Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

playerxxx

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπόν θα μιλήσω σοβαρά!!! Αυτό το thread ούτε καν έμπαινα να δω τι γράφει γιατί αφορά ένα σπορ που δεν με αφορά και ήταν και για Αθήνα που πάλι δεν με αφορα! Άρχισα να μπαίνω όταν άρχισε να γράφει η valentina, το παράεκανα μερικές φορές το ομολογω αλλά με ατάκες τύπου "έχω 22 πόντους γατάκι" δεν μπορούσα να κρατηθώ! Δεν θα ξαναχαλάσω το thread σας ότι ατάκα και  να ειπωθεί εδω! Ευχαριστώ για τις ατάκες σας που κόσμουν πλέον την υπογραφή μου! :grin:

μου θυμιζεις τον παπακαλιατη που στελνει ατομο στην καβαλας να παρει τη σασα για ξεκολιασμα :2funny:

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Ταρατσα δεν εχεις να πας πουθενα, οι ατακες σου εχουν γραψει οσο και το υπερφυσικο γατακι και σε θελουμε στην παρεα μας!!!

Οι χαζομαρες για το Αλικακι μας ειναι αναξιες σχολιασμου. Playerxxx την θεωρεις τοσο τελεια που δεν μπορεις να διανοηθεις οτι υπαρχει;

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

Krotor

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν θα μιλήσω σοβαρά!!! Αυτό το thread ούτε καν έμπαινα να δω τι γράφει γιατί αφορά ένα σπορ που δεν με αφορά και ήταν και για Αθήνα που πάλι δεν με αφορα! Άρχισα να μπαίνω όταν άρχισε να γράφει η valentina, το παράεκανα μερικές φορές το ομολογω αλλά με ατάκες τύπου "έχω 22 πόντους γατάκι" δεν μπορούσα να κρατηθώ! Δεν θα ξαναχαλάσω το thread σας ότι ατάκα και  να ειπωθεί εδω! Ευχαριστώ για τις ατάκες σας που κόσμουν πλέον την υπογραφή μου! :grin:
Τελικά μάλλον κάτι τρέχει μ'εσάς τους δύο

Krotor

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Η ποιο τέλεια από όλες είναι η Τάνια Κέλλη κι όποιος ξέρει κάτι γι αυτήν να μου στείλει πμ

playerxxx

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ταρατσα δεν εχεις να πας πουθενα, οι ατακες σου εχουν γραψει οσο και το υπερφυσικο γατακι και σε θελουμε στην παρεα μας!!!

Οι χαζομαρες για το Αλικακι μας ειναι αναξιες σχολιασμου. Playerxxx την θεωρεις τοσο τελεια που δεν μπορεις να διανοηθεις οτι υπαρχει;

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

αλικη αλικη εισαι εδω? βγαλε την αρχιδοσακουλα σου να ερθω να σε βρω!!!χιχιχιχιχ πολυ απλα η αλικη ειναι επινοηση
καποιων πονηρων εδω μεσα :grin:

playerxxx

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ειπαμε ρε συ για την τανια! δεν ξερουνε εδω κανενας δεν ειναι της πιατσας! :headbang:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
αλικη αλικη εισαι εδω? βγαλε την αρχιδοσακουλα σου να ερθω να σε βρω!!!χιχιχιχιχ πολυ απλα η αλικη ειναι επινοηση
Κατι μου λεει οτι θα συμφωνισο.

Yanbi

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
1

Μμμμμ....
Είναι κι' αυτός ενας σωστός συλλογισμός...
Λες να μας πουλανε καποιοι επιτιδιοι φούμαρα γιατι έχουν κάποιους σκοπούς????

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
βαλεντινα πολυ ωραια η φωτο μου θυμιζεις την μενεγακη στο ξεκινημα της
μακια μακια μακια και δωρητοαγκαλιτσες

Krotor

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
νομιζεις............ εχει υδραυλικα!!!!και της αρεσει να γαμαει!!!
οταν λεμε κατι να κατεχουμε το αντικειμενο!!!!!!!
Το ότι της αρέσει να γαμάει δεν σημαίνει ότι είναι μόνοενεργητική , απλά κάνει και αυτό. Όταν λέμε κάτι να το λέμε σωστά

Yanbi

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
1
αντε γεια σου!!!!!!!!!!!!!!!! ;) ;)
Δηλαδη μηλάμε για σκηνικο.... Ετσι???
Και θες να το παμε και πιο κάτω το σενάριο???
Εχεις δει ποτε σου τρανς εδω μέσα που της ζητανε να την συνατήσουν και αυτή να μην το θέλει???
Λιγο περίεργο δεν είναι?

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom