Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
γιατι φωναζετε ρε κοριτσια, τι νευρα ειναι αυτα???

Ναι καρδια μου εχης δικιο επρεπε να τις χωσω ομως τα μπινελικια της γιατι αλλιως θα εχη αυπνια σημερα. Μου το ειπε γιατρος.

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Ναι καρδια μου εχης δικιο επρεπε να τις χωσω ομως τα μπινελικια της γιατι αλλιως θα εχη αυπνια σημερα. Μου το ειπε γιατρος.

Ποια μπινελικια βρε ανορθογραφε παππου; Εισαι εσυ σε θεση να ριξεις μπινελικια βρε σαραβαλο;

Σου υπενθυμιζω...

Ο μονος λογος που μπορεις ακομη να παραμυθιαζεσαι οτι εισαι γκομενα ειναι επειδη στο επιτρεπω εγω. Αλλα που να καταλαβεις αμορφωτε χωριατη τι λεω... Που δεν τολμας να πλησιασεις τη Συγγρα απο την ταραχη σου και γι'αυτο τις βριζεις ολες εδω μεσα...

Φαφουτη...

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

plivios

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2007
Like
22
Πόντοι
1
παλιοπουσταρα βαλεντινα ελα να σου σκισω το κωλαντερο ,να σε κανω για μια βδομαδα να μην μπορεις να καθησεις,

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Ειμαι γυναικα με τα ολα μου........
Ασχετο.... το κατω δεν το κοβω με τιποτα.
Φοραγα ταγιερ και φουστα μακρυα
Και τωρα εγινα ενα
Πορνιδιο του κερατα..... Και μ αρεσηηη!!!!
¨

ΚΟΥΙΖ
ΠΟσοι αναλφαβητοι νταμιρατζηδες τραβελοι χρειαζονται για να συνταξουν ενα ΤΟΣΟ γελοιο κειμενο;

παλιοπουσταρα βαλεντινα ελα να σου σκισω το κωλαντερο ,να σε κανω για μια βδομαδα να μην μπορεις να καθησεις

Μαρια πηγαινε να φερεις τις παντοφλες και την  εφημεριδα του κυριου σου!!!

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
ποια μαρια μωρη πουσταρα

Εσυ μωρη αποβλακωμενη!!! Θα σιδερωσεις καμια φορα τα σλιπακια του κυριου σου; Και μετα σε θελω στην κουζινα.

Που θα με βρισεις κιολας... Μογγολο!

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.010
Πόντοι
606
δεν πεφτετε ολοι για υπνο λεω εγω?

plivios

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2007
Like
22
Πόντοι
1
αι γαμησου μωρη ψωλαρπαχτρα,πηγαινε κανε κανα τσιμπουκι,μπας κ βγαλεις κανα φραγκο,πουστρακι :2funny:
παρε δρομο απο το φορουμ.κωλομπαρα

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Ποια μπινελικια βρε ανορθογραφε παππου; Εισαι εσυ σε θεση να ριξεις μπινελικια βρε σαραβαλο;

Σου υπενθυμιζω...

Ο μονος λογος που μπορεις ακομη να παραμυθιαζεσαι οτι εισαι γκομενα ειναι επειδη στο επιτρεπω εγω. Αλλα που να καταλαβεις αμορφωτε χωριατη τι λεω... Που δεν τολμας να πλησιασεις τη Συγγρα απο την ταραχη σου και γι'αυτο τις βριζεις ολες εδω μεσα...

Φαφουτη...

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

Τι μου επιτρεπης εσυ βρε ξοφλημενε καραγκιοζη που εισαι ετοιμος για να σε σουταρουν απο δω μεσα. Απο την πολυ αγαπη που σου εχουν γινετε αυτο. Να το λαβης σοβαρα υποψην σου ντελικανη μου

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Τι μου επιτρεπης εσυ βρε ξοφλημενε καραγκιοζη που εισαι ετοιμος για να σε σουταρουν απο δω μεσα. Απο την πολυ αγαπη που σου εχουν γινετε αυτο. Να το λαβης σοβαρα υποψην σου ντελικανη μου

Οποια στιγμη θελουν οι υπευθυνοι μπορουν να με σουταρουν. Εγω μπορω να επιβιωσω κι εκτος σαιτ, δεν μπαινω εδω για να τσιμπησω πελατες. Τιποτα δεν ειναι πιο θλιβερο απο εναν γερασμενο, φτωχο τραβεστι εκτος απο εναν γερασμενο, φτωχο τραβεστι με κακιες...

:fart-in-bed:

Αρχισαν τωρα και τα απειλητικα pm; Ποσο ΠΙΟ χαμηλα;;; 

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
83
Πόντοι
4.545
Ρε γαμωτο μας εχεις ζαλισει. Δε καταλαβαινεις τοσες μερες οτι δε σε υποστηριζει ουτε ενας απο τις 10δες χιλιαδες μελη εδω μεσα?

Γιατι δε σταματας επιτελους? Εχει παψει πια να εχει πλακα.

Μα καλα κανενα ban δεν γινεται ποτε εδω μεσα?

clind

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
πω πω χάλια έγινε το forum ,όλο μπινελικια και  ,πράγματι πρέπει να γίνουν μερικά ban εδώ μέσα  και οχι μόνο σε ένα άτομο...

Επισκέπτης
Που εισαι ρε ταρατσα να δεις τι χανεις. :2funny:
Παρασκευη βράδυ ήταν και πήγα μια βόλτα και με το που άνοιξα το πρωί το thread είδα μεγάλες αλλαγές! Είδες γιατί η premier league είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο? Ξυπνάει τον άντρα μέσα τους! :2funny:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Παρασκευη βράδυ ήταν και πήγα μια βόλτα και με το που άνοιξα το πρωί το thread είδα μεγάλες αλλαγές! Είδες γιατί η premier league είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο? Ξυπνάει τον άντρα μέσα τους! :2funny:
Πάλι το χάσαμε το σοου παπαρίδη... :grin:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Καλημερα σε ολους. Εμεις ειμαστε απροβλεπτες. Βγαινουμε μονο τις μεγαλες ωρες. Βλεπω απο το πρωι εισαστε ολοι μεσα. Τι εγινε δεν κοιμηθηκαμε?? Ταρατσακο Βουλ μουνιλα μετα το χθεσινο το φυσατε και δεν κρυωνη εεε??? Το χασατε. Τωρα τι μου λετε εσεις.

Επισκέπτης
ταρατσα βαλε τον χοντρο γιατι θα σφαχτουμε :tickedoff:
Toν βαρέθηκα τον χοντρο!
Ξέρεις τι σημαίνει αυτο το έργο?
Δες να μαθαίνεις!
[youtube=425,350]agi8PUmlAKU[/youtube]
1st RULE: You do not talk about FIGHT CLUB.
2nd RULE: You DO NOT talk about FIGHT CLUB.
3rd RULE: If someone says "stop" or goes limp, taps out the fight is over.
4th RULE: Only two guys to a fight.
5th RULE: One fight at a time.
6th RULE: No shirts, no shoes.
7th RULE: Fights will go on as long as they have to.
8th RULE: If this is your first night at FIGHT CLUB, you HAVE to fight.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom