Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Νομιζω οτι θα αποχωρησω απο το φορουμ. Εξαλλου τις αναγκες του κοσμου για εναν γραφικο νταμιρατζη τραβεσταρο μπορει να καλυψει με επιτυχια η φιλη μας η playerxxx, η οποια κανει μοναδικα δημοσιες σχεσεις για τραβεσταδικα που δεν παταει ψυχη και για πειναλες τρανς που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα.

Η Βαλεντινα παιρνει το τενεκεδενιο στεμμα της Σταρ  Τρανς και φευγει για αλλες πολιτειες. Ισως τα ξαναπουμε καπου αλλου...
καλα τα αβελεις τα καλιαρντα βλεπω..
νταμιρατζης λοιπον..
τι μου θυμιζεις..

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16

γιατι να δειτε ?εγω δε το παιζω τρανς βλακα! απλα μου αρεσουν μονο οι καλες τρανς καιΟΧΙ οι υδρΑΥΛΙΚΟΙ!

Που να χτυπηθεις κατω αντρας δεν βγαινεις. Πολλη υστερια ρε παιδι μου και καρφωνεσαι. Τωρα κανεις δημοσιες σχεσεις και στις Κουκλες;

playerxxx

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1

Που να χτυπηθεις κατω αντρας δεν βγαινεις. Πολλη υστερια ρε παιδι μου και καρφωνεσαι. Τωρα κανεις δημοσιες σχεσεις και στις Κουκλες;

καλως την αρχιδοσακουλα !!!!!! :2funny: :2funny:

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ¨¨        Αποτυχημενη κακοχολη Τραβεστουλα.....λυπαμαι για την κακομοιρια σου... αλλα η ζωη ειναι δυσκολη για τους περισσοτερους.... καταλαβαινω και εσυ ποσο δυσκολα περνας..... πρεπει ομως να δεχομαστε την αποριψη και την παρακμη.... και να μην τα βαζουμε με κατι καλυτερο απο εμας....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  βλεπω αρχιζει να γινεσαι και καλα πιο Τεκνο, του τυπου να παμε καμια τσαρκα ,για να ριχνεις σταχτη στα ματια..  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:      ξερω και πια εισαι.... και οτι κανεις και σοου σε καποιο μαγαζι , που συνεχως διαφημιζεις..... μονο που τα παιδια απο εδω δεν ξερουν οτι εισαι μια κατασταση χειροτερη απο την Βαλεντινα που κοροιδευεις..... δεν θα ειχα κανενα προβλημα με το να μπαινεις ως καποιος αλλος και να διαφιμηζεις οτι γουσταρης!!!...... μονο που εσυ μιλας ασχημα και βριζεις.....   

playerxxx

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ¨¨        Αποτυχημενη κακοχολη Τραβεστουλα.....λυπαμαι για την κακομοιρια σου... αλλα η ζωη ειναι δυσκολη για τους περισσοτερους.... καταλαβαινω και εσυ ποσο δυσκολα περνας..... πρεπει ομως να δεχομαστε την αποριψη και την παρακμη.... και να μην τα βαζουμε με κατι καλυτερο απο εμας....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  βλεπω αρχιζει να γινεσαι και καλα πιο Τεκνο, του τυπου να παμε καμια τσαρκα ,για να ριχνεις σταχτη στα ματια..  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:      ξερω και πια εισαι.... και οτι κανεις και σοου σε καποιο μαγαζι , που συνεχως διαφημιζεις..... μονο που τα παιδια απο εδω δεν ξερουν οτι εισαι μια κατασταση χειροτερη απο την Βαλεντινα που κοροιδευεις..... δεν θα ειχα κανενα προβλημα με το να μπαινεις ως καποιος αλλος και να διαφιμηζεις οτι γουσταρης!!!...... μονο που εσυ μιλας ασχημα και βριζεις.....   
[/quo

ασε τις μαλακιες ρε σκατοπουσταααααααααααααααα!!!!βρε ουσττττττττττττ σκατο τραβελο αποτυχημενοοοοο!!!!!
      καραγκιοζηηηηηηηηη εμεις γαμαμε μονο ωραια τραβελια οπως τη δαναη!!!!!!
      οξω βρωμοπουστααααααααααααααααααα!!!!!!!!! :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:  θα σε τσιμεντωσω σα τη ζελμα ρε κατεστραμενο π!!!ουστρονιιιιιι!    χεχεχεχεχε :grin:

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
[/quo

ασε τις μαλακιες ρε σκατοπουσταααααααααααααααα!!!!βρε ουσττττττττττττ σκατο τραβελο αποτυχημενοοοοο!!!!!
      καραγκιοζηηηηηηηηη εμεις γαμαμε μονο ωραια τραβελια οπως τη δαναη!!!!!!
      οξω βρωμοπουστααααααααααααααααααα!!!!!!!!! :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:  θα σε τσιμεντωσω σα τη ζελμα ρε κατεστραμενο π!!!ουστρονιιιιιι!    χεχεχεχεχε :grin:
        ΑΚΟΜΗ ENA MEΓΑΛΟ ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΣΤΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΠΛΕΟΝ ΣΑΙΤ...........

playerxxx

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ισαι ρε σκατοπουστα γαμω το βαλιανατο σου και ολο σου το σοι!!!!!!!!!!!!! ρε ουστ που κανεις και το τραβελι  εδω μεσα! :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ρε παιδια μια παρακλυση καντε σωστα της παραθεσης γιατι μου εχουν βγει τα ματια για να σας παρακολουθησω.

Ευχαριστω και καλη συνεχεια. :grin:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Ρε παιδια μια παρακλυση καντε σωστα της παραθεσης γιατι μου εχουν βγει τα ματια για να σας παρακολουθησω.

Ευχαριστω και καλη συνεχεια. :grin:
Να φέρω ποπ-κορν..??? :2funny: :2funny: :2funny:
Ρε παίκτουρα...είσαι τελικά τραβέλι ή όχι???γιατί έχει λυσάξει αυτή η Αλίκη...??? :think:
πάντως αν διαπιστωθεί ότι υπάρχει Τρανς οπαδός του ΠΑΣ :new_shocked:θα το σκίσω το μαγιό μου :2funny: :2funny: :2funny:

arrogant

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
χαιρετο ολες τισ ατιθασες μεταλαγμενες σεξουλιαρικες παρουσιες του φορουμ!τι κανετε τσαχπινογαργαλιαρες μου?
καλος ιρθετε κιολασ στο φορουμ τις γκαυλας για οσες νεες ιπαρξεις!
ελπιζο να σας αρεσει ο καυτος μασ κοσμος!
φιλακια σε ολες τισ μεταλαγμενες καυλετες! ;) ;)

Τελικά στην Ελλάδα δεν υπάρχουν ωραίες τρανς. Εγώ μόλις γύρισα από τη γειτονική Ιταλία όπου ευχαριστήθηκα το γαμήσι με 2  θυλικές, καταγωγή Βραζιλία γαρ, νεαρές τρανς που δυστυχώς δεν βρίσκεις στην Ελλάδα. Εδώ μόνο κάτι μπετατζήδες με φουστάνια και κυταρίτιδα κυκλοφορούν.

Και σε αυτό τον τομέα τριτοκοσμικοί είμαστε.

playerxxx

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Να φέρω ποπ-κορν..??? :2funny: :2funny: :2funny:Ρε παίκτουρα...είσαι τελικά τραβέλι ή όχι???γιατί έχει λυσάξει αυτή η Αλίκη...??? :think:
πάντως αν διαπιστωθεί ότι υπάρχει Τρανς οπαδός του ΠΑΣ :new_shocked:θα το σκίσω το μαγιό μου :2funny: :2funny: :2funny:
[/quot

εσυ τι λες ειμαι??? :think: :think:  ημαρτον που λεει κι ο γεωργιου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

playerxxx

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Τελικά στην Ελλάδα δεν υπάρχουν ωραίες τρανς. Εγώ μόλις γύρισα από τη γειτονική Ιταλία όπου ευχαριστήθηκα το γαμήσι με 2  θυλικές, καταγωγή Βραζιλία γαρ, νεαρές τρανς που δυστυχώς δεν βρίσκεις στην Ελλάδα. Εδώ μόνο κάτι μπετατζήδες με φουστάνια και κυταρίτιδα κυκλοφορούν.

Και σε αυτό τον τομέα τριτοκοσμικοί είμαστε.

ετσι ειναι συναδελφε!!! μας βλεπω να κανουμε εμεις citytours για να βρουμε καλες τρανς!!!!!!!

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Να φέρω ποπ-κορν..??? :2funny: :2funny: :2funny:Ρε παίκτουρα...είσαι τελικά τραβέλι ή όχι???γιατί έχει λυσάξει αυτή η Αλίκη...??? :think:
[/quot

εσυ τι λες ειμαι??? :think: :think:   ημαρτον που λεει κι ο γεωργιου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

E ωρέ..πως κανς ετσ' δεν σ'είπα και καμπούρη... :2funny: ;)

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ισαι ρε σκατοπουστα γαμω το βαλιανατο σου και ολο σου το σοι!!!!!!!!!!!!! ρε ουστ που κανεις και το τραβελι  εδω μεσα! :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge:

Λοιπον κακασχημο πουσρακη... ΓΙΩΡΓΑ που κανεις σοου στο πιο παρακμιακο μαγαζι της Αθηνας , στις κουκλες .... κοφτο το εχεις καταντησει αηδια... κοιτα να σουλουπωθεις λιγο γιατι παιζει να εισαι και οτι χειροτερο κυκλοφορει εκει μεσα..... παιδια περαστε να τον δειτε τι ΜΩΡΑΚΙ ειναι και παρτε και τιποτα ληγμενα.... θα πιασουν τοπο!!!!!!!
αντρα μου εσυ!!!!!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom