Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Krotor

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Με τον τρομο οτι θα ξαναγινουμε μαλλια κουβαρια εδω μεσα πρεπει να σας πω οτι αυτη η νεα ταση στο φορουμ (να "προσφερουν οι τρανς πληροφοριες στον κοσμο για αλλες τρανς") ειναι οτι πιο θλιβερο θα μπορουσε να συμβει εδω. Το βρισκω εντελως αντιδεοντολογικο και μας γελοιοποιει απιστευτα ως "φυλη". Καλο θα ηταν οποια βλεπει την υπαρξη της σοβαρα (και οχι σαν εποχειακο ανεκδοτο) να απεχει απο αυτη τη σαχλαμαρα. Οχι τιποτα αλλο, αλλα τωρα που η Ταρατσα Σταρ Τρανς το γυρισε στο πιο κυριλε θα αρχισω να τα χωνω εγω...

Ας κοιταει η καθεμια μας τη δουλεια της. Ας αφηνει τα αγορια του σαιτ να ανταλλαζουν πληροφοριες χωρις να ανακατευεται, ειδικα στις κριτικες. Το πραγμα δεν γινεται να πεσει πιο χαμηλα.

Βαλεντινοαγκαλιτσες, Βαλεντινοφιλακια και πολλα μακια, μακια, μακια!!!
Πρόσεχε μη σου φύγει κανένας πόντος  :uglystupid:

playerxxx

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
(να "προσφερουν οι τρανς πληροφοριες στον κοσμο για αλλες τρανς") ειναι οτι πιο θλιβερο θα μπορουσε να συμβει εδω. Το βρισκω εντελως αντιδεοντολογικο και μας γελοιοποιει απιστευτα ως "φυλη".

και να πεις οτι δινει ακριβεις πληροφοριες...ολο παπαριες λεει να αποσυντονισει τα δυστιχα τα μπαλαμια!!

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.953
Πόντοι
606
psolaras78,το νεο σου avatar γαμαει

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Καρδουλα μου πενταμορφη δεν εχω τιποτα να φοβηθω. Το επιπεδο της ενημερωσης... μιλας λες και παρακολουθεις τις εκλογες στην Αμερικη... Δεν πιστευω οτι καμια μας μπορει να δωσει αντικειμενικα πληροφοριες για τις αλλες, το ελεγα και στο Αλικακι μας νωριτερα. Το μονο που θα καταφερουμε ειναι να πιαστουμε παλι μαλλι με μαλλι και να ερχεται κοσμος απο τα αλλα θρεντ για να γελασει. Οταν φτασουμε σε αυτο το σημειο οπως ολοι ξερετε, εμενα ειναι η καλυτερη μου!!! Μεχρι τοτε ζουζουνιαρικες βαλεντινοαγκαλιτσες, ρουφηχτα βαλεντινοφιλακια και πολλα μακια, μακια, μακια!!!

ΥΓ. Βλεπω αρχισαμε τα γαλλικα παλι... :grouphug:

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
(να "προσφερουν οι τρανς πληροφοριες στον κοσμο για αλλες τρανς") ειναι οτι πιο θλιβερο θα μπορουσε να συμβει εδω. Το βρισκω εντελως αντιδεοντολογικο και μας γελοιοποιει απιστευτα ως "φυλη".

και να πεις οτι δινει ακριβεις πληροφοριες...ολο παπαριες λεει να αποσυντονισει τα δυστιχα τα μπαλαμια!!
εμενα ενοεις?αφου δινω παπαριες πληροφοριες πες εσυ που τις ξερεις ολες.....δεν εχω να κερδισω κατι με το να λεω παπαριες

Krotor

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Τι είναι τα μπαλάμια; :think:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Καρδουλα μου πενταμορφη δεν εχω τιποτα να φοβηθω. Το επιπεδο της ενημερωσης... μιλας λες και παρακολουθεις τις εκλογες στην Αμερικη... Δεν πιστευω οτι καμια μας μπορει να δωσει αντικειμενικα πληροφοριες για τις αλλες, το ελεγα και στο Αλικακι μας νωριτερα. Το μονο που θα καταφερουμε ειναι να πιαστουμε παλι μαλλι με μαλλι και να ερχεται κοσμος απο τα αλλα θρεντ για να γελασει. Οταν φτασουμε σε αυτο το σημειο οπως ολοι ξερετε, εμενα ειναι η καλυτερη μου!!! Μεχρι τοτε ζουζουνιαρικες βαλεντινοαγκαλιτσες, ρουφηχτα βαλεντινοφιλακια και πολλα μακια, μακια, μακια!!!

ΥΓ. Βλεπω αρχισαμε τα γαλλικα παλι... :grouphug:
Η΄εχεις ''καψει''τον εγκεφαλο σου με κακης ποιοτητας φθηνα,ληγμενα ναρκωτικα-χαπια :jerking: ή πουλας τρελλιτσα μεχρι αηδιας και δε γουσταρεις να μιλανε και οι αλλες τρανς.
Τελικα κανεις δωρα γραβατες,παπουτσια και φαγητο(ουζακι με ψαρικα)? :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Εχεις πλακα παντως,πρωινες ωρες να σε πετυχω μεταμορφωμενο γιαπη :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: ολα τα λεφτα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Krotor

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αν υπήρχε περισσότερη αλληλεγγύη και συνεργασία όλα θα ήταν πολύ καλύτερα

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Η΄εχεις ''καψει''τον εγκεφαλο σου με κακης ποιοτητας φθηνα,ληγμενα ναρκωτικα-χαπια  ή πουλας τρελλιτσα μεχρι αηδιας και δε γουσταρεις να μιλανε και οι αλλες τρανς.
Τελικα κανεις δωρα γραβατες,παπουτσια και φαγητο(ουζακι με ψαρικα)?    
Εχεις πλακα παντως,πρωινες ωρες να σε πετυχω μεταμορφωμενο γιαπη     ολα τα λεφτα    

Φυσικα και θελω να μιλανε και οι αλλες τρανς valentinopsolara78 μου.. Την αποψη μου λεω απλα.

Μακια, μακια, μακια!!!

Επισκέπτης
Eγω ξέρω πως με κατηγορείτε ότι ειχα σχέση με την valentina αλλά σε ένα άλλο thread είδαν το φως αποδείξεις που δείχνουν τον Βρασίδα σε τρυφερo τετ-α-τετ με την valentina! :grin:
images06.jpg

playerxxx

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
φροντιστηριο για καλιαρντα σε ιδιαιτερα μαθηματα μονο 100την ωρα!

playerxxx

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
εγω θαθελα να μαθω για την κυρια αλικη εκτος απο τις αρχιδοσακουλες που φοραει εχει τιποτα αλλο θυλικο επανω της
η ειναι δημιουργημα καποιων???? :grin:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Τι να πρωτοπω βρε μωρακια;

Να πω για το κουκλι την Αλικη που την περιμενω πως και πως στο σπιτακι μας οταν με το καλο ερθει στην Αθηνα; [size=13pt]Να δω που θα σε κρυψω να μη δει το αγορι μου τι τοπ μοντελ συγκάτοικο εχω...[/size]
Σιγα μην την δει. :2funny: :2funny:

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Τερατακια του σαιτ σας λατρευω!!!  Μετα τις δωδεκα το βραδυ αφηνετε τις ευγενειες κατα μερος και γινεται χαμος!!!

Βαλεντινοταρατσουλινι, playerxxx και Βρασιδανθρωπος τα πιο γλυκα αστερακια!!!

Μακια, μακια, μακια!!!

Επισκέπτης
Λοιπόν θα μιλήσω σοβαρά!!! Αυτό το thread ούτε καν έμπαινα να δω τι γράφει γιατί αφορά ένα σπορ που δεν με αφορά και ήταν και για Αθήνα που πάλι δεν με αφορα! Άρχισα να μπαίνω όταν άρχισε να γράφει η valentina, το παράεκανα μερικές φορές το ομολογω αλλά με ατάκες τύπου "έχω 22 πόντους γατάκι" δεν μπορούσα να κρατηθώ! Δεν θα ξαναχαλάσω το thread σας ότι ατάκα και  να ειπωθεί εδω! Ευχαριστώ για τις ατάκες σας που κόσμουν πλέον την υπογραφή μου! :grin:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Λοιπόν θα μιλήσω σοβαρά!!! Αυτό το thread ούτε καν έμπαινα να δω τι γράφει γιατί αφορά ένα σπορ που δεν με αφορά και ήταν και για Αθήνα που πάλι δεν με αφορα! Άρχισα να μπαίνω όταν άρχισε να γράφει η valentina, το παράεκανα μερικές φορές το ομολογω αλλά με ατάκες τύπου "έχω 22 πόντους γατάκι" δεν μπορούσα να κρατηθώ! Δεν θα ξαναχαλάσω το thread σας ότι ατάκα και  να ειπωθεί εδω! Ευχαριστώ για τις ατάκες σας που κόσμουν πλέον την υπογραφή μου! :grin:

Δεν σε πιστευω.

Βρασιδας.

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.953
Πόντοι
606
πολυ αργα...εχεις ηδη στιγματιστει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom