Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ρε παπάρα την γκόμενα μου έβγαλες φώτο???? >:(αυτή είναι αγελάδα όχι ταύρος :2funny: :2funny: :2funny:
ειναι ταυρος τραβεστι ρεεεεεεεεεε
την εβαλα για να σου δειξω τι θα παθεις αν μεινεις εδωωωωωωωω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ταρατσομακια και ταρατσοαγκαλιτσες

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
ειναι ταυρος τραβεστι ρεεεεεεεεεε
την εβαλα για να σου δειξω τι θα παθεις αν μεινεις εδωωωωωωωω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ταρατσομακια και ταρατσοαγκαλιτσες
ΑΑΑ που να φάς τη γλώσσα σου παλιολούγκρα.... :2funny: :2funny: :2funny:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
αν κοιταξεισ  στο  αβαταρ της απο κατω εχει ενα στρογυλο διπλα απο τα πμ κανε εκει κλικ και σου ανοιγει

Συλβιακη τι κανης?? Το ξεμαλιασμα εδω μεσα παη συνεφο. Φανταζεσε να τους κλειναμε ολους σε ενα δωματιο και να τους αφηναμε για μιση ωρα οχι παραπανω θα ειχαν ξεπουπουλιαση μεχρη τις ψωλοτριχες τους.

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Καλό βραδάκι γλυκιά μου Δανάη .... πάντα μοναδική ....

Συλβιακη τι κανης?? Το ξεμαλιασμα εδω μεσα παη συνεφο. Φανταζεσε να τους κλειναμε ολους σε ενα δωματιο και να τους αφηναμε για μιση ωρα οχι παραπανω θα ειχαν ξεπουπουλιαση μεχρη τις ψωλοτριχες τους.

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
καλα ειμαι δαναη μου εσυ τι κανεις?αστα φιλεναδα και τα ματια τους θα βγαζανε ακομα

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
Δανάη πήδηξες κανένα καλό αγοράκι σήμερα?

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6

...

καλα ειμαι δαναη μου εσυ τι κανεις?αστα φιλεναδα και τα ματια τους θα βγαζανε ακομα

Καλησπερα κι απο μενα στις δυο κοπελες. (Μακια, μακια και τα γνωστα) Δαναη πρεπει να σου πω οτι εχεις κατι μου με εκπλησει πολυ. Απο τη μια βγαζεις μια πολυ θηλυκη εικονα απο την αλλη ωρες ωρες μιλας σαν συνταξιουχος κωλομπαρας θυρωρος και με στελνεις τελειως.  :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτο με τις ψωλοτριχες ηταν πολυ κακογουστο βρε κοριτσι μου. Παντως μου αρεσει πολυ το νεο στυλ που λανσαρεις πιο σεξυ και πιο παιχνιδιαρικο, ασε που οι νεες σου επιρροες σε εκαναν και πιο ατακαδορα. Μπραβο!  :coffee:

(Παντως βλεπω οτι εισαι φιλεναδα του playerxxx... πολυ ενδιαφερον... μου λυνει πολλες αποριες...)

Οσο για τη φιλτατη Συλβια απορω που ενω την εκαιγε τοσο να μαθει ποιο ηταν το ατομο που την απειλουσε κλπ, οταν εγινε το μεγαλο μπαχαλο δεν πηρε θεση αλλα δεν εκανε και καποιο σχολιο μετα. Θα μου τη λυσεις αυτη την απορια βρε φιλεναδα;

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16

...

Καλησπερα κι απο μενα στις δυο κοπελες. (Μακια, μακια και τα γνωστα) Δαναη πρεπει να σου πω οτι εχεις κατι μου με εκπλησει πολυ. Απο τη μια βγαζεις μια πολυ θηλυκη εικονα απο την αλλη ωρες ωρες μιλας σαν συνταξιουχος κωλομπαρας θυρωρος και με στελνεις τελειως.  :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτο με τις ψωλοτριχες ηταν πολυ κακογουστο βρε κοριτσι μου. Παντως μου αρεσει πολυ το νεο στυλ που λανσαρεις πιο σεξυ και πιο παιχνιδιαρικο, ασε που οι νεες σου επιρροες σε εκαναν και πιο ατακαδορα. Μπραβο!  :coffee:

(Παντως βλεπω οτι εισαι φιλεναδα του playerxxx... πολυ ενδιαφερον... μου λυνει πολλες αποριες...)

Οσο για τη φιλτατη Συλβια απορω που ενω την εκαιγε τοσο να μαθει ποιο ηταν το ατομο που την απειλουσε κλπ, οταν εγινε το μεγαλο μπαχαλο δεν πηρε θεση αλλα δεν εκανε και καποιο σχολιο μετα. Θα μου τη λυσεις αυτη την απορια βρε φιλεναδα;
αμεσως κοπελια μου.......οταν δεν γραφω παει να πει οτι δεν ειμαι στο πς....τωρα γυρισα σπιτι και προσπαθω να διαβασω τι γραφτηκε για να καταλαβω και να απαντησω............να ξερεις οτι πολλες φορες το αφηνω ανοιχτω και φευγω για αυτο πολλοι νομιζουν οτι δεν τους απαντω

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
αμεσως κοπελια μου.......οταν δεν γραφω παει να πει οτι δεν ειμαι στο πς....τωρα γυρισα σπιτι και προσπαθω να διαβασω τι γραφτηκε για να καταλαβω και να απαντησω............να ξερεις οτι πολλες φορες το αφηνω ανοιχτω και φευγω για αυτο πολλοι νομιζουν οτι δεν τους απαντω

Οκ κοριτσι μου! Εχεις μπολικο υλικο για αναγνωση.. :2funny: Διαβασε και περιμενω τα σχολια σου. Της Δαναης τα ειδα.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
οχούυυυυυυυυυ.......καυγά προβλέπω....ξεμάλλιασμα......η σταρ μας μπήκε με επιθετική τακτική..4-3-3....πάει για την πρόκριση.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
για το πιος ειναι κοριτσια μονο η δαναη μπορει να σας απαντηση που τον ξερει εγω ουτε καν μπορω να φανταστω ποιος ειναι.....και επιτελους κουραστηκα καθε μερα να απανταω σε ολους οσους μπαινουν καυλομενοι εδω μεσα για να βρηζουν..πολυ απλα πολλες φορες η σιωπη ειναι η καλητερη απαντηση...αλοστε εχω και αλλα πραγματα να ασχολουμε εκτος το οτι να καθομαι εδω μεσα να βαλω μυαλα σε μερικους

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
για το πιος ειναι κοριτσια μονο η δαναη μπορει να σας απαντηση που τον ξερει εγω ουτε καν μπορω να φανταστω ποιος ειναι.....και επιτελους κουραστηκα καθε μερα να απανταω σε ολους οσους μπαινουν καυλομενοι εδω μεσα για να βρηζουν..πολυ απλα πολλες φορες η σιωπη ειναι η καλητερη απαντηση...αλοστε εχω και αλλα πραγματα να ασχολουμε εκτος το οτι να καθομαι εδω μεσα να βαλω μυαλα σε μερικους

Και πολυ καλα κανεις Συλβια. Οπως ειδες και οταν τη ρωτησες σε προσωπικο επιπεδο απεφυγε να σου απαντησει και σου εδωσε ενα μονο στοιχειο για την ταυτοτητα αυτου του ανθρωπου... Τα σχολια δικα σου.  :)

Επισκέπτης
κορίτσιααααααααααααααααααααα  που είναι η Μπέτυ?

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom