Επισκέπτης
ναι αλλά με της μαλακίες εδώ διώξαμε τον ποιο ερωτικό άνδρα τον Τάλο.πωπωπωπω πως το ανοιγεις για πιπες!!!
ναι αλλά με της μαλακίες εδώ διώξαμε τον ποιο ερωτικό άνδρα τον Τάλο.πωπωπωπω πως το ανοιγεις για πιπες!!!
Θέλω warned τώρα!φανταζομαι μανουρα που θα εκανες στο σχολειο εσυ...θα καθοσουνα πρωτο θρανιο κ οποιος σου μιλαγε αμεσως θα τον καρφωνες....πωπω ρε παιδι μου ποτε δεν σας καταλαβα εσας τα σπασικλακια κ τι κερδιζατε με τετοια συμπεριφορα?
τι έγινε παλικάρι της εκκλησίας είσαι? εμείς γουστάρουμε εδώ τα παιδικά σου κόμπλεξ να τα πεις στον ψυχίατρο του ασφαλιστικού σου ταμείου.σσσσσ....!εγινε!
ατσα ρε!
σηκωθηκαν τα ποδια να χτυπησουν το κεφαλι!
Θέλω warned τώρα!
Συμφωνώ απολύτως. Νομίζω πλέον ότι είναι μαλακία να μπαίνει κάποιος στο συγκεκριμενο θρεντ και να ψαχνει με τις ωρες χωρις τελικά να μπορει να βρει κάτι, αφού ο καθένας γραφει ότι του καβλώσει. Και νομιζω οτι αποκλειστικά ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ειναι οι διαχειριστες. Ας κάνουν κατι αν θελουν να εχει την επισκεψιμοτητα που ειχε το συγκεκριμενο θρεντ. Εχει ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕO Moderator πρεπει να επεμβει γιατι ολοι ειναι εκτος θεματος. Αν θελουν να πλακωθουνε ας το κανουν καπου αλλου. Γιατι πρεπει καποιος να διαβαζει ολη αυτη τη λαλακια για να βρει μια πληροφορια που αφορα το θεμα του thread. Κουραστικο εγινε!!!!!!!!!!!
ρε μάγκα της πλάκας εμείς εδώ γουστάρουμε να κάνουμε το κέφι μας.το κλασικο που ακουγεται μια ζωη οτι ολοι το παιζουνε μαγκες πισω απο μια οθονη και ενα πληκτρολογιο!
και αντε μερικοι ειναι πιτσιρικαδες και ασχολουνατι επειδη δεν εχουνε κατι καλυτερο και εχουνε και το αλοθι της ηλικιας!αλοι και αλοι???????????????????????
κοιτα να δεις πλεον εχει καταντησει γελοιο να μπενεται και να λετε οτι μαλακια σας κατεβαινει και εμεις ανωτερες . οχι πια καιρος να πατε εκει που ειναι για εσας και να μας αφησετε υσηχουςφανταζομαι μανουρα που θα εκανες στο σχολειο εσυ...θα καθοσουνα πρωτο θρανιο κ οποιος σου μιλαγε αμεσως θα τον καρφωνες....πωπω ρε παιδι μου ποτε δεν σας καταλαβα εσας τα σπασικλακια κ τι κερδιζατε με τετοια συμπεριφορα?
αν ειτανε σαν και μενα της εκκλησιας θα χανε πεσει οι μισες!τι έγινε παλικάρι της εκκλησίας είσαι? εμείς γουστάρουμε εδώ τα παιδικά σου κόμπλεξ να τα πεις στον ψυχίατρο του ασφαλιστικού σου ταμείου.
Πρέπει να είναι το πιο σωστό πράγμα που έχει γραφτεί εδω μέσα!Ο αλλος εχει λυσσαξει να βρει την πιο καραπουτσακλου και θυμωνει που λεμε και αλλα ενδιαμεσα. ΕΛΕΟΣ!!! Αλλη Γιαδικαρογλου...
