Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Δεν κρατιέστε ρε λούγκρες....
<<τσακωνόμαστε νύφ'???...Στα νύχια στέκομαι>>
Δεν κρατιέστε ρε λούγκρες....
πίτσι..συγκρατήσου αγόρι μου γιατί σε βλέπω με καμμιά π....22 πόντους και να τρέχεις....μείνε στα άτακτα πορνίδια....χαιρετο ολες τισ ατιθασες μεταλαγμενες σεξουλιαρικες παρουσιες του φορουμ!τι κανετε τσαχπινογαργαλιαρες μου?
καλος ιρθετε κιολασ στο φορουμ τις γκαυλας για οσες νεες ιπαρξεις!
ελπιζο να σας αρεσει ο καυτος μασ κοσμος!
φιλακια σε ολες τισ μεταλαγμενες καυλετες! ;) ;)
αυτο το θρεντ πρεπει να το κατεχεις εσυ.Που ειναι η Ευα γαμω το κερατο μου....
Νομίζω φαντάρος έφυγε!αληθεια που χαθηκε η ευα?
σε παράτησε ρε?.....΄ταφτιαξε με τον αρίωνα έμαθα....σου την έκανε ο χοντρός....Που ειναι η Ευα γαμω το κερατο μου....
εδω ψαχνει να την βρει τωρα?δεν ανοικει πλεων σε αυτη την κατηγοριασε παράτησε ρε?.....΄ταφτιαξε με τον αρίωνα έμαθα....σου την έκανε ο χοντρός....
δεν είμαι χοντρός, εύσωμος είμαι.σε παράτησε ρε?.....΄ταφτιαξε με τον αρίωνα έμαθα....σου την έκανε ο χοντρός....
ποια η διαφορά ρε Αρίωνα????αυτό σε πείραξε???για τις κατηγορίες ότι άρπαξες το γκομενάκι του αλτεκ...κο κο κο εεε???δεν είμαι χοντρός, εύσωμος είμαι.
ποια η διαφορά ρε Αρίωνα????αυτό σε πείραξε???για τις κατηγορίες ότι άρπαξες το γκομενάκι του αλτεκ...κο κο κο εεε???
Δηλαδή αυτός εδώ θες να μου πεις ότι είναι ευσωμος????και όχι χοντρός???ωπππππππππππππππππ...εδω διαφωνουμε...το ιδιο ειναι ενας που τα περνει ολα στην κοιλια με τον αλλο που τα περνει σε ολο το σωμα κ ειναι σχετικα συμμετρικος...αυτο μαλλον εννοει ευσωμος
αλλο χοντρος και αλλο ευσωμος .....μηπως απλα εισαι αφρατουλης?δεν είμαι χοντρός, εύσωμος είμαι.
Δηλαδή αυτός εδώ θες να μου πεις ότι είναι ευσωμος????και όχι χοντρός???
Κοντός είναι!Δηλαδή αυτός εδώ θες να μου πεις ότι είναι ευσωμος????και όχι χοντρός???
Κοντός είναι!