Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Πρωινες ωρες εισαι αντρας και το βραδυ γινεσαι ΒαλεΝτινος?
Παιρνεις 15 γιουργια?Πακιστανια?Σερβιρεις ουζακι?Ψαρικα?Τι γινεται με τις γραβατες και τα παπουτσια που χαριζεις?
Εχεις Νο43 παπουτσι ανδρικο?
Απαντησε σε ολα τα ερωτηματα και λυσε το γριφο Σφιγγα

1. Οχι.
2. Οχι.
3. Οχι.
4. Οχι.
5. Οχι.
6. Τιποτα δεν χαριζεται σε αυτη τη ζωη.
7. Οχι.

Επισκέπτης
ποιο κλωνο ρε βλακα?
μηπως θα μου πεις οτι εχω και 2 account? η οτι με γνωριζεις κιολας??
οχι απλα εχουμε πολλα χιλ διαφορα!!!
μας χωριζουνε 4 συνορα!
και με το να βρίζεις και να αντιδράς με το θρεντ τι θέλεις να δείξεις ποιο πανεπιστήμιο έχει βγάλει η οικογένεια σου?
αν δεν σου αρέσει εδώ τράβα αλλού δεν σε κάλεσε κανένας με το ζόρι.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
δεν καταλαβα...υπαρχει προμπλεμ σε αυτο με την γυναικα του?
φιλε αλους και αλους τους παιρνω στα σοβαρα!
αλλα τα τραβελια με τπτ!
βλεπεις σε αλλες σελιδες να λενε πεστα ε αριωνα!
κανουνε και κομα καταλαβες!μπας και πεσει υποστηριξη!

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
είσαι και πολύ μεγάλος μαστροπέισον. τι αστεράκια και μαλακίες βγάζεις από το φτωχό μυαλό σου απλά είσαι τόσο νυχτωμένος που ούτε πλάκα στην ζωή σου δεν είσαι ικανός να κάνεις.
απο σημερα γυριζω παλι στα παλια ξεθαψα το μαστιγιο και τις χειροπεδες

Επισκέπτης
Μπραβο ρε μεγαλε το καταλαβες. Το thread γι αυτο υπαρχει.
Σε εσάς που υποτίθεται σας ενδιαφέρει αυτο το thread διαμαρτύρεστε συνέχεια ότι τι κάνουμε χάλια και δεν μπορείτε να ενημερωθείτε!
Δεν διαφωνώ δίκιο έχετε! αλλά...
Γράψτε και μια κριτική ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε! :tickedoff:
Μόνο πληροφορίες θέλετε να σας δίνουν ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε! :booty:
Οι άλλες καλά κάνουν και διαφημίζουν τον ευατό τους αλλά και όλοι εσείς που ζητάτε ενημερωση έχετε γαμηθεί στο να δίνετε πληροφορίες βλέπω! :thefinge:

playerxxx

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
αλλα τα τραβελια με τπτ!

τοσες ορμονες που παιρνουν τι περιμενεις??? η πολυ σιλικονη βαραει........ :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
αλλα τα τραβελια με τπτ!
καλά όταν βγαίνεις βόλτα να μην ξεχνάς να φοράς την ζώνη αγνότητας.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
και με το να βρίζεις και να αντιδράς με το θρεντ τι θέλεις να δείξεις ποιο πανεπιστήμιο έχει βγάλει η οικογένεια σου?
αν δεν σου αρέσει εδώ τράβα αλλού δεν σε κάλεσε κανένας με το ζόρι.
κανενας δεν με καλεσε με το ζορι!
αυτο ενοειτε και για αυτο θα φυγω οταν γουσταρω εγω! και οχι οταν θες εσυ η καποιος αλλος!
ουτε το πανεπιστημιο μου θελω να σου δειξω ουτε την οικογενεια μου! για αλλη μια φορα με τα παραπανω λεγομενα σου μου αποδικνιεις και εσυ οτι τελικα η ποιοτητα ενος ανθρωπου δεν εξαρταται μονο με τις σχολες! η λεγομενη ποιοτητα!