Συμφωνώ απολύτως. Νομίζω πλέον ότι είναι μαλακία να μπαίνει κάποιος στο συγκεκριμενο θρεντ και να ψαχνει με τις ωρες χωρις τελικά να μπορει να βρει κάτι, αφού ο καθένας γραφει ότι του καβλώσει. Και νομιζω οτι αποκλειστικά ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ειναι οι διαχειριστες. Ας κάνουν κατι αν θελουν να εχει την επισκεψιμοτητα που ειχε το συγκεκριμενο θρεντ. Εχει ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ποιο κλωνο ρε βλακα?ρε μάγκα της πλάκας εμείς εδώ γουστάρουμε να κάνουμε το κέφι μας.
όμως συνέχεια εκτός site σε βλέπουμε έχεις βάλει σε δράση και τον κλώνο σου και μπαίνεις εδώ και το παίζεις του κατηχητικού?
κοιτα να δεις πλεον εχει καταντησει γελοιο να μπενεται και να λετε οτι μαλακια σας κατεβαινει και εμεις ανωτερες . οχι πια καιρος να πατε εκει που ειναι για εσας και να μας αφησετε υσηχους
κοιτα να δεις πλεον εχει καταντησει γελοιο να μπενεται και να λετε οτι μαλακια σας κατεβαινει και εμεις ανωτερες . οχι πια καιρος να πατε εκει που ειναι για εσας και να μας αφησετε υσηχους
Πρωινες ωρες εισαι αντρας και το βραδυ γινεσαι ΒαλεΝτινος?Ο αλλος εχει λυσσαξει να βρει την πιο καραπουτσακλου και θυμωνει που λεμε και αλλα ενδιαμεσα. ΕΛΕΟΣ!!! Αλλη Γιαδικαρογλου...
Ολοι οι καλοι και οι κουλοι χωρανε εδω μεσα. Μονο εγω ειμαι ψυχραιμη και πολιτισμενη εδω μεσα; Ουφ...
Playerxxx εισαι κι εσυ μια στριγγλα κι ας το παιζεις ανωτερου απο κοντα. Υπεροχο χαμογελο ομως...
Οποιος ταραζεται οταν του τα χωνουν μαλλον δεν ειναι πολυ σιγουρος για τις επιλογες του...
Βαλεντινομακια, μακια, μακια!!!
τοσο αντρας ειναι που σε αλλο θρεντ ποσταρε οτι αν εβλεπε να του πηδανε τη γυναικα σε παρτουζα θα επερνε οπλο να τη σκοτωσει και καθετε εδω και μας βριζει ολους ο κυριος thanoss ....απο αυτα που ειπε στο αλλο θρεντ βγαλτε τα συμπερασματα σας τι ανθρωπος ειναισσσσσ....!εγινε!
ατσα ρε!
σηκωθηκαν τα ποδια να χτυπησουν το κεφαλι!
Πρέπει να είναι το πιο σωστό πράγμα που έχει γραφτεί εδω μέσα!
Σε παραδέχομαι ειλικρινά σε παραδέχομαι!
είσαι και πολύ μεγάλος μαστροπέισον. τι αστεράκια και μαλακίες βγάζεις από το φτωχό μυαλό σου απλά είσαι τόσο νυχτωμένος που ούτε πλάκα στην ζωή σου δεν είσαι ικανός να κάνεις.αν ειτανε σαν και μενα της εκκλησιας θα χανε πεσει οι μισες!
ουτε κομπλεξ ειναι καμενε ουτε τπτ!
ουτε την ηλικια σου θα σεβαστω ουτε τπτ ! σε αυτην την ηλικια ουτε αλοθι εχεις ουτε τπτ!!ολη μερα πισω απο ενα pc και ανεβαζεις τσοντες μπας και παρεις κανα αστερακι!
δεν πα να εισαι και μορφωμενος να χεις και λεφτα! να τα βαλεις εκει που ξερεις καμενε!
τοσο αντρας ειναι που σε αλλο θρεντ ποσταρε οτι αν εβλεπε να του πηδανε τη γυναικα σε παρτουζα θα επερνε οπλο να τη σκοτωσει και καθετε εδω και μας βριζει ολους ο κυριος thanoss ....απο αυτα που ειπε στο αλλο θρεντ βγαλτε τα συμπερασματα σας τι ανθρωπος ειναι