Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Αγορασε επειγοντως ενα ορθογραφικο λεξικο. Αυτα περι μοναχικου δρομου ειναι πιο μπαναλ και μιζερα κι απο την περιπτωση ενος μεσηλικα σαπιοδοντη που θελει να πλασαριστει ως λαχταριστο πιπινι. Το φορουμ εχει σκοπο την επικοινωνια και τη διασκεδαση και οχι την οικονομικη ενισχυση του καθε ομονοιακου ξανθοκακομοιρη.

Ανθρωπε αγαπα!!! :helpplea:

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Παρακαλω βοηθειστε εναν καρναβαλο να ανεβη ψυχολογικα. Του δημιουργω ενοχες.

Και μετα μου λενε οτι τους κακομεταχειριζοντε. Βρα καλα κανετε. Δωστε του να καταλαβη. Βρε ψωλαρα 78 παρτον καπου να γαμιση μπας και ξελαμπικαρη το μυαλο του γιατι εδω μεσα δεν βλεπω φως. Τα πολλα νευρα ξερης που οφειλονται. Τουλαχιστον χρονο και βαλε.........
χαχαχαχαχαχαχαχαχα

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Δεν πειραζει Βρασιδα, θα κανω την καρδια μου πετρα και θα του δωθω. Για να αντεξω το μαρτυριο θα εχω στο μυαλο μου τον Μαρκο Λεζε και ολα θα πανε καλα...
Καλυτερα να εχεις τον Τσακωνα ή το Σταθη Ψαλτη.
Που τον θυμηθηκες το Λεζε τωρα..'80ς εντελως..Βιντεοκασσετα εποχη..Βαλε και ενα Γαρδελη και Στηβ Ντουζο να δεσει το γλυκο :rockon: :rockon:

ΥΓ ΔΑΝΑΗΤΡΑΝΣ εχω προτεινει τσαρκα στην..καλυτερα στον(ονομα δεν ξερω)χωρις περουκες :rockon:

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Παρακαλω βοηθειστε εναν καρναβαλο να ανεβη ψυχολογικα. Του δημιουργω ενοχες.

Και μετα μου λενε οτι τους κακομεταχειριζοντε. Βρα καλα κανετε. Δωστε του να καταλαβη. Βρε ψωλαρα 78 παρτον καπου να γαμιση μπας και ξελαμπικαρη το μυαλο του γιατι εδω μεσα δεν βλεπω φως. Τα πολλα νευρα ξερης που οφειλονται. Τουλαχιστον χρονο και βαλε.........
χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Μην προσπαθεις να κανεις λεκτικη αντεπιθεση, τα αποτελεσματα ειναι τραγικα. Η ελλειψη ψυχραιμιας και παιδειας κανει μπαμ. Εισαι πολυ φορτισμενη μαλλον, γι'αυτο και τα πολλα χαχαχαχαχαχαχαχα :)
Το λεξικο βλεπω δεν λες να το ανοιξεις, εχετε τσακωθει...

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Καλυτερα να εχεις τον Τσακωνα ή το Σταθη Ψαλτη.
Που τον θυμηθηκες το Λεζε τωρα..'80ς εντελως..Βιντεοκασσετα εποχη..Βαλε και ενα Γαρδελη και Στηβ Ντουζο να δεσει το γλυκο :rockon: :rockon:

ΥΓ ΔΑΝΑΗΤΡΑΝΣ εχω προτεινει τσαρκα στην..καλυτερα στον(ονομα δεν ξερω)χωρις περουκες :rockon:

Δεν θελω Γαρδελη και Ντουζο. Θελω Ταμτακο και Πανο Σουπιαδη.

Ανοιγω νεο θρεντ. Μεσηλικα  φτωχα τραβελια με ανυπαρκτα προσοντα και σαπιες μασελες.

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Μην προσπαθεις να κανεις λεκτικη αντεπιθεση, τα αποτελεσματα ειναι τραγικα. Η ελλειψη ψυχραιμιας και παιδειας κανει μπαμ. Εισαι πολυ φορτισμενη μαλλον, γι'αυτο και τα πολλα χαχαχαχαχαχαχαχα :)
Το λεξικο βλεπω δεν λες να το ανοιξεις, εχετε τσακωθει...

Αληθεια Βαλεντινα σου εχη τυχη ποτε να την παιζη καποιος με τις φωτος σου??

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Δεν πειραζει Βρασιδα, θα κανω την καρδια μου πετρα και θα του δωθω. Για να αντεξω το μαρτυριο θα εχω στο μυαλο μου τον Μαρκο Λεζε και ολα θα πανε καλα...
Ειπαμε να θυσιασουμε τον Ροναλντο αλλα και τον Λεζε? ε αυτο παει πολυ.

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Αληθεια Βαλεντινα σου εχη τυχη ποτε να την παιζη καποιος με τις φωτος σου??

Ναι μου εχει τυχει. Ιδιως με μακρινες φωτογραφιες που εχω πεταξει τσουρουτιασμενα ποστις στη μαπα για να μη φαινεται οτι δεν εχω λεφτα ουτε για ενα λιφτινγκ η για μια περιποιηση στα δοντια. Αυτο εννοεις;
Στην ηλικια σου θα επρεπε να ξερεις οτι ΟΛΕΣ απο την ομορφοτερη εως την ασχημοτερη εχουν ακουσει πολλα τετοια...

Ο μονος λογος που αισθανεσαι η κουκλιτσα του φορουμ ειναι επειδη εγω σου επιτρεπω να εχεις αυτη την ψευδαισθηση. Αυτο να το θυμασαι αν και δεν εχω την απαιτηση να το καταλαβεις... :)

Τα φιλια μου στον "πελατη" σου¨...

Βρασιδα δεν θα σε βαλουμε τροχονομο στο γατακι του Μαρκου Λεζε. ΤΕΛΟΣ.

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16

Σιγα μην σε ρωτησο απο αντρικη αλληλεγγυη το κανω.
Κατω τα χερια απο τον Λεζε. ΤΕΛΟΣ.

ΥΓ. Το τελος ειναι δικο μου εσυ μακια μακια.

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Σιγα μην σε ρωτησο απο αντρικη αλληλεγγυη το κανω.
Κατω τα χερια απο τον Λεζε. ΤΕΛΟΣ.

ΥΓ. Το τελος ειναι δικο μου εσυ μακια μακια.

Εχεις δικιο για τα μακια, μακια αλλα με τοσο ξεκατινιασμα τα ειχα ξεχασει.

Για το Λεζε δεν σηκωνω κουβεντα. Κραταω Μαρκο, παιρνεις Τασο Ψωμοπουλο, Τσακωνα και Ταμτακο. Και δωρο μια Λιντα Γιγα και μια Ισμηνη Καλεση που εχω στοκ. Ειμαστε ενταξει;

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Ναι μου εχει τυχει. Ιδιως με μακρινες φωτογραφιες που εχω πεταξει τσουρουτιασμενα ποστις στη μαπα για να μη φαινεται οτι δεν εχω λεφτα ουτε για ενα λιφτινγκ η για μια περιποιηση στα δοντια. Αυτο εννοεις;
Στην ηλικια σου θα επρεπε να ξερεις οτι ΟΛΕΣ απο την ομορφοτερη εως την ασχημοτερη εχουν ακουσει πολλα τετοια...

Ο μονος λογος που αισθανεσαι η κουκλιτσα του φορουμ ειναι επειδη εγω σου επιτρεπω να εχεις αυτη την ψευδαισθηση. Αυτο να το θυμασαι αν και δεν εχω την απαιτηση να το καταλαβεις... :)

Τα φιλια μου στον "πελατη" σου¨...

Βρασίδα μου τι σε περιμένει. Μονo ένας Ταράτσας σε γλυτώνει.  Σε ευχαριστώ για την διαφήμιση  Βαλεντίνε  αν και δεν την έχω ανάγκη, τι θα έκανα χωρίς εσένα μου λες??  Αλήθεια θυμήθηκα πια μου θημηζης στη φωτο εδώ. Μου θημηζης την συμπεθέρα στο Λαζόπουλο. Α ναι και την Αθηνη όταν χαστούκισε την Δήμητρα ξερής εσύ.  χάχαχα

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Εχεις δικιο για τα μακια, μακια αλλα με τοσο ξεκατινιασμα τα ειχα ξεχασει.

Για το Λεζε δεν σηκωνω κουβεντα. Κραταω Μαρκο, παιρνεις Τασο Ψωμοπουλο, Τσακωνα και Ταμτακο. Και δωρο μια Λιντα Γιγα και μια Ισμηνη Καλεση που εχω στοκ. Ειμαστε ενταξει;
Τσου ο Μαρκος ειναι η αδυναμια μου.ΤΕΛΟΣ.

ΥΓ1. και οταν λεω τελος εννοω ΤΕΛΟΣ.

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.010
Πόντοι
606

Συνημμένα

• gia-mia-xoufta-touvla.jpg
    gia-mia-xoufta-touvla.jpg
    3,9 KB · Εμφανίσεις: 28
  • tamtakos-o-ilektronikos-gyftos.jpg
    tamtakos-o-ilektronikos-gyftos.jpg
    4,2 KB · Εμφανίσεις: 20
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Βρασίδα μου τι σε περιμένει. Μονo ένας Ταράτσας σε γλυτώνει.  Σε ευχαριστώ για την διαφήμιση  Βαλεντίνε  αν και δεν την έχω ανάγκη, τι θα έκανα χωρίς εσένα μου λες??  Αλήθεια θυμήθηκα πια μου θημηζης στη φωτο εδώ. Μου θημηζης την συμπεθέρα στο Λαζόπουλο. Α ναι και την Αθηνη όταν χαστούκισε την Δήμητρα ξερής εσύ.   χάχαχα

Το οτι δεν ειμαι ομορφη δεν ειναι κατι καινουριο. Το ξερουν ολοι στο σαιτ, δεν χρειαζεται να εισαι σαινι για να το καταλαβεις.

Προφανως δεν αντεξες την ξεφτιλα που σε ξεσκεπασανε εδω μεσα... Που εβαλες την αλλη με το μουνι-μπιφτεκι απο την Καζαμπλανκα να σε προμοταρει εδω μεσα και να το παιζει πελατης.. Πειναααααα...... Και δεν σου εφτανε αυτο (δικαιωμα σου), αλλα το χοντραινετε και πετατε κακιες για ασχετα ατομα, ακομη και για νεκρους!!! Και αγαπας τοσο πολυ τη Συλβια που βαζεις την αλλη να την καλιαρντευει. Ομονοιακες συμπεριφορες. Και εισαι και μεγαλος ανθρωπος.... Κλασικη περιπτωση βλαβης... Η μεγαλη αποφραξη...

Τσου ο Μαρκος ειναι η αδυναμια μου.ΤΕΛΟΣ.

ΥΓ1. και οταν λεω τελος εννοω ΤΕΛΟΣ.

Αντε κρατα τον να δω τι θα καταλαβεις... Επαιξα κι εχασα. Δικος σου.

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
λοιπον παιδακια καλο τριημερο να εχετε καλα να περασετε και καλο σας βραδυ.θα τα πουμε απο δευτερα βραδυ παλι

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Το οτι δεν ειμαι ομορφη δεν ειναι κατι καινουριο. Το ξερουν ολοι στο σαιτ, δεν χρειαζεται να εισαι σαινι για να το καταλαβεις.

Προφανως δεν αντεξες την ξεφτιλα που σε ξεσκεπασανε εδω μεσα... Που εβαλες την αλλη με το μουνι-μπιφτεκι απο την Καζαμπλανκα να σε προμοταρει εδω μεσα και να το παιζει πελατης.. Πειναααααα...... Και δεν σου εφτανε αυτο (δικαιωμα σου), αλλα το χοντραινετε και πετατε κακιες για ασχετα ατομα, ακομη και για νεκρους!!! Και αγαπας τοσο πολυ τη Συλβια που βαζεις την αλλη να την καλιαρντευει. Ομονοιακες συμπεριφορες. Και εισαι και μεγαλος ανθρωπος.... Κλασικη περιπτωση βλαβης... Η μεγαλη αποφραξη...

Αντε κρατα τον να δω τι θα καταλαβεις... Επαιξα κι εχασα. Δικος σου.

Υπαρχη και η Σοδα αγαπητε μου. Και απο οτι φανταζομε εσυ χρειαζεσε μπολικη αυτη τη στιγμη. Οσο για την φωτο αληθεια μοιαζης με την συμπεθερα Λαζοπουλου ειδικα ετσι που χτυπαγε τα ποδια της οταν ηθελε κατι παρα πολυ ιδια ρε παιδι μου.

Αντε πολυ μελανι για το τιποτα. Καληνυχτα σε ολους. Τα λεμε απο Τριτη.

leftok

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
γιατι φωναζετε ρε κοριτσια, τι νευρα ειναι αυτα???

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Υπαρχη και η Σοδα αγαπητε μου. Και απο οτι φανταζομε εσυ χρειαζεσε μπολικη αυτη τη στιγμη. Οσο για την φωτο αληθεια μοιαζης με την συμπεθερα Λαζοπουλου ειδικα ετσι που χτυπαγε τα ποδια της οταν ηθελε κατι παρα πολυ ιδια ρε παιδι μου.

Αντε πολυ μελανι για το τιποτα. Καληνυχτα σε ολους. Τα λεμε απο Τριτη.

Ολο αυτο λες, πολυ μελανι για το τιποτα, δεν θα συμμετεχω σε τσακωμους κλπ κι ολο σε τρωει. Ο μονος λογος που δεν εχεις πιο ενεργη συμμετοχη ειναι η ανικανοτητα σου να χειριστεις το λογο και να σχηματισεις μια προταση που να βγαζει νοημα...

Εχετε κλεισει πουλμανακι ολοι οι γερασμενοι φτωχοι τραβεστι της ευρυτερης περιοχης Ομονοια-Κυψελη για μαγευτικη εξορμηση στο Λαυριο; Να βγαλεις και φωτογραφιες!!!

Τα συναγωνιστικα φιλια μου στην playerxxx, ξερεις αυτην που εβαζες να τις βριζει ολες εδω μεσα και να κανει διαφημιση σε σενα ως πελατακι. Καθολου απελπισμενο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom