νομιζω οτι ειναι η μηνα που ειχε μπουρδελο στο βολο αλλα τωρα δεν ξερω που βρησκετε......υπαρχει σχετικο θρεντ να ρωτησεις μηπως ξερει κανεις...το τραβελια χωρις προσονταδεν ξερω αν εβγαινε-βγαινει στη συγγρου.
τη γνωρισα πριν καποια χρονια στη θεσ-κη.
νομιζω οτι ειναι απο βολο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
ρωτησα αλλα δεν ηξερε καποιος.νομιζω οτι ειναι η μηνα που ειχε μπουρδελο στο βολο αλλα τωρα δεν ξερω που βρησκετε......υπαρχει σχετικο θρεντ να ρωτησεις μηπως ξερει κανεις...το τραβελια χωρις προσοντα
και ειπα να απευθυνθω και εδω.
αυτη η νικολ στη συγγρου δε βγαινει;και ουτε προκειται να ακουσεις!χωρις μπαρα στη σιγγρα ουτε 1 μπαλαμο δε παιρνεις!! ;)
στο βολο εχει νομιζω και μια αλλη, επισης εγχειρισμενη.μια μηνα βγαινει στη συγγρου αλλα δεν ειναι ενχειρισμενη...μηνα ενχειρισμεενη στη συγρου τοσα χρονια δεν ακουσα ποτε
ξανθια, νατασα -αλεξια.
σου λεει κατι;
διαβασα τα αρνητικα σχολια που γραφτηκαν.αυτη η νικολ στη συγγρου δε βγαινει;
ναι αλλα μην τη παρεις ποτε!! ουτε και τη μπαρμπι!! μουφα...
θα ειμαι αθηνα την επομενη εβδομαδα και απλα λογω εμφανισης λρω να δοκιμασω.
αυτη η μινα παντως που γραφω πραγματικα ηταν με διαφορα η καλυτερη απο καθε αποψη
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Γιατί δεν ρωτάς και την Ταράτσα Σταρ Τρανς που κάνει πιάτσα???είναι και δικό μας παιδι...διαβασα τα αρνητικα σχολια που γραφτηκαν.
αυτη η μινα παντως που γραφω πραγματικα ηταν με διαφορα η καλυτερη απο καθε αποψη
Επισκέπτης
Θα αλλάξω και avatarΓιατί δεν ρωτάς και την Ταράτσα Σταρ Τρανς που κάνει πιάτσα???είναι και δικό μας παιδι...
διαβασες τα σχολιαλλα θες να δοκιμασεις σε τρωει το κ@@@ σουδιαβασα τα αρνητικα σχολια που γραφτηκαν.
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Μμμμμμμμμμμμμμμμμ....αντραλεύτ'κα τώρα!!!!Θα αλλάξω και avatar
περιμενω να βγει το αντερ της ιντερ , μετα και το αντερ του αρη, και θα σμπρωξω ολα τα κερδη για μια βραδυα με ταρατσαΓιατί δεν ρωτάς και την Ταράτσα Σταρ Τρανς που κάνει πιάτσα???είναι και δικό μας παιδι...
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Βγήκε!!!!!! 1-1περιμενω να βγει το αντερ της ιντερ , μετα και το αντερ του αρη, και θα σμπρωξω ολα τα κερδη για μια βραδυα με ταρατσα
Ταράτσα......την πούτσισεςςςςςςςςς
Επισκέπτης
Είμαι κλεισμένος για 3 χρόνια και παρακαλω πολύ μην στέλνετε πμ για ραντεβου δεν έχω χρόνο!περιμενω να βγει το αντερ της ιντερ , μετα και το αντερ του αρη, και θα σμπρωξω ολα τα κερδη για μια βραδυα με ταρατσα
mad_max
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2005
- Κριτικές
- 97
- Like
- 4.790
- Πόντοι
- 22.915
Αυτη η Μινα ειναι μια πολυ ψηλη,που της αρεσαν τα αγρια και εκανε τρομερο κρεββατι. Εμενε Ασκληποιου κοντα στη Αλεξανδρας και ειναι φιλες με την Εβιτα απο Αμπελοκηπους.καποια μινα, δεν ξερω αν και ποτε εβγαινε συγγρου, μελαχρινη,εγχειρισμενη.
την ξερεις;
Πολυ καλη αλλα την εχω χασει τελευταια. το κινητο της δεν απανταει.
