Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Μας πειραζαν ο Ταρατσας και ο Βρασιδας... Μας εθιγαν σαν προσωπικοτητες.. Τα χαλια μας δεν τα βλεπουμε;;;;;
Μας πειραζαν ο Ταρατσας και ο Βρασιδας... Μας εθιγαν σαν προσωπικοτητες.. Τα χαλια μας δεν τα βλεπουμε;;;;;
μηπωσ εισαι καμια καταπιεσμενη ασχημομουρα που ζηλευεισ γιατι δεν θα σταυρωσεισ πελατη αν βγεισ στο πεζοδρομιο.αλλη δουλεια παντωσ δεν εχεισ να ασχολεισαι με μαλαπερδεσ οπωσ ειρωνικα λεσ ολη μερα.αλλα αυτο που ειρωνευεσαι συνεχεια δειχνεισ να το γουσταρεισ με την οπισθεν.Καραγκιόζη όταν σε προσβάλει ένα ποσταρισμα κάπου δεξιά κάτω λέει "αναφορα στον συντονιστη" πάτα εκεί και κάνε τα παραπονά σου!
Το βρήκες!μηπωσ εισαι καμια καταπιεσμενη ασχημομουρα που ζηλευεισ γιατι δεν θα σταυρωσεισ πελατη αν βγεισ στο πεζοδρομιο.αλλη δουλεια παντωσ δεν εχεισ να ασχολεισαι με μαλαπερδεσ οπωσ ειρωνικα λεσ ολη μερα.αλλα αυτο που ειρωνευεσαι συνεχεια δειχνεισ να το γουσταρεισ με την οπισθεν.
Για να κυριολεκτουμε τι να της γραψεις.Βρασίδα τι να της πείς τώρα πες μου τι?
Στα τελευταία σου ποστ με εκπλήσεις ευχάριστα!
Ουπς, δίκιο έχεις!Για να κυριολεκτουμε τι να της γραψεις.
οπα ρε αντρα μην στο στερησω τι θα βαζεισ καθε βραδυ απο πισω σου να ηρεμεισ!Το βρήκες!
Κερδίζεις έναν πυροσβεστήρα για τις δύσκολες ώρες που δεν θα βρείς κάποιον με προσόντα!
Ε ναι αφου εχεις μαθει να εισαι κολημενος πισω απο ενα υπολογιστη, ειναι για γελια τα υπολοιπα και η ιδια η Ζωη και τα πεζοδρομια........ καλα κανεις ετσι ειναι η Ζωη.........εγω παντως τρελενομαι κ με πιανουν τα γελια μεχρι αηδιας να μου λενε οτι ΄΄εγω εχω μαθει απο το πεζοδρομιο κ την νυχτα΄΄κ
΄΄εγω της νυχτας ξερω αυτο κ το αλλο΄΄ ΄πεθαινω στα γελια να ακουω αποφευγματα της νυχτας απο νυχτοβιες κ νυχτοβιους...
πάλι το έχασα το σοουΤο βρήκες!
Κερδίζεις έναν πυροσβεστήρα για τις δύσκολες ώρες που δεν θα βρείς κάποιον με προσόντα!
αχ πως σε καινε..... αλλα θελεις πολλα λεφταααααα.............γρηγορα ολες βουκιδη και ιωαννιδη για σιληηηηη
τώρα μπήκες και εσύ εδώ και δέσαμε.πάλι το έχασα το σοου
θα πέσω κάτω από τα γέλια...ρε Ταράτσα πάλι π'τάνα το'κανες το θρεντ????
τι σου πηρε παραπανω............;;;;;;;;;;;;;;;;;μονο μην πατε για παγκρα στη μιχουδη τη γαμησατε!!!!!
Τι να τους κάνω ρε Bull τα θέλει ο ποπος τους(στην κυριολεξία)πάλι το έχασα το σοου
θα πέσω κάτω από τα γέλια...ρε Ταράτσα πάλι π'τάνα το'κανες το θρεντ????
Ε ναι αφου εχεις μαθει να εισαι κολημενος πισω απο ενα υπολογιστη, ειναι για γελια τα υπολοιπα και η ιδια η Ζωη και τα πεζοδρομια........ καλα κανεις ετσι ειναι η Ζωη.........