talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
σόρρυ..μπέρδεψα τα μεγέθη με τα ον'όματα....ε με τόσους πόντους που κυκλοφορούν...Μπερδεύεσαι, η αλίκη τον έχει 22!
σόρρυ..μπέρδεψα τα μεγέθη με τα ον'όματα....ε με τόσους πόντους που κυκλοφορούν...Μπερδεύεσαι, η αλίκη τον έχει 22!
Εσενα σου το ξαναειπα,πετα τα περουκινια και ελα για τσαρκεςΚαλα να φρικαρουν οι αλλοι με τις επιλογες μας... ας πουμε οτι τους ειναι εντελως αγνωστες, κλπ κλπ κλπ... Αλλα να μην μπορουμε να τις υποστηριξουμε κι εμεις; Τωρα φρικαραμε επειδη οι moderators δεν ειναι trans lovers? Μηπως να μας παρουν κι απο το χερακι;;;
Η πιο ωραια παρεα ειμαστε βρε κουτα, με τα καβγαδακια μας και με τα ωραια μας!
Τελικά είμαι το σκοτεινό αντικείμενο του πόθου, η μπλούζα θα φταίει!συμπάθεια πες το..έρωτα πές το....πάθος πες το..τα΄ρατσα πες το...όπως θες πες το....
Hardcore καταστασεις δηλαδη δεν γουσταρεις?Να σου φευγει το make up απ`το προσωπο?
Θες ερωτες?Φιλικα
Εσυ θα είσαι ο κουμπάρος σε όλους για τηρείς το έθιμο!φτου ρε γαμώτο....πάλι έξω έμεινα...άδικη κενωνία....στα τάρταρα μ έριξες...
Μονο και μονο για το ευστοχο και χιουμοριστικο σου σχολιο ΔΕΝ θα σου ξαναπω κατι εκτος αν προκαλεσεις ασχημα.Να μου το θυμηθειτε... εγω θα σας παντρεψω ολους!!!
Η Δαναη και ο psolaras78 είναι ένα βήμα πριν το γάμο.
Η Αλίκη και ο Ταράτσας μια απο τα ιδια.
Συλβια και Βρασιδας ισως;;;
ΥΓ: Psol78 οποτε θες παμε τσαρκα... Αν δεν σε πειραζει θα εχω την περουκα στην τσαντα αν τυχει κατι εκτακτο!
γιέςςςςςςςςςςς.........και ξανά προς την δόξα τραβά....Ταλε τσιμπα μια Συλβια.. Ο Βρασιδας τσικνιζει! ολη δικη σου!!!
Οταν λες εκτακτο εννοεις να πατε στο παρκο και να βρειτε κανα πιτσιρικι που δεν τρωει το φαγητο του?Να μου το θυμηθειτε... εγω θα σας παντρεψω ολους!!!
Η Δαναη και ο psolaras78 είναι ένα βήμα πριν το γάμο.
Η Αλίκη και ο Ταράτσας μια απο τα ιδια.
Συλβια και Βρασιδας ισως;;;
ΥΓ: Psol78 οποτε θες παμε τσαρκα... Αν δεν σε πειραζει θα εχω την περουκα στην τσαντα αν τυχει κατι εκτακτο!
Οταν εχεις δοση του χιουμορ ακομα και εγω σαν πολεμιος εχθρος σου(χειροτερος απο Μακη-Θεμο)γινομαι αρνακι,πιστευω οτι αν συζητησω μαζι σου θα σε κανω να σκεφτεις και να επιστρεψεις στην ζωη σου ως αρσενικοΗ αυτο η να κανουμε καμια περιπολια σε γειτονια που εχει προβλημα ληστειων. Θα δειξει.
Κοιτα η περουκα κρινοντας απο της φωτογραφιες ειναι ενα οπλο αλλα επειδη αυτοι οι αλβανοι εχουν αποθρασυνθη εντελος παρε και κανενα σαρανταπενταρη να εισαι σιγουρη.Η αυτο η να κανουμε καμια περιπολια σε γειτονια που εχει προβλημα ληστειων. Θα δειξει.
Ειπαμε θα παμε τσαρκα.Αλλα οχι με μινι,δε λεει,θα γινουμε ρομπα τελειως,φορα ενα τζιν και αθλητικα παπουτσια και χωρις το περουκινι γιατι θα γαμησεις κιολας εκει που θα παμεΔεν χρειαζεται σαρανταπενταρι μωρακι μου. Θα φοραω μινι. Δεν μας πειραζει ΚΑΝΕΙΣ!!!