με αυτα που πηρα σημερα λεω να κλεισω για διημεροΒγήκε!!!!!! 1-1
Ταράτσα......την πούτσισεςςςςςςςςς
ναι αυτη ειναι.εγω παλι εχω χασει το κινητο της.Αυτη η Μινα ειναι μια πολυ ψηλη,που της αρεσαν τα αγρια και εκανε τρομερο κρεββατι. Εμενε Ασκληποιου κοντα στη Αλεξανδρας και ειναι φιλες με την Εβιτα απο Αμπελοκηπους.
Πολυ καλη αλλα την εχω χασει τελευταια. το κινητο της δεν απανταει.
μαλλον μεε κατσλαβαινεις φιλε γιατι την ψαχνω.
να υποθεσω οτι δεν μπορεις να βοξθησεις στην... αναζητηση.
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Με τον τρομο οτι θα ξαναγινουμε μαλλια κουβαρια εδω μεσα πρεπει να σας πω οτι αυτη η νεα ταση στο φορουμ (να "προσφερουν οι τρανς πληροφοριες στον κοσμο για αλλες τρανς") ειναι οτι πιο θλιβερο θα μπορουσε να συμβει εδω. Το βρισκω εντελως αντιδεοντολογικο και μας γελοιοποιει απιστευτα ως "φυλη". Καλο θα ηταν οποια βλεπει την υπαρξη της σοβαρα (και οχι σαν εποχειακο ανεκδοτο) να απεχει απο αυτη τη σαχλαμαρα. Οχι τιποτα αλλο, αλλα τωρα που η Ταρατσα Σταρ Τρανς το γυρισε στο πιο κυριλε θα αρχισω να τα χωνω εγω...
Ας κοιταει η καθεμια μας τη δουλεια της. Ας αφηνει τα αγορια του σαιτ να ανταλλαζουν πληροφοριες χωρις να ανακατευεται, ειδικα στις κριτικες. Το πραγμα δεν γινεται να πεσει πιο χαμηλα.
Βαλεντινοαγκαλιτσες, Βαλεντινοφιλακια και πολλα μακια, μακια, μακια!!!
Ας κοιταει η καθεμια μας τη δουλεια της. Ας αφηνει τα αγορια του σαιτ να ανταλλαζουν πληροφοριες χωρις να ανακατευεται, ειδικα στις κριτικες. Το πραγμα δεν γινεται να πεσει πιο χαμηλα.
εχεις κατι να φοβηθεις;Με τον τρομο οτι θα ξαναγινουμε μαλλια κουβαρια εδω μεσα πρεπει να σας πω οτι αυτη η νεα ταση στο φορουμ (να "προσφερουν οι τρανς πληροφοριες στον κοσμο για αλλες τρανς") ειναι οτι πιο θλιβερο θα μπορουσε να συμβει εδω. Το βρισκω εντελως αντιδεοντολογικο και μας γελοιοποιει απιστευτα ως "φυλη". Καλο θα ηταν οποια βλεπει την υπαρξη της σοβαρα (και οχι σαν εποχειακο ανεκδοτο) να απεχει απο αυτη τη σαχλαμαρα. Οχι τιποτα αλλο, αλλα τωρα που η Ταρατσα Σταρ Τρανς το γυρισε στο πιο κυριλε θα αρχισω να τα χωνω εγω...
αμα επωνυμα καποια πει κατι για αλλη το επιπεδο της ενημερωσης θα απογειωθει.
μακια, μακια
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Ταρατσομάκια!Ταρατσομάκια!!Ταρατσομάκια!!!
Δεν εχετε το Θεο σας τρομαρα σας.
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
Rε μπαρουτοκαπνισμενε καρναβαλε ντυθηκες Σμαραγδα Καρυδη φετος?Με τον τρομο οτι θα ξαναγινουμε μαλλια κουβαρια εδω μεσα πρεπει να σας πω οτι αυτη η νεα ταση στο φορουμ (να "προσφερουν οι τρανς πληροφοριες στον κοσμο για αλλες τρανς") ειναι οτι πιο θλιβερο θα μπορουσε να συμβει εδω. Το βρισκω εντελως αντιδεοντολογικο και μας γελοιοποιει απιστευτα ως "φυλη". Καλο θα ηταν οποια βλεπει την υπαρξη της σοβαρα (και οχι σαν εποχειακο ανεκδοτο) να απεχει απο αυτη τη σαχλαμαρα. Οχι τιποτα αλλο, αλλα τωρα που η Ταρατσα Σταρ Τρανς το γυρισε στο πιο κυριλε θα αρχισω να τα χωνω εγω...
Βλεπω επιθεση και ζηλια στις αλλες τρανς και ολα αυτα μαλλον επειδη ''ξεπεσες''στα ματια αυτων που σε παιρνουν για 15 γιουργια.
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 121K