Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
μαλλον αγαμιες εχετε για αυτο και λυσατε...αντε γαμιστε να ξελαμπικαρετε βρεεεεεεεεεεεεεεεεεε και μην καθετσε πισο απο το pc  να βρηζεστε αλλα οθτε και εμας να βρηζετε η πολυ  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: βλαπτει στον εγγεφαλο

ελα ρε που το καταλαβες οτι δεν γαμαμε....πισω απο το πληκτρολογιο...εγω ξερω οτι φαινεται απο την μουρη η αγαμια οχι πισω απο την οθονη....πω ρε ο πουστης δεν κριβομαι με τιποτα... :grin: :grin: :grin:

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
το παίζουν πουριτανοί και μετά γλύφουν με πμ μπας και βρουν τίποτα για να σπάσουν την παρθενιά της πούτσας τους.
μπορει να ψαχνουν να σπασουν και την παρ8ενια του κολου τους δεν μπορει αν ξερεις αν θελουν κατι τετοιο και ντεπονται να το που δημοσια μηπως το διαβασει κανενας φιλος τους

playerxxx

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
  Γιατι δεν λες οτι εισαι σαν καρακγιοζης και κανεις Σοου;;;;;;;; και περι ορμονες και τα διαφορα ειναι αυτα που σε καινε ..... σου ειπα εισαι  ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ!!!!!!!!!!!!

λεω να κανω DVD εισαι??? :2funny: :2funny: :2funny:    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
βλακααααα!
θα καταλαβεις εσυ!δεν κανω παραθεση!
βουλωστο!
ασε και τα καμωματα σου ειναι γνωστα! τα π.μ που στελνεις ειναι γνωστα!
προσπαθεις να τρομαξεις κανα παιδακι?
ασε και μου τα πανε πολοι εδω μεσα τι μαλακιες κανεις!
λιγα να βγουνε στην φορα δεν θα χεθς μουτρα!

Επισκέπτης
ρε καραγκιοζακια αφου δεν σασ αρεσει τι μπαινετε?οκ εσεισ ειστε αντρεσ δεν σασ σρεσουν οι trans.
Καραγκιόζη όταν σε προσβάλει ένα ποσταρισμα κάπου δεξιά κάτω λέει "αναφορα στον συντονιστη" πάτα εκεί και κάνε τα παραπονά σου! :birdman:

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
στην TOP κατηγορια οπου ανηκει η δαναη βρισκεται και η ναντια(καμια σχεση με τη ναντια4u)απο καβαλας,επισης και η βανεσα απο καβαλας!!!! :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :rockon: :rockon:      :rockon:

:rockon:

:rockon:

ΝΑΙπες τωρα και καλα........ για να πουμε τρανς δεν θα ελεγε τετοια............ αρε  ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Το μονο που φαινεται απο αυτο το θρεντ ειναι οτι τα πιο προβληματικα ατομα στον πλανητη ειναι οι τρανς και οι θαυμαστες τους.

Δεν καταλαβαινω γιατι ταραζεστε τοσο οταν ο αλλος γινεται ωμος. Οταν φωτογραφιζομαστε αξυριστες με κιλοτα ειναι λογικο σε καποιους να γυρνανε τα αντερα. Οταν ο αλλος μπαινει ΕΚΛΙΠΑΡΟΝΤΑΣ για πληροφοριες για την τραβεστι με το μεγαλυτερο παπαρι ειναι λογικο να φαει δουλεμα. Αν ειμαστε ανετοι με τις επιλογες μας δεν φρικαρουμε οταν ο αλλος μας τις κριτικαρει.

playerxxx

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1

αυτες ειναι τρανς οχι φαντασμα σαν κι εσενααααααααα :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καραγκιόζη όταν σε προσβάλει ένα ποσταρισμα κάπου δεξιά κάτω λέει "αναφορα στον συντονιστη" πάτα εκεί και κάνε τα παραπονά σου! :birdman:
      ΕΣΕΝΑ ΕΧΩ ΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΙΩΞΟΥΝΕ ΜΑΛΛΟΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Επισκέπτης
Το μονο που φαινεται απο αυτο το θρεντ ειναι οτι τα πιο προβληματικα ατομα στον πλανητη ειναι οι τρανς και οι θαυμαστες τους.

Δεν καταλαβαινω γιατι ταραζεστε τοσο οταν ο αλλος γινεται ωμος. Οταν φωτογραφιζομαστε αξυριστες με κιλοτα ειναι λογικο σε καποιους να γυρνανε τα αντερα. Οταν ο αλλος μπαινει ΕΚΛΙΠΑΡΟΝΤΑΣ για πληροφοριες για την τραβεστι με το μεγαλυτερο παπαρι ειναι λογικο να φαει δουλεμα. Αν ειμαστε ανετοι με τις επιλογες μας δεν φρικαρουμε οταν ο αλλος μας τις κριτικαρει.

παντως ετσι οπως μιλας τωρα εαν σε βρισω ειμαι μαλακας...ετσι οπως μιλαγες πριν το ηθελες το μπινελικι... :grin: :grin: :grin:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Φιλια πολλα Αλικακη.  Δουλεια σημερα. Εχουν φαη ολα τα γαρδουμπια σημερα και την κανανε Ταρατσα. Η καυλα στο αποκορυφωμα της. Βρε Ταρατσα και Βρασυδα μου λυψατε. Φαγατε τζατζικι με ρεγγα σημερα??

Επισκέπτης
       ΕΣΕΝΑ ΕΧΩ ΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΙΩΞΟΥΝΕ ΜΑΛΛΟΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

παλι καρφωνεις...τι εισαι συ ρε παιδι μου πωπωπωπω...νταξει το ξερεις το μαθημα δεν θα αντιγραψει ο ταρατσα...απλως την βαση να πιασει...

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Φιλια πολλα Αλικακη.  Δουλεια σημερα. Εχουν φαη ολα τα γαρδουμπια σημερα και την κανανε Ταρατσα. Η καυλα στο αποκορυφωμα της. Βρε Ταρατσα και Βρασυδα μου λυψατε. Φαγατε τζατζικι με ρεγγα σημερα??
που εισε καλε εσυ?πριν λιγο ηρτηα και εγω και επεσα στο ματι του κυκλονα παλι σφαζοντε τα παλικαρια για παρτη μας

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
αυτες ειναι τρανς οχι φαντασμα σαν κι εσενααααααααα :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
    Αρε κατι ζορια και εσυ που τραβας εδω μεσα, αυτα γινονται , οταν χτυπαει κοκκινο η αφρακγια και οταν υπαρχει ασχημια ... τωρα και τα δυο μπορει να παιζεις

playerxxx

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
    Αρε κατι ζορια και εσυ που τραβας εδω μεσα, αυτα γινονται , οταν χτυπαει κοκκινο η αφρακγια και οταν υπαρχει ασχημια ... τωρα και τα δυο μπορει να παιζεις

αφραγκια δεν νομιζω ρωτα τη δαναη να σου πει ........αν ειμαι καυλιαρηςςςς :bigdick: :bigdick: :bigdick:

Επισκέπτης
      αυτα γινονται , οταν χτυπαει κοκκινο η αφρακγια και οταν υπαρχει ασχημια ...

ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχ
μπουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχα
γεια σου ρε αλικη της πιατσας κ του πεζοδρομιου....καλα ρε παιδι μου που το καταλαβες οτι ειμαστε κουασιμοδοι....
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχ

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ειπα να μην το κανω μπουρδελο το θρεντ αλλα αν συνεχεισουν την επιθεση στο φιλαρακι μου τον ταρατσα δεν υποσχομαι τιποτα. :grin:
Το εριξα στην μουσικη τωρα να θυμηθω τα νιατα μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom