Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
δεν ξερω αν εβγαινε-βγαινει στη συγγρου.
τη γνωρισα πριν καποια χρονια στη θεσ-κη.
νομιζω οτι ειναι απο βολο
νομιζω οτι ειναι η μηνα που ειχε μπουρδελο στο βολο αλλα τωρα δεν ξερω που βρησκετε......υπαρχει σχετικο θρεντ να ρωτησεις μηπως ξερει κανεις...το τραβελια χωρις προσοντα

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
νομιζω οτι ειναι η μηνα που ειχε μπουρδελο στο βολο αλλα τωρα δεν ξερω που βρησκετε......υπαρχει σχετικο θρεντ να ρωτησεις μηπως ξερει κανεις...το τραβελια χωρις προσοντα
ρωτησα αλλα δεν ηξερε καποιος.
και ειπα να απευθυνθω και εδω.
και ουτε προκειται να ακουσεις!χωρις μπαρα στη σιγγρα ουτε 1 μπαλαμο δε παιρνεις!! ;)
αυτη η νικολ στη συγγρου δε βγαινει;

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
μια μηνα βγαινει στη συγγρου αλλα δεν ειναι ενχειρισμενη...μηνα  ενχειρισμεενη στη συγρου τοσα χρονια δεν ακουσα ποτε
στο βολο εχει νομιζω και μια αλλη, επισης εγχειρισμενη.
ξανθια, νατασα -αλεξια.
σου λεει κατι;

playerxxx

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1

[/quote]

ναι αλλα μην τη παρεις ποτε!! ουτε και τη μπαρμπι!! :headbang:  μουφα...

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

ναι αλλα μην τη παρεις ποτε!! ουτε και τη μπαρμπι!! :headbang:  μουφα...
διαβασα τα αρνητικα σχολια που γραφτηκαν.
θα ειμαι αθηνα την επομενη εβδομαδα και απλα λογω εμφανισης λρω να δοκιμασω.
αυτη η μινα παντως που γραφω πραγματικα ηταν με διαφορα η καλυτερη απο καθε αποψη

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
αυτη η μινα παντως που γραφω πραγματικα ηταν με διαφορα η καλυτερη απο καθε αποψη
Γιατί δεν ρωτάς και την Ταράτσα Σταρ Τρανς που κάνει πιάτσα???είναι και δικό μας παιδι... :2funny: :2funny: :2funny:

playerxxx

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
τη μινα δε τη ξερω και δε μπορω να εκφερω γνωμη!αν θες τη γνωμη μου παρε απο συγγρου τη μαρινα παλια καραβανα και εγγυηση! ξανθια και βρισκεται στο υψος της express service! ;)

Επισκέπτης
Γιατί δεν ρωτάς και την Ταράτσα Σταρ Τρανς που κάνει πιάτσα???είναι και δικό μας παιδι... :2funny: :2funny: :2funny:
Θα αλλάξω και avatar :grin:
jorge_barja_el_travesti_chileno.jpgzzxtbi.jpg

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
διαβασες τα σχολιαλλα θες να δοκιμασεις :think: :think: :think: :think: :think:σε τρωει το κ@@@ σου

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
περιμενω να βγει το αντερ της ιντερ , μετα και το αντερ του αρη, και θα σμπρωξω ολα τα κερδη για μια βραδυα με ταρατσα

Επισκέπτης
περιμενω να βγει το αντερ της ιντερ , μετα και το αντερ του αρη, και θα σμπρωξω ολα τα κερδη για μια βραδυα με ταρατσα
Είμαι κλεισμένος για 3 χρόνια και παρακαλω πολύ μην στέλνετε πμ για ραντεβου δεν έχω χρόνο!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mad_max

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
97
Like
4.790
Πόντοι
22.915
καποια μινα, δεν ξερω αν και ποτε εβγαινε συγγρου, μελαχρινη,εγχειρισμενη.
την ξερεις;
Αυτη η Μινα ειναι μια πολυ ψηλη,που της αρεσαν τα αγρια και εκανε τρομερο κρεββατι. Εμενε Ασκληποιου κοντα στη Αλεξανδρας και ειναι φιλες με την Εβιτα απο Αμπελοκηπους.
Πολυ καλη αλλα την εχω χασει τελευταια. το κινητο της δεν απανταει.

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Αυτη η Μινα ειναι μια πολυ ψηλη,που της αρεσαν τα αγρια και εκανε τρομερο κρεββατι. Εμενε Ασκληποιου κοντα στη Αλεξανδρας και ειναι φιλες με την Εβιτα απο Αμπελοκηπους.
Πολυ καλη αλλα την εχω χασει τελευταια. το κινητο της δεν απανταει.
ναι αυτη ειναι.εγω παλι εχω χασει το κινητο της.
μαλλον μεε κατσλαβαινεις φιλε γιατι την ψαχνω.
να υποθεσω οτι δεν μπορεις να βοξθησεις στην... αναζητηση.

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Με τον τρομο οτι θα ξαναγινουμε μαλλια κουβαρια εδω μεσα πρεπει να σας πω οτι αυτη η νεα ταση στο φορουμ (να "προσφερουν οι τρανς πληροφοριες στον κοσμο για αλλες τρανς") ειναι οτι πιο θλιβερο θα μπορουσε να συμβει εδω. Το βρισκω εντελως αντιδεοντολογικο και μας γελοιοποιει απιστευτα ως "φυλη". Καλο θα ηταν οποια βλεπει την υπαρξη της σοβαρα (και οχι σαν εποχειακο ανεκδοτο) να απεχει απο αυτη τη σαχλαμαρα. Οχι τιποτα αλλο, αλλα τωρα που η Ταρατσα Σταρ Τρανς το γυρισε στο πιο κυριλε θα αρχισω να τα χωνω εγω...

Ας κοιταει η καθεμια μας τη δουλεια της. Ας αφηνει τα αγορια του σαιτ να ανταλλαζουν πληροφοριες χωρις να ανακατευεται, ειδικα στις κριτικες. Το πραγμα δεν γινεται να πεσει πιο χαμηλα.

Βαλεντινοαγκαλιτσες, Βαλεντινοφιλακια και πολλα μακια, μακια, μακια!!!

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Με τον τρομο οτι θα ξαναγινουμε μαλλια κουβαρια εδω μεσα πρεπει να σας πω οτι αυτη η νεα ταση στο φορουμ (να "προσφερουν οι τρανς πληροφοριες στον κοσμο για αλλες τρανς") ειναι οτι πιο θλιβερο θα μπορουσε να συμβει εδω. Το βρισκω εντελως αντιδεοντολογικο και μας γελοιοποιει απιστευτα ως "φυλη". Καλο θα ηταν οποια βλεπει την υπαρξη της σοβαρα (και οχι σαν εποχειακο ανεκδοτο) να απεχει απο αυτη τη σαχλαμαρα. Οχι τιποτα αλλο, αλλα τωρα που η Ταρατσα Σταρ Τρανς το γυρισε στο πιο κυριλε θα αρχισω να τα χωνω εγω...

Ας κοιταει η καθεμια μας τη δουλεια της. Ας αφηνει τα αγορια του σαιτ να ανταλλαζουν πληροφοριες χωρις να ανακατευεται, ειδικα στις κριτικες. Το πραγμα δεν γινεται να πεσει πιο χαμηλα.

εχεις κατι να φοβηθεις;
αμα επωνυμα καποια πει κατι για αλλη το επιπεδο της ενημερωσης θα απογειωθει.
μακια, μακια

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295

Rε μπαρουτοκαπνισμενε καρναβαλε ντυθηκες Σμαραγδα Καρυδη φετος? :2funny: :rockon:
Βλεπω επιθεση και ζηλια στις αλλες τρανς και ολα αυτα μαλλον επειδη ''ξεπεσες''στα ματια αυτων που σε παιρνουν για 15 γιουργια. :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom