Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
κόψε τα ληγμένα σε χαλάνε!!!!! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

ληγμενα περνουμε............ οταν ακουτε την αληθεια ... τοτε ληγμενα.... ρε γινεται ανθρωποικαι δεχθητε τις επιλογες των ανθρωπων!!! γιατι θα κανεται και παιδια αυριο, μην τα κανεται και αυτα προβληματικα

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Παιδια ψυχραιμια... Με τοσα που εχει ακουσει η Αλικη εδω μεσα ειπε κι αυτη μια μεγαλειωδη χοντραδα οπως εχουμε κανει ΟΛΟΙ κατα καιρους. Κακως κατα τη γνωμη μου, αλλα σκεφτειτε τι εχει ακουσει!!! Δεν ειναι ολες Βαλεντινες (το Σταρ Τρανς εχει παει περιπατο με οσα γινονται εδω μεσα, μαλλον σα βρισια ακουγεται) να απαντουν ψυχραιμα. Ειναι λογικο να ταραζεται γιατι εκεινη δεν ειναι μια περιστασιακη μεταμφιεση οποτε εκνευριζεται οταν της τα χωνουν για την ιδια της την υπαρξη.

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
επειδη εισαι τεραστια μορφη κ ολα τα πιανεις θα επρεπε να καταλαβεις οτι οταν λεω οτι οσοι πανε ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ ειναι πουστηδες εννοω κ αυτους που ερχονται κ χαβαλεδιαζουν...λοιπον οπως αυτοι κανουν αυτο ετσι κ εδω γινεται αυτο....πολυ απλο.....τωρα αυτα που λες ειναι απλως για γελια....... :2funny:
  εγω δεν εχω δει να λενε τετοια, αυτα μονο εδω που δεν φαινεστε........και που το παιζεται και οι μακγες.. χα χα ετσι ειναι η μακγια............

Επισκέπτης
Παιδια ψυχραιμια... Με τοσα που εχει ακουσει η Αλικη εδω μεσα ειπε κι αυτη μια μεγαλειωδη χοντραδα οπως εχουμε κανει ΟΛΟΙ κατα καιρους. Κακως κατα τη γνωμη μου, αλλα σκεφτειτε τι εχει ακουσει!!! Δεν ειναι ολες Βαλεντινες (το Σταρ Τρανς εχει παει περιπατο με οσα γινονται εδω μεσα, μαλλον σα βρισια ακουγεται) να απαντουν ψυχραιμα. Ειναι λογικο να ταραζεται γιατι εκεινη δεν ειναι μια περιστασιακη μεταμφιεση οποτε εκνευριζεται οταν της τα χωνουν για την ιδια της την υπαρξη.

εισαι ωραια ρε σε ειχα παρεξηγησει........

Επισκέπτης
   εγω δεν εχω δει να λενε τετοια, αυτα μονο εδω που δεν φαινεστε........και που το παιζεται και οι μακγες.. χα χα ετσι ειναι η μακγια............

κ που το ξερεις εσυ...εγω ξερω οτι κανω χαβαλε κ σηκωνεις τα παραθυρα......ισα ρε μεγαλε,ξερεις ποσο χεστηκα για το τι λες...ποσος με ενδιαφερει....επειδη δηλαδη κανω κ χαβαλε σημαινει οτι γαμαω τραβελια?ισα ρε γνωστη πηγαινε αλλου να πουλησεις σοφεια....

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Και μετα απο αυτο το ευχαριστο μουσικοχορευτικο διαλειμμα φαινεται πως ολοι ξερασαμε την αρνητικη μας ενεργεια και πιο  αναλαφροι πλεον κανουμε σχεδια για το αποψινο βραδυ...

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Και μετα απο αυτο το ευχαριστο μουσικοχορευτικο διαλειμμα φαινεται πως ολοι ξερασαν την αρνητικη τους ενεργεια και πιο  αναλαφροι πλεον κανουν σχεδια για το αποψινο βραδυ...
μπα πανε να τσικνισουν για αυτο μας αφησαν...

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Ειναι λογικο να ταραζεται γιατι εκεινη δεν ειναι μια περιστασιακη μεταμφιεση οποτε εκνευριζεται οταν της τα χωνουν για την ιδια της την υπαρξη.
Σε παλαιοτερα ποστ,λιγες μερες πριν,σε ειχα ρωτησει στο φορουμ και ειπες οτι το πρωι εισαι αντρας και το βραδυ πετας την περουκα και το παιζεις τρανς,απαντησες επισης οτι τα 15 γιουργια που παιρνεις για να τον''παιρνεις΄΄ καθως και οτι μαγειρευεις στους γαμιαδες σου.
Τα αρνηθηκες παρολα αυτα ολα,τελικα ληγμενα drugs πινεις ή εχεις ''καψει''εντελως φλαντζα?

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Σε παλαιοτερα ποστ,λιγε μερες πριν,σε ειχα ρωτησει στο φορουμ και ειπες οτι το πρωι εισαι αντρας και το βραδυ πετας την περουκα και το παιζεις τρανς,απαντησες επισης οτι τα 15 γιουργια που παιρνεις για να τον''παιρνεις΄΄ καθως και οτι μαγειρευεις στους γαμιαδες σου.
Τα αρνηθηκες παρολα αυτα ολα,τελικα ληγμενα drugs πινεις ή εχεις ''καψει''εντελως φλαντζα?
[/quote

Δεν υπαρχει τριτη εναλλακτικη ε;

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Το ρεσιταλ δοθηκε και σημερα. Παντως ειχανε πολλες καυλες σημερα τα μαναρια. Ειδατε με ποσο παθος γραφανε?? Να δω μετα τα κοψιδια τι θα παθουνε. Γιαυτο φροντιστε να τα αγκαλιασετε ολα με φροντιδα και προδερμ. Μας θελουν σαν τρελα. Μας τα χωνουν αυτοι? Τους τα χωνουμε και εμεις. Και ετσι δεν εχει κανενας παραπονο. Οσο για τα παιδια που θελουν να επανελθη το φορουμ στην κανονικη του μορφη ειναι πλεον αργα. Οποιος προλαβε τον Κυριο ειδε. Γιαυτο αν εχετε αποριες μην δισταζετε να μας ρωτατε. Αν θελετε ας πουμε να μαθετε τι χρωμα κιλοτα φοραω ειναι απλο. Ενα τσουλι σπανια φοραη κιλοτα. Διοτι δεν προλαβαινη να την φορεση. Συλβια ετσι που σε βλεπω μεχρι και εγω σε ρουφαω ευχαριστως.

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Το ρεσιταλ δοθηκε και σημερα. Παντως ειχανε πολλες καυλες σημερα τα μαναρια. Ειδατε με ποσο παθος γραφανε?? Να δω μετα τα κοψιδια τι θα παθουνε. Γιαυτο φροντιστε να τα αγκαλιασετε ολα με φροντιδα και προδερμ. Μας θελουν σαν τρελα. Μας τα χωνουν αυτοι? Τους τα χωνουμε και εμεις. Και ετσι δεν εχει κανενας παραπονο. Οσο για τα παιδια που θελουν να επανελθη το φορουμ στην κανονικη του μορφη ειναι πλεον αργα. Οποιος προλαβε τον Κυριο ειδε. Γιαυτο αν εχετε αποριες μην δισταζετε να μας ρωτατε. Αν θελετε ας πουμε να μαθετε τι χρωμα κιλοτα φοραω ειναι απλο. Ενα τσουλι σπανια φοραη κιλοτα. Διοτι δεν προλαβαινη να την φορεση. Συλβια ετσι που σε βλεπω μεχρι και εγω σε ρουφαω ευχαριστως.
Εδω κοριτσι μου θα συμφωνησω μαζι σου....το κιλοτακι το φοραμε μονο στις φωτο...σαν καλες πουτανες που ειμαστε δεν προλαβαινουμε να το φορεσουμε....!!!!!!!!ειδες βρε φιλεναδα καβλες που ειχαν?μετα τα κοψηδια να δεις πως θα ειναι...............

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
ψωλαρας 78 μου αρεση πολυ το νικ ναμε σου. Μου αρεση και το μεγεθος σου και η ηλικια σου. Σου την πεφτω αν δεν το καταλαβες. Παραλληλα μου αρεση που εισαι στη παρεα μας.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Παιξτε τα καυλια σας μαγκες και αφηστε τα θηλυπρεπη-πουστριλε σχολια. :jerking: :jerking:
Ειναι για ΄''καμμενους΄΄και αγαμητους τρανς-φιλους :jerking: :jerking: :birdman: :birdman:

Τραβελια και αδερφες ΔΕΝ πηδαω,αλλη καυλα εχει να παιζεις και γλυφεις το μουνακι και δοξα τω θεω ειμαι ΜΟΥΝΑΚΙΑΣ απο παιδι :rockon: :rockon:

ΥΓ ΔΑΝΑΗΤΡΑΝΣ χαιρομαι και εγω που εισαι στην παρεα μας

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
δανάη συγκρατήσουυυυυυυυ.....παιδί που τελείωσε τις καλόγριες να μιλάει και να την πέφτει χυδαία σε μέλος?....άσε που σε αυτό το σάιτ απαγορεύεται η σεξουαλική παρενόχληση..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Παιξτε τα καυλια σας μαγκες και αφηστε τα θηλυπρεπη-πουστριλε σχολια. :jerking: :jerking:
Ειναι για ΄''καμμενους΄΄και αγαμητους τρανς-φιλους :jerking: :jerking: :birdman: :birdman:

Τραβελια και αδερφες ΔΕΝ πηδαω,αλλη καυλα εχει να παιζεις και γλυφεις το μουνακι και δοξα τω θεω ειμαι ΜΟΥΝΑΚΙΑΣ απο παιδι :rockon: :rockon:

ΥΓ ΔΑΝΑΗΤΡΑΝΣ χαιρομαι και εγω που εισαι στην παρεα μας

Ο τροπος που γραφης μου αρεση. Εισαι ευθεις και τα λογια σου λιγα και μετρημενα. Ξερης τι θες και αυτο μου αρεση. Εχης αυτοπεπιθηση. Ξερης να χειριζεσε την παρτη σου. Μπραβο μωρο μου

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
δανάη συγκρατήσουυυυυυυυ.....παιδί που τελείωσε τις καλόγριες να μιλάει και να την πέφτει χυδαία σε μέλος?....άσε που σε αυτό το σάιτ απαγορεύεται η σεξουαλική παρενόχληση..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αχ ζηλιαρακο μου. Μην πω τιποτα για καποιον αμεσως ξεσηκωνεστε.

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ο τροπος που γραφης μου αρεση. Εισαι ευθεις και τα λογια σου λιγα και μετρημενα. Ξερης τι θες και αυτο μου αρεση. Εχης αυτοπεπιθηση. Ξερης να χειριζεσε την παρτη σου. Μπραβο μωρο μου
πολοι ξερουν να το κανουν αυτο δαναη μου

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom