Επισκέπτης
Δεν μπορούσα να αντισταθώ πλέον!Ταρατσα την εκανες ταρατσα μου φαινετε. Δεν σε αναγνωριζω. Και ο Βρασιδας την εκανε με ελαφρια.... Ανεπιτρεπτον.... Αχ η γυναικα σου σου εβαλε τα δυο ποδια σε ενα παπουτσι
Δεν μπορούσα να αντισταθώ πλέον!Ταρατσα την εκανες ταρατσα μου φαινετε. Δεν σε αναγνωριζω. Και ο Βρασιδας την εκανε με ελαφρια.... Ανεπιτρεπτον.... Αχ η γυναικα σου σου εβαλε τα δυο ποδια σε ενα παπουτσι
ταράτσα τέλος....ερωτεύτηκε την βαλεντίνα....άντε αγόρι μου και καλούς απογόνους...και εμείς αγαπήσαμε ρε ταράτσα αλλά δεν κάναμε έτσι.... :o :o :o :o :o :o :o
αντε καντε και τον ταλος κουμπαρο ωρεεεεεεεεεεεεεταράτσα τέλος....ερωτεύτηκε την βαλεντίνα....άντε αγόρι μου και καλούς απογόνους...και εμείς αγαπήσαμε ρε ταράτσα αλλά δεν κάναμε έτσι.... :o :o :o :o :o :o :o
Το που δουλευει η καθεμια μπορει να μαθευτει ανετα με μια βολτα...
Βαλεντινοαγκαλιτσες και βαλεντινομακια!!!
αβελει μπομπα τωρα η κατεμε μια βολτα στο γερμανο
ατσα η κατε....
Με λύπη πληροφορώ την λήξη του ειδυλιου με την valentina, βγάλαμε τις μαλαπέρδες μας για σύγκριση και την είχε μεγαλύτερη!
Δεν μπορώ κάτω απο αυτές τις συνθήκες να συνεχίσω :'(
Απο εδω και πέρα μόνο φίλοι, θα τα λέμε σαν άντρας με άντρα
http://[URL unfurl="true"]www.hickerphoto.com/data/media/166/polar_bear_fight_sc52.jpg[/img[/URL]]
[/quot
τουλαχιστον απο βυζια εχεις μεγαλυτερα?? :2funny:
Με λύπη πληροφορώ την λήξη του ειδυλιου με την valentina, βγάλαμε τις μαλαπέρδες μας για σύγκριση και την είχε μεγαλύτερη!
http://[URL unfurl="true"]www.hickerphoto.com/data/media/166/polar_bear_fight_sc52.jpg[/img[/URL]]
[/quote]ωιμέεεεεεε......μεγαλύτερηηηηη....ω τι συμφορά.....εξευτελίσθει ο μπαλκόνι....επλήγη ο ανδρισμός του.....να θυσιαστεί πάραυτα ωσάν ταρατσα εν αυλίδι......
[/quote]
3 ώρες έλειψα μωρή λουλού και άρχισες τους έρωτες και τα ρομάντζα με τη Βαλεντίνα...??? :think:
Την ευχή μου να έχετε τέκνα μου :priest:...μια απορία μόνο???ποιος θα κάνει τη γυναίκα και ποιος τον άντρα σ'αυτό το γάμο...??? ;D
καποια μινα, δεν ξερω αν και ποτε εβγαινε συγγρου, μελαχρινη,εγχειρισμενη.Τι κανεται Αγορια; πως παει... πως παμε απο ορεξεις... αν εχεται κεφι να σχολιασουμε κοριτσια απο Συγγρου.. ξερω τα παντα και μπορω να προτηνω!!!
Μη μου κοροϊδευετε το Μπαλκονακι μου...
Τον Ταρατσανθρωπο δεν τον αφορουν σεξουαλικα οι τρανς αλλα διασκεδαζει πολυ με το καλτ της υποθεσης εδω μεσα. Περα απο χαζα επειδη εχει χιουμορ και καλη ατακα.. του δινω το στεμμα μου: Ταρατσα Σταρ Τρανς!!
Οπως επισης και ο playerxxx που ειναι μεγαλη μαφια και θα χαρω να γινουμε φιλαρακια.
Βαλεντινοζουζουνισματα και Βαλεντινοαγκαλιτσες. Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Ταράτσα Σταρ Τρανς!!!
Ταρατσοαγκαλίτσες!!!!
Πάντα ήθελα να γίνω σταρ!Μη μου κοροϊδευετε το Μπαλκονακι μου...
Τον Ταρατσανθρωπο δεν τον αφορουν σεξουαλικα οι τρανς αλλα διασκεδαζει πολυ με το καλτ της υποθεσης εδω μεσα. Περα απο χαζα επειδη εχει χιουμορ και καλη ατακα.. του δινω το στεμμα μου: Ταρατσα Σταρ Τρανς!!
Οπως επισης και ο playerxxx που ειναι μεγαλη μαφια και θα χαρω να γινουμε φιλαρακια.
Βαλεντινοζουζουνισματα και Βαλεντινοαγκαλιτσες. Μακια! Μακια!! Μακια!!!
μια μηνα βγαινει στη συγγρου αλλα δεν ειναι ενχειρισμενη...μηνα ενχειρισμεενη στη συγρου τοσα χρονια δεν ακουσα ποτεκαποια μινα, δεν ξερω αν και ποτε εβγαινε συγγρου, μελαχρινη,εγχειρισμενη.
την ξερεις;
Ταράτσα Σταρ Τρανς!!!
Ταρατσοαγκαλίτσες!!!!
δεν ξερω αν εβγαινε-βγαινει στη συγγρου.μια μηνα βγαινει στη συγγρου αλλα δεν ειναι ενχειρισμενη...μηνα ενχειρισμεενη στη συγρου τοσα χρονια δεν ακουσα ποτε
μια μηνα βγαινει στη συγγρου αλλα δεν ειναι ενχειρισμενη...μηνα ενχειρισμεενη στη συγρου τοσα χρονια δεν ακουσα ποτε