Συλβιακη τι κανης?? Το ξεμαλιασμα εδω μεσα παη συνεφο. Φανταζεσε να τους κλειναμε ολους σε ενα δωματιο και να τους αφηναμε για μιση ωρα οχι παραπανω θα ειχαν ξεπουπουλιαση μεχρη τις ψωλοτριχες τους.
...
καλα ειμαι δαναη μου εσυ τι κανεις?αστα φιλεναδα και τα ματια τους θα βγαζανε ακομα
Καλησπερα κι απο μενα στις δυο κοπελες. (Μακια, μακια και τα γνωστα) Δαναη πρεπει να σου πω οτι εχεις κατι μου με εκπλησει πολυ. Απο τη μια βγαζεις μια πολυ θηλυκη εικονα απο την αλλη ωρες ωρες μιλας σαν συνταξιουχος κωλομπαρας θυρωρος και με στελνεις τελειως.
Αυτο με τις ψωλοτριχες ηταν πολυ κακογουστο βρε κοριτσι μου. Παντως μου αρεσει πολυ το νεο στυλ που λανσαρεις πιο σεξυ και πιο παιχνιδιαρικο, ασε που οι νεες σου επιρροες σε εκαναν και πιο ατακαδορα. Μπραβο!
(Παντως βλεπω οτι εισαι φιλεναδα του playerxxx... πολυ ενδιαφερον... μου λυνει πολλες αποριες...)
Οσο για τη φιλτατη Συλβια απορω που ενω την εκαιγε τοσο να μαθει ποιο ηταν το ατομο που την απειλουσε κλπ, οταν εγινε το μεγαλο μπαχαλο δεν πηρε θεση αλλα δεν εκανε και καποιο σχολιο μετα. Θα μου τη λυσεις αυτη την απορια βρε φιλεναδα;