Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Μας πειραζαν ο Ταρατσας και ο Βρασιδας... Μας εθιγαν σαν προσωπικοτητες.. Τα χαλια μας δεν τα βλεπουμε;;;;;

restful44

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καραγκιόζη όταν σε προσβάλει ένα ποσταρισμα κάπου δεξιά κάτω λέει "αναφορα στον συντονιστη" πάτα εκεί και κάνε τα παραπονά σου! :birdman:
μηπωσ εισαι καμια καταπιεσμενη ασχημομουρα που ζηλευεισ γιατι δεν θα σταυρωσεισ πελατη αν βγεισ στο πεζοδρομιο.αλλη δουλεια παντωσ δεν εχεισ να ασχολεισαι με μαλαπερδεσ οπωσ ειρωνικα λεσ ολη μερα.αλλα αυτο που ειρωνευεσαι συνεχεια δειχνεισ να το γουσταρεισ με την οπισθεν. :birdman:

Επισκέπτης
μηπωσ εισαι καμια καταπιεσμενη ασχημομουρα που ζηλευεισ γιατι δεν θα σταυρωσεισ πελατη αν βγεισ στο πεζοδρομιο.αλλη δουλεια παντωσ δεν εχεισ να ασχολεισαι με μαλαπερδεσ οπωσ ειρωνικα λεσ ολη μερα.αλλα αυτο που ειρωνευεσαι συνεχεια δειχνεισ να το γουσταρεισ με την οπισθεν. :birdman:
Το βρήκες! :2funny:
Κερδίζεις έναν πυροσβεστήρα για τις δύσκολες ώρες που δεν θα βρείς κάποιον με προσόντα! :boobies:

Επισκέπτης
εγω παντως τρελενομαι κ με πιανουν τα γελια μεχρι αηδιας να μου λενε οτι ΄΄εγω εχω μαθει απο το πεζοδρομιο κ την νυχτα΄΄κ
΄΄εγω της νυχτας ξερω αυτο κ το αλλο΄΄ :2funny: :2funny: :2funny:΄πεθαινω στα γελια να ακουω αποφευγματα της νυχτας απο νυχτοβιες κ νυχτοβιους... :2funny: :2funny: :2funny:

playerxxx

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
μα που πηγαν τα μοντελα μας πηγαν για αλλαγη καουκας και ανανεωση σιλης?? :think:    :think:

restful44

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Κερδίζεις έναν πυροσβεστήρα για τις δύσκολες ώρες που δεν θα βρείς κάποιον με προσόντα! :boobies:
οπα ρε αντρα μην στο στερησω τι θα βαζεισ καθε βραδυ απο πισω σου να ηρεμεισ!

playerxxx

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
γρηγορα ολες βουκιδη και ιωαννιδη για σιληηηηη :rockon: :rockon:

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
εγω παντως τρελενομαι κ με πιανουν τα γελια μεχρι αηδιας να μου λενε οτι ΄΄εγω εχω μαθει απο το πεζοδρομιο κ την νυχτα΄΄κ
΄΄εγω της νυχτας ξερω αυτο κ το αλλο΄΄ :2funny: :2funny: :2funny:΄πεθαινω στα γελια να ακουω αποφευγματα της νυχτας απο νυχτοβιες κ νυχτοβιους... :2funny: :2funny: :2funny:
      Ε ναι αφου εχεις μαθει να εισαι κολημενος πισω απο ενα υπολογιστη, ειναι για γελια τα υπολοιπα και η ιδια η Ζωη και τα πεζοδρομια........ καλα κανεις ετσι ειναι η Ζωη.........

playerxxx

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
μονο μην πατε για παγκρα στη μιχουδη τη γαμησατε!!!!! :tickedoff: :tickedoff:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:πάλι το έχασα το σοου :headbang:
θα πέσω κάτω από τα γέλια...ρε Ταράτσα πάλι π'τάνα το'κανες το θρεντ???? :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Αχ βρε playerxxx... Κανεις μπαμ οτι "ανδρωθηκες" στα γκετο των τρανς... Μιλας σαν λαικια δευτεροκλασατη αλκοολικη τραβεστι. Επειδη εχουμε πολλα κοινα, μηπως να αφησεις το θεατρο και να γινουμε φιλεναδες;

Επισκέπτης
      Ε ναι αφου εχεις μαθει να εισαι κολημενος πισω απο ενα υπολογιστη, ειναι για γελια τα υπολοιπα και η ιδια η Ζωη και τα πεζοδρομια........ καλα κανεις ετσι ειναι η Ζωη.........

ναι δειδαξεμε πως ειναι η ζωη απο εσενα περιμενω να μου πεις τα διδαγματα που σου εχει διδαξει η ζωη οτι ειμαι κουασημοδος κ φτωχος κ εχω αναγκη να πηδηξω εσενα κ μπαινω εδω επειδη μ αρεσουνε οι τρανς.......αααααααααααααααααχαχχχαχαχαχαχ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom