DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
γιατι φωναζετε ρε κοριτσια, τι νευρα ειναι αυτα???
Ναι καρδια μου εχης δικιο επρεπε να τις χωσω ομως τα μπινελικια της γιατι αλλιως θα εχη αυπνια σημερα. Μου το ειπε γιατρος.
γιατι φωναζετε ρε κοριτσια, τι νευρα ειναι αυτα???
Ναι καρδια μου εχης δικιο επρεπε να τις χωσω ομως τα μπινελικια της γιατι αλλιως θα εχη αυπνια σημερα. Μου το ειπε γιατρος.
ποια μαρια μωρη πουσταρα
Ποια μπινελικια βρε ανορθογραφε παππου; Εισαι εσυ σε θεση να ριξεις μπινελικια βρε σαραβαλο;
Σου υπενθυμιζω...
Ο μονος λογος που μπορεις ακομη να παραμυθιαζεσαι οτι εισαι γκομενα ειναι επειδη στο επιτρεπω εγω. Αλλα που να καταλαβεις αμορφωτε χωριατη τι λεω... Που δεν τολμας να πλησιασεις τη Συγγρα απο την ταραχη σου και γι'αυτο τις βριζεις ολες εδω μεσα...
Φαφουτη...
Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Τι μου επιτρεπης εσυ βρε ξοφλημενε καραγκιοζη που εισαι ετοιμος για να σε σουταρουν απο δω μεσα. Απο την πολυ αγαπη που σου εχουν γινετε αυτο. Να το λαβης σοβαρα υποψην σου ντελικανη μου
Παρασκευη βράδυ ήταν και πήγα μια βόλτα και με το που άνοιξα το πρωί το thread είδα μεγάλες αλλαγές! Είδες γιατί η premier league είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο? Ξυπνάει τον άντρα μέσα τους!Που εισαι ρε ταρατσα να δεις τι χανεις.
Πάλι το χάσαμε το σοου παπαρίδη...Παρασκευη βράδυ ήταν και πήγα μια βόλτα και με το που άνοιξα το πρωί το thread είδα μεγάλες αλλαγές! Είδες γιατί η premier league είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο? Ξυπνάει τον άντρα μέσα τους!
Ε τι να κάνω ρε παπάρα, βγήκα για γούστα χθες! Να περιμένω όλη μέρα πότε θα γίνει ο τζερτζελες?Πάλι το χάσαμε το σοου παπαρίδη...
Πάλι το χάσαμε το σοου παπαρίδη...
Οχι ρε κι εγώ βολτούλα έκανα χτες...απλά σου λέω κρίμα που το χάσαμε...Ε τι να κάνω ρε παπάρα, βγήκα για γούστα χθες! Να περιμένω όλη μέρα πότε θα γίνει ο τζερτζελες?
Ε τι να κάνω ρε παπάρα, βγήκα για γούστα χθες! Να περιμένω όλη μέρα πότε θα γίνει ο τζερτζελες?
Toν βαρέθηκα τον χοντρο!ταρατσα βαλε τον χοντρο γιατι θα σφαχτουμε