Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Εγώ τώρα τι ρολo παίζω, αν ο οποιοιδήποτε που με γνωρίζει,  μπαίνει εδώ και αρχίζει και βρίζει, Εμένα γιατί με βάλατε στη μέση?? Επειδή είναι πελάτης μου?? Έχω ενoχληση κανέναν?? Το τι κάνη ο καθένας στο σπίτι του και στο pc του δεν είναι δικιά μου δουλειά. Και μάλιστα είχα και το θάρρος να το πω. Ναι είναι πελάτης μου, είναι νέος και πολύ ωραίο παιδί. Και το ότι το έπαιζε Μπετη  η  δεν ξερώ τι άλλο, το έκανε για να σας προκαλέσει. Δεν θα απολογούμαι για πελάτες μου τώρα. Ο καθένας είναι   σε ηλικία να έχει ευθύνη για τον εαυτό του. Αυτό ισχύει και για σένα Βαλεντίνα και για σένα Άλικη.
Μετά όμως μην το παίζετε Παναγιες εδώ και κάνετε ότι πω πω τι  πάθαμε. Διότι ο καθένας κρίνετε με τα λόγια του. Η μήπως δεν προκαλείτε?? Τα θέλει ο κολος σας. Βλέπετε ότι όλο το σίτε κάνη την πλακα του μαζί σας. Ποιος γίνετε τώρα ρεζίλη εδώ Εγώ η η Συλβια??  Το ότι δεν σας σέβονται
δεν φταίμε εμείς γι αυτό. Αυτά να τα σκεφτόσασταν από την αρχή που μπήκατε εδώ για να κάνετε όπως λέτε το χαβαλέ σας. Αυτά Έχω να πω. Και ποτέ δεν είναι αργά. Ο καθένας φτιάχνει το δικό του προφίλ σε Αυτό το σίτε. Άλλος το ξεφτιλίζει.  Άλλος το σέβεται. Εύχομαι να καταλάβατε τι λέω.
Εκτός και αν θες να τα πω και Κρητικά Αλικη μου. Γιατί είμαι Χανιώτισσα. Όσο για το ποσο διαφορετική είναι η προσωπικότητα μου Αυτό είναι δικό μου προνόμιο. Δεν μπορούν να το έχουν όλες. Έχω πολλές. Και μου αρέσει να εκφράζομε όπως θέλω οπότε θέλω. Γι αυτό με λατρεύουν.  Και ας μην είμαι Σταρ.   

Αλλα λεω εγω, σε αλλα απαντας εσυ, ο καθενας οπως βολευεται.

Το θεμα μας ειναι ενα:
- μια τρανς εμπαινε στο σαϊτ ως αντρας κι εκανε διαφημιση σε μαγαζια και κοπελες, ως εκει το θεμα ειναι ενταξει εχει και μια θλιβερη γραφικοτητα που ταιριαζει με τον τιτλο του θρεντ. Οταν ομως αρχισε να κραζει ατομα που δεν εχουν να κανουν με το σαϊτ (ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΛΕΩ) και να θιγει νεκρους το πραγμα πηγε αλλου και πολυ καλα καναμε και την ξεφτιλισαμε. Το θεμα μας δεν ηταν ποτε αν με σεβονται η οχι, ουτε αν με βριζουν. Τα εχω ξεπερασει αυτα. Τωρα αν σε λατρευουν, μπραβο σου. Τα μονα ατομα που το λενε αυτο για τον εαυτο τους με τετοια ευκολια ειναι οι τραβεστι και 99% πεφτουν εξω (1% ειναι ο σκυλος η  η γατα μας). Εγω αρκουμαι στο να με συμπαθουν και σε καποιες λιγες περιπτωσεις να με αγαπουν. (ωραια ατακα αυτη, αν σας καλεσουν στην Αννα Δρουζα να την πειτε). Επισης μονη μου εχω πει οτι ο τιτλος Σταρ Τρανς ειναι ενα αστειο, αφου ετσι κι αλλιως αυτοακυρωνεται απο μονος του.

Τωρα για το αν με θεωρεις ρεζιλι και ολο το σαιτ κανει την πλακα του μαζι μου, αυτο ειναι αποψη σου. Δεκτη και σεβαστη. Εγω εδω ετσι κι αλλιως για να διασκεδασω μπαινω εδω, οποτε η πλακα καλοδεχουμενη.

Σου αφιερωνω ενα ποιημα του αγαπημενου μου Καβαφη: "Ενα μπουκαλι Τζονι τη μοναξια σκοτωνει"

Αρκετα με αυτα τα αδερφιστικα τωρα. Η γνωμη σου για τον Πεσεϊρο ποια ειναι;

Μακια, μακια, μακια!!!!

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Πολυ προσωπικα τα παιρνης ολα εδω μεσα και θα παθης στομαχι. Ολα αυτα που μου λες ουτε που με αφορουν. Οτι γραφονται σε αυτο το φορουμ γραφονται για σενα για να σε βγαζουν απο τα ρουχα σου και να αρχιζης να ξεσπας με τον τροπο που μονο εσυ ξερης. Λυπαμε δεν θα σε ακολουθησω. Σε αυτο τον μοναχικο δρομο θα πρεπει να βαδισης μονη σου. Καλη σου νυχτα

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6

Πολυ προσωπικα τα παιρνης ολα εδω μεσα και θα παθης στομαχι. Ολα αυτα που μου λες ουτε που με αφορουν. Οτι γραφονται σε αυτο το φορουμ γραφονται για σενα για να σε βγαζουν απο τα ρουχα σου και να αρχιζης να ξεσπας με τον τροπο που μονο εσυ ξερης. Λυπαμε δεν θα σε ακολουθησω. Σε αυτο τον μοναχικο δρομο θα πρεπει να βαδισης μονη σου. Καλη σου νυχτα

Αγορασε επειγοντως ενα ορθογραφικο λεξικο. Αυτα περι μοναχικου δρομου ειναι πιο μπαναλ και μιζερα κι απο την περιπτωση ενος μεσηλικα σαπιοδοντη που θελει να πλασαριστει ως λαχταριστο πιπινι. Το φορουμ εχει σκοπο την επικοινωνια και τη διασκεδαση και οχι την οικονομικη ενισχυση του καθε ομονοιακου ξανθοκακομοιρη.

Ανθρωπε αγαπα!!! :helpplea:

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Εχουμε καλυτερη ομαδα παντως απο το βαζελο.Τι λες?Θα παρεις πρωταθλημα φετος?Μπαλιτσα)SuperLeague-Champions League)παρακολουθεις ?

Ολα τα βλεπω, αλλα οχι τοσο σαν παιχνιδια οσο σαν εικαστικα δρωμενα. Κυριως SuperSport, ενω απολανβανω ιδιαιτερως το αγγλικο πρωταθλημα... :smitten:

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
ξεκωλατε με τα τραβελια ρε παιδια, αντρες με ή χωρις πουτσο ειναι. ο πουτσος μπαινει στο μουνι. τελος.

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
ξεκωλατε με τα τραβελια ρε παιδια, αντρες με ή χωρις πουτσο ειναι. ο πουτσος μπαινει στο μουνι. τελος.

Το θρεντ αυτο εχει δημιουργηθει αυστηρα και μονο για την ανταλλαγη πληροφοριων. Η πληροφορια σας εχει καταγραφει και θα επεξεργαστει απο τους ειδικους μας. Σας ευχαριστουμε για τη συμμετοχη σας.

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Επισης [size=13pt]μονη μου εχω πει οτι ο τιτλος Σταρ Τρανς ειναι ενα αστειο,[/size] αφου ετσι κι αλλιως αυτοακυρωνεται απο μονος του.
Πεφτω απο τα συννεφα ο κοσμος γκρεμιζεται γυρω μου. :idiot:

Ολα τα βλεπω, αλλα οχι τοσο σαν παιχνιδια οσο σαν εικαστικα δρωμενα. Κυριως SuperSport, ενω απολανβανω ιδιαιτερως το αγγλικο πρωταθλημα... :smitten:
Που εισαι ρε ταρατσα να δεις τι χανεις. :2funny:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Ποιον γουσταρεις να σε ''παρει αγρια''?
Ο Ντρογκμπά 'η ο Κριστιαν Ροναλντο της Μαντσεστερ που ειναι και αλητρα μεγαλη? :rockon:

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Το θρεντ αυτο εχει δημιουργηθει αυστηρα και μονο για την ανταλλαγη πληροφοριων. Η πληροφορια σας εχει καταγραφει και θα επεξεργαστει απο τους ειδικους μας. Σας ευχαριστουμε για τη συμμετοχη σας.

εσυ θελεις ειδικο...

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Ποιον γουσταρεις να σε ''παρει αγρια''?
Ο Ντρογκμπά 'η ο Κριστιαν Ροναλντο της Μαντσεστερ που ειναι και αλητρα μεγαλη? :rockon:

Δεν μου αρεσουν καθολου οι μαυροι. Θα διαλεξω τον Ροναλντο αναγκαστικα, αλλα στο μυαλο μου θα τον εχω παντα ως το παιδακι που εκλαψε με μαυρο δακρυ οταν πηραμε το Γιουρο...

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Δεν μου αρεσουν καθολου οι μαυροι. Θα διαλεξω τον Ροναλντο αναγκαστικα, αλλα στο μυαλο μου θα τον εχω παντα ως το παιδακι που εκλαψε με μαυρο δακρυ οταν πηραμε το Γιουρο...
Ετσι,ετσι,πικρα ο Ροναλντο..Απιστευτες στιγμεσ...Στον 7ο ουρανο ολοι αδερφια!
Πρωταθλητρια Ευρωπης η Ελλαδα.
Ο Ροναλντο πηρε τα @@ μας μαζι με τον κυριο Ζινταν

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Δεν μου αρεσουν καθολου οι μαυροι. Θα διαλεξω τον Ροναλντο [size=13pt]αναγκαστικα[/size], αλλα στο μυαλο μου θα τον εχω παντα ως το παιδακι που εκλαψε με μαυρο δακρυ οταν πηραμε το Γιουρο...
Τυχερος ο Ροναλντο,ψυχικο θα κανεις βαλεντινα, εχεις μεγαλη καρδια τελος. :grin:

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Τυχερος ο Ροναλντο,ψυχικο θα κανεις βαλεντινα, εχεις μεγαλη καρδια τελος. :grin:

Δεν πειραζει Βρασιδα, θα κανω την καρδια μου πετρα και θα του δωθω. Για να αντεξω το μαρτυριο θα εχω στο μυαλο μου τον Μαρκο Λεζε και ολα θα πανε καλα...

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom