Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Εγώ τώρα τι ρολo παίζω, αν ο οποιοιδήποτε που με γνωρίζει, μπαίνει εδώ και αρχίζει και βρίζει, Εμένα γιατί με βάλατε στη μέση?? Επειδή είναι πελάτης μου?? Έχω ενoχληση κανέναν?? Το τι κάνη ο καθένας στο σπίτι του και στο pc του δεν είναι δικιά μου δουλειά. Και μάλιστα είχα και το θάρρος να το πω. Ναι είναι πελάτης μου, είναι νέος και πολύ ωραίο παιδί. Και το ότι το έπαιζε Μπετη η δεν ξερώ τι άλλο, το έκανε για να σας προκαλέσει. Δεν θα απολογούμαι για πελάτες μου τώρα. Ο καθένας είναι σε ηλικία να έχει ευθύνη για τον εαυτό του. Αυτό ισχύει και για σένα Βαλεντίνα και για σένα Άλικη.
Μετά όμως μην το παίζετε Παναγιες εδώ και κάνετε ότι πω πω τι πάθαμε. Διότι ο καθένας κρίνετε με τα λόγια του. Η μήπως δεν προκαλείτε?? Τα θέλει ο κολος σας. Βλέπετε ότι όλο το σίτε κάνη την πλακα του μαζί σας. Ποιος γίνετε τώρα ρεζίλη εδώ Εγώ η η Συλβια?? Το ότι δεν σας σέβονται
δεν φταίμε εμείς γι αυτό. Αυτά να τα σκεφτόσασταν από την αρχή που μπήκατε εδώ για να κάνετε όπως λέτε το χαβαλέ σας. Αυτά Έχω να πω. Και ποτέ δεν είναι αργά. Ο καθένας φτιάχνει το δικό του προφίλ σε Αυτό το σίτε. Άλλος το ξεφτιλίζει. Άλλος το σέβεται. Εύχομαι να καταλάβατε τι λέω.
Εκτός και αν θες να τα πω και Κρητικά Αλικη μου. Γιατί είμαι Χανιώτισσα. Όσο για το ποσο διαφορετική είναι η προσωπικότητα μου Αυτό είναι δικό μου προνόμιο. Δεν μπορούν να το έχουν όλες. Έχω πολλές. Και μου αρέσει να εκφράζομε όπως θέλω οπότε θέλω. Γι αυτό με λατρεύουν. Και ας μην είμαι Σταρ.
Αλλα λεω εγω, σε αλλα απαντας εσυ, ο καθενας οπως βολευεται.
Το θεμα μας ειναι ενα:
- μια τρανς εμπαινε στο σαϊτ ως αντρας κι εκανε διαφημιση σε μαγαζια και κοπελες, ως εκει το θεμα ειναι ενταξει εχει και μια θλιβερη γραφικοτητα που ταιριαζει με τον τιτλο του θρεντ. Οταν ομως αρχισε να κραζει ατομα που δεν εχουν να κανουν με το σαϊτ (ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΛΕΩ) και να θιγει νεκρους το πραγμα πηγε αλλου και πολυ καλα καναμε και την ξεφτιλισαμε. Το θεμα μας δεν ηταν ποτε αν με σεβονται η οχι, ουτε αν με βριζουν. Τα εχω ξεπερασει αυτα. Τωρα αν σε λατρευουν, μπραβο σου. Τα μονα ατομα που το λενε αυτο για τον εαυτο τους με τετοια ευκολια ειναι οι τραβεστι και 99% πεφτουν εξω (1% ειναι ο σκυλος η η γατα μας). Εγω αρκουμαι στο να με συμπαθουν και σε καποιες λιγες περιπτωσεις να με αγαπουν. (ωραια ατακα αυτη, αν σας καλεσουν στην Αννα Δρουζα να την πειτε). Επισης μονη μου εχω πει οτι ο τιτλος Σταρ Τρανς ειναι ενα αστειο, αφου ετσι κι αλλιως αυτοακυρωνεται απο μονος του.
Τωρα για το αν με θεωρεις ρεζιλι και ολο το σαιτ κανει την πλακα του μαζι μου, αυτο ειναι αποψη σου. Δεκτη και σεβαστη. Εγω εδω ετσι κι αλλιως για να διασκεδασω μπαινω εδω, οποτε η πλακα καλοδεχουμενη.
Σου αφιερωνω ενα ποιημα του αγαπημενου μου Καβαφη: "Ενα μπουκαλι Τζονι τη μοναξια σκοτωνει"
Αρκετα με αυτα τα αδερφιστικα τωρα. Η γνωμη σου για τον Πεσεϊρο ποια ειναι;
Μακια, μακια, μακια!!!!