Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (2 μέλη και 4 επισκέπτες)

playerxxx

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αχ βρε playerxxx... Κανεις μπαμ οτι "ανδρωθηκες" στα γκετο των τρανς... Μιλας σαν λαικια δευτεροκλασατη αλκοολικη τραβεστι. Επειδη εχουμε πολλα κοινα, μηπως να αφησεις το θεατρο και να γινουμε φιλεναδες;

ελα τωρα ελα τωραααααα  λιγη σιλη ακομα δε βλαπτει !!!!τραβα στο βουκιδη :dancing: :dancing:

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
μα που πηγαν τα μοντελα μας πηγαν για αλλαγη καουκας και ανανεωση σιλης?? :think:    :think:
?ελα να σου κανουμε και σενα μια δωρο...αντε και ενα ζευγαρι σιλικονες γιατι χωρις αυτα εισε ασχημος

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
τώρα μπήκες και εσύ εδώ και δέσαμε.
Φεύγω σε λίγο πάλι να ετοιμάσουμε τα κοψίδια... :thefinge:
Τι να τους κάνω ρε Bull τα θέλει ο ποπος τους(στην κυριολεξία) :grin:
:bottom: :bottom: :bottom: :2funny: :2funny: :2funny:
γεια σου ρε ΠΑΣ !!! :rockon: :rockon:  :rockon:    :rockon:
Γεία σου παίκτουρα... ;)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
...καλησπερα σε ολα τα κοριτσια και τα αγορια της παρεας!
ενα καλωσορισμα και στην Αλικη...βρε πως αντεχεις τους Γερμανους? 1 βδομαδα δουλεψα σε club στο Αννοβερο και ξενερωσα! τωρα θα μου πεις πως αντεχω τους εγγλεζους...!

...αυτο παντως που εχω να πω ειναι οτι παρολο τον τσαμπουκα που δειχνουν οι Ελληνες ως πελατες - "εραστες" ειναι πολυ πιο θερμοι αλλα και ΚΑΘΑΡΟΙ! απο τους περισσοτερους ξενους που συνανταω...δε λεω, ισως οι Βορειοι να ειναι πιο εκφυλοι αλλα συνηθως βιωνουν τον σεξουαλικο τους "εξευτελισμο" ως τιμωρια (που οδηγει στον οργασμο!) ενω οι Ελληνες τον βιωνουν ως σεξουαλικο παιχνιδι και ως απολαυση με αποτερο σκοπο παντα την ολοκληρωση και οχι την "αυτο-τιμωρια" λογω θρησκευτικων ή ηθικων αποθημενων!

Με αλλα λογια οι Ελληνες ειναι μερακληδες στο σεξ ενω οι Βορειοι ειναι απλα...καταπιεσμενοι αγχωμενοι εργατες!
Αλλο δηλαδη επικουρειος και αλλο μαζοχιστης...

...μετα απο τον συντομο φιλοσοφικο μου οιστρο ...σας αφηνω με θετικη σκεψη και μπολικη νοσταλγια!

xxx
n

Γιασου Ναντια. Επεστρεψες?? Φιλια πολλα

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Τωρα πεταει και τη Μιχουδη στο μιξ... Ολα τα ξερει πια!!! Playerxxx βγαλε τη μασκα.... Κατα τ'αλλα η Αλικη ηταν μουφα...

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Τωρα πεταει και τη Μιχουδη στο μιξ... Ολα τα ξερει πια!!! Playerxxx βγαλε τη μασκα.... Κατα τ'αλλα η Αλικη ηταν μουφα...
Βαλεντίνα...στα τελευταία σου ποστ διακρίνω μια νηφαλιότητα και ένα τρόπο γραφής πιο νορμαλ...τι έγινε??? :think:
σταμάτησες τα ληγμένα??? :grin:

playerxxx

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Βαλεντίνα...στα τελευταία σου ποστ διακρίνω μια νηφαλιότητα και ένα τρόπο γραφής πιο νορμαλ...τι έγινε??? :think:
σταμάτησες τα ληγμένα??? :grin: :2

οχι απλα παιρνει δεκαρες ορμονες  οι προζιντοντ ντεποτ πανεεεε!!! χιχιχιχχιχιχιχιχ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ναι δειδαξεμε πως ειναι η ζωη απο εσενα περιμενω να μου πεις τα διδαγματα που σου εχει διδαξει η ζωη οτι ειμαι κουασημοδος κ φτωχος κ εχω αναγκη να πηδηξω εσενα κ μπαινω εδω επειδη μ αρεσουνε οι τρανς.......αααααααααααααααααχαχχχαχαχαχαχ
            τα ειπες  ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ετσι τα εβγαλες ...... να τα βλεπουν και οι φιλοι μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
            τα ειπες  ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ετσι τα εβγαλες ...... να τα βλεπουν και οι φιλοι μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλα εισαι μεγαλος μαγκας το βρηκες...μπουυυυυυχααχαχαχ

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
σας βαρεθηκα να σκοτωνεστε παω να φερω τον αμβροσιο να κανει ευχελαιο μπας και φωτιστητε

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
καλα εισαι μεγαλος μαγκας το βρηκες...μπουυυυυυχααχαχαχ
    Αλαξε το nick  σου και βαλε ΄. μου ερεσει η Ψωληλα. ρε ανθρωπε και μην ντρεπεσαι!δεν σε ξερει και κανεις... και καποια στιγμη πρεπει εσυ και βρασιδας, Ταρατσας να το παραδεχτητε στον εαυτο σας!!! ετσι θα ειστε και καλητεροι ανθρωποι!!!

Επισκέπτης
     Αλαξε το nick  σου και βαλε ΄. μου ερεσει η Ψωληλα. ρε ανθρωπε και μην ντρεπεσαι!δεν σε ξερει και κανεις... και καποια στιγμη πρεπει εσυ και βρασιδας, Ταρατσας να το παραδεχτητε στον εαυτο σας!!! ετσι θα ειστε και καλητεροι ανθρωποι!!!

μου αρεσει το καβλι σουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ...ευχαριστηθηκες τωρα νιωθεις καλυτερα....να σου κανω κ μια ερωτηση που με την σοφια που εχεις απο το πεζοδρομιο θα την απαντησεις....ΟΣΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ?

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ρεεεεεεεεεεεε.........δεν σταματάτε να τρώγεστε έστω για σήμερα...μέρα που είναι....ριχτήτε στα κοψίδια με μίσος και...ξεσκίστε τα.....άντε..και αύριο μέρα του θεού είναι....βούρ στη χολιστερίνη βρεεεεεεεεε........

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
μου αρεσει το καβλι σουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ...ευχαριστηθηκες τωρα νιωθεις καλυτερα....να σου κανω κ μια ερωτηση που με την σοφια που εχεις απο το πεζοδρομιο θα την απαντησεις....ΟΣΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ?
οχι βεβαια απλα εχουν μια διαφορετηκη σεξουαλικη προτημηση για μενα προσωπηκα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom