Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ταράτσα τέλος....ερωτεύτηκε την βαλεντίνα....άντε αγόρι μου και καλούς απογόνους...και εμείς αγαπήσαμε ρε ταράτσα αλλά δεν κάναμε έτσι.... :o :o :o :o :o :o :o

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
ταράτσα τέλος....ερωτεύτηκε την βαλεντίνα....άντε αγόρι μου και καλούς απογόνους...και εμείς αγαπήσαμε ρε ταράτσα αλλά δεν κάναμε έτσι.... :o :o :o :o :o :o :o
αντε καντε και τον ταλος κουμπαρο ωρεεεεεεεεεεεεε

Επισκέπτης
Με λύπη πληροφορώ την λήξη του ειδυλιου με την valentina, βγάλαμε τις μαλαπέρδες μας για σύγκριση και την είχε μεγαλύτερη! :tickedoff:
Δεν μπορώ κάτω απο αυτές τις συνθήκες να συνεχίσω :'(
Απο εδω και πέρα μόνο φίλοι, θα τα λέμε σαν άντρας με άντρα :2funny:
URL]]

playerxxx

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Με λύπη πληροφορώ την λήξη του ειδυλιου με την valentina, βγάλαμε τις μαλαπέρδες μας για σύγκριση και την είχε μεγαλύτερη! :tickedoff:
http://[URL unfurl="true"]www.hickerphoto.com/data/media/166/polar_bear_fight_sc52.jpg[/img[/URL]]

[/quot

τουλαχιστον απο βυζια εχεις μεγαλυτερα?? :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
http://[URL unfurl="true"]www.hickerphoto.com/data/media/166/polar_bear_fight_sc52.jpg[/img[/URL]]

[/quote]ωιμέεεεεεε......μεγαλύτερηηηηη....ω τι συμφορά.....εξευτελίσθει ο μπαλκόνι....επλήγη ο ανδρισμός του.....να θυσιαστεί πάραυτα ωσάν ταρατσα εν αυλίδι......

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66

[/quote]
3 ώρες έλειψα μωρή λουλού και άρχισες τους έρωτες και τα ρομάντζα με τη Βαλεντίνα...??? :think:
Την ευχή μου να έχετε τέκνα μου :priest:...μια απορία μόνο???ποιος θα κάνει τη γυναίκα και ποιος τον άντρα σ'αυτό το γάμο...??? ;D

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Τι κανεται Αγορια; πως παει... πως παμε απο ορεξεις... αν εχεται κεφι να σχολιασουμε κοριτσια απο Συγγρου.. ξερω τα παντα και μπορω να προτηνω!!!
καποια μινα, δεν ξερω αν και ποτε εβγαινε συγγρου, μελαχρινη,εγχειρισμενη.
την ξερεις;

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Μη μου κοροϊδευετε το Μπαλκονακι μου...

Τον Ταρατσανθρωπο δεν τον αφορουν σεξουαλικα οι τρανς αλλα διασκεδαζει πολυ με το καλτ της υποθεσης εδω μεσα. Περα απο χαζα επειδη εχει χιουμορ και καλη ατακα.. του δινω το στεμμα μου: Ταρατσα Σταρ Τρανς!!

Οπως επισης και ο playerxxx που ειναι μεγαλη μαφια και θα χαρω  να γινουμε φιλαρακια.

Βαλεντινοζουζουνισματα και Βαλεντινοαγκαλιτσες. Μακια! Μακια!! Μακια!!!

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66

Τον Ταρατσανθρωπο δεν τον αφορουν σεξουαλικα οι τρανς αλλα διασκεδαζει πολυ με το καλτ της υποθεσης εδω μεσα. Περα απο χαζα επειδη εχει χιουμορ και καλη ατακα.. του δινω το στεμμα μου: Ταρατσα Σταρ Τρανς!!

Οπως επισης και ο playerxxx που ειναι μεγαλη μαφια και θα χαρω  να γινουμε φιλαρακια.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ταράτσα Σταρ Τρανς!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Ταρατσοαγκαλίτσες!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

Πάντα ήθελα να γίνω σταρ! :grin:

Παρακάλω να μην μου έρθουν πμ για το που κάνω πιάτσα!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
καποια μινα, δεν ξερω αν και ποτε εβγαινε συγγρου, μελαχρινη,εγχειρισμενη.
την ξερεις;
μια μηνα βγαινει στη συγγρου αλλα δεν ειναι ενχειρισμενη...μηνα  ενχειρισμεενη στη συγρου τοσα χρονια δεν ακουσα ποτε

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
μια μηνα βγαινει στη συγγρου αλλα δεν ειναι ενχειρισμενη...μηνα  ενχειρισμεενη στη συγρου τοσα χρονια δεν ακουσα ποτε
δεν ξερω αν εβγαινε-βγαινει στη συγγρου.
τη γνωρισα πριν καποια χρονια στη θεσ-κη.
νομιζω οτι ειναι απο βολο

playerxxx

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1

και ουτε προκειται να ακουσεις!χωρις μπαρα στη σιγγρα ουτε 1 μπαλαμο δε παιρνεις!! ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom