You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Επισκέπτης
οχι βεβαια απλα εχουν μια διαφορετηκη σεξουαλικη προτημηση για μενα προσωπηκα
MALLON δεν καταλαβες τι εννοω αλλα δεν πειραζει
aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
αυτος που ξερει τι θελει και που τα εχει βρει με τον εαυτο του !!! καλα κανει οτι κανει... αυτος που ενοχλει και που δηθεν το βλεπει αποκοσμο , αυτον θα τον ελεγα ΠΟΥΣΤΗ.....μου αρεσει το καβλι σουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ...ευχαριστηθηκες τωρα νιωθεις καλυτερα....να σου κανω κ μια ερωτηση που με την σοφια που εχεις απο το πεζοδρομιο θα την απαντησεις....ΟΣΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ?
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Με τη φορα που εχεις παρει playerxxx θα βρεις να πεις και για τη Μπεττυ κατι κακο... ;) Για μαζεψου λιγο!!!
Επισκέπτης
Ξέχασες τα αμελέτητα!ρεεεεεεεεεεεε.........δεν σταματάτε να τρώγεστε έστω για σήμερα...μέρα που είναι....ριχτήτε στα κοψίδια με μίσος και...ξεσκίστε τα.....άντε..και αύριο μέρα του θεού είναι....βούρ στη χολιστερίνη βρεεεεεεεεε........
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Εγω παλι θα ελεγα οτι δεν ειναι δυνατον να μπαινουμε εδω και να το παιζουμε μουνακια και η πρωτη βρισια που μας ερχεται να πουμε για καποιον να ειναι οτι ειναι πουστης επειδη μας γουσταρει!!!
Επισκέπτης
αυτος που ξερει τι θελει και που τα εχει βρει με τον εαυτο του !!! καλα κανει οτι κανει... αυτος που ενοχλει και που δηθεν το βλεπει αποκοσμο , αυτον θα τον ελεγα ΠΟΥΣΤΗ.....
δεν καταλαβες τι ηθελα να πω..δεν πειραζει
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Όντως ρε πούστη μου...εεε σόρρυ για το ρε ...με πρόλαβες ρε μπαγάσαΒρασίδα και λοιπες δυνάμεις δείτε μιά θεική απάντηση!!!
Πάντως είσαι ένας ελεεινός και τρισάθλιος τυπάκος και θα'πρεπε να ντρέπεσαι και να αισχύνεσαι για το ποιόν σου ώς άνθρωπος....
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
δίκιο έχεις...ωρε πούστη μου..φοβερός μεζές..και νάχαμε....ΨΗΤΑ ΡΕ ..όχι ωμά.....Ξέχασες τα αμελέτητα!
Επισκέπτης
Ευχαριστώ, και στα δικά σου!Όντως ρε πούστη μου...εεε σόρρυ για το ρε ...με πρόλαβες ρε μπαγάσα
Πάντως είσαι ένας ελεεινός και τρισάθλιος τυπάκος και θα'πρεπε να ντρέπεσαι και να αισχύνεσαι για το ποιόν σου ώς άνθρωπος....
aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ξέχασες τα αμελέτητα!
Βιασμος....... σιγουρα απο ατομο της οικογενειας.............
μεγαλα ψυχοσεξουαλικα προβληματα στην εφηβεια.........
μαλλον πολλη ασχημο παιδι , που περιγελουσαν ολοι......
σιγουρα μικρο πεος............
σε καταλαβαινω.... και σε συμπονω...............
Επισκέπτης
Όχι άλλο ωμα προς θεού, γεμίσαμε σε αυτο το thread!δίκιο έχεις...ωρε πούστη μου..φοβερός μεζές..και νάχαμε....ΨΗΤΑ ΡΕ ..όχι ωμά.....
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
:-* :-* :-*Ευχαριστώ, και στα δικά σου!
πάω για κοψίδια φιλαράκι...καλή συνέχεια.... ;)
Επισκέπτης
Όταν τα λέει αυτά ένα άτομο που όταν γεννήθηκε φώναζαν απο χαρά είναι αγόρι και μοίραζαν πούρα και τελικά βγήκε να πηδιέται για 15 ευρω, είναι μεγάλη τιμή!!!Βιασμος....... σιγουρα απο ατομο της οικογενειας.............
Επισκέπτης
άντε δρόμο να ηρεμήσουν τα μωρά μου.:-* :-* :-*
πάω για κοψίδια φιλαράκι...καλή συνέχεια.... ;)
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
κόψε τα ληγμένα σε χαλάνε!!!!!Βιασμος....... σιγουρα απο ατομο της οικογενειας.............
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
;)Όταν τα λέει αυτά ένα άτομο όταν γεννήθηκε φώναζαν απο χαρά είναι αγόρι και μοίραζαν πούρα και τελικά βγήκε να πηδιέται για 15 ευρω, είναι μεγάλη τιμή!!!
Επισκέπτης
πάρε τον ταράτσα και δρόμο.κόψε τα ληγμένα σε χαλάνε!!!!!
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
πάρε τον ταράτσα και δρόμο.
Επισκέπτης
επειδη εισαι τεραστια μορφη κ ολα τα πιανεις θα επρεπε να καταλαβεις οτι οταν λεω οτι οσοι πανε ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ ειναι πουστηδες εννοω κ αυτους που ερχονται κ χαβαλεδιαζουν...λοιπον οπως αυτοι κανουν αυτο ετσι κ εδω γινεται αυτο....πολυ απλο.....τωρα αυτα που λες ειναι απλως για γελια.......
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 121K