και οσο για αυτο που αναφερεται οτι ειμαστε εκτο θεματο ς και οτι πρεπεθι να πεσουνε warned
αν καποιος παρατηρησει το θεμα απο τις τελευτες σελιδες εχει γαμηθει απο παρα πολλα ατομα!θα γεμισει το σαιτ warned

restful44

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ρε καραγκιοζακια αφου δεν σασ αρεσει τι μπαινετε?οκ εσεισ ειστε αντρεσ δεν σασ σρεσουν οι trans.

Επισκέπτης
κανενας δεν με καλεσε με το ζορι!
αυτο ενοειτε και για αυτο θα φυγω οταν γουσταρω εγω! και οχι οταν θες εσυ η καποιος αλλος!
ουτε το πανεπιστημιο μου θελω να σου δειξω ουτε την οικογενεια μου! για αλλη μια φορα με τα παραπανω λεγομενα σου μου αποδικνιεις και εσυ οτι τελικα η ποιοτητα ενος ανθρωπου δεν εξαρταται μονο με τις σχολες! η λεγομενη ποιοτητα!

και οσο για αυτο που αναφερεται οτι ειμαστε εκτο θεματο ς και οτι πρεπεθι να πεσουνε warned
αν καποιος παρατηρησει το θεμα απο τις τελευτες σελιδες εχει γαμηθει απο παρα πολλα ατομα!θα γεμισει το σαιτ warned
καλά ξέχασα ότι είσαι των καλογραιών εσύ.

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
τοσες ορμονες που παιρνουν τι περιμενεις??? η πολυ σιλικονη βαραει........ :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
μαλλον αγαμιες εχετε για αυτο και λυσατε...αντε γαμιστε να ξελαμπικαρετε βρεεεεεεεεεεεεεεεεεε και μην καθετσε πισο απο το pc  να βρηζεστε αλλα οθτε και εμας να βρηζετε η πολυ  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: βλαπτει στον εγγεφαλο

Επισκέπτης
ρε καραγκιοζακια αφου δεν σασ αρεσει τι μπαινετε?οκ εσεισ ειστε αντρεσ δεν σασ σρεσουν οι trans.
το παίζουν πουριτανοί και μετά γλύφουν με πμ μπας και βρουν τίποτα για να σπάσουν την παρθενιά της πούτσας τους.

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Playerxxx αποφασισε σε ποιο στρατοπεδο εισαι. Πριν εβριζες τα βουρλα, τωρα τις φτιαγμενες; Ολα ειναι θεμα life and style δεν το καταλαβαινεις; ;)

playerxxx

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
στην TOP κατηγορια οπου ανηκει η δαναη βρισκεται και η ναντια(καμια σχεση με τη ναντια4u)απο καβαλας,επισης και η βανεσα απο καβαλας!!!! :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :rockon: :rockon:      :rockon:

:rockon:

:rockon:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
βρε δαναηηηηηηηηηηηη που εισε σημερα καλε?
Τι κανης βρε καυλιαρα? Δουλευω. Τρωνε τα κοψιδια σημερα και η καυλα εχη φταση στα υψη. Που εισαι εσυ καλε γιατι χαθηκες απο δω μεσα? Τι καυλιαρικη ποζα ειναι αυτη. Τσουλη τελιως εχης γινη και εσυ. Σταματα τις ντυμενες φωτο. Εδω τα μαναρια θελουν ξεκολα να βλεπουν. Οχι την Μαρια Καλλας στην Οπερα. Σεμνες φωτος τελος μαναρια συμφωνειτε??

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
  Γιατι δεν λες οτι εισαι σαν καρακγιοζης και κανεις Σοου;;;;;;;; και περι ορμονες και τα διαφορα ειναι αυτα που σε καινε ..... σου ειπα εισαι  ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom