You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Μια γλυκια καλημερα και απο μενα σε ολη την παρεα.
Ειδατε που σας τα λεγα; Δεν ειναι πολυ καλυτερα τωρα που το θρεντ εγινε καθαρα ενημερωτικο;
Μακια, μακια, μακια!!!!
Ειδατε που σας τα λεγα; Δεν ειναι πολυ καλυτερα τωρα που το θρεντ εγινε καθαρα ενημερωτικο;
Μακια, μακια, μακια!!!!
μαρη κοπελια ετοιμαζεις τις ταραμοσαλατες εφτιαξες τη λαγανα?Καλημερα σε ολους. Εμεις ειμαστε απροβλεπτες. Βγαινουμε μονο τις μεγαλες ωρες. Βλεπω απο το πρωι εισαστε ολοι μεσα. Τι εγινε δεν κοιμηθηκαμε?? Ταρατσακο Βουλ μουνιλα μετα το χθεσινο το φυσατε και δεν κρυωνη εεε??? Το χασατε. Τωρα τι μου λετε εσεις.
driver_spri
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλημερα στις καυλες μας!!!!!!!
αντε και εσυ στον εθνικο κυπο να πανε?εγώ τοπα χτές..θα έχουμε μαλλιοτραβήγματα...όπερ και εγένετο.....τα΄ρατσαααααααααα...πάρε την σταρ τράνς και πάτε βόλτα στον εθνικό κήπο...για..κουλούρι..σησαμένιο..... :o :o :o :o .....
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
μα......για ..κουλούρι είπαμε...όχι για καφέ////αντε και εσυ στον εθνικο κυπο να πανε?
αν ειναι για κουλουρι τοτε με την ευχη μουμα......για ..κουλούρι είπαμε...όχι για καφέ////
Επισκέπτης
με σουσάμι η χωρίς?μα......για ..κουλούρι είπαμε...όχι για καφέ////
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
σησαμένιο...με τυρί κιόλας....καιμετά ας πάνε όπου θέλουν......αν ειναι για κουλουρι τοτε με την ευχη μου
Επισκέπτης
μιλάμε να έχουμε βάλει και κεριά να επιπλέουν στην λίμνη.ρομαντικά..χέρι χέρι στην λιμνούλα με τις πάπιες....αμούρ κι έτσι...
Επισκέπτης
Εγω ξέρω πως έχω απόσταση ασφαλείας 500 χιλιομέτρων, εσείς να προσέχετε εκεί!
καλε τι εφταιξαν τα κακομοιρα τα παπακια?ρομαντικά..χέρι χέρι στην λιμνούλα με τις πάπιες....αμούρ κι έτσι...
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
να πάω στην θέση σου?....Εγω ξέρω πως έχω απόσταση ασφαλείας 500 χιλιομέτρων, εσείς να προσέχετε εκεί!
Επισκέπτης
Πήγαινε τοίχο τοίχο!να πάω στην θέση σου?....
Επισκέπτης
θα σου στείλουμε το τσουλί τουρνέ εκεί.Εγω ξέρω πως έχω απόσταση ασφαλείας 500 χιλιομέτρων, εσείς να προσέχετε εκεί!
ναι στο συνηστω να παςνα πάω στην θέση σου?....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 122K