Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
ταλαιπωρημενα, κακοτυχα και αρωστα χαζα ανθρωπακια(μιλαω στα ανοητα του θρεντ) και να ξερατε πως ζουμε και που ζουμε....... χαρακιρι..... εσεις;..........τι ; δεν ακουσα..........
Καλα τους τα λες.
Τα ακουτε ταλαιπωρημενα, κακοτυχα και αρωστα ανθρωπακια.
Που να ξερουν αυτα ρε Αλικη μην τους δινεις σημασια συνεχεισε να μας ενημερωνεις εμας τους φαν.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Κοριτσια μην τρελαθουμε. Δεν πανε ολοι με τραβεστι. Ξεκολλατε και μη βγαζετε απωθημενα.
Επιτελους μια σωστη γνωμη μεσα στον πανικο που εχει πιασει τους αλλους 2.
Να το ξαναπω?
Πειραζει που ΔΕΝ ΓΑΜΑΩ ΤΡΑΒΕΛΙΑ?
Βαλε το καμμενο σου μυαλο αλικη και σιλβια να δουλεψει και ΞΕΚΟΛΛΑ

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Καλα τους τα λες.
Τα ακουτε ταλαιπωρημενα, κακοτυχα και αρωστα ανθρωπακια.
Που να ξερουν αυτα ρε Αλικη μην τους δινεις σημασια συνεχεισε να μας ενημερωνεις εμας τους φαν.
έτσι ε? α μωρή κουφάλα προδότη...τώρα θα δείς.....TSOULIIIIIIIIIIIIII..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ενώ εσύ ξέρεις πως ζούμε όλοι εμείς και ποιός είναι και τι καπνό φουμάρει ο καθένας..καλό θα είναι να κοιτάμε την καμπούρα μας πρωτού πούμε κάτι....γιατί μπορεί να μάθεις κάποια πράγματα για κάποιους και να σου...σηκωθεί η τρίχα...για το ποιοί είναι,που ζούνε και πως ζούνε....και αν νομίζεις ότι είναι τόσο ταλαιπωρημένα κ.λ.π....έπαιξες κι έχασες....άκου και έναν oldies but goodies.....πως τα μιλάω τα ισπανικά ο αυγούστης.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Είδες τι γίνεται αν δεν δώσεις μπουρμπουαρ στην νοσοκόμα που σου λέει "αγόρι είναι"! :grin:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
ταλαιπωρημενα, κακοτυχα και αρωστα χαζα ανθρωπακια(μιλαω στα ανοητα του θρεντ) και να ξερατε πως ζουμε και που ζουμε....... χαρακιρι..... εσεις;..........τι ; δεν ακουσα..........
Πάω να πάρω το χασαπομάχαιρο...ΤΕΛΟΣ!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :thefinge:

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Σε αυτο το θρεντ δεν μπαινουν μονο οσοι θελουν να γαμηθουν μαζι μας αλλα και οσοι θελουν να απολαυσουν μια πολιτισμενη συζητηση με κοινωνικες και ψυχολογικες προεκτασεις.

Τωρα αν αρχισω να μοιραζω αγκαλιες με φρεσκα ανοιξιατικα λουλουδια, αχνιστες λαγανες και φρεσκα θαλασσινα θα ειμαι εκτος τοπου και χρονου;

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ενώ εσύ ξέρεις πως ζούμε όλοι εμείς και ποιός είναι και τι καπνό φουμάρει ο καθένας..καλό θα είναι να κοιτάμε την καμπούρα μας πρωτού πούμε κάτι....γιατί μπορεί να μάθεις κάποια πράγματα για κάποιους και να σου...σηκωθεί η τρίχα...για το ποιοί είναι,που ζούνε και πως ζούνε....και αν νομίζεις ότι είναι τόσο ταλαιπωρημένα κ.λ.π....έπαιξες κι έχασες....άκου και έναν oldies but goodies.....πως τα μιλάω τα ισπανικά ο αυγούστης.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
      καταρχην μιλησα για τους ανοητους του θρεντ..... και τωρα εσυ γιατι πειραχτηκες...... εσυ ξερεις.....

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Είδες τι γίνεται αν δεν δώσεις μπουρμπουαρ στην νοσοκόμα που σου λέει "αγόρι είναι"! :grin:
Ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα για να δωσεις μπουρμπουαρ στην νοσοκομα θα πρεπει πρωτα να περιμενης να μεγαλωσει το αγορι να παει φανταρος να παντρευτη να κανει κανα δυο κουτσουβελα και οταν σιγουρευτης να ψαξεις να βρεις την νοσοκομα και να της το δωσεις το μπουρμπουαρ.

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Επιτελους μια σωστη γνωμη μεσα στον πανικο που εχει πιασει τους αλλους 2.
Να το ξαναπω?
Πειραζει που ΔΕΝ ΓΑΜΑΩ ΤΡΑΒΕΛΙΑ?
Βαλε το καμμενο σου μυαλο αλικη και σιλβια να δουλεψει και ΞΕΚΟΛΛΑ
βρε προβλημα δικο σου θεμα αν δεν γαμας τραβελια και καλα κανεις δεν προσπαθω να στο επιβαλω να το κανεις δεν καταλαβες καλα τι εγραψα διαβασε ξανα

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Μη γράφετε ρε τσογλάνια τόσο γρήγορα και όλοι μαζί...εδώ που είμαι καίει κάρβουνο το ξενοδοχείο και δεν προλαβαίνω..όλο μου βγάζει"4 νέα μηνύματα δημοσιεύτηκαν..." :tickedoff:
Γαμώ το φελέκι μου.... :headbang:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Σε αυτο το θρεντ δεν μπαινουν μονο οσοι θελουν να γαμηθουν μαζι μας αλλα και οσοι θελουν να απολαυσουν μια πολιτισμενη συζητηση με κοινωνικες και ψυχολογικες προεκτασεις.

Τωρα αν αρχισω να μοιραζω αγκαλιες με φρεσκα ανοιξιατικα λουλουδια, αχνιστες λαγανες και φρεσκα θαλασσινα θα ειμαι εκτος τοπου και χρονου;
Οι λαγανες δεν τελειωσαν απο χθες?
Απο θαλασσινα κατι σε καλαμαρακι εχουμε?
Βαλε την ταξη στα νεουδια ως παλαιοτερος/η.

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ειστε για τα κλαματα Μπεμπες και ταλαιπωρημενες αδερφουλες!!!! ναι ειμαι ενας πρωην αντρας που εκανα το κεφι μου !!!!!!!!!!! και εσεις αρωστακια κομπλεξικα.... ειστε ακομη με τα παντελονια!!!!!!!!!!!!

πολλα φιλια σε ολες τις Μπεμπες!!!!!!!!!!!!!!!!!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

εισαι τρελα
ο πιο φανατικος θαυμαστης σου :-* :-* :-* :-*

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
      καταρχην μιλησα για τους ανοητους του θρεντ..... και τωρα εσυ γιατι πειραχτηκες...... εσυ ξερεις.....
γιατί είμαι και εγώ ανόητος και έχω την μύγα και το παίζω δικηγόρος των άλλων....ενώ εσύ είσαι IQ 250....κρίμα και είσαι πολύ ωραία κοπέλα...ε?

Επισκέπτης
Μη γράφετε ρε τσογλάνια τόσο γρήγορα και όλοι μαζί...εδώ που είμαι καίει κάρβουνο το ξενοδοχείο και δεν προλαβαίνω..όλο μου βγάζει"4 νέα μηνύματα δημοσιεύτηκαν..." :tickedoff:
Γαμώ το φελέκι μου.... :headbang:

φιλε Bull κ εγω στο σπιτι καρβουνο μου καει ασε κ εγω στα ιδια ειμαι...ξερεις τι να κανεις...να φυσσαςτο καρβουνο ωστε να αυξανει η διαχυση  μαζας του αερα στο καρβουνο κ το οριακο στρωμα του αερα να εξαφανιζεται κ ετσι να αυξανεται ο ρυθμος κ η θερμοκρασια του καρβουνου...σημερα το εμαθα κ κανω εφε γνωσεων :grin: :grin: :grin:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom