Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6

Μακια μακια μακια στην αγαπημενη παρεα του travelia.com!!!

Που πήγε η Playerxxx ρε παιδια; Μετα απο το διαδικτυακο γιαουρτωμα που εφαγε και θυμηθηκε τα νιατα της σταματησε τα διαφημιστικα (και τα δυσφημιστικα) σποτ...

Λαγανοαγκαλιτσες και ταραμοφιλακια!!!

Επισκέπτης

Που πήγε η Playerxxx ρε παιδια; Μετα απο το διαδικτυακο γιαουρτωμα που εφαγε και θυμηθηκε τα νιατα της σταματησε τα διαφημιστικα (και τα δυσφημιστικα) σποτ...

Λαγανοαγκαλιτσες και ταραμοφιλακια!!!
μόλις του έχωσα το Μπέτυ την έκανε.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Καλησπέρα....βλέπω όλα τα λαμόγια εδώ μαζευτήκατε.... :cool2:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16

[size=22pt]Λαγανοαγκαλιτσες και ταραμοφιλακια!!![/size]
Έχω αλλεργία στις λαγάνες και τους ταραμάδες... Τι άλλο θα ακούσουμε ???    :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Θα ηθελα αν ξερει καποιος συναγωνιστης να μου πει που μπορω να βρω μια τρανς μελαχρινη που ειναι φτυστη η Μονικα Μπελουτσι με μεγαλο φυσικο στηθος και 40 ποντους γατακι που βγαινει συνηθως στην Συγγρου στο υψος του δευτερου οροφου.
Ευχαριστω. :grin:

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Θα ηθελα αν ξερει καποιος συναγωνιστης να μου πει που μπορω να βρω μια τρανς μελαχρινη που ειναι φτυστη η Μονικα Μπελουτσι με μεγαλο φυσικο στηθος και 40 ποντους γατακι που βγαινει συνηθως στην Συγγρου στο υψος του δευτερου οροφου.
Ευχαριστω. :grin:
Μισό λεπτό να πάρω τηλέφωνο τον φίλο μου τον Θεό να του κάνω μια παραγγελία... ??? Να την τυλίξω σε κουτί με φιογκάκι να στην κάνω έκπληξη ??? :grin:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom