τι άλλο θα ακούσουμε ???Μακια μακια μακια στην αγαπημενη παρεα του travelia.com!!!
Που πήγε η Playerxxx ρε παιδια; Μετα απο το διαδικτυακο γιαουρτωμα που εφαγε και θυμηθηκε τα νιατα της σταματησε τα διαφημιστικα (και τα δυσφημιστικα) σποτ...
[size=22pt]Λαγανοαγκαλιτσες και ταραμοφιλακια!!![/size]
Θα έρθω ως αλληλεγγυιος με τους γνωστούς άγνωστους να τον διώξουμε τους απεργοσπάστες και τον bull μαζί...Τον Βull!
Μισό λεπτό να πάρω τηλέφωνο τον φίλο μου τον Θεό να του κάνω μια παραγγελία... ??? Να την τυλίξω σε κουτί με φιογκάκι να στην κάνω έκπληξη ???Θα ηθελα αν ξερει καποιος συναγωνιστης να μου πει που μπορω να βρω μια τρανς μελαχρινη που ειναι φτυστη η Μονικα Μπελουτσι με μεγαλο φυσικο στηθος και 40 ποντους γατακι που βγαινει συνηθως στην Συγγρου στο υψος του δευτερου οροφου.
Ευχαριστω.
Θα μου κλάσετε τον πούτσο...Θα έρθω ως αλληλεγγυιος με τους γνωστούς άγνωστους να τον διώξουμε τους απεργοσπάστες και τον bull μαζί...