Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Καλα να φρικαρουν οι αλλοι με τις επιλογες μας... ας πουμε οτι τους ειναι εντελως αγνωστες, κλπ κλπ κλπ... Αλλα να μην μπορουμε να τις υποστηριξουμε κι εμεις; Τωρα φρικαραμε επειδη οι moderators δεν ειναι trans lovers? Μηπως να μας παρουν κι απο το χερακι;;;

Η πιο ωραια παρεα ειμαστε βρε κουτα, με τα καβγαδακια μας και με τα ωραια μας!
Εσενα σου το ξαναειπα,πετα τα περουκινια και ελα για τσαρκες :rockon: :rockon: :rockon:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Hardcore καταστασεις δηλαδη δεν γουσταρεις?Να σου φευγει το make up απ`το προσωπο?
Θες ερωτες?Φιλικα

Αν τις γουσταρω λεει. Με χιλια. Γκομενο δεν εχω μωρο μου. Αυτο τα λεει ολα. Δεν θελω. Τα Κινκυ και τρελα τα γουσταρω πολυ. Αυτο για να μαθης λιγο για μενα. Ερωτες δεν μου πανε εμενα. Ειμαι τσουλακι εγω.

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Να μου το θυμηθειτε... εγω θα σας παντρεψω ολους!!!

Η Δαναη και ο psolaras78 είναι ένα βήμα πριν το γάμο.
Η Αλίκη και ο Ταράτσας μια απο τα ιδια.
Συλβια και Βρασιδας ισως;;;

ΥΓ: Psol78 οποτε θες παμε τσαρκα... Αν δεν σε πειραζει θα εχω την περουκα στην τσαντα αν τυχει κατι εκτακτο!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
φτου ρε γαμώτο....πάλι έξω έμεινα...άδικη κενωνία....στα τάρταρα μ έριξες... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506
Βαλεντινά τι έγινε με το αγόρι σου, που είχατε πάει και στο Λαύριο και σου είπα να σας παντρέψω εγώ;
Του τον έδειξες τον... Διαμαντή;;;

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295

ΥΓ: Psol78 οποτε θες παμε τσαρκα... Αν δεν σε πειραζει θα εχω την περουκα στην τσαντα αν τυχει κατι εκτακτο!
Μονο και μονο για το ευστοχο και χιουμοριστικο σου σχολιο ΔΕΝ θα σου ξαναπω κατι εκτος αν προκαλεσεις ασχημα.
Χαιρομαι ειλικρινα :rockon:

ΥΓ ΔΑΝΑΗΤΡΑΝΣ γουσταρω αγρια που εισαι τσουλακι ''βρωμικο΄΄. :rockon:

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Μονο και μονο για το ευστοχο και χιουμοριστικο σου σχολιο ΔΕΝ θα σου ξαναπω κατι εκτος αν προκαλεσεις ασχημα.
Χαιρομαι ειλικρινα

ΥΓ ΔΑΝΑΗΤΡΑΝΣ γουσταρω αγρια που εισαι τσουλακι ''βρωμικο΄΄.

Να εισαι καλα... Εχεις και ωραια μουσικα γουστα. :)

Βαλεντινά τι έγινε με το αγόρι σου, που είχατε πάει και στο Λαύριο και σου είπα να σας παντρέψω εγώ;
Του τον έδειξες τον... Διαμαντή;;;

Αυτο το αστειο παλιωσε... Εχει κυλησει πολυ νερο στο αυλακι απο τοτε εδω μεσα...

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66

ΥΓ ΔΑΝΑΗΤΡΑΝΣ γουσταρω αγρια που εισαι τσουλακι ''βρωμικο΄΄. :rockon:

[/quote]

Και τα τσουλακια ξερης ε? Ξερουν πως να πραγματοποιησουν τις επιθυμιες σου. Καληνυχτα μωρο μου

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16

Οταν λες εκτακτο εννοεις να πατε στο παρκο και να βρειτε κανα πιτσιρικι που δεν τρωει το φαγητο του?

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Η αυτο η να κανουμε καμια περιπολια σε γειτονια που εχει προβλημα ληστειων. Θα δειξει.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Η αυτο η να κανουμε καμια περιπολια σε γειτονια που εχει προβλημα ληστειων. Θα δειξει.
Οταν εχεις δοση του χιουμορ ακομα και εγω σαν πολεμιος εχθρος σου(χειροτερος απο Μακη-Θεμο)γινομαι αρνακι,πιστευω οτι αν συζητησω μαζι σου θα σε κανω να σκεφτεις και να επιστρεψεις στην ζωη σου ως αρσενικο

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Κοιτα η περουκα κρινοντας απο της φωτογραφιες ειναι ενα οπλο αλλα επειδη αυτοι οι αλβανοι εχουν αποθρασυνθη εντελος παρε και κανενα σαρανταπενταρη να εισαι σιγουρη. :grin:

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Δεν χρειαζεται σαρανταπενταρι μωρακι μου. Θα φοραω μινι. Δεν θα τολμησει να μας πειραξει ΚΑΝΕΙΣ!!!

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Δεν χρειαζεται σαρανταπενταρι μωρακι μου. Θα φοραω μινι. Δεν μας πειραζει ΚΑΝΕΙΣ!!!
Ειπαμε θα παμε τσαρκα.Αλλα οχι με μινι,δε λεει,θα γινουμε ρομπα τελειως,φορα ενα τζιν και αθλητικα παπουτσια και χωρις το περουκινι γιατι θα γαμησεις κιολας εκει που θα παμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom