δικαιομα τους να κανουν οτι θελουν βρε βαλεντινα...εγω απλα δεν θελω να ασχολουντε μαζι μου οπως δεν το κανω εγω..........εγω την καλησπερα μου θα συνεχισω να τους την λεω........εγω δεν περιμενω να με κρινει καποιοσ που δεν με γνωριζει...υπαρχουν αλλοι πολυ που μπορουν να με κρινουν που με γνωριζουν ασχετα αν δεν γραφουν εδω.......αλωστε δεν θελω να το κανουνΚαι πολυ καλα κανεις Συλβια. Οπως ειδες και οταν τη ρωτησες σε προσωπικο επιπεδο απεφυγε να σου απαντησει και σου εδωσε ενα μονο στοιχειο για την ταυτοτητα αυτου του ανθρωπου... Τα σχολια δικα σου.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Σαν να εξαφανιστηκε η φιλη μας η playerxxx... Μαλλον κατι θα την πειραξε...
Επισκέπτης
Σαν να εξαφανιστηκε η φιλη μας η playerxxx... Μαλλον κατι θα την πειραξε...
μπααααααααααα...δεν νομιζω θα εμφανιστει ξανα η φιλεναδα μας....εχουμε αφησει ημιτελεις καποιες κουβεντες
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
μπααααααααααα...δεν νομιζω θα εμφανιστει ξανα η φιλεναδα μας....εχουμε αφησει ημιτελεις καποιες κουβεντες
Δεν την ειδα να εχει και τρελη διαθεση για κουβεντα ομως... Απο ενα σημειο και μετα τουλαχιστον..
Επισκέπτης
Δεν την ειδα να εχει και τρελη διαθεση για κουβεντα ομως... Απο ενα σημειο και μετα τουλαχιστον..
ναι εχεις δικιο ειχε διαθεση για ξεμαλλιασμα
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ναι εχεις δικιο ειχε διαθεση για ξεμαλλιασμα
Νομιζω ουτε καν για αυτο. Οταν το θεμα γυρισε στην απολυτη κατινια και τα μπινελικια επεφταν βροχη απο παντου σα να εχασε ολη της τη διαθεση. Στο τελος ουτε μια απειλη της προκοπης δεν ειχε το κουραγιο να ριξει...
παντως η απολυτη ξεφτιλα σε ολο της το μεγαλειο ειναι που αναφερθηκε το ονομα μιας που δεν ηταν τραβεστι αλλα εγχιρισμενη επομενος ανηκε στην κατηγορια των γυναικων που ειναι νεκρη εδω και καποια χρονια και που τα κοκαλακια της δεν βρεθηκαν να αναπαυθει που στο κατω κατω ποτε δεν ειχε πειραξει καμια μας......Νομιζω ουτε καν για αυτο. Οταν το θεμα γυρισε στην απολυτη κατινια και τα μπινελικια επεφταν βροχη απο παντου σα να εχασε ολη της τη διαθεση. Στο τελος ουτε μια απειλη της προκοπης δεν ειχε το κουραγιο να ριξει...
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
παντως η απολυτη ξεφτιλα σε ολο της το μεγαλειο ειναι που αναφερθηκε το ονομα μιας που ειναι νεκρη εδω και καποια χρονια και που τα κοκαλακια της δεν βρεθηκαν να αναπαυθει που στο κατω κατω ποτε δεν ειχε πειραξει καμια μας......
Εκει φανηκε ποιος ειναι ο καραγκιοζης εδω μεσα... Και ποσο κακος ανθρωπος ειναι... Η απολυτη ξεφτιλα.
Επισκέπτης
Εκει φανηκε ποιος ειναι ο καραγκιοζης εδω μεσα... Και ποσο κακος ανθρωπος ειναι... Η απολυτη ξεφτιλα.
εγω εχω χασει επεισοδια...αλλα βαλεντινα εαν σε προσεβαλλα που το εκανα ειναι λαθος μου κ σου ζητω συγνωμη....
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
εγω εχω χασει επεισοδια...αλλα βαλεντινα εαν σε προσεβαλλα που το εκανα ειναι λαθος μου κ σου ζητω συγνωμη....
Καμια σχεση... Οτι ειπωθηκε μεταξυ μας ειπωθηκε σε ενα γενικο κλιμα υπερβολης και χαβαλε... Μην το σκεφτεσαι καν.
ενα απο τα καλητερα παιδια που κυκλοφορουνεγω εχω χασει επεισοδια...αλλα βαλεντινα εαν σε προσεβαλλα που το εκανα ειναι λαθος μου κ σου ζητω συγνωμη....
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Καλησπερα και παλι. Δυστυχως η ευτυχως δεν εχω πολυ χρονο για μηνυματα λογω απιστευτης δουλειας. Καταρχην δεν ημουν αθηνα σημερα γυρισα και μπηκα να δω τι σκοτωμος θα εγινε παλι οπως και οντως. Αν και πια δεν μου κανη αισθηση να διαβαζω τους τσακωμους σας. Πρωτον να πω κατι η Συλβια ειναι και θα ειναι φιλη μου ασχετα αν δεν την γνωριζω και μαλακιες δεν κανω ποτε. Δευτερον σχετικα για τον πλευερ ο πλευερ ειναι αντρας δεν ειναι τραβεστι η οπως τον λετε. Ειναι πελατης μου και το οτι μου κανη διαφημηση το κανη γιατι εσεις τον προκαλειτε με ολα που του λετε. Δεν εχω λογο να λεω μαλακιες το αν εχετε εσεις προηγουμενα με τον συγκεκριμενο ανθρωπο αυτο δεν με αφορα εξαλου οπου υπαρχη καπνος υπαρχη και φωτια νομιζω. Αν δεν αναβατε φυτιλια δεν θα γινοταν ολα αυτα. Οποιος προκαλη εδω μην περιμενη να τον καλοπιανουν. Φυσικο ειναι να ανταποδωση. Απο οτι βλεπετε εγω και η Συλβια δεν δινουμε λογο για βρησιμο
rozkrotalias
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2006
- Κριτικές
- 158
- Like
- 1.000
- Πόντοι
- 5.355
Δανάη πήδηξες κανένα καλό αγοράκι σήμερα?
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Το θεατρο του παραλογου συνεχιζεται με τους ιδιους ρυθμους... Καποιοι προσπαθουν να συμμαζεψουν οσα δεν συμμαζευονται και το κανουν και αγαρμπα...
Οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται... Στο χτεσινο ριαλιτυ-τσακωμο δεν αναφερθηκε πουθενα η "συναγωνιστρια" Δαναη...
Δικαιωμα της ειναι να εκφραζει τη γνωμη της για μενα κι εγω δεν προκειται να της το στερησω ποτε. Της θυμιζω ομως οτι το χτεσινο μας θεμα δεν ειναι κατα ποσο προκαλω εγω αλλα κατα ποσο ενας ανθρωπος μπαινει εδω μεσα και μας δουλευει ολους. Πεταει κακιες για καποιες που δεν εχουν καμια σχεση με το σαιτ (αρα κατα τη γνωμη μου αποτελουν προσωπικο απωθημενο) και ριχνει λασπη σε μια νεκρη χωρις λογο.
Μακια, μακια, μακια!!!
Πρωτη φορα βλεπω "πελατη" να θυμωνει τοσο οταν του λενε οτι το μουνι που εκανε στην Καζαμπλανκα ειναι σαν παντοφλα.
Οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται... Στο χτεσινο ριαλιτυ-τσακωμο δεν αναφερθηκε πουθενα η "συναγωνιστρια" Δαναη...
Δικαιωμα της ειναι να εκφραζει τη γνωμη της για μενα κι εγω δεν προκειται να της το στερησω ποτε. Της θυμιζω ομως οτι το χτεσινο μας θεμα δεν ειναι κατα ποσο προκαλω εγω αλλα κατα ποσο ενας ανθρωπος μπαινει εδω μεσα και μας δουλευει ολους. Πεταει κακιες για καποιες που δεν εχουν καμια σχεση με το σαιτ (αρα κατα τη γνωμη μου αποτελουν προσωπικο απωθημενο) και ριχνει λασπη σε μια νεκρη χωρις λογο.
Μακια, μακια, μακια!!!
Πρωτη φορα βλεπω "πελατη" να θυμωνει τοσο οταν του λενε οτι το μουνι που εκανε στην Καζαμπλανκα ειναι σαν παντοφλα.
αναφερθηκε η δαναη χ8ες η σημερα .......εγω πρωτηνω να σταματισουν οι κοντρες και να μην ασχολουμαστε καν με το τι λεει ο καθενας απλα να κοιταμε να περναμε καλα:
ρωτα τη δαναη να σου πει για το παπαρι μου!!!!!
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
αναφερθηκε η δαναη χθες
Απο τον "πελατη" της. Αυτον που θυμωνει οταν του λενε οτι ειναι γρια με μουνι σαν παντοφλα. Τελικα ο καθε ανθρωπος εχει ενα αδυνατο σημειο που αν του το θιξεις... σε απειλει οτι θα παθεις τα ιδια με τη Ζελμα.... Τι να πεις ομως, ο "πελατης" εχει παντα δικιο...
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Εγώ τώρα τι ρολo παίζω, αν ο οποιοιδήποτε που με γνωρίζει, μπαίνει εδώ και αρχίζει και βρίζει, Εμένα γιατί με βάλατε στη μέση?? Επειδή είναι πελάτης μου?? Έχω ενoχληση κανέναν?? Το τι κάνη ο καθένας στο σπίτι του και στο pc του δεν είναι δικιά μου δουλειά. Και μάλιστα είχα και το θάρρος να το πω. Ναι είναι πελάτης μου, είναι νέος και πολύ ωραίο παιδί. Και το ότι το έπαιζε Μπετη η δεν ξερώ τι άλλο, το έκανε για να σας προκαλέσει. Δεν θα απολογούμαι για πελάτες μου τώρα. Ο καθένας είναι σε ηλικία να έχει ευθύνη για τον εαυτό του. Αυτό ισχύει και για σένα Βαλεντίνα και για σένα Άλικη.
Μετά όμως μην το παίζετε Παναγιες εδώ και κάνετε ότι πω πω τι πάθαμε. Διότι ο καθένας κρίνετε με τα λόγια του. Η μήπως δεν προκαλείτε?? Τα θέλει ο κολος σας. Βλέπετε ότι όλο το σίτε κάνη την πλακα του μαζί σας. Ποιος γίνετε τώρα ρεζίλη εδώ Εγώ η η Συλβια?? Το ότι δεν σας σέβονται
δεν φταίμε εμείς γι αυτό. Αυτά να τα σκεφτόσασταν από την αρχή που μπήκατε εδώ για να κάνετε όπως λέτε το χαβαλέ σας. Αυτά Έχω να πω. Και ποτέ δεν είναι αργά. Ο καθένας φτιάχνει το δικό του προφίλ σε Αυτό το σίτε. Άλλος το ξεφτιλίζει. Άλλος το σέβεται. Εύχομαι να καταλάβατε τι λέω.
Εκτός και αν θες να τα πω και Κρητικά Αλικη μου. Γιατί είμαι Χανιώτισσα. Όσο για το ποσο διαφορετική είναι η προσωπικότητα μου Αυτό είναι δικό μου προνόμιο. Δεν μπορούν να το έχουν όλες. Έχω πολλές. Και μου αρέσει να εκφράζομε όπως θέλω οπότε θέλω. Γι αυτό με λατρεύουν. Και ας μην είμαι Σταρ.
Μετά όμως μην το παίζετε Παναγιες εδώ και κάνετε ότι πω πω τι πάθαμε. Διότι ο καθένας κρίνετε με τα λόγια του. Η μήπως δεν προκαλείτε?? Τα θέλει ο κολος σας. Βλέπετε ότι όλο το σίτε κάνη την πλακα του μαζί σας. Ποιος γίνετε τώρα ρεζίλη εδώ Εγώ η η Συλβια?? Το ότι δεν σας σέβονται
δεν φταίμε εμείς γι αυτό. Αυτά να τα σκεφτόσασταν από την αρχή που μπήκατε εδώ για να κάνετε όπως λέτε το χαβαλέ σας. Αυτά Έχω να πω. Και ποτέ δεν είναι αργά. Ο καθένας φτιάχνει το δικό του προφίλ σε Αυτό το σίτε. Άλλος το ξεφτιλίζει. Άλλος το σέβεται. Εύχομαι να καταλάβατε τι λέω.
Εκτός και αν θες να τα πω και Κρητικά Αλικη μου. Γιατί είμαι Χανιώτισσα. Όσο για το ποσο διαφορετική είναι η προσωπικότητα μου Αυτό είναι δικό μου προνόμιο. Δεν μπορούν να το έχουν όλες. Έχω πολλές. Και μου αρέσει να εκφράζομε όπως θέλω οπότε θέλω. Γι αυτό με λατρεύουν. Και ας μην είμαι Σταρ.
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Αγορια φευγω 3ημερο θα γυρισω την Τριτη. Καλο κουραγιο εδω.
δαναη μου καλα να περασεις και εγω φευγω αυριο το απογευμα και θα γυρισω παλι δευτερα απογευματακιΑγορια φευγω 3ημερο θα γυρισω την Τριτη. Καλο κουραγιο εδω.
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 121K