Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Η ζωη τραβαει την ανηφορα...
Την ανηφορα ειναι δυσκολο για ολους μας να την διαβουμε,την κατηφορα πανευκολο,ειδικα εσυ συνεχιζε να βουλιαζεις στη σχιζοφρενεια σου λεγοντας αλλα αντ`αλλων,εισαι κουκουρουκου μπετατζης ρε Βαγγο,τι να λεμε τωρα,κανε μας τη χαρη

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Νεα ηθη κι εθιμα στο θρεντ..

Θα γιορτασουμε τις 100 σελιδες παρακρουσης του travelia.com με ενα cd με δημοτικα τραγουδια... Τίτλος: "H Βαλεντινα τραγουδαει Ursula 1000"  

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Ο talos είναι ο πιο φανατικός θαυμαστής σου! δεν το ξέρεις?

Και εσυ εισαι φανατικος κρυφος θαυμαστης μου ασχετα αν τωρα τελευταια μου κανης απιστιες και δεν το αντεχω. Και φταιη και ο Βρασιδας για αυτο.

Yanbi

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Φίλοι "συναγωνιστές"...

Ο φίλος arkas78 δημιούργησε ένα thread με την ονομασία "Απ: Πληροφορίες για τρανς και τραβεστί"...

Αξίζει να μπείτε όλοι και να διαβάσετε τι γράφτηκε εκει μέσα...

Οσοι λοιπον έχετε μείνει ακόμα εδω μέσα διαβάστε το...
Εκει θα καταλάβετε τι παίζεται πίσω από όλο αυτό το μπάχαλο που επικρατεί εδώ...

Θα δείτε ποιος είναι ο χαρακτηρισμός των ανθρώπων αυτών για μας... Πως μας βλέπουν... Και πως δικαιολογούνται γι' όλα αυτά...

Λογοκρίνεστε αγαπητοί μου...
Ιδανικό forum "ελευθερίας του λόγου" και "στιγματισμού"...

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Φίλοι "συναγωνιστές"...

Ο φίλος arkas78 δημιούργησε ένα thread με την ονομασία "Απ: Πληροφορίες για τρανς και τραβεστί"...

Αξίζει να μπείτε όλοι και να διαβάσετε τι γράφτηκε εκει μέσα...

Οσοι λοιπον έχετε μείνει ακόμα εδω μέσα διαβάστε το...
Εκει θα καταλάβετε τι παίζεται πίσω από όλο αυτό το μπάχαλο που επικρατεί εδώ...

Θα δείτε ποιος είναι ο χαρακτηρισμός των ανθρώπων αυτών για μας... Πως μας βλέπουν... Και πως δικαιολογούνται γι' όλα αυτά...

Λογοκρίνεστε αγαπητοί μου...
Ιδανικό forum "ελευθερίας του λόγου" και "στιγματισμού"...

Το ΑΚΟΕ ζει!!! Ολοι στο θεατρο Λουζιτανια!!!

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
καλο σας βραδυ ......τελευται μερα εδω μεσα  για μενα .....καλα να περνατε ...οποιος η οποια θελει να μου μηλισει ξερει που θα με βρει........κουραστικα πια να διαβαζω βρησιες και προσβολες για τις σεξουαλικες πρωτημησεις του καθενος...λες και μπαινει στον κολο του καθε ανεγκεφαλου που μπαινει εδω και βρηζει.... πλεον ανταλαξτε πληροφοριες μεταξι σας για μενα ....σας αγαπαω παρα πολυ ολους ευχαριστω για την διασκεδαση που μου προσφερατε απλοχερα

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
δανάη συγκρατήσουυυυυυυυ.....παιδί που τελείωσε τις καλόγριες να μιλάει και να την πέφτει χυδαία σε μέλος?....άσε που σε αυτό το σάιτ απαγορεύεται η σεξουαλική παρενόχληση..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μωρο μου δεν θελω να ειμαι απιστη. Οι συνθηκες το κανουν. Θελω εναν αντρα να ακουμπησω στα στιβαρα του μπρατσα. Δεν βλεπης στη φωτο τα ματακια μου  ποσο ντροπαλα κοιταζουν??

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
καλά φοβερό ε....τέτοια αγνότητα που εκφράζεται μέσα απο το βλέμμα σου.....ωιμέ που σκέφτηκα χυδαίθα για ε΄σενα....συγγνώμη παρεσύρθην..... :o :o :o :o

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
καλο σας βραδυ ......τελευται μερα εδω μεσα  για μενα .....καλα να περνατε ...οποιος η οποια θελει να μου μηλισει ξερει που θα με βρει........κουραστικα πια να διαβαζω βρησιες και προσβολες για τις σεξουαλικες πρωτημησεις του καθενος...λες και μπαινει στον κολο του καθε ανεγκεφαλου που μπαινει εδω και βρηζει.... πλεον ανταλαξτε πληροφοριες μεταξι σας για μενα ....σας αγαπαω παρα πολυ ολους ευχαριστω για την διασκεδαση που μου προσφερατε απλοχερα
σύλβια..κάτσε βρε κούκλα μου....για την πλάκα μας...μην το παίρνεις τόσο σοβαρά...

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Μωρο μου δεν θελω να ειμαι απιστη. Οι συνθηκες το κανουν. Θελω εναν αντρα να ακουμπησω στα στιβαρα του μπρατσα. Δεν βλεπης στη φωτο τα ματακια μου  ποσο ντροπαλα κοιταζουν??
Hardcore καταστασεις δηλαδη δεν γουσταρεις?Να σου φευγει το make up απ`το προσωπο?
Θες ερωτες?Φιλικα

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
καλά φοβερό ε....τέτοια αγνότητα που εκφράζεται μέσα απο το βλέμμα σου.....ωιμέ που σκέφτηκα χυδαίθα για ε΄σενα....συγγνώμη παρεσύρθην..... :o :o :o :o

Ταλος διακρινω μια συμπαθεια??

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Καλα να φρικαρουν οι αλλοι με τις επιλογες μας... ας πουμε οτι τους ειναι εντελως αγνωστες, κλπ κλπ κλπ... Αλλα να μην μπορουμε να τις υποστηριξουμε κι εμεις; Τωρα φρικαραμε επειδη οι moderators δεν ειναι trans lovers? Μηπως να μας παρουν κι απο το χερακι;;;

Η πιο ωραια παρεα ειμαστε βρε κουτα, με τα καβγαδακια μας και με τα ωραια μας!

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66

Τι σε επιασε τωρα βρε? Ελα αυριο που θα μπουν παλι τα μαναρια μεσα παλι θα εισαι. Αυτες τις τσαχπινιες κανης και τους τρελενης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom