Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

playerxxx

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
καλημερα στους αγαπητους συναδελφους!!! :rockon: :rockon: :rockon: και στα μοντελα μας φυσικα :) :grin: :rolleyes:

leros1

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
είχα να διαβάσω το thread από νωρίς το απόγευμα, το είχα αφήσει στην 331 σελίδα, κάθομαι και διαβάζω 13 σελίδες και με λύπη μου διαπιστώνω ότι έχασα την ώρα μου... :'(

Οι τελευταίες 40 περιπου σελιδεσ αν δεν κανω λαθοσ ειναι χασιμο χρονου και όχι μονο οι τελευταιεσ 13 φιλε vagabond. Πολυ καχεντρεχια κακια και απειρο κομπλεξ.

Οτι δεν σασ αρεσει αλαξτετο, οτι σασ χαλαει πεταξτετο οτι κομπλεξ εχετε για τον εαυτο σασ οχι για τουσ αλλουσ. Το θεμα του thread το γνωριζεται ολοι οσοι μπαινετε μεσα αλλα η ηλιθ....τα καποιον περναει τα ορια καθε επιστημονικης φαντασιας. Είναι σαν να έχουν βουτήξει το στομα τους μεσα σε ενα κουβα με σκ....τα και μετα μιλανε
Δεν συνηθηζω να μιλαω ετσι αλλα καποιοι πρεπει να καταλλαβουν την ιδιετεροτητα του άλλου και να την σεβαστουν. Το μονο που θα καταφερεται ειναι να απομακρυνεται όλα τα διαφορετικου τύπου κοριτσια απο εδω κα μετα να παιζετε μονοι σας.
Αν δεν σασ αρεσουν το κουβαδακι σασ και σε άλλη παραλια.
Μαθετε να αποδεχεστε τους αλλουσ οπωσ είναι αν οχι καλο σασ ταξιδι. Η κακογουστη αυτη πλάκα αν  την χαρακτηριζεται ετσι εχει και ένα τέλοσ γιατι μετα καταντάει μαλακία μεσα σε μια τρυπα απο καρπουζι.

Γειασου Συλβακι κουκλα και στα αλλα κοριτσια φιλια πολλα.

leros1

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
      ΕΣΕΝΑ ΕΧΩ ΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΙΩΞΟΥΝΕ ΜΑΛΛΟΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Να πεταξει ο διαχ/στησ τον εαυτο του εξω δεν γινεται. Αυτοι οι διαχ/στεσ τα δημιουργουν ολα για να κανουν χαβαλε. Οποτε το καλυτερο εναι ενα αντιο και τελοσ. Αφου δεν βαζουν μυαλο και αστουσ να το παιζουν μονοι τουσ.

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
φιλε μου,για να γινει ban σε ενα χρηστη πρεπει να υπαρχει σοβαρος λογος κι οχι απλος χαβαλες

playerxxx

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Να πεταξει ο διαχ/στησ τον εαυτο του εξω δεν γινεται. Αυτοι οι διαχ/στεσ τα δημιουργουν ολα για να κανουν χαβαλε. Οποτε το καλυτερο εναι ενα αντιο και τελοσ. Αφου δεν βαζουν μυαλο και αστουσ να το παιζουν μονοι τουσ.

εισαι γατος ρεεεε σε παραδεχομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Τι κανετε ολοι?? Σε ολα τα καυτα κοριτσια του σιτε ενα μεγαλο φιλι. Αφηνω μηνυμα γιατι απο σημερα το απογευμα θα απουσιαζω και δεν θα μπορω να μπω ρε γαμωτη μου. Θα γυρισω την Τριτη. Οποτε μην με περνετε τηλ γιατι θα το εχω κλειστο. Και οπως το μυριζομε αναμενετε καυτο Σαββκυριακο εδω μεσα. Θα γεμισετε πολλες σελιδες παλι. Ενταξη γιαυτους που δεν θελουν να συμετεχουν στη συζητηση εδω στο συγκεκριμενο φορουμ μπορη να παη στο αλλο που φτιαχτηκε τωρα. Οπως βλεπετε οι μοντ εχουν φροντιση για ολους μας. Αυτο το φορουμ φτιαχτηκε οχι μονο για πληροφοριες αλλα και για χαβαλε. Που πλεον απ οτι βλεπω εχει γινη μαστ. Κοριτσια βαλετε τον καλυτερο εαυτο σας τωρα που θα απουσιαζω. Σας θελω δραστηριες. Συλβακι Αλικακη Βαλεντινα και Ναντια την αγαπη μου. Θα μου λυψετε. Και θα μου λυψη και η καλη σας παρεα και ο χαβαλες σας.  Ταρατσα Βρασυδα και ολα τα παιδια δραστηριοποιηθητε. Θα μας παρη ο υπνος. Οσο για τους μοντ ετοιμαστητε. Βγαλτε πατατακια, μπυριτσες, φουντουνια, και μην κουνησετε ρουπη απο εδω. Σας φτιαχνουμε την διαθεση ατιμα. Τα φιλια μου στα αγορια που με ξερουν. Καλο Σαββκυριακο σε ολους.

kaliosnatrios

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Ξεκουνιέμαι πρώτος λοιπόν...αντε να βρούμε κανένα θέμα να το ξεσκίσουμε!!!!
ΔΑΝΑΗ Μαζί σου , είσαι η αρχηγός μας !!!

chris1982

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
6
κανενα τραβελακι ωραιο να βρουμε το οποιο και θα ξεσκισουμε λεω εγω!!!

kaliosnatrios

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Σύλβια. Βαλέντινα, Δανάη, Αλίκη ....που εισαστε βρε Κουκλάρες!!!???
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

arxigamikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
0
Καλα βρε παιδια εδω μας εχει ερθει το τουμπανο τραβελι απο ισπανια και εσεις ασχολειστε με μαλακιες.
Δειτε αυτο να παθετε ζημια ****************
Δεν εχω ξαναδει πιο τουμπανο.
Ποια ειναι η αποψη σας?????

Επισκέπτης
Εγώ ξέρω πως έχετε 3 thread που λέτε τις ίδιες μαλακίες, ο ένας ρωτάει τον άλλον για πληροφορίες και κανείς δεν λέει τίποτα!
Σας βαρέθηκα, καλά περάσαμε 2 εβδομάδες τώρα, γελάσαμε με την πάρτη σας, και των πελατών και των κοριτσιών!
Άντε καλά να περνάτε!!!!!!

Επισκέπτης
ti εγινε ταρατσα που εξαφανιστηκαν ολοι σημερα....

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
ti εγινε ταρατσα που εξαφανιστηκαν ολοι σημερα....

Το θεμα εχει γινει τελειως διαφημιστικο  και δεν εχει καθολου γελιο πλεον. Οποτε ολοι την κανουν σιγα σιγα εκτος απο την κυρια που κανει δημοσιες σχεσεις σε τραβεστομπαρα της συμφορας.

Επισκέπτης
χαιρετο ολες τισ ατιθασες μεταλαγμενες σεξουλιαρικες παρουσιες του φορουμ!τι κανετε τσαχπινογαργαλιαρες μου?
καλος ιρθετε κιολασ στο φορουμ τις γκαυλας για οσες νεες ιπαρξεις!
ελπιζο να σας αρεσει ο καυτος μασ κοσμος!
φιλακια σε ολες τισ μεταλαγμενες καυλετες! ;) ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom